O ego sanılan şey şu. Erkekler genellikle kafalarının doğrultusunda değil çüklerinin doğrultusunda hareket ediyorlar. Sonra sana saçma sapan mesajlar gönderiyorlar ve sende bir insan olarak mantıklı ve makul bir şekilde cevap veriyorsun. Ya yerine göre reddediyorsun ya da hak ettiği gibi küfürle. Sonra kadınlar egolu. Abi erkekler insan olsun bir ya. Tek dert amaç belli. Biraz yontulsunlar bakalım sonra kadınlar nasıl davranıyor. Kimse kimseyi yermeye çalışmasın herkes önce kendine bir baksın ben neyi nerde yanlış yapıyorum diye. Bir kadın bir erkeği reddettiği zaman egolu oluyorsa , bir erkekte bir kadını iğrenç mesajlarla taciz edip rahatsız ediyorsa haysiyetsizdir.
Devir değişti artık kızlar yoldan çıkmış durumda olduğu için erkekler çükleri doğrultusunda yaklaşıyor. He ama kafa doğrultusunda yaklaşanlarada kusura bakma siz kadınlar önyargılı yaklaştığınız için iletişim problemi oluyor biriyle doğru düzgün tanışamıyorsun bile instagramdan kaçtane kızla tanışıp arkadaş oldum günlük hayattada sürekli görüşüyoruz ve dedikleri şey şu "sosyal medyadan nasıl arkadaş oldunuz" önyargılı yaklaşırsan herzaman kaybedersin.
Ne alaka arkadaşlar size ne oluyor niye üzerinize alınıp savunmaya geciyorsunuz? Ben bunu yapanlara söyledim bunu siz ne alaka? Madem içiniz rahat niye kasıyorsunuz? İnsan gibi insan olanlara sözüm yok. Abazaları savunmayın kim olursa olsun. Cinsiyet meselesi değil adam olmak haysiyet meselesi.
Üzerime alınmıyorum zaten ama kimseyide savunmuyorum ben sadece görüşümü paylaşıyorum. Sebebi de şu karşındaki insanı konuşarak tanırsın. Karşındaki kişiye göre muamele yaparsın.
İyi de konuşarak tanımakla konumuzun ne alakası var? Bazi haysiyet yoksunları direkt olarak ahlaksız mesajlar ya da fotoğraflar gönderiyor sende diyorsun ki konuşarak tanırsın. Bu cibiliyetsizlerle diyalog kurulur mu ya? Hadi sen söyle.
Ona lafım yok tabiki öyle birine cevab vermezsin ben senin görüşüne yorum yapmamın sebebi erkekler çükleri doğrultusunda hareket ediyorlar demen. Direk olarak cibiliyetsiz bir mesaja tabiki diyalog kurmazsın.
Işte ne yazık ki o kadar çok abaza var ki bu mesajlardan binlerce alınca otomatikman bu sozleri kullanma gereği duyuyorsun. Herkes yaşadığı kadar yorumcu bu hayatta. Sen insanların iyi olanına denk gelmişsindir bir başkası kötü olanına. Senin baktığın yerden bakmak durumunda değilim ya da sende öyle. O yüzden yargılanmadan dinlenmek en güzelidir benim için. Senin fikrin sana benimkiler bana. Yine de fikir alışverişi için teşekkürler. Iyi günler.
Kendim açısından cevaplayacak olursam hiç egolu takılmıyorum hatta kendimi ezdiğim zamanlar bile oluyor😂 onun dışında ben kızların pek egolu taraflarını görmedim. Belki egoyu bir kalkan olarak kullanıyorlar, belki de içindekileri egolarıyla gizleyebiliyorlar🖤😈
Bunun sebebi erkekler, onları insandan daha üstün varlık olarak göstermeye çalıştıklarından seçme hakkı tanıyoruz. sen insansın diye değil sen çok yakışıklısın diye yazmaya başlayan kadınlarla karşılaşıyoruz sonra. eğer ciddi bir yakışıklılığın yoksa insancıl masumane verdiğin bir selam, merhaba bile görmemezlikten geliniyo.
İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
Abazalardan dolayı. Suç kadınlarda değil maalesef, sapkın fikirli olan erkeklerde.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bizi sizler vaarettiniz 😬 pembeli hesap açıp deneyin. Ve burda kadın olman ön planda ama günlük hayatta insan olarak ön plandasın. Burası cinsiyetçi bir site olduğu için 50 yasinda adam da yazsa ister istemez amca gözüyle bakamıyorsun burda ve mesafe koyuyorsun. Böylece ego Türk kızının kendini koruma mekanizması olarak karşımıza çıkıyor. Ve cinsellik konusu. tamam hayatın bir parçası ama burada aşırı abartı. Bir kadın cinsellik konuşmak istemediği zaman hemen Kezban sayılıyor. En güzel cinsellik sevdiğinle yaşanandır arkadaşlar. Sevin, sevilin, sevişin. Saygılar sevgiler hürmetler.
Kendimden örnek vermem gerekirse, sosyal hayatta iş ortamında ya da başka bir ortamda kendi halinde biriyim. İlgi odağı değilim ya da peşinde bir sürü erkeğin koştuğu bir hanım değilim. Ama sosyal medyada bir tane fotoğraf paylaşmış olsam arkasından bir sürü mesaj geliyor. Bu bende ego yapmadı çok şükür fakat merak etmiyor da değilim sebebini.
Günümüz şartlarında sosyal medyada daha rahat davranılabiliyor, Normal hayattada çekiçisin dediklerine göre ama insanlara karşı tutumundan ötürü kimse ilgi göstermiyor olabilir.
Herkesin bastırmaya çalıştığı etrafına yansıtmamaya çalıştığı zayıf noktaları vardır. O noktaya bastığınızda ne egoları kalır ne o sarsılmaz karakterleri :) Muhtemelen anında saldırgan tutuma bürünür kendini korumaya geçerler. Damarlarına basmayı deneyin çok güzel işe yarıyor 👍
Kadınlar diye bir nitelendirmişsin o ego yarısından çoğu erkeklerde var ego kadınlara kıyaslı bir durum değil herkes beyni olduğunu düşünüyor bu bile bazen bir ego bazı insanlar için
Insanlar mükemmelliği oynamayı severler. bunu real de yapamazlar karşındaki insan senin gerçek hayatını bilir çünkü. ama sanal da isteidigne ıstediğin cevabı verme özgürlüğün var gizli kimlikle yaşayabilirsin sosyal medyada
Bunun nedeni aslında olmak istedikleri ve yaşamak istedikleri hayatı sosyal mecralarda şekillendirmeye çalışmalarıdır.
Sonuç olarak bir kız hesabına atılan mesajlar bile onların egoist olması için yeterli bir sebep..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
çünkü milyon tane keko yazılıp duruyor hepsinin egosu tavan özellikle kendini teşhir edenlere daha çok takılıyorlar geçenlerde bir test yapayım dedim güzel bir kız fotosu buldum instagramdan profil açtım aman Allah ım yazan yazana ne mesajlar ne yazılar
Sanalda herkez bı tavan yapik ama yüz yüze ay utandım ay. Falan ay su ay bu salla olum sosyal medya da yapsın yapabildiği kadar takmayin gerçek te kimse egosunu ortaya koyamıyor 😉
Ego degilde farkli biri gibi gozukmeye çalışıyorlar. Boyu 155 sadece yuzunu cekiyor ya da cirkinin teki ama hep güzel mankenlerin resmini koyuyor vs vs.
Yoo ben her yerde aynıyım tabiki burada daha rahat oluyorum ama genel olarak öz guvenliyim hatta arkadaşlarım bazen bana narsist derler ama Allah'ın verdiğini kuldan mi saklayayım
Yoo katiyen kabul etmiyorum ego kim ben kim 😒 tevazuyu elden bırakmam 😎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
gerçekte nasıl yok aydamı yaşıyorsun dostum kapris trip ufak dağları yarattım modu hep bizimkilerde slav kızlarında bu hiç yok o yüzden kız arkadaşlarım hep ordan uğraşılmaz burdakilerle
@mertsporx cunku insanlar kolay bilgiye ulasiyorlar artik net sayesinde ve oyle olunca da kullaniyorlar iliskiler bu sebeple artik daha cok sanal ortamlarda basliyor ve devam ediyor ustune de herkes hayalindeki kisi oldugunu saniyor ve giderek hastalikli bir hal aliyor bu durum ulkece felakete surukleniyoruz gibime geliyor 😊
Katılıyorum size ciddi manada insanlar kendilerini sorgulamalı bu konuda, sanal ortamda insanlar tanışabilir bunda birşey yok doğal birşey ama insanlar gerçek hayattada tanışabilir bunun önünü kapatmayın 😊
Olum bak sana da ayda 100 kız yazsa egon olur ama gerçek hayatta olmuyor bu ondan bence belkide erkekler gerçek hayatta cesaret edemeyip sanaldan yürüyor bilemiyorum
En İyi Cevaplar