İşinden cok memnun oldugu ve kendisinide arzuladigi, guzel buldugu ve kızın ilki olacak personeliyle birlikte olsa ne olur
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Sıkıntı olur çalışma hayatı için.
Sekreterini s.. ken çayını kendi demler diye bir söz var
Pis pis konuşmayin dogru duzgun yorum yapamiyor musunuz
Söz bana ait değil. Bu tarz ilişkilerin sonunun nasıl biteceğini anlatıyor.
Üstteki kendi yorumum, alttaki genel bir söylem. Üzerine alınma
Ben kotu birisi degilim sadece merak ettjm ne olur diye cunku karsilikli elektrik var ve uzak duramiyorum artik
Olabilir gayet normal. Sonuçta istemsiz olarak bir çekim olabiliyor. Buna engel olamazsın.
İşe yansımayacaksa sorun yok
Öyle zaten uzak duruyorum oda uzal duruyor sadece merak ettim olursa aramizda bir sey ne olur diye. 26 yasindayim. 35 yasında 2 yil calisiyorum dis gorunusu ahim sahim degil beni cok guzel bulanlar var bakimsoz degilim ona karsi maddi olarakta yukselmiyorum. Ilk işe girdigimde onun ilgisi vardi zamanla brnimde olustu bu yasima kadar 1 kisi disinda kimsede girmedi hayatima ona karşi zaafim var.
eğer olursa bir süre gider sonra ya sen işten çıkarsın ya da anlaşadığınız için kavga edip işten çıkarsın, sonuc bu, psikolojik bunalımı saymıyorum bile.
Patronun personelle duygusal bağı diğer personel yönünden çalışma barışını etkiler. Etik olarak uygun değil bence.
Bencede degil 😔😔
Çok ciddi bir durum varsa çözümü basit iş değiştirebilir biriniz birlikte olabilmek için
5 6 kere işi birakmak istedim patronum birakmadi benden cok memnun
O halde onun öyle ciddi bi niyeti yok
Yok evet evliymis cunku
O halde kendine saygısı olan kız aklının ucundan geçirmemeli birliktelipş
Degil mi 🥺🥺
Hıhı
Züküp züküp işten kovar. hevesi geçince kurtulmak ister. diğper çalışanlar kıza kaşar gözüyle bakar. kız uruzpu gibi olur
Zaten uzak duruyorum oda uzal duruyor sadece merak ettim aramizda bir sey olursa ne olur diye. 26 yasindayim. 35 yasında 2 yil calisiyorum dis gorunusu ahim sahim degil beni cok guzel bulanlar var bakimsiz degilim ona karsi maddi olarakta yukselmiyorum. Ilk işe girdigimde onun ilgisi vardi zamanla brnimde olustu bu yasima kadar 1 kisi disinda kimsede girmedi hayatima ama ona karşi buyuk zaafim var.
Patron meraklisi degilim daha once calistigim yerde patronum ilani ask etmisti hem dis gorunus iyiydi hem cok zengindi ama o an direkt isi birakmistim. Hic dusunmezdim bir gunde ben patronuma asik olucam. Iside 5 6 kere birakmak istedim birakmadilar personel olarakta cok memnun benden ama ona karsi buyuk zaafim var.
İşinde devam etmek istiyorsan belli etme. Mutlaka kötü biter
Patronum benden personel olarakta cok memnun ve birakamiyor ben işimden ote patronumdan dolayi calisiyorum yoksa kac defa birakicaktim o birakmadi isimi begeniyor
Bu şekilde kal. Yakınlaşırsan durum değişir
Ne olur bende onu merak ediyorum
Yakınlaşmam ama o yakinlasirsa karsida koyamam
benzer ilişkilere bir kaç defa tanık oldum. ayrıntılı anlatırım istersen ama hepsi de kadınlar için kötü bitti
Metres tarzı bir ilişkiye dönüşür. Tavsiye etmem.
Acikcasi bu yasima kadar kendimi. cok korudum daha once calistigim yerde patronum bana askini ilan etmisti hem yakisikli hem zengindi ama o an direkt isi birakmistim bu duruma hic aklima gelmezdi patronuma karsi ilgim olucak buraya sorucam vs 😔😔
Senin içinden geçen nedir peki
Karisik bir yanim cok istiyor onu bir yanim uzak durmami
Bence uzak dur. Acemisin birde bu işlerde belli ki. Niyeti nedir tam olarak anlaman zor. Rahatsız edici bir pozisyonda bulabilirsin kendini birde zamanla adın çıkar firmada herkes sana gıcık olur kıskananlar da olur vs
Adam evliymiş heralde yorumlarda yazmışsın. Ozaman tam dediğim pozisyona düşürürsün kendini valla uzak dur.
Ne amaçla ama sevgi mi istek mi yoksa sadece işi için mi!
Kizin sevgi patronun istek ve sevgi arası
Kız yerde kalır tekmeyi yer
Yediği ve kullanılmışlık hissi de ayrı bi dert 😉
idaresini kaybeder. yönetim konusunda sıkıntı yaşar.
Patronmu yaşar
ewt.. sana söz geçiremez.
Neden ki aksine sozu daha gecer
Zaten uzak duruyorum oda uzal duruyor sadece merak ettim aramizda bir sey olursa ne olur diye. 26 yasindayim. 35 yasında 2 yil calisiyorum dis gorunusu ahim sahim degil beni cok guzel bulanlar var bakimsiz degilim ona karsi maddi olarakta yukselmiyorum. Ilk işe girdigimde onun ilgisi vardi zamanla brnimde olustu bu yasima kadar 1 kisi disinda kimsede girmedi hayatima ama ona karşi buyuk zaafim var.
açık söylemek gerekirse önermem. iş yerinde rahat olamazsın. yediğin içtiğin görüştüğün insanlar hareketlerin her şey göz önünde olacağından kısıtlanacaksın.. rahat hareket edemiceksin.
Zaten erkek arkadasim yok gorustugum hep kiz arkadaslarim var is yerinde de herkesle mesafeliyim kendi halimdeyim. Zaten isi birakmak istedim patronum birakmadi yani brnden personel olarakta memnun
ya ben uyarayım da :) ama git zevkini yaşa ;)
maaşına zam yapar :D performansa göre prim verir v. s
:D :D :D çayını kahvesini kendisi almaya başlar hatta personeline de getirir
Patrona verdiğin sürece işten çıkmazsın kıdem atlarsın hatta
Patron meraklisi degilim daha once calistigim yerde patronum ilani ask etmisti hem dis gorunus iyiydi hem cok zengindi ama o an direkt isi birakmistim. Hic dusunmezdim bir gunde ben patronuma asik olucam. Iside 5 6 kere birakmak istedim birakmadilar personel olarakta cok memnun benden ama ona karsi buyuk zaafim var.
Meraklısın demedim zatende o sana karşı nasıl peki
Uzak kaciyor yani iyi oldugu zamanlar oluyor ama ilgimi anlayinca uzaklasiyor. Bana bakmamak icin caba sarf ediyor. Bazen elini elime dokunduruyor gozlerimin icine bakiyor ama genel anlamda uzak ve mesafeli bende oyleyim ama ben biraz kendimi ele veriyorum onunla konusurken heyecanlaniyorum sesim felan titriyor eli elime degince bile cok mutlu oluyorum
Iste aksamalara neden olur daha önce yaşadım kötü bir tercube
Kiz disiplinli aksama olmaz
Bitmeyen istekleri başlıyor. Sugar babyimi çalıştırdım yanımda çok sıkıntı oldu mesafeyi koruyamadı iş yerinde
Ne gibi istek maddi mi
Maddi olarak oldukça fazla
Benim oyle isteklerim olmaz tabiki. Cunku seviyorum. Oda beni seviyor insan olarak onun disinda begeniyorda da gorunusumu felan hayatim da kimsenin olmadigini ve herkesle iliski yasamadigimida farkinda kotu birisi degilim patronumda degil sadece karsilikli elektrik var uzak duruyor bende sadece merak ettim olursa ne olur diye
Evli mi
Evet
Ozaman oda benim gibi uzak duracaktır
Bende uzak duruyorum sadece merak ettjm duygularima yenik dusersem ne olur diye
genelde patronların sadece metresi olur senide kullanır atar başkasını bulana kadar.
Beni oyle biri gormuyor
Ne dıcekti sana metresim mi dicekti? İki. Yalan dolan sende szan gibi atla
Yalnız bu konuda çok dikat li olmanı isterim geçenlerde biri öyle bisey paylaşmış idiki başına çok şey gelmiş idi
Nasil yani
Böyle insanlar çöm tecrübeli olurlar bir eksikliği ni yakaladılar mı bir daha kurtulamazsin
Kim patron gibi kisilermi cok tecrubeli olurlar. Beni seviyor insan olarak onun disinda begeniyorda dia gorunusumu felan hayatim da kimsenin olmadigini ve herkesle iliski yasamadigimida farkinda kotu birisi degilim patronumda degil sadece karsilikli elektrik var uzak duruyor bende sadece merak ettim olursa ne olur diye
Kız kaç yaşında
26 yasında
Taktik veriyim
heyecanlı olur iş yerinde fanteziler fanteziler:)
Bir yanim cok istiyor onu bir yanim zak duruyor. oda uzak duruyor sadece merak ettim aramizda bir sey olursa ne olur diye. 26 yasindayim. 35 yasında 2 yil calisiyorum dis gorunusu ahim sahim degil beni cok guzel bulanlar var bakimsiz degilim ona karsi maddi olarakta yukselmiyorum. Ilk işe girdigimde onun ilgisi vardi zamanla brnimde olustu bu yasima kadar 1 kisi disinda kimsede girmedi hayatima ama ona karşi buyuk zaafim var.
:)) halledersin sennnnn
Ne mi olur 69 79 89 olur
Anlamadim
Sakat işler kızı kullanıp bırakabilir
Oyle biri degilse
Buna tam net bişrşey söyleyemeyiz Sonuçta o kişiyi bilmiyoruz tanımıyoruz. dediğin gibide olabilir. Benimki çoğunluk senin söylediğin azınlık kısmını oluşturur. Allah kerim :=)
duyulmasın eyter. sen dekolte verdnmi ona
Hayir
Acik giyinmiyorum
Dikkat çekici naptn
Bir sey yapmiyorum ama gozlerim felan dikkat cekici zaten
ortalık malı olur
ne soruyorsun
Sorum açıklama kisminda
oldu sorun olmaz