Evet gençler, ilkokul yıllarında mı, lisede mi yoksa üniversite de mi başladı bu macera? Yoksa hala başlamadı mı :P 

İlk sevgilimden almıştım. :) Bana iki sözü çok koydu sonradan.. Beni bir daha arama polise söylerim. İkincisi ise sevgilimle birlikte uyuyorum. Sadece tek hatam ona güvenememdi. Bunun sebebi ise ilk sevgilisini arada anlatırdı. Moralim bozulur güvensizlik oluşurdu. Kısmet değilmiş.. :)
Lise birdi hiç unutmam ilk günler 23 24 Eylül 2013 Bi kişiyi çok sevdim ön sırada oturuyordum seneler boyu o beni hiç sevmedi onun için yapmadığım kalmadı yine de sevmedi bende artık vazgeçtim artık
Hayatımda dört kere çıkma teklifi aldım biri hiç tanımadığım biriydi Facebook yorumlarında görmüş benimle çıkar mısın prenses yazmıştı iki tanesini de yine Facebooktan almıştım canlı gördüğüm tanıdığım biriydi diğerini de buradan birinden aldım. Hepsi de kabul etmedim
12 ydim çocuk benle yaşıt kiracımızdı. Evimin önünde arabasıyla aniden çıktı, teklif etcek gibiydi. Suratına bakmadan eve kaçtım hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum jdsjsj Sorun çocuğun tipi değildi aşırı utangaçtım konusamıyodum 😂
Cevap
19Cevap
Ben lise deydim ilk aldığımda Önce de oldu ama gerçekten ciddi ciddi ilk aldığımda lise deydim
1 Yıl önce başka almadım
ilkokulda almıştım, hoşlandığım çocuk beni sevdiğini soylemisti ama mal gibi anneme yetistirmistim hemen
haydaaa
orta okul 5. sınıftı hiç unutmam 😂😂 birinin sınıfına gidip arkadaşımla ikimiz çocuğu dövmüştük tokatı çekip beni sevmiceksin demiştim
sen zorlamışsın be dsf
o beni seviyordu ya ben değil yanlış anladın sanırım kxkdjxj
Ortaokulda başlamıştı da ağlamadım ya. Utançtan dilim tutulup bi 15 dk evet diyememistim🤭 sonrasinda da normalde hergun gördüğüm çocuktan kaçar olmuş görünce utançtan balkona bile çıkamaz olmuştum. Ne kekoymusum ya😅
Ummadığın taş baş yarar demişler kanka😅
Çiçek gibi kızsın hem masum hem güzel 😊😜
Ana sınıfında bir tane çocuk etmişti. O zaman ne olduğunu bilmediğim için kabul etmiştim.😂
ana sınıfı da erken olmamış mısd f
Çocukta birisinden öğrenmiştir. O da anlamını bilmiyordur kesin.
hatırlarsa sor bakalım biliyor mu bilmiyor mu xd
xD
İlkokul yıllarında nben cıkma teklifi etmiştim ilk defa , lise de ise ilk defa ben bir kız'dan cıkma teklifi almıştım ve hayatımın teklif aldıgım ilk ve son teklifi oydu bir kadın tarafında :)
Ortaokulda kendimden 2 yaş küçük birinden çıkma teklifi almıştım. d
Ondan sonra da aldığım olmadı zaten..
ilkokuldaysım. mekanı cennet olsun bana çıkma teklifi ettikten kısa bir düre sonra trafik kazasında hayatını kaybetti arkadaş.
JsjsNjsjw aklımda cidden ağladığım geldi. 5. sınıfta aldım sanırım 😂 Ağladım mı emin değilim ama bir süre konuşmadım çocukla. Of çok utandım şu an.
İlkokulda bana aşık bi çocuk vardı ama teklif etmedi o dönemde. Yıllar sonra karşılaşınca söyledi. Hayır dedim. Ortaokulda aldım..
