Bir yıllık evliyiz her kavgada ayrılmamiz gerektiğini anlasamadigimizi söylüyor ama hala aynı evde yaşıyoruz son tartışmadan sonra kararını verdiğini benim de fark etmemi ve bitirmemiz gerektiğini söylüyor ben onu seviyorum ama onun gözünde çoktan bitmiş ne yapmalıyım ☹️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDeğmeyecek Bir şey için ne kadar çok çabalarsan o kadar yıpranırsın.
Belli ki o zaten kafasında bitirmiş.
Bir söz vardır "neden bizi isteyeni değil de istenmeyen insanları isteriz" diye , eğer onun çok sevdiğini gösterirsen senden kaçar, bırak o senin için uğraşsın. Kendi değerinin farkına var. Kovalayan değil kaçan ol.
O senin için sıradanlaşırsa , sen onun için özelleşirsin. Kendi değerini bilmezsen , kimse bilmez.
Unutma sen bir kadınsın , bir erkek için ağlamayı kes ve gücünün farkına var. İstersen o erkeği kendine köpek edersin.
Birkaç tüyo vereyim,
-Erkekler takdir edilmekten hoşlanır :
Ondan bir kavanozun kapağını açması için yardım iste mesela , açtığında ise" çok teşekürler hayatım sen olmasaydın açamazdım"gibi
-her zaman net sınırların olsun;
Bir şeye hayır demeyi bil ki istediği zaman senin onun yanında olduğunu sanmasın, ona küçük bir hatada bile gidebileceğini söyleme ama hissetir
Dediğim gibi bunları yaparak eşini geri kazanabilirsin ama eğer bu ilişki seni yıpratıyor ise bırakmam senin için daha doğru olur.13 Yorumla
Soran+1 yılEvet kafasında bitirmiş ama ben hala biseyleri bitirmedim ve onun için bu kadar basit olması beni bitiriyo olan bana olucak 23 yaşımda boşanmış biri olarak anne evine geri dönmek beni çok korkutuyo
- +1 yıl
Sen eşinden boşanmaktan değil etrafındaki baskıdan, gelecek olan tepkilerden korkuyorsun. Ve bu o kadar normal ki. toplumsal baskı insanın psikolojisini bozuyor Bence kimseyi dinleme ve kendin için en doğru olanı yap. Bir gün keşke boşansaydım Dememek için iyice düşün taşın. Onu sevmen birşeyi değiştirmez , eğer bir ilişkide saygı bitmiş ise o ilişki toksic bir hal alır ve seni zehirler. Panzehiri bulmak ise sana kalıyor. Boşanmak o kadar da kötü bir şey değil , daha çok gençsin ve yaşayacak bir ömür var karşında , sadece kendine odaklan. Umarım çok mutlu olursun :)
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Henüz çok yeni evli olmana rağmen bunları yaşaman çok üzücü eşin seninle evlenmeden kafasını karıştıran birimi vardıda sana karşı bu kadar ön yargılı ve isteksiz böyle durumlarda insanlar evliliğine adepte olamıyor ve sonucu maalesef olumsuz sonuçlanıyor bir diğer sebibide eşine evliliğin ağır gelmesi bazı insanlar özgürlüklerine düşkün olurlar evlenince bunu kaybetme psikolojise kapılıp o evliliği kendlerine zindan ederler eşin bunlardan birini yaşıyor anlaşılan ve bu evliliği kafasında tamamen bitirmiş sen eşini seviyor ve yuvanın bozulmasını istemiyorsun umarım her şey yoluna girer ve evliliğin mutlu bir şekilde devam eder..11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah evlilik bana göre değilmiş diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılSeninki sevgi değil tamamen takıntı. Aşk ve evlilik tek kişilik değildir. Bir tarafta bir şeyler bittiyse bitirmek en doğrusu olur. Devam etmenin ısrar etmenin kişiyi takıntılı bir manyak olmaktan öteye götürmeyeceği de bir gerçektir. Bazen durmayı hatta bırakmayı da öğrenmek gerekir.