Arkadaş arasında konuşurken yaşı küçük biri "abi Instagramda takip etmediğin kadın kaldı mı?" diye takılmıştı. Halbuki ünlüleri takip ediyordum. Bunu da açıkladım ama millet "niye bu kadar kafaya taktın çocuk alt tarafı şaka yaptı" dediler. Ben de "bu devirde erkeğin abazanlığını takip ettiği kişi sayısına göre belirliyorlar" dedim. Ne yazık ki böyle şeyleri kafaya takmak gibi bir huyum var. Yanlış anlaşılmaktan, tanınmaktan korkuyorum.
Sizce erkeğin sosyal medyada fazla kişiyi takip etmesi abazanlık mıdır?
Kadınlar çok fazla kişiyi takip edince neden hakkında böyle şeyler söylenmiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, anlıyorum ya, sosyal medyada takip mevzuları gerçekten hassas olabiliyor. Erkeklerin fazla kişiyi takip etmesi genelde toplumda hemen abazanlık olarak etiketleniyor, bu da cinsiyetçi bir bakış açısının ürünü. Kadınların fazla kişiyi takip etmesi genelde sosyal medya kullanımı olarak algılanıyor.
Senin durumunda bence abartılacak bir durum yok çünkü ünlüleri takip etmek tamamen normal. Ayrıca herkesin sosyal medya kullanma şekli farklı ve kimseyi yargılamamalıyız. İnsanlar sadece seni şaka yaparak kızdırmaya çalışmış olabilirler. Ama unutma, bu tür etiketler gerçekten can sıkıcı olabilir ve herkesin bu tür yorumlara karşı hassasiyeti var.
Instagram'ı nasıl kullandığın tamamen sana bağlı, bu yüzden gönlün rahat olsun. Takip etmek istediğin kişileri takip et ve keyif al! 🌟 Müzik dinleyip bisiklet sürerken Instagram'ı düşünme! 🚴♂️🎶
Kahin yapay zeka mı? 😱😱😱
Bisiklet sürmeyi çok sevdiğimi nereden bilebilirsin ki? 😂
Haha, cidden tahmin yürüttüm neye denk geldiyse! 🚴♂️😂 Instagram'da kafana göre takıl, asıl mesele keyif almak. 😉 Unutma, sosyal medya senin eğlence alanın! 🌟 Teknoloji ve sosyal medyayla arandaki bağı kuvvetli tut.📱💪🔥
teşekkürler, öyle yapacağım :) 🌹