İlk çıkma teklifim 6. Sınıfta aynı anda iki kişiden almıştım biri edince diğerinde de cesaret gelmiş o da etmişti
2. veya 3. sınıftaydım yağ satarım bal satarım oynatiyordu öğretmen orada ilk teklifimi almıştım hdhdbbdvsggs
Ben çıkma teklifi etmiyorum ne oluyorsa sevgili olmadan yatakta buluyoruz kendimizi sevgili olmaya pek fırsat bulamıyorum ki😂😂😂
5. Sınıfta 😅 çıkma teklifiyle karışık evlilik teklifi
kabul etseydin dsfsd
Aşırı pişmanım kabul etmediğime shshsj yaş 29 olacak
ondan sonra da gelmiştir sana bir şeyler anlat anlat dsf
Sonrasında hiç o kadar ciddi teklifle gelen olmadı 😅
Olmustur da sen istememissindir hadi hadi itiraf et xd
Adam gibi sevdiğine sahip cıkcak adamlar olmadı anca flört peşindelerdi valla
Bence sen 1 sene içinde evleneceksin xd
Bal damlıyor bal 😂
Hisleriniz kuvvetli mi genelde. Heveslenmiyim yoksa
Bence sana bağlı diyelim ikimiz de haklı çıkalım xd
Kısmet diyelim o vakit
Kısmetin için cabala diyelim o vakit xd
Ben ne yapabilirim ki
Değerlendiriyorum gelen olursa en fazla bu kadar
Sen de git gerekirse sadece geleni değerlendirme:)
Tamam şimdi bir adım atcam bakalım gaza geldim
Aferin kizima xd
Adım dediğimde şey linkedin den görüntülemek 😅
bu kadar büyük adım atma ama bak adam yetişemz sorna xd
Adam olana çok bile. s. s
dedi ve beş sene daha bekledi. s
Ya napayım bu kişiyi instagramdan eklemiştim yıllar önce kabul etmedi mal gibi bıraktı şimdi de aynı şeyi yapacak o yüzden bu yeterli 😂
e o zaman o kişiyi bırak da başkasına yönel :D bir kişide saplantılı kalma xd
Dur Bi 5 kere daha deniyim sansımı ya hemen vazgecmek olmaz
yapma gel sana daha az zor bi şeyler bulalım xd
Olur peki
cvni bırak. s
28 yaş 160 boy 62 kilo mühendis. taliplerini Ankara içi bekliyor
Ankaranın neresi? :D
Farketmez 😅
yok sen ankaranın neresindesin onu diyom xd
O da farketmez 😊
tamam fark etmez de sen neresindesin onu diyom gı
Etimesgut
abooo 510a binip geliyom xd
O Sincan yaa
tabii gıı xd
532 uygun
o sincandan geçmiyor, 510 var elimizde sizin oralar için maalesef ya da 511 olabilir. s
511 istasyon caddesi bana uzak oralar😅
sen ne tarafındasın, elvankent gimsaya yakın mısın xd
Evet
e tamam oraya gidenlerden birine bineriz bizde gerekirse yürürüz on ikinci caddeden ne olacak xd
Kim kime yürüyor ben anlamadım olay kactı bende 😅
sen 12. caddeden sincana doğru yürüyorsun ben de sincandan 12. caddeye doğru yürüyorum, adliyenin orada ortak noktayı buluyoruz xd
Olay ne ara oraya geldi 😅
cvni değerlendiriyoruz işte :D
Ben linkedinden dewamke xd
sen bilin gardaş sxd
Aro.
Gizliye geçmiş xd
Ev adresime kadar verdim tabiki gizliye geccem 😅
Ben de verdim en ne yapayım xd
Aynı şey değil sen erkeksin ve anonimsin 😅
Nasil anonimjm xd sen kadsr gerçeğim ben jdjd erkek olunca ne oluyor xd sadece ilçeni söyledin ne adresi verdin
Aaa nasıl sen profildeki kadın mısın 😂😂
Hayir ama senin profildeki kadın olduğun da kesin değil xd hadi diyelim o sun, ne olacak sadece ilçe söylemekle xd
Bişey olmaz tabiki ama gerek yok açık kitap olmaya. Gizem iyidir
İlçeyi söyleyince açık kitap mı oldun xd
Niye gizli yapmama bu kadar takıldın ki 😅 hesabım zaten kitli ve zaten 0 0 takipçili hesabım
O bir işe yaramaz ki istiyorsan beğeneyim tüm yorumlarını xjd
0 takip edilen 0 takipçi
Yorumlarım begenilsin diye atmıyorum fenomen olmak gibi bir kaygım yok açıkcası 😂
Yok o kaygidan değil, gizli falan dedin ya ondan diyorum xd iyi stalk yaparim xd
Yorumlarımı mı merak ediyorsun kısaca 😅
Hayir ama stalklarsam 0 0 da olsa görürüm diyorjm xd
Fenomenlere ait bir özellik mi ki nasıl görcen
Hayir öyle bi ozsllik yok ben iyi stalk yaparim ondsn xd
He evet kullanıcı adımı Google a yazınca birkaç yorumum görünüyor ilki de bu yorumlar 😅
Bilmem attık birkaci mi xd ben stalkima bakarım xd
Bak bakalım 😂
Simdi ikindiye gidecem gelince bakarız olmaz mı xd
Zahmet etme acarım profili 😅
E olur öyle yap öyle bakarım xd
Gizliye alma yorumlari da xd
Bazıları sıkıntı olur 😂 çok değil ama valla 2 3 tane
Neden sıkıntı olsun seni doğal olarak stalklaualim sadece kendi göstermek istediklerinde olmaz ki ama xd
Gizli saklım yok peki nasıl istersen 😂 hepsini açık yapsam da inanmazsın kesin bazıları gizli dersin çünkü 2 3 tane var ciddi manada gizlemek istediğim
Tamam inanacagim sana ben gizleme gelinxe bakacafim simdi çıkıyorum gelirim 20 25 dkya
Çıkmaya başlıyorum gizliden
Tamam sen gizliden çık ben bakacağım birazdan.. dedigim gibi tamamen güveniyorum
Cıktım ama acele et yorumlarım hemen gizliye almam gereken yorumlar var 😂😂
Tamam baktim kapatabilirsin jdj
Hadi sıkıyorsa sen gizliden cıkar ahahaha
Profilim gizlide değil ki xd gizli yorum da 1000de 1 vardır varsa xd gizli yapmıyorum ben
Anonimsin çünkü
Yahu 8 senedir sitedeyim bu hesap 8 senelik xd sence 8 senelik anonim olur mu? Tam tersine gizli değilim nasıl anonim olsun xd
Ya tamam senin kim oldugunu bilen vardır ama sonucta her bakan kim oldugunu göremiyor fotografın ismin yok sonucta
evet elbette ama gizlim saklım yok yani anonim takılmıyorum soran öğrenir, görüşlerimde de gördüğün gibi yerimi yurdumu saklayan birisi değilimdir :)
Ben de öyleyim açıkcası fake takılmayı falan sevmiyorum cok gizli yorumda yapmam ama işte takipçi sevmiyorum 😂 o yüzden hesap gizli
ben de takipçiden ziyade, bazen o kadar anlatıp kendimi ifade ettiğim sorular oluyor, sahibi görmezden gelirse hiçbir şey yazmazsa ya da beğeni bile atmazsa o zaman gizliye geçebiliyorum ruh halimle alakalı :) senden tek eksiğim foto yok o kadar... ama daha şeffafım. zira bir insan sekiz sene boyunca farklı kişi gibi davranamaz diye düşünüyorum en azından ben davranamam xd
Kendinsindir ona bişey demiyorum ama dışarı karşı olan kişiyle burada yansıttıgın kişi farklı olabilir. dışardayken oldugumuz kişi değil olmak zorunda oldugumuz kişiyiz
ben de onu anlatmaya çalışıyorum sekiz sene birisi kendini farklı gösterebiliyorsa helal olsun ona.. ben beceremem böyle bir şeyi :)
17 iken mi girdin siteye o zaman yaş sınırı yok muydu
ya üyelik açtım 2014de son üç senedir aktifim. ondan önce sadece duruyordu... ama şu an tıklayan birisi profilime 4 yıllık kesintisiz görebilir her yazdıgımı ettiğimi vs... 4 5 yıl hatta. e o kadar uğraşırsa birisi haliyle karaktreimi kişiliğimi beş senedeki değişimimi vs her şeyi buradan görebilir. başka bir profilim yok :)
Anladım 😊
ne güzel de anlıyo xd
Zeki kızım subhanallah sjdjd
Fışkırıyor maşallah
Öyle valla
Hakkaten niye ağlıyorlardi şu an Aklima geldi bu detay😂
iki kişi de yanında yancı :D
😂😂😂😂evetttttt tam o sahne canlandı. Ramazan Beni seviyormuş ühüüü
İlkokul 5 Ömer diye bir çocuk vardı sınıf annesinin oğlu 😂
İlk defa ilkokulda aldım ama dolaylı olarak arkadaşım söylemişti 😅😅 Sonra da ortaokulda aldım.
Aga be ilkokulda arkadaşımın verdiği kolyeyi hala saklıyorum sanırım seviyodu beni 🥺
Orta sondu sanırım beden eğitimi öğretmenimden almıştım
ilkokul donemi basladi son zamanlarda durgunuz agsgs
5-6 mektuplar başladı. Yedinci sınıfdı cıkma teklifi aldım
Selam,
Hiç almadım desem yeridir. Sanal da dahil.
7. sınıfta aldım ne saçma sapan hallerdi onlar kfkd
Lisede başladı ama keşke daha geç başlasaydı. Saçma sapan insanlarla muhatap olduk o yaşta djdjd
Lisede yürüdüğüm kız üniyi kazanınca teklif etmişti. Saçma bi ego ile kabul etmedim
Lisede almıştım ama kabul etmedim hala da şimdi sapım bende anlamıyorum.
Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı vb. olmadığım için teklif almadım.
7. Sinifta zaten o zaman iki kisi oldu bir daha olmadı :(
olmuştur :(
Aa pardon beynim nasıl silmis yeni yila gitmeden oldu wjsjiwiwjw
şimdi oldu xdd
Olsun ben hep platonik:(
İlkokulda benim mektup yazdığım oglanda beni dövmek için peşimden koşmuştu 🙍😁
:D haydaa senin oğlan da nasıl adamları seviyon sen sdf
cidden ağlamıştım ve psikolojim bozulmuştu shshshsjs
İlkokula giderken almıştım
Hızlı başlamışsın
15 yaşında ama sınıf arkadaşımdi birbirimize gidip geliyorduk evlere. annelerimiz arkadaşti
Çok aldığım zaman hatırlamıyorum ama aldım bayağı teklif
3. siniftaydim bir çocuk çıkalım mı dedi, ben de sınıfımız üst kata taşınıyor sandım. Aaa üst kata mi çıkıyoruz demiştim. Rezillik
Ben ağlamıyordum, ağlatıyordum 😂
Kinder almadın beni de ağlattın xd
Bir de Mardin he.. uzak ama
Yaparsin istesenn
Her şeyi ben yapıyorum ohoo xd
Başak burcuyum xd
Neden sana hangisi olmalıydı xjdj
neden sen insan mı sevmiyorsun sdf
:) ne olması gerekiyor sevmen için melek mi xd
Piyasada adamdan çok ne var, sorsan herkes adam gız xd
özde adamları da başak burcu diye elemeyi mi seçtin ne yaptın abooo
kinder almamakla alakası var mı xd
:D yoksa sıkıntıya girerdin bak sdf
mertay kardeş özgüven fena xd
Bir film repliği idi xd
Estağfurullah, vaktinizi ne ile değerlendiriyorsunuz film izlemeden? xd
olsun yine de haftaya bir film bırakalım sana başkalarını ağlatmaktan fırsat bulursan xd
16 yasımda almıstım keske de almasaydım
nedenn
3 yılım gitti aldatıldım simdi antidepresanlarla yasamaya calısıyorum
O ayıp etmiş ama sen de bu kadar da büyütme kimseyi gözünde. Ben de 4 yıl çıktım lisede sonra ayrıldım kimse hasta olmamıştı be kardeşim..
benim psikolojimi bitirdigi icin uc senede son darbesinden sonra ilaclık olduk
İlk ortaokulda almıştım 😂
kabul ettin mi xd
Hayır fjxhd
o zamanlar masumduk suç işlemiş sanıyorduk :D
sen lisede çok can yakmışsındır reis :D
Knk bilmiyorum biri de bana etmişti farklı sınıftaydı bizim sınıf dalga geçio die ağliodum
İlkokul da almıştım kafasına vurmuştum şimdi çocuk doktor olmuş😂😂
Ya ben hic bir zamn cikma teklifi almadim niye sadece benden hoslanan oldu
Ben zamanımda teklif mektubu vardı gönderdim göndermez olaydim iki hafta utancim dan okula gitmedim
Bi Kız Benimle Çıkar mısın dediğini Hatırlıyorum ❤
Ben kaçmıştım ödkfkfkfkkf
Vay be
Nasıl utangaçsın seeen
Alışman lazim
@Lütfetmedinizefenim kfkfkrkrkkrkt
Güzel misin yoksaaa
@Lütfetmedinizefenim evet
Vay be nasıl utangaç olabiliyorsun
Çok ilginç
@Lütfetmedinizefenim ulașılmaz gibi bi tipima var kamu personeli gibi
Model güzelliğinden demek
Vay be
Ama çok şaşırdım
Merak ettim lo
Burdaki kızlar zaten hep güzel
🤣
Orta okuldaydim galiba 🤣😀
Lisede çıkma teklifi aldım.
Bana ikk orta okulda gelmişti ama aglamamistim
Ortaokulda iken almıştım öyle hatırlıyorum ilk ve son olmuştu
Saymadım ilkokul 3 te de almışımdır 4 te de
10 11 yaşında, 5. sıniftayken
7 yaşındaydım sanirim
Lisede ve iş yerinde teklif aldım 3 sene oldu
6. sınıfta shdhdjdbdjd
OSJDKDPDJF ben de ağlamıştım🥲
O kademelerin hepsinde aldım
6. sınıf 23 Nisan gösterisi hazırlarkene...
İlkokulda başladı ve bitti ksjxjz
Başlamadı daha
ne başlamadı daha
anladım :)
Çocuktum 😄
kaç yaşında çocuktun xd
beşinci sınıf diyorsun xd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?