Merhaba 23 yaşındayım 2 buçuk yaşında bir oğlum var eşimle bu aralar çok sık tartışıyoruz aslında uzun zamandır atışırız birbirimizle ama bu aralar kavgasız günümüz yok diyebilirim evde genel olarak bir huzursuzluk var benimle ilgilenmiyor bir şey anlattığımda zor zoruna dinliyormuş gibi hissediyorum bir tartışma olduğunda hep kendini haklı görüyor sen böyle yaptığın için böyle oldu diyor sadece hiç bir konuda suçlu görmüyor kendini böyle böyle yaptın diyorum yanlış anlamışsın yanlış hissetmişsin diyor ve bugün ben seni mutlu edemiyorum dışarıda seni mutlu edecek bir sürü adam bulursun ayrılalım dedi beynimden vurulmuşa döndüm ben ne yapmalıyım bu saatten sonra o cümleden sonra tekrar birlikte olabilir miyiz bilmiyorum ama şu an gerçekten boşluktayım nasıl davranacağımı hissedeceğimi bilemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsen olayı biraz eşinin sana nasıl davrandığı ile alakalı anlatmışsın. ama senin eşine karşı nasıl bir tutum, nasıl bir davranış sergilediğini anlatmamışsın. öncelikle şunu söylemek istiyorum. eğer bir kadın, eşinin erkekliğiyle, adamlığıyla alakalı küçük düşürücü, gurur kırıcı, onur'u ayaklar altına alacak cümleler sarf ediyorsa o erkeğin senden uzaklaşması sana karşı ilgisiz hale gelmesi kaçınılmaz bir son olur. burada senin eşine nasıl davrandığını bilmiyoruz. sen eşinin sana nasıl davrandığını anlatmışsın. ama sen eşine nasıl davranıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir zaman aşağılayan bir kadın olmadım aksine hep yanında durdum kendine güvenmediği zamanlarda bile destek oldum
- +1 yıl
öyleyse sorun sen de değil
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi şöyle böyle yap demek bize düşmez netice de kendi evliliğini en iyi sen bilirsin ama o son cümle de pek hayra alamet değil. Biraz düşün bakalım şu cümleyi kuracak neler oldu. Bir erkek kolay kolay boşanmak istese bile başka adam bulursun demez çünkü kendi onuruna yediremez genelde. Acaba sorunlardan çok mu bunaldı? Başka birisi mi var hoşlandığı? Ya da artık öyle bi hal aldı ki sorunların çözülemeyeceğine emin mi oldu? Bunları önce biraz sen düşün. Sonra kendini tart ben bu şekilde devam edebilir miyim diye cevabın evetse al eşini karşına düzgünce bağırmadan çağırmadan sen bunu şunu yaptın demeden konuş. Çocuğunuzun da psikolojisini düşünün madem onu dünyaya getirdiniz bu kadar bencil düşünmeyin. Her gün kavga olan bi ortamda çocuk ne kadar sağlıklı kalabilir? Bu evlilik devam edecekse sorunları en aza indirmek gerekir. Kimsenin evliliği ilişkisi güllük gülistanlık değil ama en azından nefes aldırın birbirinize sürekli kavga etmekle bi yere varılmaz. Kavga sebepleriniz hele elle tutulur şeyler değilse kendinize macera aramayın
20 Yorumla
+1 yılAkıl veren çok olur ama bu hayatı yaşayacak olan sensin. Senin için en doğrusu neyse onu yap. Bizim sana boşan ya da boşanma demeye hakkımız yok. Seni yönlendiremeyiz. Ama seni sevmeyen, istemeyen ve bunu sana açıkça söylemekten çekinmeyen bir erkeğe katlanabilmekte çok zor.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle şunu söylemek isterim kayın validen ve kayın pederin ile aran nasıl eğer iyi ise durumu onlarla paylaş ve çekinme anlat her şeyi ve kesinlikle eşin bu duruma gelmiş ise mutlaka başka biri vardır ve seni onunla kıyaslıyordur özellikle telefon mesajlarına bak al bir uyku ilacı koy yemeğine uyusun bak rahat rahat bak mesajlara
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatma gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum zaten ben istediğimde telefonunu gösterir
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
77Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. "Evet öyle neden seninle vakit geçiriyorum ki hala?" deseydin. Erken evlilikte boşanma kaçınılmazdır. Aceleniz neydi? Hadi evleniyorsunuz bari çocuk yapmayın. Bu kadınlar ne zaman akıllanacak acaba..
