Tinder diye bir uygulamada buldum onu can sıkıntısından telefonuma indirmiştim. o kişi evli olduğumu bilmiyor sadece sinemaya gittik sonrada eve geldim başka bişey olmadı ama yinede üzgünlük hakim bende sanki bişey yapmışım gibi sadece sohbet ettik... sizce ben nasıl toparlarım kendimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSanki bir şey yapmışım gibi mi? Yapmışsın zaten tabii ki kendini kötü hissedeceksin. Aldatman için illa aynı yatağa girmen gerekmiyor seninki de aldatmak.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzel hayat evlenince de vardır. Amaa; hangi özel hayat? Evliliğinizde bir duraksama bir tartışma ya da ayrılma süreci olmamış, ona hiç bir şey söylememişsin. Sorunlar varsa eğer bunları konuşmamışsın ya da ayrılalım diye bir sürece girmemişsin. Boşanma davası açmamışsın. Bu bir aldatma. Sana şiddet uygulasaydı ya da ayrılma kararı alsaydınız anlardım.
Buluştuğun kişi erkek,
Takıldığın yer sinema ve ortam karanlık
Hangi kafayla kendini kandırdın be uyanık?00 Yorumla
+1 yılEşinize sadakatsizlik yapmışsınız ve gerçekten çok iğrenç bir şey bu hiçbir şey yapmaman yapmayacağının anlamına da gelmiyor kusura bakma da.. evli insaların karşıdakinin salak yerine koyması peki? Bence eşinize yaptığınız yanlışı söyleyin biterse de bitsin ama bir ilişkide yalan olmaz, olamaz!
00 Yorumla
+1 yılduygusal olarak bir şey hissettin sanırım vicdanın bu yüzden seni rahatsız ediyor. bilmiyorum bunu eşine söylemeli misin ama bir daha aynı şeye yeltenme
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
65Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yapmışsın zaten boynuzu takmışsın adama üzül bir zahmet.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Kişilik ve karakter meselesi! Doğru yanlış kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir!
Bence yanlıştır!
Benim için boşanma sebebidir!
Düşman başına vermesin Rabb'im!
Eşinden bir başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olacaksın!62 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah,
Hayır benzemiyor!
Alakası yok!
+1 yılHiç ahlak dersi verir gibi konuşmıcam. Kocan sana gerekli ilgi ve alakayı verseydi başkalarına gitmezdin. ya da artık kocana ilgi duymuyon. Boşver vicdan azabı çekme. Kocana tanıdıklara yakalanma adın çıkmasın yeter. Takıl istediğin gibi. Keyif senin zevk senin
311 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya? Cok mu uyanıksınız siz?
- +1 yıl
Vay beeeew
- +1 yıl
Evet çokta kurnazim böyle olanlar kazanıyor
- +1 yıl
Sey kazanirsiniz siz ancak :) kendinizi kandirirsiniz sadece. Hicbir erkek size bağlı kalmaz
- +1 yıl
Erkeğin bana bağlı kalması önemli değil. Ondan ne kadar faydalandığım önemli
- +1 yıl
Haa oyle desene.
- +1 yıl
@şeymatoprak senin gibileri bu ülkede kadın yerine koyup da bunları söyletenlere yazıklar olsun. 15 gr vajinanız var diye her türlü ahlaksızlığı normalleştirebileceğinizi ve bunu özgürlük kisvesi altına sokabileceğinizi zannediyorsunuz. Kocası ona gerekli ilgiyi ve alakayı göstermiyorsa, kocası ile konuşur. Hala devam ediyorsa kocasından ayrılır. Kocasından ayrılınca da böyle helali olmayan adamlarla zinaya yaklaşmaz. Bir başka anlaşacağı kişi ile evlenir ve sonrasında mutlu olur. Bunun kuralı budur hayasız yaratık.
- +1 yıl
Benim anlayışım yaşam tarzım böyle. Buna laf söyle ya da söyleme beni etkilemez. Rahat bı yapım var
- +1 yıl
@şeymatoprak senin yapın böyle olabilir ama büyük bir çoğunluğumuzun yapısı böyle değil. Bence sen aklını başına al ve yapını değiştir. Yoksa böyle gidersen sadece başkalarının altında bir paspas olmaktan öteye gidemeyeceksin.
- +1 yıl
İnan çoğu insana göre kafa olarak sosyal yaşantı olarak oldukça mutluyum. Yargı ve eleştiriden uzağım
- +1 yıl
@şeymatoprak mutluluğu bu dünyadan ibaret görürsen, bazısına göre adam öldürmek de mutlu edebilir. Bu mantıkla seri katil olmak da meşrudur.
İnsan ahlakını ve eğer müslümansan da ayrıca islam ahlakını kendine zırh etmezsen kısa süreli mutluluklar için ebedi varlığını ateşler içine atmış olacaksın. İnsan ömrü hiçbir kaza bela hastalık olmazsa ortalama 80 sene. Bunun ilk 18 senesini çıkar, son 30 senesini de çıkar. Geriye 30 yıl kadar bir süre kalıyor. Ancak bu süre içinde ahlaksızlığınla mutluluk yaşayabilirsin ancak öldükten sonraki ebedi varlığını ateşler içine atmış olursun. Bence bu çok karsız bir alışveriş. İnsan beyni boşuna yaratılmadı. Kalbinle düşünemiyorsan, beyninle düşün derim.
+1 yılEvet bu yaptığın yanlış bir şey. Eşin dışında bir başka erkek ile konuşmanı geçtim tanımadığın bir adamın yanına neyine güvenerek gittin? Eğer pişman isen samimi olarak tövbe et ve eşine sadık olmaya bak. Çünkü eşin böyle bir şeyi duysa sana bir daha asla güvenmez. Güven yoksa bu evlilik bir hiç demektir. Sadece konuşmuş olmanız bile yeter inan. Pişman isen bundan sonra ona göre davranmalısın.
20 Yorumla
+1 yılKocanla sorunların varsa kocanı karşına alır konuşursun. Olmadı bir daha konuşursun, olmadı bir daha konuşursun. Baktın olmuyor yani anlaşamıyorsunuz. O zaman da dava açarsın, ayrılırsın. Ayrıldıktan sonra da böyle helalin olmayan erkeklerle zinaya yaklaşmak yerine, kafa yapına uygun birisi ile evlenirsin ve mutlu bir yuvan olur. Tinder, happen, azar vs vs türlü türlü uygulamaları kullanıp da sana haram olan adamlarla buluşmak seni ancak ziyan eder. Ziyan olup gidersin. Bu işin sonu zinadır haberin olsun.
10 YorumlaSadece sohbet etsen suçlu olmazdin ama sevgili bulma uygulamasından bulduğun karşı cinsle konuşuyorsun. Yanlış birşey yapmışsın birdaha yapmamalısın.
10 Yorumla
+1 yılYa evli kadınsın gidip buluşuyosun sence bu ne oluyo?
Hemen cevap veriyim Aldatmak oluyor sinemaya gittin geldin bu guzel bır șeymi?
Utanmadan birde soru olarak soruyorsun...
Yazık adama..
Nasıl toparlarima gelince tinder vb gibi siteleri kullanmicaksin kocana sadık bir kadin olucaksın ama bu dediklerim. Senın gibiler için emınım. Boş olur yapan yine yapar...
Allah akıl fikir versin sana..10 Yorumlakardeşim bu tür olaylar başlangıç olur sonra devamı gelir sana taavsiyem o kişiyle iletişimi kes yoksa evlilik boşanmaya gider buda kötü olur bide bir insan can sıkıntısından tinder açıp tanımadığı bir erkekle neden sinemaya gider sen kimi kandırıyon
01 Yorumla
+1 yılHata yapmışsın artık yapacak bir şey yok. Tabi ki sadece suçlanacak kişi sen değilsin büyük olasılık kocanla diğer kişiyle yaptığın şeyleri yapamadığın için heyecan aramışsın. Kocana söylersen güveni sarsılır ama en azından pişmanlığını kocana daha iyi davranarak ve bir daha yapmayarak giderebilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirdaha yapmiyarak birde yanlismi yaptim diyorsun peki aynini esin yapsa ortaligi ayaga kaldirirsin degilmi
20 Yorumla
+1 yılTinder indirmen bile ayıp kendine gel sen evlisin sinemaya gitmişmiş gitmeseydin tek gidilmiyo mu sinemaya ya da arkadaşın mı yok kardeşim! gerçekten çok üzücü, yazık kocana.
00 YorumlaHata yapmışsın. İnsansın evet ama kocan ilgi göstersin göstermesin yapmaman lazımdı. Üzgünsen ve pişmandan unutmaya bak. Yoluna devam et.
10 Yorumla
+1 yılO kadar la kalmaz ne kendini ne insanları kandır. Seni artık hiç bir güç durduramaz. Boşan kurtulsun çocuk
40 YorumlaYanlış tabii ki. Aldatmaya girer illa bir şey yaşanmasına gerek yok
20 Yorumlabayılırım kocasını aldatan kadına.. benlede buluşsana, ama evli oldugunu sölemen lazım, dehset tahrik edio beni
00 Yorumla
+1 yılyanlış yapmışsın demekki hiç kocanı sevmemişsin eğer sevseydin böyle bir şeye asla yapmazdın ilişkini gözden geçir derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılIyi halt ettin gelmis bir de genis genis soruyor aklina basina alda sorunsuz birbhayat yasa mecera arama derim
00 Yorumla
+1 yılNe işin var kızım senin tinderle minderle? Evli kadınsın kocamla ilgilensene. Erkeklere diyoruz ama kendi hemcinslerimiz onlardan geri kalmıyor masaallah.
