Sizce patronum ne dusunur? Patronumun montunu giyiniyorum, cikolatalarinı yiyiyiyorum ama yerine koyuyorum fakat bunlar kameradan gozukuyor. Ve montunuda şu sebepten dolayo giyiniyorum kopek aldı mama vermr gorevini bana verdi mama verirken usuyorum kendj montumda yerleri supuruyor o yuzden zaten patronumda o montunu kopegini severken giyiniyor bende giydim mama
Güncellemeler
+1 yıl
Çikolatalarıni yedigimi sonradan yerine kpydugumu soylesem mi
Sorum 30 yaş ustu erkeklere sizce ne düşünür patronum?
Adamın masasında onu izinsiz alıp kullanamazsın bu arkadaşın dahi olsa alamazsın. Madem çikolata alıp yerine geri koyabiliyorsun o zaman gidip çikolata alıp kendi masana koyup öylede yiyebilirsin aciz değilsin heralde o kadar.
Ya siz cokmu biliyorsunuz hic dusunmedim onu yapmayi. Yaptim onu ama bana aldirmiyorlar cikolata sirket karsilasin diyip bu defa cok cikolata aliyorlsr mahcup oluyorum artik kendimede almiyorum onlar banada almasın diye. Gun icinde canim cok cekiyor cikolata gidip alip yedim masasinda degil mutfagindaki cekmeceden sonra fazlasiyla koydum
Cikolatayla ne ilgisi var. Aciklamisim orada montunu neden giydigimide ki o montunu kopegini severken kullaniyor bende bugun mama verirken cok usudum montunu giydim. Cikolata olayida canim cok cekti yedim yedim sonrs gidip fazlasiyla koydum yerlerine
Kadinsin, patronun erkek. Adamin montunu giymek nedir, ben arkadasimin montunu giymem. Hele de kadinsa sormam dahi.. Ya cok safsin ya troll bilmiyorumda yaptigin disaridzn guzel gorunmuyor.
Gidip disarida giydigi montunu alip giyinmedim ki. Hemde bana ekstra iş yukleyen kendisi ben ona ragmen hic gocunmadan yapiyorum ama üşuyorum ne yapiyim donuyorum. Patronum ozel montunu kendiside usudugu icin o montunu kopeginin montu yapti yani sevdigi zaman onu giyiniyof bende mamasini verirken zor ve mesakatli oluyor ve o sirada kar felan yaginca asiri usudum kopegi icin giydigi montunu giydim
Senin montun var, giyip cikacak imkanin var, uzunsa da montu kiviracak elin, kolun var.
Hala daha bu soylediklerin olayi normal kiliyor sana gore oyle mi? Tekrar ediyorum, ya safsin ya troll belki de olaylari idrak edemeyecek kadar... ama ucuncu secenegi dusunmek istemiyorum. boş ver
Zaten sana normal gelseydi, sorarmiydin? Kabul edemedigin sey gercek, gaf pot sacmalik bilimum luzumsuz eylemleri yapiyorsun, evet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben gıcık olurdum şahsen. Bana ozel birşeyin izinsiz kullanılmasını hiç sevmem
Patronun yerinde olsam seni masaya yatırıp. Şakşuka yapardım
Safoz musun kızım?
Neden mont olayi o sekil cikolata olayids yoktu 1 hafta canim cektikce gun icindr yedim yedim sonra gittim koydum
Adamın masasında onu izinsiz alıp kullanamazsın bu arkadaşın dahi olsa alamazsın. Madem çikolata alıp yerine geri koyabiliyorsun o zaman gidip çikolata alıp kendi masana koyup öylede yiyebilirsin aciz değilsin heralde o kadar.
Ya siz cokmu biliyorsunuz hic dusunmedim onu yapmayi. Yaptim onu ama bana aldirmiyorlar cikolata sirket karsilasin diyip bu defa cok cikolata aliyorlsr mahcup oluyorum artik kendimede almiyorum onlar banada almasın diye. Gun icinde canim cok cekiyor cikolata gidip alip yedim masasinda degil mutfagindaki cekmeceden sonra fazlasiyla koydum
Evet çok biliyorum.
Sorarim o zaman giydigim zaman
Mesleğin ne merak ediyorum
Stilist
Bu anlattıklarından 3 serilik watty kitabı çıkar he
Niye bu kadar abarttiniz ki ben ayıp olur yapma gibi yorumlar beklerken bu tarz yorumlar geldi
Bilmem ki niye acaba
Özel montuydu kopegin montu etti usudum diyede onh giydim bir sey yok bence
Dikkat et patron seni araya almasın
Sapik velet
Benmiyimm
Ne bu +18, konulu film mi cekeceksiniz
Cikolatayla ne ilgisi var. Aciklamisim orada montunu neden giydigimide ki o montunu kopegini severken kullaniyor bende bugun mama verirken cok usudum montunu giydim. Cikolata olayida canim cok cekti yedim yedim sonrs gidip fazlasiyla koydum yerlerine
Kadinsin, patronun erkek.
Adamin montunu giymek nedir, ben arkadasimin montunu giymem. Hele de kadinsa sormam dahi..
Ya cok safsin ya troll bilmiyorumda yaptigin disaridzn guzel gorunmuyor.
Gidip disarida giydigi montunu alip giyinmedim ki. Hemde bana ekstra iş yukleyen kendisi ben ona ragmen hic gocunmadan yapiyorum ama üşuyorum ne yapiyim donuyorum. Patronum ozel montunu kendiside usudugu icin o montunu kopeginin montu yapti yani sevdigi zaman onu giyiniyof bende mamasini verirken zor ve mesakatli oluyor ve o sirada kar felan yaginca asiri usudum kopegi icin giydigi montunu giydim
Senin montun var, giyip cikacak imkanin var, uzunsa da montu kiviracak elin, kolun var.
Hala daha bu soylediklerin olayi normal kiliyor sana gore oyle mi?
Tekrar ediyorum, ya safsin ya troll belki de olaylari idrak edemeyecek kadar... ama ucuncu secenegi dusunmek istemiyorum. boş ver
Zaten sana normal gelseydi, sorarmiydin?
Kabul edemedigin sey gercek, gaf pot sacmalik bilimum luzumsuz eylemleri yapiyorsun, evet.
Benim montum palto cok uzun yerlere kadar ve işimde cok oluyor sorup giyinirim o zaman
Ne güzel iste
Nesi güzel ki
Gicik olmaz mi
Olsa zaten yapamazdin
Ukalaca bulurmu diye dusundum sadece
Seni yemliyor
Ne gibi
TKP etsene
Mesaja bak
Komik ya sempatik 😂
Yani gorse kotu dusunmez ukalaca felan degil mi :/
Yok kız neden öyle olsun