Nişanlım kötü alışkanlıkları olan biriydi kendisi ve ailesi bunu benden sakladı?

Görücü usulü tanıştık hoşlantı oldu devam etme kararı aldık ben ve ailem dinini yaşamaya çalışan insanlarız ben 5 vakit namazımı kılmaya çalışan bir insanım ve öyle alkol vs o konularda hassasım nişanlımla tanıştığımızda bana alkol kullanmadığını söyledi 14 15 yaşındayken bi iki kez içmiştim sonra ağzıma sürmedim dedi aileside beni çok beğendi ve çok istediler her şey güzel gidiyordu 2 yıl kadar nişanlı kaldık bi kaç kez nişanlımın yanıma gelip gittiğinde koktuğunu farkettim farklı bi kokuydu sigara vs diye geçiştirdi bende o kadar üstünde durmadım açıkçası güveniyordum sanırım düğüne az bi zaman kala gece beni aradı saçma sapan konuşması vardı sarhoş gibi durduk yere bağırıp çağırıp agresif şeyler söyledi iyi misin dedim değişik tepkiler verdi telefonu kapattım içime kuşku düştü aileme anlattım durumu ailemde durumdan şüphelenip ailesini aradı bize davet etti ertesi gün geldiler babam dedi ki oğlunuz alkol kullanıyor mu? Hayır aslaa dediler kimse doğruyu söylemedi aylar geçti iyi bir kaynaktan nişanlımında babasının da alkol kullanan insanlar olduğunu öğrendim nişanı attım hepsi benden sakladı annesi babası en önemliside kendisi resmen başımı yakacaklardı bir insan oğlunun kötü alışkanlıklarını neden saklar? Bir gün ortaya çıkamayacak mı sanıyorlardı kendimi kandırılmış hissediyorum hadi kendini geçtim annesi babası görmüş geçirmiş insanlar böyle bişeyi benden sakladıkları için hakkımı helal etmicem

Nişanlım kötü alışkanlıkları olan biriydi kendisi ve ailesi bunu benden sakladı?