Neyse daha çok gençsin dert etme, seni istemeyeni isteyecek değilsin. Zaten varlığı da pek işe yaramayan birinin yokluğunda da zorlanmazsın. Çocuğun icin elbette zor olacak ama sana kocalık, hayat arkadaşlığı yapmayan birinin çocuğuna da babalık yaptığını sanmıyorum. Yolun başındasın, bu seni hayata küstürmesin.30 Yorumla
+1 yıl
Sıkıntılı zor zaman günler sabırlı konuşmak istermisinÜzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın Sen yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kadınsın10 YorumlaEvlilik cocuk oyuncağı değil, boşan gitsin demiş çoğu öyle kolay mı cocukla boşanmak.. Eşinin yaşı kaç ki? Erkekler gec olgunlaşır. Zamanla oturaklaşir. Ilk zamanlarda zorlanip sonra evliliği yoluna girenler var. Evlilik terapistine falan gidin. Manevi destek al biraz dur düşün, gözlemle sonra karar ver
10 Yorumla
+1 yılOncelikle iliskide 2 tarafinda sucu vardir. Tek tarafli degildir. Ancak konu buralara kadar gelsiyse. Mal evlendikten sonra edindiginiz yatirimlar ev olur araba olur var ise bolunur cocuk anneye verilir ve nafaka baglanir. Bu anlasmali bosanma olur 1 celsede bosanirsiniz. Ancak kabul etmez problem cikar ise bosanma davasi uzarda uzar. Digecegim o dur ki boşanmak hem size hem cocugunuza iyi gelir. Cunku tartisma ortamindan en cok cocuklar etkilenir. Tabi durum size kalmis ölçun biçin ona gore hareket edin
10 Yorumla
+1 yılBelkide işinden dolayı sıkıntısı vardır yani ne bileyim dışarda seni mutlu edecek bir sürü adam var derken neyi kastetti çok absürt bir cümle olmuş lakin sıkıntılarını anlatamiyor ise başka şeylere kafası takılmış ise sende üstüne gidiyor isen gitme ama anlattığım kadarıyla saçmalamış baya
10 YorumlaBoşanmak istemiyorum falan deme boşanalım de onun da gözü korksun kaldı ki sana bunları söyleyen bir insanla hayata nasıl devam edilir o senin bileceğin iş ailen sana destek verirse boşan bence
13 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun eğer karşı çıkarsam bunu daha sonraları da kullanır sanırım annemle görüşmem lazım bu konuyu
Soran+1 yılİnşallah hayırlısı artık bişey diyemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Aranizdaki sorun neyse sorunu çözün olur biter boşanmak terk etmek išin kolay yanı asıl önemli olan ömür boyu birbirine katlanmak ve birbiriyle gećinmek birbirini idare etmek
Hz. ömer'in karı kocalar ičin şøyle bir sözü var:
Birinizin sinirli anında diğeriniz alttan alsın sessiz kalsın;
Biriniz ateş iken diğeriniz su olsun.
