Kocam eski sevgililerini stalklamış beni nişanlıyken de aldatmış?

Yeni doğum yaptım ve Hamileyken eşimin telefonunda eski sevgililerini devamlı stalkladığını gördüm eskiden Birşeyler yaşadığı insanlar, aylardır takip ediyorum devamlı bakıp geri engelliyor şu an doğum yaptım lohusalık psikolojisiyle hiç iyi değilim oda farkediyordu bunaldım ve ona bunları gördüğümü söyledim ayrıca nişanlıyken düğüne bir ay kala başka eski sevgilisiyle konuşmalarınıda gördüğümü söyledim afalladı çok şaşırdı öğrendiğime bana o amaçla bakmadığını ama ne derse de inanmayacağımı söyledi başka bir şey diyemedi bende uzaklaştım yanından. Dünden beri ne geldi açıklama yaptı ne de yüzüme bakabiliyor bu sabahta geldi işe giderken çıkıyorum diyip gitti ardından akşam gelip stalklamaların manasız olduğunu slaklık olduğunu hata ettiğini söyledi art niyet yokmuş ama ne dese inanmayacakmışım tabiki inanmıyorum dedim ve gördüğüm ne varsa anlattım vicdanı rahat edemesin yük birazda onun sırtına binsin istedim çünkü elimden gelen bu. İyi hissetmiyorum ağladım bayağı yıpranmış haldeyim lohusayım zaten bambaşka bir psikoloji , şu an ilgileniyor konuşmaya çalışıyor ama nası bi tepki göstereceğim nası davranacağım ona bilmiyorum yardım edin

Güncellemeler
1 yıl
Sizce gerçekten söylediği gibi boş meraktan yapılan bir şey mi bu nasıl davranmalıyım artık
Kocam eski sevgililerini stalklamış beni nişanlıyken de aldatmış?