20 YorumlaAh ne mutlu size.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılaldatmışsın bildiğin kocan adına üzüldüm onun yerinde olmak istemezdim
10 Yorumla
+1 yılyanlis bisey yaptin tabi hoslanma ihtimalini katarak gityin aldattin yani
00 YorumlaYaptigin sey bana gore cok yanlis. Yinede unutmaya calis.
00 YorumlaHadi beyler tindere..
Bu arada boşan kaşr...00 Yorumlamisali gercek soru ise neden böyle bişi yaptın onu merak ediyorum evlilik nedir bilmiyormusun sen yuva nedir kendine gel
10 Yorumla
+1 yılBidaha yapmayarak irtibatı gerçekten keserek cidden yanlış yapmışsın gizli bir erkekle buluşmak sence doğal mı eşin başka bayanla gizlice bekar gibi gözüküp sinamaya gitse sen ne hissedersin
10 Yorumla
+1 yılNe biçim insanlarsınız ya.. bence o evlilik bitmiş.
10 Yorumla
+1 yılYanlış yaptığınızı düşünüyorsanız zaten yanlış yapmışsınızdır. Cevabı burada değil kendinizde arayın.
10 YorumlaSen hiç birşey yapmamaşsin başka erkekle gorusmemişsin hicbirsey yok yani biraz hoslansaydin koçanı birakacaktin o zamn sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bekar olduğum halde böyle şeyler yapamam bu nasıl hayat pişman olman normal vicdanın rahat etmemiş şimdi tövbe et ve bidaha yapma
00 YorumlaMesela sadece başkasıyla cinsellik veya yakınlık değil başka biriyle gülmen bile aldatma sayılır.
10 YorumlaKocan öğrenirse asıl sinema ozaman başlicak yakında sinemalarda izlenir😄yanlış yaptığının farkında olmanda güzel bir duygu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHata yaptın unut bir daha yapma. Aynı şehirde miydiniz
21 Yorumla- +1 yıl
Sence bu kadar basit geçilebilir mi bu konu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yanlış hemde baya böyle bir şey duysam eşimden soğurdum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi bunu yaparsın 2 gün sonra ilişkiye girersin her şekilde kocanı aldatmış oluyorsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılevli olunca ne oluyor bekar olunca ne oluyor. yanlışsa ikiside yanlış
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBı daha yapmamak üzere yemin et tövbe et...
Ve o adamla bir daha görüşme...00 Yorumla Kocanı kandırma adam gibi söyle olayı, kimsenin hakkını yeme bu durum sana yapılsa çok mu hoş olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bir sonraki seferde sewişir kafanı dağıtırsın 😂😂
00 Yorumla
+1 yıl:( keşke buluşmasaydın adam seni ayartabilir bence kocan dururken boş ver internetteki adamları en iyisi genede kocan
10 YorumlaBunun yanlış olduğunu düşünüp üzülmen güzel bir şey. Fakat birdaha yapmamanı tavsiye ederim. Evlilik tek bir kişiye aid olmaktır
225 Yorumla- +1 yıl
Vay anasını be. Utanmasan taktir edeceksin.
- +1 yıl
@NorthSeaefs takdir değil, fakat hiçbir şey utandırarak ve aşağılayarak yaptırılamaz. Bir hata yapmış bayan, pişman olmuş. Püh sana ne rezil kadınsın demek onun 'nasıl olsa bir hata yaptım dönüşü yok' diyerek kötüye gitmesine sebep olur. Fakat yaptığından pişman olduğunu takdir edip birdaha yapmaması için telkinde bulunmak en iyisidir beyfendi
- +1 yıl
Bence daha keskin cümlelerle doğru daha net olarak ifade edilmeli. Yanlışın etrafından dolaşmak olmaz. Tam tersi istikamet net olarak işaret edilmelidir. Ben utandırmaktan ya da aşağılamaktan bahsetmedim. Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir. Buna kimsenin hakkı yok.