Sinir ve öfke ateştendir ateşide ancak su söndürür...10 YorumlaGeçmiş olsun üzücü durum ama kabullenmekten başka ne yapabilirsin ki ailem kabul eder illaki ailenin yanına git
19 Yorumla
Soran+1 yılOnlara yük olmak istemiyorum ama inan çok kararsızım
Soran+1 yılYapabilir miyim bilmiyorum yalnız kalma düşüncesi beni bitiriyor
Soran+1 yılİzmir
- +1 yıl
Bak ses kaydı atacaktım yazayım dedim ortada acınacak bi durum yok bi kız bulursun ayrı eve çıkarsın veya ailenin yanına gidersin ama emin ol tek kalmazsin yani bulursun illaki birini kafa dengi beraber yaşarsınız takma kafana diycem ama yuva kolay kurulmuyor haklısın ancak hayat devam ediyor ve 1 hakkımız var :) çok canın sıkılırsa burdayım her zaman
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSizin hiç tartışmadan sesiz kalarak zamana ihtiyacınız var artı tartışmlarınız sgısızlıga ve suclamalara hakarete varmaya başlamış trtışmk aranızı dah cok acıyor hiç tartışmyın br birinizin htalarını yüzünüze vurmayı biriniz biyerden başlamlı herkez bi süre kafasını dinlesin cenenizi kapalı tutunki düşünüp kendinizi yargılma sorgulama zamanı yartın bud yanlız kalınc skınlikte olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. adam gibi ne sorunu olduğunu söylet. muhtemelen senden çekinceği bir hata yaptı veya çaresiz hissetti bir konuda var bi bok bu soğumakla alakalı olduğunu sanmıyorum. belki bir sorumluluk ağır geldi bu tarz şeylerde konuşmaktan kaçarlar ya da biriyle ilişkisi vardır onun baskısı veya cilvesi ağır basıyorsa ve artık herşey monotonsa kaçma olasılığı geldi aklıma tartışıcak bişey yoksa eğer sana göre beklentilerini iptal et gülümse normal takıl bırak dökülsün bakalım
00 Yorumla
+1 yılVazgecmek bu kadar kolay olmamali. Demek ki cok dirdir ediyosun.. mutsuz oldugunu belli ediyosun.. Bunu seni kendine getirmek icin soylemis olabilir. Once sen konus sakin sakin. Halledilmeyecek kadar da buyuk sorunlar degildir herhalde.. ha yapamazsaniz aile buyukleriyle konus derim ben..
00 Yorumla
+1 yılHepsini okumadım. Bir terapiste gitmelisiniz kurtarmak için. Ayrıca birz kendinize zaman verin
Mesela sen ailene gidip birmuddet kalsan bir birinizi görmeden
Ozlemssi lazım seni
şu an ordasin ve birçok şey mümkün değil
Erkek tartisma sevmez ki
Eksi olarak döner yani bıktım der aynı konulardan
15gunayrı kal hatta bir ay sonra terapiye gidin
Diğer türlü yazık olur.00 Yorumla
+1 yılSize tavsiyem bir erkegi zorlamamnız cünkü bu sefer daha cok sogup inatlaşmaya gider bence soguk davranmanöz ve ısrar etmeyip tamam bana zaman ver diyip ona karşı taktikler yapmanız esra ezmecinin bi kac kitapi var ve onu okuyup dediklerini uygularsanız esiniz size karsi bosanmak degil sevginisi daha cok gostercektir inanin evliliginizi kurtaririsiniz bende bunlari yazarken okuduklarimin bilgisiyle soyluyprum esra ezmecinin kitaplarina bakım derim iyi şanslar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında başka biri olabilir. Ayrılmak hem sizin için hemde çocuğunuz için daha iyi olur gibi
00 Yorumla Akıllı ol, cilveli ol, ve sakın tartışma, kadınlarımızın, en büyük hatası bu,, sen haklimi olmak istiyorsun, yoksa mutlumu,, bırak adamı sokmayı, kendinede özen göster, bakımlı ve alımlı ol, evlendim diye dalma kendini
00 YorumlaBana da aynı şekilde gelmişti beni aldattığını Anladim ama o kadar karda yürüyüp izini belli etmedi ki boşanma aşamasında delil bulamadım. Bence boşan ama boşanmadan önce açık ara manevi tazminat davası acarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiriniz alttan almayı denese bide
Söyle sorayım sana esin kaza geçirmiş hastanede doktorlar diyor ki sadece bekliceksin dua ediceksin
Napardjn o zaman02 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncesi bile korkunç
- +1 yıl
O. Zaman biraz hoşgörü anlayış bir tarafdan gelmeli bu kendini alcatma şekli değildir aksine fedakar birey olmanın şartıdır
Farzetki eşinin amansız hastalığı var herşeyi hastalıktan yapiyo
Hayatta öyle bişey değil mi zaten bir varsın bir yoksun
+1 yılKocanın saçlarından tut yerlerde sürükle sonra oklavayla poposuna vur sonra yere yatır üstünde tepin sonra kafasına damacana fırlat ve sonrada halatla boğ!😡
10 YorumlaKızgınlıkla söylenmiş cümleler bunlar. Ama kırmızı çizgiye yaklaşıyorsunız. İkinizde kendinizi haklı zannediyorsunuz ama öyle değil. O evde sadece çocuğunuz haklı
00 Yorumla
+1 yılsürekli mutsuz sürekli şikayetçi bir kişi ile evliliği devam ettirmek çok zordur
senin atışmaların bu şekildeyse şayet adamın ayrılalım demesi normal
hayattan bezmiştir adam00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliklerde tartışma olur. Ama sen suçlayıcı dili çok kullanılsın muhtemelen. O da haklı değildir hataları varır ama bir tarafın biraz alttan alması işleri çıkmazdan kurtarır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılhaketmişsin adamda cevabı yapıştırmış. ayrılmak istediği için değil sen özel ilgi istediğin için olmuş. evliliklerde bir süre sonra ilgi azalır. her zaman aynı ilgiyi beklemek yanlış.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bir yere kadar mutsuzluk var, bir yerden sonra insana tak ediyor demekki.
Aranızdaki iletişim sorunu büyük sanırım. Madem boşanmak istiyor tamam de bırak oda vazgeçilmez olduğunu anlasın düşünsün.00 YorumlaBoşver her dedigine kulak asma. Annem de babama senelerdir "Aksam eve gelme annene git" diyor. 🙄 her denileni yapacak degilsiniz. Bi konusun sorunlari kenara bırakın. Yeniden başlayin.
00 YorumlaYani sende daha çocukmuşsun genç yaşta evlenmende ayrı bir hata olmuş. Bu saatten sonra kimim ne dediği önemli değil ateşin közleri sönmekte. Önünde ki maçlara baksan daha iyi olur senin için.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl sakın çocuğum babasız büyür diye düşünme siz ayrıldiktan sonrada babası o olucak sadece aynı evde kalmıcaksınız aranızdaki sevgi bağı kopucak ve anladığım kadarıyla bu adamdan sana hayr gelmez ayrılın zaten para göndermek zorunda ikiniz çocuğu sonuçta ama bu benim kararım sen ne düsünüyosun bilemem kocanla konuş son birkez kararınızı alın
00 Yorumla
+1 yılBoşanmalısın o halde.
İlk ve son boşanan siz olmayacaksınız.
Acıma kimseye... Acınacak hale düşersin...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHah harikaa aldatmaya meyilli bir kadın daha yahu sen kemisin kopekmisin sürekli senle ilgulenicek? Sürekli sen haklısın dicek dinleyecek biraz. kendinize müsade edin birisi ilgilenir şimdi der ki kocamdan daha çok değer veriyo ama. anlamaz ki yatağa almak için davranıyor yazık size
00 YorumlaAyrıl kanka mutsuzaan eminsen amadul olarak geçiceksin yaşın genç bir süşünün paikolağa şans verin derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz kendinize zaman verin, üstüne düşme... Uzak ve sessiz durun biraz, özlem oluşturun. Evi terket değil tabi, aynı evin içinde...
00 Yorumla
+1 yılAdamın kafasının etini mi yiyon ne ediyon.
Meseler nedir anlat bakayım02 Yorumla
Soran+1 yılÇok inatçı bi insan hep kendini haklı görüyor iyi kötü idare ediyorduk ikimizde ama bugün ki lafı çok üzdü. Ben seni mutlu edemiyorum dışarıda seni mutlu edecek adamlar vardır git evlen hayatını yaşa falan dedi düşündükçe çıldırasım geliyor sabahtan beri ağlıyorum
- +1 yıl
Ağlama. Sorun düzelir. Eşine itaat et ve kurtul bu sorundan.
O cümleden sonra olması zor seni mutlu edecek adam bulursun nedir ya
10 Yorumla
+1 yılAdamın başının etini yersen boşanır tabi tutun çenenizi biraz
10 YorumlaEğer boşanmak istemezsen senin onu asla bırakmıycağını düşünür sana tavsiyem al çocuğunu dön baba evine Kocan çok haklı ondan daha romantik daha anlayışlı daha düşünceli daha iyi kalpli insanlar var sen kendini ve çocuğunu düşünmelisin...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. mesleğin varmış. Tekrar işe gir. Sonrada boşanma davası aç. Hem nafaka alırsın hem de tazminat
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılseni istemiyorsa neden uzatasın ki gerekli istek şartlarını ver eline boşan
00 Yorumla Hukukçuya danış. iş bitmiş.. boşan. adam seni kafadan silmiş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Biraz alttan al ve onunda seni mutlu edebildigini hissettir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha kocan tam bir g@vat başka erkeklere git ne demek ya. seven adam harbi olan adam gibi adam bunu düşünmez bu sözü soylemez eğer söyleyen olursa alninin catisindan vurur onu. Bunun yolu yol değil emin ol karı koza da gidiyordur. Minnet etme bunu. Kullandığı sözü delil olarak mahkemede kullan velayet alırsın ztn çocuğun yüzünü gösterme onu tamen çıkart hayatından
00 Yorumla
+1 yılAnlıyorum şu an sizi ama artık o laftan sonra bir şey yapılmaz o kafa da bitirmiş zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBi eş bunu nasıl diyebilir ya tamamen bitmiş onun için
00 Yorumla
+1 yılkonusarak hallede bilirsiniz baktınız olmuyor ailenizle bir konusun ya da doktora görünün
00 YorumlaYa sen daha gençsin bırak gitsin değerini bilmiyorsa öyle bir şey demişse
00 Yorumla
+1 yılİstiyosa boşa gitsin zorla güzellik olcak değil ya seni istemeyeni seni hiç isteme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmanız ikiniz içinde. İyi olur ama sadece ikiniz için
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Çok sık tartıştığınızdan adam bunalmış gibi biraz rahat birak
00 Yorumla
+1 yılBi anda öyle derse kalk krizi geçirmedigine dua et o ne ua
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kocan peki ne zamandan beri sana bu şekilde davranıyor?
00 Yorumla
+1 yılBana hayatında başka biri var gibi geldi hiç öyle bir şeyden şüphelendin mi
00 Yorumla
+1 yılKonuşabiliriz eğer istersen canının sıkkın olduğunu tahmin edebiliyorum rahat rahat içini dokersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa olmaz, çocuğunu kavgalı ve huzursuz bir evde büyütmektense ayrılmak daha iyisidir.
00 Yorumla
+1 yılZorlamanın manası yok. Olmuyorsa boşanmak en doğrusu.
00 YorumlaSana bunu söylemiş bir adamla evli kalman doğru değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana kim dedi koştur koştur 19 20 yaşında evlen diye? Cehalet başka birşey değil çek dur şimdi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin yanlış cümle kurmuş. Mümkünse bir süre uzaklaşın birbirinizden kendinize gelirsiniz. Birde evde göz nazar olabilir
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kardesim. bir erkek bunu nasıl söyler. çocuğunu paşa paşa buyutursun
11 Yorumla- +1 yıl
Daha yaşın genç. cekme bunun kahrini
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşan gitsin söyleyeceğini söylemiş zaten daha durma o adamla.
00 Yorumla
+1 yılEşiniz çok yanlış bir cümle kullanmış. Sinirden ağzından çıkmış olabilir. Ama bir süre ara verin. Egerki sizi istemezse sizde istenmediginiz yerde kalmayın
00 Yorumla
+1 yılBaşka adamlardan bahsedecek kadar kopmuşsunuz birbirinizden.. Nasıl motive edebileceğimi nasıl yol gösterebileceğimi düşünüyordum ilk başta.. Şimdi bilemiyorum..
00 YorumlaYani bence kimseye ihtiyacın yok, insan sevdiğinin başkasıyla olma ihtimalini bile düşünürken kötü hisseder. Eşin bu cümleyi sana karşı kurabilmişse birak da gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem