kocam ile 3 aydır evliyiz ve bazı geçmişten gelen tuhaf ama zararsız alışkanlıkların var. eğer anlatırsam beni deli zanneder ama ondan birşey saklamak da istemiyorum anlatmalı mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, kocanızdan gizlediğiniz şeyleri ben yorumlar kısmında okudum yani yorumlaştığınız kişilere söylemişsiniz. Bence anlatabileceğiniz şeyler bunlar yani ben eşinizin de bunu hiçbir şekilde yanlış anlayacağını zannetmiyorum. Hatta size mektuplaşmayı da teklif edebilir yani bu çok hoşuna gider ve belki böyle bir teklifte de bulunabilir. O zaman çok daha güzel olur yani sürekli gizli saklı yaptığınız bir şeyi eşinizle paylaşmak oldukça hoş bir şey olacaktır diye düşünüyorum. O yüzden içiniz rahat olsun yani ben anlayışla karşılayacağını düşünüyorum çünkü her insanın içinde böyle zararsız da olsa gizli saklı yapmak zorunda kaldığı bir şeyler olabilir. Hiçbirimiz robot değiliz sonuçta. Bazı farklılıklarımız olacaktır illaki ve bu çok masumane bir şey yani hiçbir şekilde zarar verici bir eylem değil. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Kendine surekli mektup yazıp bide sürekli cevap vermek nasıl mutlu ediyor anlamadım. Sonuçta her ikisinide sen yaziyorsun. Bunun bilincinde olarak kendini dost olarak görmek piskolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ama bilmislikte yapmak istemem. Yinede uzman bir görüş almanı öneririm.
Ayrica tavsiyem mektup yazma, günlük tutmaya basla. İçini oraya dokmeni öneririm.00 Yorumla
+1 yılne gibi alışkanlıklar bunlar
onları anlatırsanız nasıl bir tepki alırsınız eşinizi az çok tanıyorsunuzdur
devam etmiyorsa bence anlatmanıza gerek yok02 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum. ama sadece yalnız hissetmemek için yapıyorum.
- +1 yıl
Artik esin var ona mektup yaz :) yalniz degilsin ki
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
38Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ne kadar tuhaf bilemiyorum ama eşinle paylaşabilirsin :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlık dediğiniz nedir?
Aranızda saklı gizli kalmasın istiyorsunuz çok güzel ama neden evlenmeden anlatmadınız da şimdi anlatmak istiyorsunuz.
Senin hakkında düşüncelerini degistiricek bir alışkanlıksa evliliğinizi olumsuz etkileyebilir
Bunları göze alıyorum bu şekilde kendinmi kötü hissediyorum diyorsan anlat kurtul14 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum. ama sadece yalnız hissetmemek için yapıyorum.
- +1 yıl
Eşine söyleyebilirsin. Bunun için uzman yardımı aldınız mı
Soran+1 yılhiç bir uzmandan yardım almadım
- +1 yıl
Ben yardımcı olsam
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılNiye söyleme gereği duydun ki? Yanlız kalmamak adınada olsa hadi mektupu yazma kısmını geç onu bide yolluyosun. Bununla uğraşman bile abartı. Kesinlikle destek almanı tavsiye ederim çnkü bu konu ilerleyebilir. Sunayı gerçek sanabilirsin zamanla. Onla buluşmalar falan ayarlayabilirsin veya birden onu görmeye başlayabilirsin. Akıl insana oyunlar oynar çok tehlikeli.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. yahu herkes hastalık gibi yaklaşmış da olaya bana göre öyle değil. küçük kendine sakladığın ufacık bir şey. bırakma onu, o senin enn yakının, sırdaşın. kendi kendine iç dökmen. hepimizin kendimize sakladığımız şeyleri var, ya da vardır diyeyim. ben anladım seni, bence şahanesin
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba canım, eşinden önce çok arkadaş çevren olmamış galiba, ondan dolayı boyle birşey olabilir,, eğer yardım alamıyor ve eşine de anlatamicaksan , şöyle yap istersen,, sunaya bir veda mektubu yaz ve kendine başka bir arkadaş bulduğunu artık yalnız olmadığını anlat ve birdaha ona mektup gondermicegini anlatabilirsin,, eğer yine mektup gönderme isteği duyarsan eşine yaz mektup ona olan duygularını ya da kendi paylasmak istediğin şeyler var ise onu yaz ve eşinin işyerine gönder, eğer sorar ise eşin ki sorcaktir ben mektuplasmayi seviyorum ara ara sana böyle göndersem sorun olurmu dersin eminim oda anlayışla karşılar seni. Çünkü eski mektuplasma dönemini özleyen ve bunu hala yapan birçok insan var. Bu gayet normal.. ortada çok vahim bir durum yok, hepimizin hayal gücü vardır ve bazılarımızin ki daha genistir. Birde eşinle çok vakit geçirmeye calis gezin dolasin oturup film izleyin eminim zamanla bahsettiğim seyirde bırakırsın. Kendine iyi bak. Dikkat et🥰🥰
20 YorumlaKendi kendşne neden maktup yazasın
Çişf kişilik mi var acaba
Kocanla konuş ve piskolojikmdesdek almalısın
İlerde eşinin seni sunay ile aldattığını bide düşünebilirsin10 Yorumla
+1 yılAbla şizofren misin git doktora ya bu mektuplarını şimdiye kadar kimse nasıl görmez iş yerine göndermek nedir hiç usenmiyor musun ne işlere kalkisiyorsun😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılBu sakladıklarının normal olmadığının farkındasındır umarım. En kısa zamanda psikolojik destek almalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılama sadece yalnız hissetmemek için yapıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılzararlı değil ve önemsiz ise yani göze batmayacaksa söyleyebilirsin nede olsa eşin ama söylediğin yerdeki ortama dikkkat et o rahat ve mutluyken konuş böyle konuları
00 Yorumla Bence anlatmayın anlatınca hiçbir şey değişmiyor sadece içinizde tutmamış oluyorsunuz bu seferde başka problemler çıkıyor.
00 Yorumla
+1 yılneymiş o tuhaf alışkanlıklar.. söyle anlat ya da anlatma diyelim
02 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum. ama sadece yalnız hissetmemek için yapıyorum
- +1 yıl
bence çok hoş bişey ama.. bunu söyleme.. herkes anlamayabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer evliliğinize zarar verecek kadar kötüyse anlatma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce bize anlat, biz de deli zannedersek ona anlatma
25 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yıl. kendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum..
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsun veya geçmişte duydun ki? Çok normal ve sağlıklı bir şey olduğu söylenemez. Anlatmana gerek yok şimdilik bence ama bu süreçte bu alışkanlığından da vazgeçmeye çalışmalısın bir yandan. Bunun yerine günlük tut mesela, kendi kendine mektup bir nevi o da.
Soran+1 yılbu sayede kendimi yalnız hissetmiyorum ayrıca sadece ona güvenebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılYalnız değilsin zaten, artık evlisin ve hayatını eşinle paylaşıyorsun. Güven duyacağın kişi eşin olmalı, hayali kişilikler değil. Böyle devam etmesi normal olmaz, ileride başka sıkıntılar da oluşabilir bilemeyiz. Dediğim gibi günlük tutarak başla bu alışkanlığından vazgeçmeye. Veya eşin kabul ederse arada birbirinize mektup veya notlar yazın mesela karşılıklı, hem ilişkiniz için hoşluk olur hem de böylece gerçekte güvenebileceğin insanla o eski alışkanlığının yerini doldurursun.
Bana anlatılan hiçbirseyi yadırgaman aldatmış olsa bile anlatmalı
00 YorumlaCiddi bir sorun dikkatli olup bir bilenden akıl alman lazım.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle tarafsız birisi ile konusup bunu lisanı münasip ile nasıl anlatacağını konuşmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO anlatamadıklarının ne olduğuna bağlı?
Tırnak yemek gibi birşey mi04 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum. ama sadece yalnız hissetmemek için yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki bunu yapdığın da ne hiss ediyorsun? ya da sence neden yapıyorsun? Hiç bir destek almaya çalıştın mı çünkü pek normal değil sanki
Soran+1 yılkendimi mutlu hissediyorum hiç destek aşmadım
Cevap sahibi+1 yılEşine söylemeden önce bir destek almaya bakabilirsin belki eşine söylemeden bir şekilde halledersin
Yalnız hissetmemek için yaptığını söylemişsin bunun yalnızlıkla ne alakası var eşin de varmış neden yalnız hissedesin bu durum yalnız lık dışında başka bir problem var benceee
00 Yorumla
+1 yılneyin var? zaten soylemesen bile gelecekte fark edebilir. sakin bir dille senin anlatman guven acisindan daha guzel olur.
02 Yorumla
Soran+1 yıl, kendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum...
- +1 yıl
bunun sorun edilecegini sanmiyorum. bir psikologa gitmen tum isi cozer. esine bu konuyu anlat ve birlikte kendin icin psikolojik yardim alin 💖
Çok kötü şeyler değildir bence ama yinede keşke en baştan söyleseydin
10 Yorumla
+1 yılbence söyleme anlatip napcan emin ol esinde senden gizledigi seyler vardir erkek milleti sonucta
10 Yorumla
+1 yılBence eşinizden hiç birşey saklamayın bu ileride dahada büyük sorunlara yol açabilir
00 YorumlaNe mesela merak ettim
02 Yorumla
+1 yılNe gibi şeyler mesela
02 Yorumla
- +1 yıl
ALLAH dert vermesin bi dert verirse unutursun bunları
+1 yılneymiş o tuhaf alışkanlıkların_?
02 Yorumla
- +1 yıl
çift kişilikli misin?
bundan sonra o mektupları kocana yaz :)
Aşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Özel olmazsa eğer ne gibi aliskanliklar
04 Yorumla
Soran+1 yılben kendimi hayali arkadaşım olmadan eksik hissediyorum
Önce bize anlat size fikir veriyim
05 Yorumla
Soran+1 yıl. kendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum.
Eşine anlatıp psikolojik destek almalısın
10 Yorumla
+1 yılanlatmasan da bir yerden patlar:)
00 YorumlaAnlatmalısın. Gizli saklı olmamalı bir evlilikte.
00 Yorumla
+1 yılne o alışkanlıklarınız?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyak parmaklarını mı yalıyon
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞizofren misin bebek sen, hayali kişiler mektuplar...
Soran+1 yılama onun gerçek olmadığını biliyorum
Cevap sahibi+1 yılKocana yakalanırsan olmayan sunay için kocayı kaybedersin 😄
Cevap sahibi+1 yılCanım doktur musun gtümde kıl dönmesi var onu lazerle mi yapıyonuz toksa cımbızla mı çekiyonuz
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merak ettim neyki o😊
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZararsız ise anlatma.
00 YorumlaGizlilik esastır.
Gizli tut00 Yorumla
+1 yılCocuk oldumu bu 3 yilda
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 aydır evliyiz
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne gibi. Mesela?
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatma, direkt akıl hastanesine götürür seni
00 Yorumla
+1 yılNedir ki mesela?
02 Yorumla
- +1 yıl
Öncelikle '' Yazmak '' güzel şey dir...
Ancak duygulu insanlar bunu yapabilir... . Kimi insanlar bu tür nostaljileri oldukça severler. Bu gizlenecek ve ya kötü bir şey de değil. Anı ve ya hatıra değeri kalsınlar diye... Halen yazdığım, eski bir arkadaşım var, ve farkediyorum ki e-postalardan çok daha kalıcı... Arada görüşsek te, kaleminin rengini unutmak istemiyorum demişti.
Sizin konunuza gelir isek, bunu eşinizden saklamanızı gerektirecek bir şey yok. Bakınız bu modern yaşamda, her birey birşeylere bağlanıyor, ve yaşamını devam ettiriyor. Böyle şeyleri paylaşmak yanlış anlama ve anlaşılmaları önlemek adına çok önemli.
Bu durumu eşiniz ile de yapabilir. Eşinizin böyle bir ilgisi veya merakı yok ise, bunu arkadaşlarınız ile yapıyorsanız pen-pal friend gibi çeşitli uygulama ve edebi yazarlık siteleri de var. Bu durumdan eşinizi haberdar etmek, sizin yanlış anlaşılmanızı ortadan kaldıracaktır.
Bana kalırsa, böyle bir ilginizin olduğunu çok geçmiş detaylara girmeden, ( ki bunun bir önemi de yok) bu günden itibaren söyleyebilirsiniz. Bu sizi de oldukça rahatlatacaktır.
Bu arada bu durumunuzun çok daha vehametli boyutları ile karşılaştım. Belki başka bir görüşte ya da soru da paylaşabilirim.
Sağlıklı kalınız...
+1 yılAile yapınızı ve seni incelemek isterim
018 Yorumla
- +1 yıl
Hayatını incelemk istiyorum iznin olursa
Soran+1 yıltabi ki
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Neden kocan varken yalnızsın aslında o yok mu
Soran+1 yılBilmiyorum çocukluğumdan beri mektup yazıyorum kendime bu yüzden sadece hayali mektup arkadaşımla mutlu hissediyorum ve sadece ona guveniyorum
- +1 yıl
İzn verirsen hayatını incelemek istiyorum
Soran+1 yıltabi ki olur
- +1 yıl
Bekliyorum o halde
Soran+1 yılneyi bekliyorsunuz
- +1 yıl
Burdan olmaz
Soran+1 yıltakip etmiştim sizi zaten
- +1 yıl
/ns-ta var mı
Soran+1 yılKullanmıyorum
- +1 yıl
Aç geçici bi tane
Soran+1 yılpeki
- +1 yıl
Bekliyorum haber verirsin
Soran+1 yılismi xxdrhanimxx
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlat bize
01 Yorumla
Soran+1 yıl. kendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum
ne mesela laıskanlıkların
01 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. , sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum.
Ne olduğu önemli..
02 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum
+1 yılne gibi mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum..
- +1 yıl
bunu önemse ve hastalık olduğunu bil ve yapmamaya çalış bu alışkanlığını
+1 yılİliskide özel alanlar kalmalı... 💅
10 YorumlaNeymis merak ettm
18 Yorumla- +1 yıl
Geç kaldin
- +1 yıl
Bide başkasına yaz
- +1 yıl
Benmi sinirim. emlakci
Soran+1 yılDoktorum teşekkür ederim sizde sirinsiniz
- +1 yıl
Benmi. sirinim
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anlat
00 YorumlaAnlat canım anlat
00 Yorumlaalışkanlkların neler
11 Yorumla
neler mesela canım?
13 Yorumla- +1 yıl
Sen neyi merak ettn
Ne olduguna baglı
19 Yorumla
Soran+1 yılbende bilmiyorum kendimi eksik hissediyorum hayali arkadaşım olmadan
Soran+1 yılvar ama pek yakın ilişki kurmuyorum
Soran+1 yılAma güvenemiyorum kimseye
- +1 yıl
Bana anlatiin
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver hiç söyleme
00 Yorumla
+1 yılNeler var Ki
06 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum.
- +1 yıl
Hmm neden ki
Soran+1 yılYalniz hissetmemek için
Soran+1 yılAttim
- +1 yıl
Bakmadın ama?
- +1 yıl
Beni takip ett
Ney ki bu
01 Yorumla
+1 yılNedir onlar
014 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum...
- +1 yıl
Sunay kim
- +1 yıl
Ne iş yapiyon
Soran+1 yıldoktorum
Soran+1 yılsunay işte mektup yazdığımı düşündüğüm kişi
- +1 yıl
Ne üzeri bolum
Soran+1 yılgenel cerrahi
- +1 yıl
Takiplesebilirmz
- +1 yıl
Yaş kac
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Çocukken bi travma oldumu
- +1 yıl
Burda ben dahil herkes terapist veya doktor 😂
Soran+1 yılBir kere oldu ama çok anlatmak istemiyorum
- +1 yıl
Çözüm yolları cok
+1 yılNeler mesela
04 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendime mektup yazıyorum sanki sunay diye birine yazıyormuş gibi bir mektup yazıp iş yerime gönderiyorum. sonra da sanki ben sunay mışım gibi kendime mektup yazıyorum.
- +1 yıl
Aklın yerindmi snin
Soran+1 yılbence zararsız bir alışkanlık sadece yalnız hissetmemek için yapıyorum
- +1 yıl
Himm anldm
Anlat malısın bence
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?