sosyal medyadan yazanlara yüz versen bir dert yapışıyorlar terslesen bir dert egolu kendini beğenmiş diyorlar birde yapışkan olanlar var engelleyene kadar pes etmeyenler var egoyla ne alakası var birde böyle sapık olanlar var
Sosyal medyadan yazan erkekleri terslemek ogolu olduğumuz anlamına mı geliyor?
İletişim becerisi düşük bir arkadaşmış. Şu münasebet: insanlar, doğar, büyür, evlenir ve ölür. Siz de dış görünüş olarak evlenmeyi hayal kurduğum birisiniz fakat içinizi bilmiyorum. Bu yüzden sizi tanımak amacıyla iletişim kurmak istedim münasebet bundan kaynaklanıyor. Ama siz gerek yok ben istemiyorum diyorsanız da saygı duyarım. Ben en azından şansımı denemiş oldum. Verdiğim rahatsızlık için özür dilerim iyi günler. Ben birine yazacak olsam şahsen böyle yazardım. Fakat bana mesaj gelmeden kimseye mesaj atmam çünkü kendime abaza izlenimi vermek istemem. Karşı taraf doğal olarak şöyle düşünür: Bu bana mesaj attıysa, Allah bilir bemim gibi kaç kişiye daha atmıştır. Böyle düşünme ihtimali çok yüksek kızların. O yüzden en güzeli kimseye salça olmamak 😇
yani şöyle diyim instadan yazmıs ve seni 0 tanıma olayı ve gereksiz bir tanışma isteği bu bi yorumda tanışırsınız bi yazar falan anlarımda sırf görmüş ve yazmış asla yaptığım bir şey değil desteklediğim bir şeyde değilde sende gereksiz kasıyon aslında boş ver geç
hani şuna değiniyim ego mego demişin bazı hemcinslerin de var bu da sen öyle olmayabilirsin samimiyetinden sormuş olabilirsin de kızların genelinde bu olay var cidden ama maalesef ki erkeklerinde abazılığı
Her zaman egolu olduğu anlamı yüklemek yanlış değişir bu durum o anki aksiyon sa karşı tarafın üslubuna göre bir çok ihtimal var ama kızlar doğası gereği çok egoyist bu gerçeği değiştirmeyiz istisnalar var tabi yok değil
Biz direk cevap vermiyoruz siz kezban gibi cevaplar yaziyorusnuz istemediğini söyleyebilirsin ne münasebet ne demek Adriana Lima böyle bir cevap yazmaz
Hahaha yazsam zaten yazarım sadece hitap etmiyorsun ve sen gibi çok kız var. Farkın yok ama dişi olup, 250 gram sahibi olunca şansın hep yüksek olacak illa ki