AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
ortaokulda mahalleden bir çocuktan almıştım. masmavi gözleri vardı hiç unutmam. kabul ettim mi tabiki de hayır..
Yazık olmuş :D
bir kiz gelmisti ya sen bana teklif et ya da ben sana teklif ediyorum dedi bende sen teklif et o zaman dedim :D
:DD
İlkokulda hem beni hem arkadaşımı seven bir çocuk vardı. Gelip bana söylemişti beslenmesine tükürdümünü çocuğu. İlk aldığım teklif buydu :/
cafede oturduğu masaya gittim sandalyeyi çektim oturdum. elimi masaya vurdum ve gözlerinin içine bakarak ona dedimki " çıkıyoruz haberin olsun "
Tokadı yedin mi :)
yoo çıkıyoruz ;)
İyimiş :D
şaka şaka bu bir fıkraydı aslında oradan alıntı yaptım; yok öyle bişey, bir kız okadar salak olamaz herhalde dimi
ilk aldigim cikma teklifini hatirlamiyorum. Ama hocanin gazina gelip birine cikma teklifi etmiştim :D
Oda güzel :D
evinin önüne birsürü gül yaprağı sermiştim bizim ordaki sanayide güller vardı gül bırakmadım ya laaa :D gece saat 1-2 civarıydı sevinçten dışarıya çıkmıştı :D ne günlerdi yaaa
Bende orta okulda bir kiza benle cikarmisin demistim dusuncekmis nazli bidikk bende sen düşün tamam dedim gittim başka bir kiza etmiştim oldu o nazli bidikta düşüne kaldi :d
:DD yazık kıza ya
Ben anlamam dusuncekmis sanki evlenme teklif ediyoz tamam deseydi saf saf bidaha giluscektik iste çocukluk :d
Benimle dağa çıkarmısın dedim kıza gidip botlarımı giyiyim o zaman dedi o geldiğinde ben yoktum sonra çıkma sözcüğünün bir yerlere çıkmak değilde sevgili olmak olduğunu anlamıştım
Etmemiştim, ya da teklif gelmemişti.. bir bakmışız beraber takıla takıla sevgili olmuşuz:D
En kolayı :D
reddedilme riski yoktu, garantili:Pp
senden hoslanıyorum dedim
o da bende dedi
cıkma teklifi nedir ki ::D
Eskiden öyleydi :D
yooo hep böyleydi hatta hiç birşey söylemeden birbirimizden hoslandıgımız farkederek sevgili oldugum cok kız oldu. özellikle birşey söylemeye gerek yok. duygular karsılıklı oluyor
lisede msni ekle konuşalım dedi birden çıkmaya başladık doğru bir kararmış şimdi evliyizz :D:D
vayyy çokk iyi :D
:D:D aynen 8 sene sonra evlendik :D
İlk okulda, bir kağıda benimle çıkar mısın yazılmıştı..
hmm :)
5. sınıfta bir kız kağıdı seni seviyorum yazmıştı. İlk teklifim ise lise 1 de oldu :D
hmm :)
hmm ne ya :D
haha güzelliğin başımı döndürüyo deyip kaçmıştı :=) ortaokuldaydım
bir anda cesaret gelmiş sonra napıyom la ben demiş heralde :D
Ben hiç çıma teklifi etmedim :) ilk teklifi nasıl aldığımı anlatabilirim ama :)
Dinlerizz :)
Aslinda soyle olmustu. Okulda arkadas gurubumuzdaki kizlardan biri beni cekti kenara ve falanca senden hoslaniyo vs vs hala gormuyormusun falan dedi. Bende ama o benimmarkadasim dedim :) ama deneyelim bakalim dedim. Gitmis kiza soylemis. Neyse gorustuk cikmaya karar verdik. Ama o zamana kadar cok yakin arkadasin olan kizla sevgili olunca uzaklastik bir anda. ertesi gun arkadas kalmaya devam edelim dedim. Sonra 2 sene sonra tekrar ciktik :)
orta ikiye gıdıyordum. arkadasıyla haber göndermıştı.. kabul etmemıştım.
iyi yapmışsın kendisi gelseymiş :D
Teklif meklif benlik değil tutar kolundan benimsin derim.
Helal :D
İlkokulda defter sayfasına yazıp kızın eline tutuşturmuş sonrada oradan koşarak uzaklaşmıştım :))
:DD cevabı öğrenemedinmi
Hala cevap bekliyorum :p
haha çok iyi :D
Hiç Kızlar Beni Sevmiyo :( Bende Utancımdan Teklif Veremiyom
Biraz özgüven ;)
:D napıyım öyle ama
Yeleyimin icine sakladigim kırmızı bir gül çıkartarak..
Güzel :)
Benimle çıkar mısın dedi hiç romantik teklif almadım :D
Hangimiz aldık ki :D
Dogru :Ddd
ilk teklifimi lise 2de yaptım red edildim ama çokta gururumu okşayan şeyler söylemişti kabul etmesede
ilk teklif alışımsa 19 yaşımda oldu bir süre çıktık ama yürümedi
:))
Teklifsiz cikmistik heralde kizin adini hatirlasam iyiydide
Yüzüne karşı gidip göz göze bakarak biraz klişe ama senden çok hoşlanıyorum benimle çıkarmısın felan hesabı :))
Cesaret işi D:
cesaretini toplayıp açılmak var birde karşındakinin verdiği cevap var eğer o anda zaten ters cevap verse ondan sonrakiler için cesaret kavraı çok zor bir hale geliyor bunu biliyormuydun peki :))
Ilk teklifi 5. sinifta aldim sonra babamin kulağına gitmis okulu bastilar. d sonrada uzun bir süre kimseden ses cikmadi. d
E malum :D
10 11 yaşlarındaydim. kareteci bir kız vardı o kağıda yazıp bana teklif etmişti. Reddetmistim. keske kabul etseydim:)))
Boşver ya karete falan :D
Bak tesadüf oldu.. bir gün metrodayim.21 22 yasindayim. bir kız gördüm kız hoşuma gitti dedim buna teklif et. neyse metroda indi.. insanlar gitti benden merdivene binecekken çevirdim bu zannetti adres falanssoracam. Dedim çok güzelsin senle tanıyalım mi panik ledi hızlı adımlarla gitti sonra ben buna yetişti m tabi osirada rahatlatici bir kac cumle konustum. sonra hic sansimiz yok mu dedim 2 eliyle hayir anlamina gelecek hareket cekti. evine kadar takip ettim evini ogrendim.1 ay pesinde kostum aynı saatte hep onu bekledim en sonunda sevgili olduk. iliskimiz 4sene surdu sonra ben biraktim keske birakmasaydim:( o da evlendi:(
Demekki 4 seneden sonrası kaldırmıyo bende 4 sene sonra ayrıldım :)
2 kez arda arda kızlardan aldım arkadaşları aracılıgıyla ondansonra kısmet 1 daha vurmadı hep ben ettiim :)
O da güzel :D
mesaj attı. "benimle akşam yemeğine çıkacaksın. nokta." çok odundu ama iyi bir kalbi vardi bende kabul ettim.
Ordaki nokta olayı bitirmiş. :))
Bazen odun olmaları iyi oluyo :D
aynen
BEN: şey...
O: ney?
BEN: sen... ve ben...
O: eeee?
BEN: "biz" olabilir miyiz?
demiştim...
Cevap. D
bu cevaba hayır diyemezdi herhalde :)
bu arada benim kullanıcı adımı kim değiştirdi ya...
haha :DD
1 kere teklif aldım genellikle ben teklif ederimm :D
iyimiş :D
Ama doğrusu bu değilmi erkek eder kız belli eder :)
Bisiklet İle Akrobasi Yaparken Teklif Gelmişti Reddettim :D
İlginçç :D
ilginçlikte Kitap Yazıcam Yakında :D
teklifi boş ver de reddetmişti fena g*t olmuştum daha da ruh dünyam düzelmedi
Reddedilmek herkesn başına gelebir :)
gelmez komaz olsun perişan etti beni :D
Ilk teklifi lise1itekrar. Okurken ettim benden 2 yas buyuktu ¬¬)
Aşkın yaşı yok :D
benimle cikmazsan agiz burun dalarim dedim..:DDDD. d. d oda mecbur kaldi efem :DDDD. d:D
İyiymiş:)
haha :D
Çıkma teklifinden ziyade direkt evlenme teklifi aldım
En güzeli :D
Evet güzeldi :)
ben sevdiğim kıza mektupla teklif etmiştim ama cevabı tokat atmakla oldu hani sevgilim olamadı hiç
vicdansız :D
hahahaha: D
dönme dolaba binerken korkudan ve boşluktan istemeyerek ettim inanması güç ama :)
haha kız güzelmiydi bari :D
güzellik tartışılır ama ortaydı :)
Bende red edilme korkusu var mal gibi platonik yaşarım:)
Bundan dolayı cesaret olmuyor işte :)
E yani
Nedense Onunla ilgili hiçbirşey anlatmak istemiyorum saklamak içimde yaşamak istiyorum
Peki :)
Almayi arkadaslarinla gonderdi teklifi kendimde ilk yuzune karsi soledim
Peki ya siz:-)
Niye hatırlattınnya msn den pf. s. s. s özlemiişim lann keretayı birlikte evcilik oynardıl
ilkokulda aldım çoçuk resmen bana yapişmıştı peşimi bırakmıyodu :D
404 :D
Benimle çıkarmışsın fazlası olmadı hiç bir zaman 😄
En güzeli :)
Teklifi cikolata yumurtanin icine koymustu gerizekali bnde kagidi yemistim gfyhfhfyjfjfyfc
:DDD
İlk çıktığım kız bana teklif etti çok heyecanlıydı :)))
çıkma teklifi almadım ama numaramı istiyen oldu :) Bu arada evlilik teklifin yapan oldu sayılırsa :D
Bu daha güzelmiş :D
Benimle çıkarmısın ve bu sitede ilk defa sana ediyorum?
O zaman ilk kez reddeleceksin :D
yapma bunu nejla bana :D
canın cehenneme Lanet olası pislik senin gibi çok fahişe becerdim.
İlkokuldaydım çocuk geldi yanıma bir kağıt verdi o iğrenç el yazıyla cıkalim yazmış bende babama söyledim hemen tabi ayy ne kezbanmışım ya :D
:D baban naptı
Güldü geçti :D
@gokhan389
gel eşeğimle gezeyim dedim..
sen ona çok bindin biraz da sen o sana binsin dedi
ve
gitti..
Görmek istemedim kanka :-)
:DW:eD.
Hoşlandığım kızlar oldu açılamadım. Benden de hoşlanan kızlar oldu. Onlarda açılamadı. Ve böylelikle hiç sevgilim olmadı :-)
Nasip :D
Aynen o bendede varya 😀😀😀
gerçek anlamda ilk defa 15-16 yaşlarında kendim konuşmaya utanıp en yakın arkadaşımı yollamıştım o da kabul etmişti :))
Hmm :D
4. ya da 5. sinifta ilginctir bir kiz bana cikma teklifi etmisti kabul etmeyince dalga gectim zaten demisti napiyo acaba su an ins guzellesmemistr:D
:DD bence evrim geçirmiştir
Sinifindaki arkadaşları b3ni kovaladı en son kaçacak yet kalmadı yakaladılar ve ikimizide revire kapattılar kız bana bakiyo ben ona durdu ee sarilmicakmisin diye sordu sonra bir hareket olmayınca bende çıkma teklifi edicekmisin diye sordu
ben askerden geldigimde birisine ettim kabul etti bulustuk falan kiz bana ayak ustu 50 tane yalan soylemis hayattan sogudum
Bu kızlar hepp böyle kanka ya :PP
farklisini gorursem evlenicem :@
bende bir keresinde lisedeyken bir kızla çıktım ama kapıdan yan yana çıktık
Hic teklif etmedim ama ilk teklifim 6. sinifta filandi galiba kabul etmemistim :D
İyi yapmıssn D:
Benimle bir elmanin iki yarisi olmaya ne dersin dedim :)
Klişe :D
Ilk çıkma teklifini ben aldım bir kızla teklif gönderdi bana bende kabul ettim :)
bir arkadaşını yanıma yollamış senden hoşlanıyor diye
Klasik :D
izdivaçta tanıştık o kadar düşmüştüm bir aralaar (:
Hadi ya Esra Erol mu :D
hande ataizi :(
Oda güzel :)