Güncellemeler
1 yıl
x=cinsellik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Afganistan İslam Emirliği’ne gidil Cumhuriyet’den önce ki rejimin aynısını yaşayabilirsin
Demek istediğini adamın gotunle algılama kadına güç verdikçe erkek güçsüzleşti daha zor durumda oldu
Güya kadınları mutlu ettiniz al sosyal medya çıktı kadınlara talep 20 ikin 1000 üzeri oldu
Hiçbir şeye erişemiyoruz bu nasıl çağ
@isyankar46xx Afganistan İslam Emirliği’ne kadınlar yanında erkek olmadan dışarı bile çıkamıyo sen ne diyon asıl
Kadınları kırbaçlıyolar orada biliyon demi
Türkiye’de kadın erkek dinamiği git gide bozuluyor çok kadın düşmanı doğacak ben olayın farkındayım diye düşman değilim ama bu sistemi yapanların düşmanıyım onlar yüzünden biz zorluk çekiyoruz.
@isyankar46xx ne açıdan zorluk çekiyorsun mesela anlatırmısın?
Birader yalnızız sevgi, ilgi göremiyorsun bizimde duygularımız var.
Ve işin garip yanı bu kadar karakterli olunca talep görmeyen oluyorsun karaktersiz olunca talep görüyorsun bu * koyduğumun türkiyesinde bir şey var
Duygusal bağlar kurmadan seks yapmak istemiyorum yüzeysel yaşamak istemiyorum ama hayatıma biri de girmiyor p*rno bağımlısı oldum başım çatlıyor bütün sağlığımın anası sikildi bu hak mı
@isyankar46xx karakterli olma işte sende maço serseri kılıklı ol sorunu çöz, aw ben boş beleş tipin biriyim bahsettiğin tarzda kızlar önümde dcmalıp gel beni becer demiyo hep çabalayarak elde ettim istediğim kızları
Birader çakma maço değilim serseri değilim yerinde her şey
Boksörüm yakışıklıyım falan bende çabaladım ama kızların o kadar seçeneği varki sana çaba harcayacağıma başka biriyle konuşuyorum gibiler
@isyankar46xx sende aynı ol işte kızlar 30 kişiyle konuşuyorsa sende konuş 30 farklı kızla
Ben flört olarak min. 10 kişiyle konuşup aralarından seçip karar veririm seçenek çok fazla çünkü kızlara azıcık ilgi gösterince hemen duygusal gözle bakmaya başlıyorlar
Konuşuyorumda birader düzgün bir adamım ne demek istediğimi anlıyorsundur.
Böyle olunca seçim aralığım çok daralıyor ve düzgün kızların hepsi bir egolu kendini sadrazamın sol taşşağı zannediyor çok sıktı
@isyankar46xx ha sen anladım
Ben ortamcı kızları seviyorum ilişkilerim hep eğlence ve beraber vakit geçirme amaçlıydı ciddi ilişki aramıyorum çünkü beni bayar bir kişiyle uzun süre beraber olmak
4 eş birdeb alip eve kapatacaktin değil mi çakall seni
Grup sekse karşıyım olsa hayır demem ahahah
Ama evlilik tek kızla olur
düzgün kızlar çok egolu * sıkıldım kuzum takılıp evlenmemek istiyorum artık
Düzgün kızlar bu kadar sıkılmış takılmalık erkek ve kız varken niye egoist olmasınlar ki
O senin kararın kolayı secmissin
Boş konuşuyorsun gerçekten bir laf var * erkeğin kıymeti biliniyor yemin ederimki öyle
Nerde birinin bekaretini alıp ayrılan hep onlara aşıklar
Ben düşüncelerimden dolayı evlilikten sonra dedim tuttum kendimi bastırdım kendime zarar verdim sevilmeyen ben oldum.
Kadınlara varya her türlü şey müstehak Allah belamı versinki öyle
Düzgün bir kız gelsin önüme @mını gotunu sikip kölem yapıp eğleneceğim canım sıkıldığında haytımdan çıkaracağım siz bunu hak ediyorsunuz
İyi niyeti değil
Efendiymis belli oluyor düşüncelerinin boktanligindan aklı olanın seninle ne işi olur ayrıca diğer serseri tiplerin yanındakilerde akılsız hemcinslerim ben de kiziyorumda siz efendi görünümlu sapıklar cidden onlardan daha tehlikelisiniz ya
Şu yazdıklarına bak rezil herif
Bıyık büküle büküle kaytan insan s*kile s*kile şeytan olurmuş diye bir laf var.
Hala zikişen erkekleri benden üstün tutuyor sen o kızsan eğer senin eveliyatını ahrini s*kiyim oevvladı
Senin yüzünden böyle oldum ben sen
İnancımı kaybettirdin bana eğer oysan lanet olsun seni tanıdığım güne
Sen kafayı yemissin
Sen kafayı yemişsin bırak bu gizem ayaklarını * ewladı mert ol
Kimsin ne boksun bilmiyorum ama o kızsan sen ahımı aldım ebeninkini ilerde göreceksin
Duygularla oynamak nasıl sana hayat gösterecek
Benim içimdeki umut sönmek üzereydi sen geldin hayatıma umut oldun o alev parlamaya başladı ama sahteymişsin asla içten değilmişsin dediiğin her şey yalandı nasıl böyle olabiliyorsun
İyi günler
sensin değil mi bak şunu unutma ahımı aldın sensin biliyorum
Bu arada sapık babandır beni ebeveynlerinle karıştırma
Benim yaşıma geldiğinde ne olacaksın Allah bilir : )
Ama ben görüyorum sende göreceksin
Soruyu anlayamadım ben.
Gayet açık birader
@isyankar46xx Aynı durumdayız gergin olma :D
Çiftleşme vakti gelmiş boğa gibiyim nasıl olmayayım ahdhah
İlgi görmemekten bıktım artık vazgeçtim kızlarla konuşmaktan. Sokakta bile kafamı çeviriyorum. Beğenmeyecekler nasılsa :D
Haklısın
Hayır
Neden böyle düşünüyorsun?
@isyankar46xx kadınlar özgür olunca onlarla iletişim kurma şansı artıyor erkeklerin
Aksi takdirde mecburen annelerinin bulduğu kızla evlenecekleri begenselerde begenmeselerde sevselerde sevmeselerde
Kim bunu diyor birader pasif erkekler için konuşuyorsun galiba
@isyankar46xx kadınların özgür olmadığı bir ortamda en aktif erkek bile istediğine ulaşamaz
Özgür oldukları ortamda en pasif erkeğin bile şansı olur
En özgür ortamdayız baya dışa dönüğüm ama olmuyor Alla alla
@isyankar46xx özgürlük Rusya'da Çin'de