AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
''Benimle çıkar mısın arada ödevlerimi falan yapar mısın? ''
Eminim tokadı yedin :D
5. sınıf ta tenefüste sıramda otururken amıştım , arkadaşı aracılığıyla gelmişti :>)
Oo iyimiş bir kızın çıkma teklifi etmesi.. cesaret varmış :D
demek ki denk geldiğim kızlar hep cesaretliymiş :>) iyi günler.
:) sizede
Otururken Amıştım ne ya bilader 😊😊😊
@efeee02 L yi koymamış tablet :D
Ahaha eline sağlık tam olmasi gereken yerde koymamis su tablet bea 😀
Teklif etmedim ilk çıkma teklifimi hatırlamıyorum yıllar oldu
Peki :D
Ilk 17 yasimdaykene kizin biri arkadasina demis. Brnim yerime konusur musun diye iste öyle aracılıkla teklif gelmiati bana
Klasik :D
He klasik ama ben etmedim o klasik degel :)
Orta okul 3. Ta Sınıfta komşu kızana açılmadım :)
şu an 28 yaşındayım iki sevgili gibiyiz ama halen adını koyamadık ilişkinin ☺️
Koyun artık bir zahmet :D
Valla zor, sonu yoktu koptuk ama uzaktan uzağa laf dokundurmalar hat safada artık
Teklif edecek olan kisi arkadasina soylemis onun arkadasi gelip benim arkadasima soylemis benim arkadasimda gelip bana soyledi ve 10 yasimdaaa 😄😄
Kim kime dum duma :D
Aynen oyleee :)))
çok yüzeysel bir soru olmuş illa erkek ler mi çıkma teklifi edicek ve illa kızlar mı çıkma teklifi alıcak
Yoo ben genelleme yaptım sadece :)
Şiir yazmıştım , dolabına koymuştum. Dışarda okuyup tekrar sınıfa gelmişti. Bana bakarak yırtıp çöpe atmıştı hey gidi :D
Zalımın kızı :D
4 sene peşinden koştum. Şükür kurtuldum :D
parkta , kızın birini yarım saat kesmiştim, daha doğrusu kesiştik karşılıklı. sonra da kız kalkıp yürümeye başlayınca kestim önünü konuştum :)
:))
kabul etti :)))
aldinmi kizi?
lise 1 di daha hiç çıkma teklifi etmemiştim bilmiyodum etmeyi kıza bayan bana bakarmısın benimle çıkarmısın dedim :D :D
:DD
kimse bana teklif etmedi bende 1 kişiye yaptım oda bakirsen olmaz bana tecrübeli lazım dedi dahada kimseye birşey demedim: )
Yanlış kişi :D
ilk tecrübem öyle oldu daha da kimse ile ugrasmam iyi insanların ne zaman şansı olduki bunda olsun:)
ilk çıkma teklifimi ilk kız arkadaşımdan aldım, kitap bahanesiyle ayarttı beni, eyy gidi günler :) :) o birşey değil ünive kadar bildiğin sap kalmışım :D :D
13 yaşınayken başka bir sınıftan kız bana aşık olmuş kağıtla not gönderdi arkadaş olurmusun diye bende maksat sevgilim olsun diye kabul ettim ama bir kere bile umursadim diyemem
kızın birine o an mutlu olduğum için gülümsemiştim o da yanlış anlamış birini gönderip bana teklif etti. ben de reddettim tabi hahhaahahaahahhahhhaaaaaaaaaaaaaaaa
:)) canii
o da gülümsemeyi yanlış anlamasaydı her güldüğümüze verecek miyiz? :)))
Birincisi Çok hoşsun benimle cıksana ikincisi de bos musun diye sormuştu bidaha bkamadım yuzune =(
harbi öküzmüş boşmusun nedir yaa :D
Ben çok aldım ama hiç etmedim valla. Etmeyide düşünmüyorum. Saçma da buluyorum zaten.
En güzeli :D
Bana cikma teklifi eden cocuk bsska kiza asik oldugunu ogrendim biraktim
İyi yapmıssn
Saol
9. sinifta 1 kizla baya konusuyoduk okul cikisi ayrildiktan sonra evde aslında ben senden hoslaniyorum yarin okula sevgili olarak gelelim mi yazdim kizda benden hoslaniyomus öyle oldu ama 1 ay cikip ayrildik :D
ortaokuldayken kızla aynı sınıftaydık ben en arkanın bir önünde oturuyodum kız benim iki önümde oturuyodu birbirimize kağıt gönderiyoduk öyle konuşuyoduk il çıkma teklifimi o kağıda yazıp ona sıra altından göndermemle oldu :)
Benim ilk teklifim 9. sınıfta oldu aynı okuldaydık aniden karşıma çıktı çok heyecanlandım ve birden dedimki sen benim kaderimsin kız şok oldu tabi ondan sonra kabul etti çok etkilenmişti hala inanamıyorum nasıl birden öyle söylediqime.. :)
Cesaret işte D:
aynen :)
ilköğretim 6 :)) önce reddettim sonra kabul etmiştim
Kararsızlık :D
yok önce düşünmedim sonra düşündüm :9
Sanayideki Halil ustaya sormuştum çıkma tampon...
Çıkma teklifi nedir ya :)
daha 13 yasında felanım bizim sınıftan bir cocuk sürekli teklif ediyor bu 3 sene sürdü böyle :)
Sonuç :)
en sonunda kabul ettim
Işten cıkmasını beklediydim bir kış günü soğuktan yamulmuştum hayır diyince bu kadar soguktu bekledim senin için bari düşün cık oldu
Seni haketmemiş öyleyse :)
İlki faceden olmustu. İkincisi sekizinci siniftayken cocuk bana yuzuk almisti oyle teklif etti ahahaha
güzelmiş :D
Hiç çıkma teklifi etmedim. 7 yaşında bile bunun ergence olacağının farkınday mışım demek ki.
Direk saldırırım.
Ilk okulda bir hayranim vardi benim defterimin arasina notlar birakirdi falan ama kim olduginu hic bilemedim. Belki de beni isletiyorlardi :))
belki de :D
@ksalper bir gün eşeği almış kanka bir kıza çıkma teklifi edeceğim nasıl olur bilmiyorum dedi benim üzerimde deneme yaptı o sayılırmı kanka :-)
Sayılır kanka sonuçta etmişş :D
Ilk teklifi ettigimde red yemistim cok cocukcaydi zaten :)) ilk aldigimda sana ihtiyacım var dedi sonra sevgili olduk
güzelmiş :D
Ne hayallerim var da hakedecek kız yok. Dersimi aldım ben. En kral en romantik teklifi ettik noldu kıçımızın üstüne oturduk. O yüzden sizlere romantik teklif haram :) İlk önce romantik teklife açık olacaksınız ^^
Açık birini tespit edip sonra etmelisin o zaman :)
Buradan yazıyorsunuz ya bize gelmez diye kim bilir ne romantikleri itelediniz. Neyse salla gitsin.
Emin ol daha önce romantik bir teklif almadım :)
Sana öküzün biri teklif etsin boşverr :)
O öküz beni çok severse neden olmasın :D
Bende mi öküz olsam belki işe yarar. "Sevgili ol benle hadi." derim bak ne romantik öküz oluyorum o zaman :D
O kadarda öküz ol demedik :D En azından Seviyorum işte kızım napalım adını dağlaramı yazalım gel kalbimin orta yerinde mutlu ol diyebilri mesela çokk hoşş ayy biri bana bunu demellii :DD
Woow ulan ben bile etkilendim :D
Bana sürekli saçlarımdan dolayı Hürrem sultan derdi sonunda küçük çocuk aracılığıyla çıkma teklif ettiydi
:D güzelmiş
İlk ergenken parktaki ergenlerle kesişirken... Teklif için bir başka ergeni yolladı. Ama '' ergen'' bitti yani :D:D
haha :D güzelmiş
Lise 1'de benim aşkım olur musun demiştim. Utancından hiç cevap vermeden arkasını dönüp gitmişti gerizekalı :))
Yazık ya öyle deme :D
E ama mal gibi kaldım orada, peşinden baktım boş boş :))
Neden gerizekalı yaa bende de öyle olmuştu gerizekalı biraz ağır oluyo :D
Hiçte bile. Orada yüzüne karşı bir şey diyorum, o arkasını dönüp gidiyor. Duvara mı konuştum ben acaba :))
İlk 8. sınıfta arkadasima söyledim o soyledi kıza o kabul etmedi. Bu sene kizin biri bana teklif etti kabul etmedim zaten bana olan sevgisi geciciymiş
Boşver kanka bize gerçek aşk lazım :D
Aramiyorim
2. Sinifin sonuydu sevdigim cocugu duvarin orda sıkıştırmistim seni seviyorum diye djdjf git basimdan dedi tuttum kolundan yapistirdim duvara hshdjjdd
Sert taktik güzel :D
ya pğdlaspğdlasdğü
Bn bir arkadasim icin sinifimdaki kuze emre senden hoslaniyormus dedim oda bnde senden. hoslaniyorum cikarmisin bnle dedi ilk okul 6 daydim
Güzelmiş :D
Ben bir kiza ilk ve sonum olur musun diye teklif etmistim telefondan baskasi var demisti baska kimseye teklif etmedim bana da etmediler 😊
Güzel teklifmiş kabul etmeyenler utansın :D
Kendisi bilir ben boyle daha mutluyum ona da mutliluklar dilerim
senin için hayırlısı olmuş bro
Yani kafam sakin ugrasmaya trip yemeye degmezdi 😁😁
Yas 11, 12 civari benden 1 yas buyuk biriyle cikmistim iletisim getir goturcu arkadaslar sayesinde saglanirdi, guzeldi o zmanlar huzunlendm l*n bak smdi
güzelmiş :)
Arkadasa soyledim. o da ona soyledi karsida izliyordum. Bana bakinca elimdeki cicekleri gosterip masum bir bakis attim. Sonra ciktik asik oldun asik oldu guzeldi.
Güzelmiş :)
yea was.. :)
Lise bir veya iki "Yarın teklif etmeyeceksen ben gidiyorum" aynen böyle bir şeydi sanırım
:D:d güzelmiş
Ergenlik döneminde utangaç olan kişilerin kalmak istediği son durum :D
:D:
Abisini tasini taragini toplayip istemeye gelmislerdi beni sinifin ortalik yerinde:/
::d. d. D.,
Direk gittim yuzune soyledim benimle bir elmanın iki yarısı olurmusun dedim
Klişe :D
Farkımız tarzımızdır
Çok uzun ve cok guzel bende kalsin ;)
Yaram acilir :(
Peki o zaman :)
Yok canım nerde. Beni keşfedip de içimdeki cevheri işleyecek madenci kızını bulamadım daha 😅
Umarım bulursun :)
Arkadaşlarım tanıştırmıştı.. Allah hepsinin belasını versin :/
Bir gün aniden sokakta ben seni seviyorum demiştim. O da ben senin için öyle düşünmüyorum demişti. Üni 2 deyim hala yalnızım. Sevilmeyen bir insanım yani.
Seni seven bir insanda çıkar mutlaka :)
he he kesin çıkar
Cikmaz aga yarra yedin sen asdasdad:D
Kiza bodoslama seni seviyom dedim. kiz bana napim dedi. cikalim hadi dedim kufur etti :/
Acımasız :D
Gitmis bide ablasina soylemis.
vicdansız kezban :D
Ben direk ilanı aşk ettim 1,5 yıl sonra kabul etmişti
O kadar yıl bekledim demeeee :D
Aşkım için beklerim
Herkes sizin gibi olsa keske :)
Olmasın sonra onlardan bir farkım kalmaz.
Kendinizi bozmayın o zaman böyle devam :)
İlkokul 2. sınıfta kaydıraktan kayarkene. 2 kişi seviyormuş onu öğrenmiştim aynı anda.
o yılların meşur sorusudur... benimle çıkarmısın? demiştim ıyyyyyy
Sade ve öz :D
kız olsam cevap olarak nereye çıkacaz derim ya neyse allahten bendeki ruh hali kızlarda yok.
Almadım çünki hep uzak dururum = ) bir defa ettim oda doğruluk cesaret oynarken
En iyisi :)
=) =) =) teşekkür ederim =) =) =)
lise 1 filan dı bir kız başkası aracılığıyla göndermişti
ben çok teklif ettim ilk ettiğim teklifi hatırlayamadım :/
Bana kagir yazip göndermiş ti kizin biri :)
Ben erkek olarak 5 KDE cikma teklifi ettiysem 10 kere cikma teklifi almisimdir :D
ilk cıkma teklifimi aldıgımda cok kucuktum bana cıkma teklifi eden cocugu gördügümde kaçıyodum :D:D:f
Çok olmamış
İlk olarak ergenlik faceden aldım. Ama en sevdiğim konserde sırtsırtayken etmesiydi çok kalabalık oldugundan oyle durmak zorunda kalıyorduk :D
Güzelmiş :D
cikolata seviyordu cikolata aldim kare arkasina benimle cikarmisin yazdim keceli kalemle kandiramassin diiyip red etmisti :)
Çikolatayı geri alsaydın :D
dusunmedjm degil olmuor ama ;)
lise yıllarında 3 kızdan teklif aldım ama hepside epey tecrübeliydiler aynı zamanda çok şeytandılar haliyle hepsini reddettim :-)
En iyisi ya :))
aynen, gönül eğlendirmek bana çok ters.
Nesliniz tükendi sanmıştım hala böyle erkekleri görmek güzel :)
kurallara uymak gerek, size de teşekkür ederim ;-)
okuldaki çocuğa etmiştim yanına gidip konuştum reddedildim bende tınlamadım bu peşimden koştu ilk teklif aldığımdada kağıda yazıp vermişti
Lideydim. 4 yıldır görmediğim ilk okul arkadaşım annemin telefonundan numaramı alıp bana mesaj atmıştı. Sonra açıldı bana falan.
10. Sınıfta etmiştim bu yumurtalar var ya :D onun içini açıp bir kağıda yazıp vermiştim :) sonra yumurtayıda beraber yidik -_-