Arkadaşlar peyniri kıskanma durumu değil sadece benden saklanması tuhaftı.
Bir de o anda beni kendime bir şey veriyor muyum alıyor muyum demek geldi ama kendim çalışmadığım için bana ağzımin payını verecekti
Kocam eve peynir almış, ailesine de almış. Baktım, poşetinde kimin dedim, "Anneme aldım" dedi.
Sonra "Ne başımda duruyorsun, ne moralin bozuldu vs." dedi.
Adama öncesinden öyle bir baskı yarattıysan direkt suçlanıp kendini savunma moduna alması normal annesine babasına istediğini alır karısını da kimseyi de ilgilendirmez.
Keşke güncelleme yok olsaydın sana bugüne kadar hiç laf etmedim ki diyorum daha doğrusu görmedim yani Bu arada ben aileme bir şey vermiyorum ama
Senin verdiğinde onu ilgilendirmez anne baba bu ya tabi bir şeyler yapacaksanız buna karşı çıkan zihniyet kim olursa olsun yanlıştır.
Adım gibi eminim ben böyle bir şey yapsam o karşı çıkardı sanırım ondan dolayı böyle etkilendim
Eşinin tutumu seni dışlanmış hissettirmiş 🌫️ Bu çok normal bir duygu 💔 Peynir alması sorun değil ama bunu paylaşma şekli kırıcı olmuş. “Başımda duruyorsun” demesi savunmaya geçtiğini gösteriyor. Onunla sakin bir anda duygunu anlatmayı dene. “Peyniri değil kendimi ikinci planda hissettim” dersen daha iyi anlar 💬🧠✨
Cevap
10Cevap
Birincisi onun ailesine aldıklarına buzamanda kadar laf yaptınmı gerçegi söyle eyer söylediysen yine söylenirsin diye sana söylemeden almıştır eyer diger türlüyse sıkıntı
Kesinlikle söylemedim kısas yapacağımı falan düşünmüştür belki
Bugüne kadar hep gizlemiştir ama bugün de istesek izleyebilirdi görmeyeceğimiz sandığı daha önce yine böyle denk gelmiştim.
Evdekiler istedi aldım falan dedi parasını veriyorlar falan da demişti
Bugün açık açık annemi aldım dedi ama benim orada durduğum için bana şey diyor suratın bozuldu
Söylemediyse yanlış yapmış zaten aldıgın da hiç laf yapıyormuşsun bu gizleme niçin gerek duyuyor ailesiyle aran nasıl senin
Ya ailesiyle yeni barıştım
Hayır aslında ailesi falan da beni bonkör Sayar o cimri sayılır
Babası bayramda bile kolonyayı beğendi bunu arabama koyayım dedi oğlu da Yok yok ben sana alırım falan dedi ben daha evet dedim arabana koy dedim adam da bana dedi ki al sen bunu cebime koy dedi yoksa oğlum bunu benden alır vermez dedi güldü
Adam cimri ailesi senin ogullarının parasını boşa harcıyor diyordur eşinde sürekli boşa para harcıyorsun diyormu imada bulunuyormu birde senin ailenle arası nasıl
Ailemle konuşuyorum ama uzakta yaşıyorlar.
Yok yok boşa harcadım para vs yaptığım bir şey yok
Kaç yıllık evliydin
8 olcak
Bayada olmuş peki bu gizlilik kaç yıldır var birde sana yaklaşımı tavırları kaç yıldır bu şekilde
Vay kavat ya böyle gül gibi hatuna yapılır mı ya
Kanka kuruntuluk yapıyorsun sadece bir peynir o o kadarcik sey ixin sana habwr mi versin boş ver
Yok yok derdim o değil alsın
Ama ben aynısını yapmış olsam emin ol dünyanın lafını ederdi
İşte onun huyu bu olduğu için o söylerdi diye ben dert ettim.
Şimdiden kesin olsaydı bana neler neler derdi diye düşündüm ondan dolayı böyle kafama taktım
dert etme. hatta sen de hayatim annenlere şunuda alalim de. eşini seviyorsan ailesinide sev. ve annesi ailesi sonucta alması cok normal ve guzel bir şey. senin oğlun olsa sana yaşlandiğinda bir şey alip getirse sevinmezmisin
Ben inan ki bunu dert etmiyorum ama aynısını ben yapmış olsaydım emin ol neler derdi neler
ben anladim. olayida maksat senden saklamasi sıkıntı saklamamasi lazimdi bunu bile sakliyorsa daha neleri saklar dusunemiyorum yani sana katılıyorum
Evet haklısın bu arada ben versem emin ol lafını ederdi
kesinlikle
Yani ne var bunda. Peynir alt tarafı. Ne güzel vicdanlı bu bı kocan varmış demek ki
E gizlememiş işte
Ayrıca ailesi diyorsun
Neyin alınganlığı
peyniri mi kiskandin sana da almış üstelik yav tövbe tövbe
Abla bişey sorcam yanlış anlama kocanın şeyi ne kadar büyük kaç cm
lafını ediyorsan doğal olarak rahatsız oluyordur.
Neden ailesine alıyor
Vay kavat herıf karısından insan gizler mi
Ne var bunda alsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?