- +1 yıl
@NorthSeaefs Evliyken her günahı işleyip bundan hiçbir suçluluk hissetmeyen kadın ve erkekler de var. Bu gibi kişilere net çizgimizi zaten koyarız. Fakat hiçbirimiz hatasız değiliz, o da bir hata yapmış. Hatasından pişman olmuş ki birdaha yapmayacağını da düşünüyorum. Hal böyle iken hiçbir keskin cümlenin gereği yoktur
- +1 yıl
Bu sitede uzun bir süredir bulunmadığını düşünüyorum. Yoksa bu tip soruların aslında algı sorusu olduğunu görmüş olurdun. Algı sorularında ortaya büyük ya da küçük bir günah atılır, bu işlemiştir ama bir de sebebi vardır tabi ki. Günahı işleyen kişinin kendini acındırması durumu vardır. Aslında sorunun sorulmasındaki amaç şudur: Bakın bu kişi yaptı, demek ki yapılabiliyor. Neden sen de yapmayasın ki? Senin de haklı sebeplerin olabilir. Bak senin yaşadıklarının benzerini yaşayanlar da yapmış, sen de yapabilirsin. algısını yaymaktır. Burada defalarca kocasını aldatan, sevgilisini aldatan, aldatmaya yaklaşan, aldatmaya niyet eden, aldatıp pişman olan, aldatıp zerre pişman olmayan türlü türlü soru okudum. Hepsinin yazış üslubu ve sorunun gelişi bu amaca hizmet ediyordu.
- +1 yıl
İşte malesef günümüzde senin gibi düşünen kişi sayısı çok az. O yüzden zaten insanlar evlenmeye korkuyor, evlilikler uzun sürmüyor.
- +1 yıl
@Nereliyim Bana göre evlilik inancımın emrettiği şekilde bir evlilik olursa anlamlı. İnsan evlendiğinde, bu dünyaya gelme amacını bilen ve bu şuur içerisinde hayatını sürdürmek isteyen birisi ile hayat arkadaşı olduğunda aldığı her nefes anlam kazanır. Öteki türlü dünyanın saçma düzeni içerisinde kaybolup gider, onları yetiştirdikleri çocuklar da gitgide kötüleşen dünyanın içinde harcanır.
- +1 yıl
Okuduğun bölümü bilmiyorum. Ama Allah'ından uzaklaşma. Tek bildiğim budur.
- +1 yıl
Insallah. Hangi bölümde okuyorsun?
- +1 yıl
Güzel bir bölüm. Neden bölümünü sevmiyorsun ki?
- +1 yıl
Bu dediğin doğru. Ben mesela bu yaşımdan sonra ilahiyat okumayı düşünüyorum. Sırf bilgilenmek için. Doktoram bitsin tekrar sınava giricem inşallah.
- +1 yıl
Mühendislik alanında doktora yapıyorum. Ancak dini bilgilerimi de geliştirmek için ilahiyat okumak istiyorum.
- +1 yıl
Tesekkur ederim. Ama bakalim gelecek ne gostericek. Niyetim var. Siz hangi universitede egitim goruyorsunuz?
- +1 yıl
Dedim izmirde falansan oranin ilahiyati nasildir diye sorayim ama sanirim bilgin yoktur bu konuda
- +1 yıl
Anladim. Ama ben izmire gidecegim muhtemelen bitirince.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kadınlarına bak vayvayyyyy vayyyy vayyyyyy evli kadınlar pompa peşinde obaaaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakma kafana herkesin başına gelir millet neler yapıyor
00 YorumlaAferin sana canim o zaman kocanda eve kiz getirsin sadece yemek yedik desin odesirsiniz
31 Yorumla- +1 yıl
Ahahah işte bu ya 😄
eşini sevdiğini ve onu mutlu ederek mesela sevdiği birşeyler yapabilirsin eşine bir daha böyle şeylerden de uzak durarak tabi
00 YorumlaBence gayet normal bir şey eşine söyleyip gitseydin daha iyi olurdu bence eşler arasında bazen böyle şeyler olmalı
00 Yorumladaha ne yapacaksın? sinemadan sonra evine gidersin? Sonrasi allah kerim
00 Yorumla
+1 yılYanlış tabii bir de yanlış bir şey mi yaptım diye soruyorsun
00 Yorumla
+1 yılTinder zaten cinsel ilişki sitesi Ne yapıyorsun sen oralarda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yanlis birsey yok tabi benim kadar yanlissa ben evli bir kadinla beraberim 1 yildir
02 YorumlaBugün bulușan yarın ohoooo toparlama sen
50 YorumlaSinama ya gittin ve bişey olmadı öyle miğ 👿
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOpusme olmadimi
ya da
Eliyle oksama yapmadimi00 Yorumla
+1 yılAynı şeyi eşin yapsaydi?
10 YorumlaDaha ne yapacaksın bide hagife alıyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSinemayla başlar. Yatağa kadar gider.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet yanlış yapmışsın.
00 Yorumlasimdi birak o isleri kocana sahip cik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü sıkıntılı piskojik durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eşin olsam bunu bilmek isterdim söylemedin diye sana çok kızardım haber verseydin sorun etmezdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Sen kendigi kocanın yerine koy?
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem