Kadının değeri normal koşullarda 5/10 diyelim. Makyajdır, Fotoshoptur, kadının olmanın verdiği cazip ilgi vs gibi nedenlerden dolayı bu değeri otomatikmen 8/10 düzeye çıkartıyor. Sonra biz erkekler o kadını bir şekilde elde edip beraber oluyoruz. Sonra bir bakıyoruz ki bu kızın değer aslında 8 değil 5’tir. Sonra başlıyoruz soğuk ve ilgisiz olmaya. Aslında kadınlar dışardan gördüğümüz şekli ile değil gerçek değeri ile ölçülür. Ama bu gizemi çok iyi oynuyorlar. Lütfen buna düşmeyelim. Sizlerinde yorumunu merak ediyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Günc3ll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
onlar vajinasi ile on plana cikanlar cinselligi kullanmayan ve yasamayanlarda var
vajina bi gucse ben kullanmiyorum diye mal oluyorum
cinselligiyle istedigi seyleri elde edenler guc diye kullandiklari vajinalari aslinda onlari erkek gozunde mal yapiyo
aslinda kadin ne yaparsa yapsin iki turlude mal oluyo
emin ol sevisenlerdeki ve gosteren tarzda giyinenlerdeki ozguveni bende anlamiyorum tek onlarda var edasi nasil bi his acaba
Konunun cinsellikle bir ilgisi yok bu ikinci.
Kadının burdaki gerçek değerini göstermemesi sorun. İnsanlar ona göre o kadına yakınlaşır veya uzaklaşır. Herkesin kendi dengi var nihayetinde.
cinsel degilse konu deger yargin yoksa neyi baz aliyosun kadinda deger kriterin ne
Dış görünüş mesela. Fotoshop yapmasını doğru bulmuyorum. Erkeklerin sürekli olarak onlara ilgi göstermesi kendilerinde aşırı bir özgüven yaratıp değerini katlamalarını doğru bilmiyorum. (Bunda biz erkeklerde de suç var). Yani özetlemek gerekirse olduğu gibi görünmesi lazım. Mesela iş yerinde bir sekreterimiz var. Tesadüfen sosyal medyası çıktı karşıma yani tanımasam zengin birisi sanıcam. Bir kadardaa güzel görünüyor. Ama reelde asgari ücret alıp zar zor babasına yardım eden birisi
dış gorunusunse kriterin onlarinkide senin paran olur gayet uyumlusun onlarla burada sorun sende once kendini degistir
Ben ciddi ilişkiler için başlanılan ilişkilere dem vuruyor. Senin dediğin tarzda olan şeyler zaten geciçi olduğu için pek bir önemi kalmıyor
Kanka sosyal medyadan tanışıp buluşmuyor musunuz? Direkt o şekilde ilgi verirseniz normal az konuştuktan sonra buluşma ayarlanır. Allah aşkına bana uzak mesafe deme
Sosyal medyadan tanışıp buluşulmasından söz etmiyorum ki ben. Kadınların sosyal medyadan aldığı ilgiden söz ediyorum
O bence erkeklerin sorunu. Çok fazla öz güven yaratan erkekler var mesajlarla iltifatlarla. Ee buda tâbi kadınlarda farklı yaratıyor. Mesela ben sosyal medya dan ilgi almayı sevmiyorum.
Ama bu ilgiye bağımlı insan sayısı aşırı baskın. Aslında bu durum kadınlarada haksızlık yapılması anlamına geliyor. Çünkü sonrasında erkekler size soğuk veya ilgisiz davrandığında üzülüyor günlerce eve kapanıyosunuz.
Kanka bence yaş ve olgunluk seviyesi ile alakalı. Sosyal medya üzerinden ilgi alan bir kadin bu şekilde yapıyorsa kendisi değersiz ve öz güvensizdir.
Ben asosyal demeyi tercih ediyorum. Sosyal iletişimi olsa o insanların sosyal medyaya bağımlı olmaz o kadınlar. Ama diğer türlüsü iki tarafıda üzüyor.
Şükür ki doğalım ve değerim sosyal medyada neysem o☺️
Ne mutlu sana