Çocuklar ancak sevdikleri şeyleri bırakmak istemezler. Bir birey olabilmiş yetişkinler bırakmayı da durmayı da sevmeyi de iyi bilir. Boşan sen de seni seven birisiyle birlikte ol o da gerçekten onu seven bir kadınla birlikte olsun. Mutlu son :)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir aile terapistine gitmek için ikna et kocanı, yuva yapmak zor yıkmak kolaydır. Bunun için mücadele et hemen pes etme bence. Tamam bir aile terapistine gidelim biz niye tartışıyoruz, neyi nerede yanlış yapıyoruz dışardan bakan bir göz bunu daha iyi anlar belki bize yol gösterir de ufak tefek şeylerden yuva yıkarak hata yapmamıza engel olur belki, bize hatalarımızı yanlışlarımızı söylerse biz bunları bilirsek bu yanlışların üzerine gideriz de. Aile terapistine gitmeden karar vermenin yanlış olduğunu düşünüyorum ben de. Gitmeden de netleşmicek de kararım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
76Cevap
Merhaba öncelikle
Büyük geçmiş olsun hanımefendi öncelikle...
Bu tür şeylerde genelde çiftler önceden birbirlerini iyi tanıyamamasından doğan tatsız diyaloglardır.
Nişan veya söz gibi durumlar aslında biraz da bundan dolayı.
Eşinizin kafasındaki düşünce nedir? Bir rahatsızlığı mı var? Ya da onu bunaltacak şeyler yapıyor musunuz? Onu aşırı sıkıyor musunuz? Cinsel hayatınızla alakalı bir terslik var mı? Geçim sıkıntısı mı? Bir çok sebebe dayalı olabilir...
Ama sadece 1 yıllık evlisiniz. Ama ilginçtir ki ciddi bir rest çekiş var. Bu sıklıkla olan bir şey ise sizin adınıza çok üzüldüm. Yerinizde olmak istemezdim. Sahi kim ister ki böyle bir pozisyonda olmayı.
Ancak durumu toparlamak için elimizden veya dilimizden bir şey geliyorsa yardımcı olmaya çalışırım.
Ancak net bir şekilde anlatırsanız daha açık olursanız...
Geçmiş olsun efendim.
iyi akşamlar dilerim.00 Yorumla
+1 yılzor bir durum
ancak sizi sevmeyen birisiyle aynı hayatı paylaşmak konusunda ısrar etmeniz sadece sizi yorar
elmayı seviyorsunuz diye elma sizi sevmez yani bazen olmayınca olmaz bunu zorlamak sadece sizi üzer ve bu durum karşısında biraz onurlu ve gururlu olmakta fayda var diye düşünüyorum
Ve bazen sevginin yetmediği şeyler vardır bunu fark ettiğinde gitmeyi de bilmek lazım diye düşünüyorum
insan istenmediği yerde durmamalı.. durmayın sizde bitsin diyorsa bitsin..20 Yorumla1 yıllık evli olup her kavgada boşanalım diyorsa ben bundan şüphelenirim. Kavga içeriğiniz nedir? Kimden dolayı? Alttan aldığınız durumlar oluyor mu? Eşinizi sevsenizde o sevgi geçici oluyor. Başkasınıda sevebiliyorsunuz. O sevgi olayına çok takılmayın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabaGerçekten zor bir durum her kavgada ayrılık isteyen biri zaten evliliğe hazır değildirBir süre ayrı kalın belki düşüncelerinde bir değişiklik olur zamanla seni sevdiğini anlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılİstenmedigim yerde zorla kalmam de bosanma işini dahada hizlandir bence senin ona yalvarman konuşman gayda etmez bu saatten sonra sen nekadar sert olursan sende kararını verip onaylarsan o dahada yumuşar gerekiyosa boşan bisi kaybetmezsin çocuk yoksa ortada sen onu tutup konuştukcayo sıkılır daralır dedigin gibi karari net biri dönmesi zor amca sende tepkini koyup sert yapacaksin
00 Yorumla Gitmek isteyeni zorla yanında tutamazsın. Seviyor olabilirsin unutursun. Hem sürekli tartışma yaşadığınızı söylemişsin. Bu zamanla seni de yoracak, yıpratacaktır. Eşin en doğru kararı vermiş. Birbirinizi kırmadan daha fazla üzmeden sende boşanma yolunda ilerle bence.
00 YorumlaBu tip sorunlara yorum yazmak sorumluluk işi
Eşinin ardında bir kadın varsa kararını etkileyebilir ve sevdiğin adamı onun elinden kurtarman zaman sabır ve ılımlı olmaktan geçer
Bunun dışında bir yılda ne olduda bu noktaya gelindi bunu tespit etmek gerek00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kurban rolünü kabullenirsen, karşındakinin zalimliği artarak devam eder. Hiç sızlanmadan ağlamadan ve kararlı bir şekilde. Haklısın bence de olmuyor ayrılalım diyeceksin. Kendini vazgeçilmez sanıyor ve rahat rahat at koşturuyor. Çek restini. Bu şekilde bir evlilik seni ne kadar mutlu edebilir ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin versiyonunun sozlu versiyonunu yasadim. Ne ara bu hale geldik ettik derken bana benden sogudugunu ayrilmak istedigini ogrendim. Ama kopamiyordum da icim yangin yeri gibi yaniyordu kor gibi. Sonra dusundum ben ondan bunlari duydukca ona karsi duygularim kalmamis zamanla sadece aliskanligim kalmis. Ben ipin ucuni zor kestim suanki ben olsam ilk duydugumda eline yuzugu verir sessizce giderdim. O zaman boyle yapmadim ama herkesin yasamasi vermesi gereken bir sinavi var bende o sinavi gecte olsa verdim sukurki.
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı sözlü olsak neyse evlilik bitirmek şu an bana çok zor geliyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitmiş bir sevgiyi yeniden kazanmaya çalışmak anlamsız. Saygınızı kaybetmeden yollarınızı ayırmaya bakmalısınız bence. Eşiniz sizden ayrılmak istiyorsa sevgisini kaybetmişsinizdir. Kendine saygısı olan biri daha fazla çabalamamalı.
Zaten ufak tefek sorunlarda, daha bir yıllık olan evlilikte hemen boşanalım diyen birinden fazla olgunluk beklemeyin. Kurtulmaya bakın.10 Yorumla
+1 yılde anlat biraz düşünelim acele karar vermeyelim ben seni seviyorum düzeltmeye toparlamaya çalışalım bir hal çare bulalım de ama gitme de çabalayalım en küçük bir zorlukta kaçmayalım de belki bir şeyler dener
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç defa söyledim bunları
Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Bence birbirinize biraz zaman verin sende onun suyuna git biraz ama zamanla olmazsa evlilik kaar bisnamakta normla bir durum ikiznizde mutsuz bir evlilikle yasmaayin hayatınızın tadını çıkarmak varken onu berbat bir hale sokmayin
00 YorumlaValla severken ayrılmak çok zor ama zorla güzellik olmaz. zamanla soğumadın mı böyle şeyler söyleyince. devam etseniz bile bir kere seviye düştü mü toparlanacağını sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBence kocan bahaneler üreterek bu ilişkinin bitemesi için çoktan kararını vermiş sen onu sevsende o belliki bu ilişkide mutsuz olan taraf bu işler zorla olmaz çocuk yoksa yol yakınken ayrılın bence.
10 YorumlaHer kavgada ayrılmamız gerektiğini söylüyor... anlaşılan daha evliliğinizin cicim aylarında bile kavga ediyorsunuz. İleride kabus olur, şiddet olur. Yol yakınken ayrılın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. Boşanma fikri bir kez gelmişse şu an yaptıkların belki zaman kazandırır evet ama sonucu değiştirmez yılların heba olmadan genç ve güzelken çoluk çocuk olmadan seni istemeyeni sende isteme boşan gitsin
00 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten istiyorsan ümidin varsa artik bir şeyleri değiştiğini yeni bir şekilde aile oluşturcaginiz gösterebilirsin hareketlerinle ama söyleyerek degil. Hatta onu etkileyebilrisin ilk günlerdeki gibi güzel tatli günler yaşayabilirsin bir şeyleri hatırlaması icin ama tabiki hatırlayacağına yeniden sevgi dolacagina tartışmaları umursamaycagina eger eminsen bir uğraş göster ama birşeye yaramayacağını biliyorsan hic kendini yorma. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
00 YorumlaBelki kocana büyü yapılmıştır bu tür işlerle uğraşırmısım bilemiyorum ama cidden durumuna üzüldüm Allah yardımcın olsun tanıdığım bir hoca var numarasını bırakıcam istersen ararsın ben kendim ona işlem yaptırdım çok şükür faydasını da gördüm inş sanada yardımcı olur eğer aranız düzelirse bana dua etmeyi unutmayın olur mu
Mehmet nezir hoca +90541434957604 Yorumla- +1 yıl
@GhosT_TE inanmamakta sonuna kadar haklısınız tabiki de bende çok araştırdım sahtekarlara bile denk geldim ama çok şükür sonunda gerçekten iyi birine denk geldim böyle durumların ne kadar zor oldğnu çok iyi bilirim ailemdede yaşayan oldu onlarıda yönlendirdim hepsi şu an dua ediyor ben sadece yardım amaçlı yazdım inanıp inanmamak size kalmış 💁
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bu kadar kolay mı ya Daha bir yılda üzüldüm doğrusu her iki taraf da baskın olursa evlilik yürümez bir kavgada bir tarafı tutmalı Madem çok seviyorsun Madem boşanmak istemiyorsun o zaman sen sus malıydı tartışmaya girmemeliydin
10 YorumlaGözlemlediğim kadarıyla ilk 2 yıl kritik dönem evlilikte. 2 yılı atlatırsanız daha buhransız bir evliliğiniz olur. Boşanmalar da zaten en çok ilk 2 yılda oluyor heralde. Derdi neymiş?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Uzun dertli sert bi hem senin hem eşin için... Artısını eksisini güzel düşün kardeşim yine seversin yine aynı yaşına gelemezsin
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bu böyle gitmez... bir gün mahkeme davetiyesini sana tebliğ edecekler...
boşanmak istemiyorsan neden kavga ediyorsun...00 YorumlaYaşamış ama boşa yaşamış hayattan hiçbir ders almamış erkek tipi, gidip bir de evlenmiş. Boşanın gitsin!!!
00 YorumlaGerçekten bitirseydi aynı evde kalmaya devam edermiydi sence. evdeki yaşantınız nasıl bir aradamısınız hala? konuşmalarınız sevişmeleriniz ne durumda
00 Yorumla
+1 yılDurumunuza üzüldüm. Fakat , onun negatif durumları sebebiyle , devam etmeniz sizin için oldukça zor olacak gibi görünüyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Mutsuzsa yapacak bir şey yok.
Zorlarsın devam eder fakat gitmeyi kafaya koymuşsa eninde sonunda gidecek.00 Yorumla
+1 yılSen de onu dememek için kararlıkla tamam de boşanalım belki sadece sözle diyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır net artık farkındayım
- +1 yıl
Uzatmadan ayrılın ya da biraz daha yıpranın sonra yoksa yine birleşirsiniz.
+1 yılYapacak bir şey kalmış mı sence? Bir taraf istemiyorsa uzatmanın anlamı yok. Seninle mutlu olmayan seni asla mutlu edemez. Önüne bakmalısın fikrimce.
00 Yorumla
+1 yılEşin Limanı yakmış Sen geminin bir daha ne zaman geleceğini soruyorsun biraz olsun gurur ve Onur sahibiysen hiç düşünme al nafakalı boşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılGurursuzluk bi kadının kendine yapacağı en kötü şey. Bitti mi? Bitti kardeşim hadi sen yoluna ben yoluma bu kadar basit
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş bizde aynı duruma geldik ama sağolsun eşim benden vazgeçmedi. Gurur yapmadı, ağladı üzdüm onu ama yinede vazgeçmedi. Ben geçte olsa anladım doğruyu inşallah o da anlar. Bence sende vazgeçme
018 Yorumla
Soran+1 yılDışarıya bişey yansitmiyo ailelere falan ama bana benim kararım net seninde netleştirmeni bekliyorum diyo
Cevap sahibi+1 yılBenzerlerini bende söyledim hargün kavga edeceksek boşanalım dedim. Böyle nereye kadar gidecek dedim. Hala ara ara kavga oluyor ama boşanma düşüncesi artık kesinlikle yok
Soran+1 yılBizim her tartışmamizda boşanma lafı geciyo ben biraz çabalasin kestirip atmasın istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO yapmıyorsa sen çabala bir süre alttan al sevdiğini belli et hatta öv eşini. Bunları seviyorum dediğin icçin söylüyorum
Soran+1 yılBende düzelsin istiyorum bir aydır bu konu gündemde her defasında konuşuyorum cabalayalim sonra yapamazsak yine ayriliriz ama elimizden geleni yapalım önce diyorum
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum kaç yıllık evlisin ama ilk 5 yıl zor geçiyor. Sen ayrılıktan bahsetme sevdiğğni söyle. zamanla her şey düzelir
Soran+1 yılDaha bir yıl oldu
Soran+1 yılKimseye bizim aramiz kötü demiyo farkettirmiyo istemiyosan evden göndersene diyorum sen kendin karar vericeksin zorla atamam diyo
Cevap sahibi+1 yılFedakarlıklar yuvayı yuva yapıyor şimdi sen sonra o. evlilik çok zor tüm hayat değişiyor
Ama sonra aile olunca annene değil eşine içini açıyorsun
Soran+1 yılAynen öyle ben elimden geleni yapicam biterse de keşke demem elimden geleni yaptım olmadı derim en azından
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kardeşim inşallah her şey güzel olur.
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılİkimizde ğizliyiz özelden yazamıyorum k bakma yaşadığımız şeyler olduğu için kısa olarak yardımcı olmaya çalıştım keşke elimizden fazlası gelse ,,
Soran+1 yılÇok sağol kimseye bişey diyemiyorum ailemi uzmek istemiyorum azda olsa iyi geldi
Cevap sahibi+1 yılSöylemek istediğim birkaç şey daha var ama böyle uygun olmucak onu da sen anla elinden geleni yap
Soran+1 yılTamam sonrasında keşke dememek icin herşeyi yapicam
Cevap sahibi+1 yılSelametle
+1 yılÇocuğunuz da yok büyük ihtimalle. Bitirmek ne hayırlısı. Böyle bir ilişki ne zamana kadar sürer.
10 YorumlaDaha cicim ayı geçmeden çok erken çocuk yok ise düşünün
07 Yorumla
Soran+1 yılBen evliliğimi kurtarmak istiyorum onunda bunun için biseyler yapmasını istiyorum
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAnlaşamadığımizi onu anlamadığımi söylüyor
Soran+1 yılHer konuda
+1 yılBunu sürekli dillendirip çaba sarfetmeyen biriyle yaşamanın bir anlamı yok güle güle de
00 Yorumla
+1 yılKadın olan sensin bugüne kadar eşini bağlayamadıysan kendine bundan sonra zor
00 YorumlaBoşan gitsin anasını satayım Seni sevmeyen Niye seviyorsun
00 Yorumla
+1 yılBoşan bence istenmeyen yerde durmanın bir anlamı yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Oturup anlaşın. anlaşmıyorsanız sürdürmenin mantığı yok
00 Yorumla
+1 yılSende ciddiyetini koru öyle olmaz ben ayrılmam deme sessiz kal.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBitmiş bir evliliği süedürmenin kimseye faydası olmaz
00 Yorumla
+1 yıltek taraflı olmaz son bir kez daha söyle yok boşanmada kararlı ise yapacak bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok üzücü ama maalesef zorla güzellik olmaz. Seni sevseydi bosanma kelimesini kullanmazdi. maalesef sende vazgecmelisin.
10 Yorumla
+1 yılKonu nedir neden cikiyo tartışma... ona bağlı biraz karar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdam kafasında bitirmiş belliki yer yapıyor kendine.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSon olarak çift terapisine gidebilirsiniz. Çok yenisiniz. Ne olabilir ki bukadar aşılmaz konu?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDetayları bilmiyorum ama olmuyorsa zorlamaya gerek yok bazı şeyler değişmez.
00 Yorumla
+1 yılHiç bir erkek 1 sene de isteyerek yaptığı evliliği bitirmez. Aldatma , veya ağır birsey olay olmadıysa. Aldatma yok sanırım ama adam birşeyleri gormus, biliyor ve artık seni istemiyordur. Kolay kolay durduk yere bir evlilik 1 sene için de bitmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuda kabullenmen icin destek alman gerekli bence :: /
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet düşünmekten kafayı yemek üzereyim
Soran+1 yılBenim üzüldüğüm şey bu kadar basit olmamalı büyük sorunlarımız yok biraz çaba göstermesi gerekmiyo mu
Cevap sahibi+1 yılO Kaçmayı seçmiş :/
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKimi insanın yapısı bu oluyor. Çabalamaktan çok kaçmayı seçiyor bunun da temel psikolojiye bağlı olduğunu düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamı rahat bırak sevmiyorsa vardır bir bildiği, sen de kendi başının çaresine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşuna zorlama sevmiyor değer vermiyorsa yıpranan sen olursun yıkılırsın gün geçtikçe daha çok canın acır
00 Yorumla
+1 yılBirak gitsin. Dönerse senindir lafi inan bir gercek. Onu zorla baglayamiyacagina göre. Birak gitsin. Bence zaten artistlik yapiyor. Ondan vazgectigini anladigi an akli basina gelir.
00 Yorumla
+1 yılkavga her ilişke de olur bir olur iki olur üç de olur, en ufak bir hata da bile boşanmak istiyorsa durdurma bu ilişkiyi bitsin gitsin her bi ilişki de kadın çabalamamı öyle değil mi?:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle diyorsa sürdürme derim sürekli aynı şeyi söylemiş bırak gitsin pişman olacak zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılırsa bir süre sonra kıymetini öğrenip döner sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyorsan da ayrıl seni istemeyen biriyle ne yapacaksın ki çocuk mocuk olmadan ayrıl kurtul.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılTek taraflı sevgi ilişkiyi kurtarmaz anlaşarak evleniliyorsa ayrılmak da lazım
00 Yorumla Sevme niye seni sevmeyen insanı sevemeye devam edip vakit kaybediyorsun şu an ki yaşına bir daha dönecek isen sev.
00 Yorumla
+1 yılAman o çoktan kararını verdiyse sende vermelisin evet zor bir karar ama senin istemeyeni sende isteme çocuğunuz yoksa hemen ayrıl gitsin.
00 Yorumlasizce neden böyle düsünüyor niye tartısıyorsunuz konu ne genelde
01 Yorumla
Soran+1 yılUfak tefek şeylerden tartışıyoruz büyük sorunlar yok aslında anlaşamadigimizi söylüyo sürekli sebebi bu
+1 yılBittiyse zorlama bence de , zorla süren evlilik zamanla tam bir cehenneme dönüyor
10 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem