Evet cevapları alalım erkekler nasıl çıkma teklifinde bulundunuz kızlar ilk çıkma teklifinizi nasıl aldınız :))
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTeklif etmem vede benden hoşlandığını anlamam için şunlar başıma gelince teklif ettim :
Dükkan önünden geçerken bana, ne bakıyon öküz dedi, öylesine ve kısa bakış atmıştım.
Kısa zaman sonra , geçiyordu dükkan önünden ve bir anda karşımda durdu ve dediki
( Gözlüklerine işerim dünyayı puslu görürsün ) dedi.. dondum kaldım.
Motora bindim, işe giderken bir anda kafama içi su dolu kova geçti yere düştüm 15 yaşındayım.. vede 4. kattan attı ...
Gene dükkan önnüden geçti bakıyor bana, en son patron dedi git teklif et kız ne yapacağını şaşırdı :) ettim tekifi kabul etmedi... sonra ben evinin tel rehber kitabından bulup aradım dedimki derdin ne? yazıklar olsun vb. babamın personelinin eşi doğum anında vefat etti sende teklif ettin reddettim :( şimdi kabul ediyorum dedi :).
Ayrılmamızda kendi hatasından oldu :( düğüne gidecem dedi , iyi dedim.. mini etek giyecem dedi, giyebilirsin sana karışamam fakat bir erkek olarak seni uyarayım sana cinsel anlamda tahrikle bakarlar dedim sen bilirsin dedim cevabımı : sen benim neyimsinki bana karışıyon dedi ve ayrıldım.13 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapmıssın o kızdan hayır gelmez :)
- +1 yıl
Haklisin, ancak yazik yani bu kadar basitmi insanlara bunlari reva gormek?
Simdi evli, cocugu var ve mahallemizde oturuyor :). uzun olmasina ragmen , yazimi okudugun, yorum yazdigon , son olarakta dediklerimin yalan olmadigini hissettigin icin tesekkur ederim buda senin farkin :) h. gunler.
Soran+1 yılNe demek :D
En İyi Cevaplar
lise 2 ye kadar sevgilim olmadı
Lise 2 dede kıza tam acılıcaktım sünnetcıden cok gördü o dediler :/
Ondan sonra içimde hep bir bukte kalmıştır sSS
neyse lise 2 nın sonlarında bir kıza naber dedım sonra sevgili olduk3710 Yorumla
Soran+1 yıl:DD
- +1 yıl
Sünnetçiden çok gördü lafına +1 :D Romeoo ya sahip çıkalım
- +1 yıl
guldum efem ;DDD. d
- +1 yıl
Bukte zuhahaha :Dddd
- +1 yıl
iyisin hossunda bukle ne a q
+1 yılyazlikta bir cocuk vardi cok hoslaniyordum ogleden sonra calistigi club'un onunde oturup gunesleniyorduk arkadaslarimla (club sahile 0 ) o da sandalye de oturup gunesleniyordu aramizda en fazla 2/3 metre vardi sanirim o elinde ki sigara nasil ya cok garip bir tane verir misin dedi al paket senin olsun dedim (djarum black) sonra o zaman ben de sana icicek bir sey veriyim dedi gerek yok gercekten dedim olmaz oyle dedi sise kola verdi bana salak :d sonra tasin ustunde oturma al sandalyede otur karnin agrir demisti oyle tanistik 1 ay boyunca konustuk ben Istanbul'a dondum o da gelmis pesimden ertesi gun bulustuk bowling oynadik, alisverid yaptik yemek falan yedik seni cok guzel bir yere goturucem dedi Üsküdar'da Sevda Tepesi var oraya goturdu ve hayatimda ki onca yalan icinde tek dogrumsun, bugunum yarinim herseyim olur musun demisti. 3 yil ciktik. Ilk ve tek sevgilimdi
04 Yorumla- +1 yıl
We Noldu sonra merak ettim :-)
- +1 yıl
sonra hic goruldugu gibi biri olmadiginin farkina vardim tek bir kisinin sevgisini degil de herkesle birlikte olan kizlari tercih etti ayrildik biz de @yaralımuezzın
- +1 yıl
Saglik olsun :-)
Soran+1 yılGüzel bir anı :)
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılbir yaz günü okullar tatil , annem kıyma almaya yolladı beni. Neyse gittim et reyonundan aldım kıymayı ordaki çocuk mal mal gülüyo bende güldüm tabi saflık var o zaman. ( çocuk dediysem koca adam 24-25 var ben daha sübyan 13 yaşındayım ) neyse ödedim çıktım gidiyorum , bu p**evenk peşimden geldi , pardon diye , 2-3 gündür gelip gidiyosunuz buraya sizi çok beğeniyorum numaranızı alabilirmiyim cart curt. Benim elim ayağım titredi tabi , sanki sikicek amk. niye korktuysam o kadar.. bağırdım salakmısın sen gelme peşimden flan diyerek.. Öyle yani.
36 Yorumla- +1 yıl
:)) numaranı verseydin sikerdi :p ucuz yırtmışsın :D
- +1 yıl
neyseki akıllı mantıklı bir insanımda uzak tutuyorum kendimi ibnelerden.
- +1 yıl
@çirkinentel
- +1 yıl
aferim sana hep böyle uyanık ol :)
- +1 yıl
tamam ;) @çirkinentel
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
108
Cevap
250Cevap
Sağlam planlar yapmıştım. Uzun uğraşlar ve harcanan bir o kadar para sonrası ekşın günü gelmişti. İlk yemeğe çıkarttım sonra güzel bir filme götürdüm. Biraz daha takıldıktan sonra planetaryum'a geçtik. Oturduk uzandık tavana yansıtılmış uzay belgeselini izliyoruz. Hiç unutmam 252. saniyede kesilip bir anda en sevdiği slow şarkı eşliğinde onun resimleri ve aramızda anlamı olan birkaç şey kubbe tavanda belirmeye başladı. Evet planetaryumu kapattırmıştım. Lise sona gidiyordum daha minibüste 50 kuruş üstü alamasam sesimi çıkartmayacak olan ben gidip kız için mekân kapattırmıştım bak hele. Her şey ayarlanmıştı. Girişteki görevlinin "hadi koçum sen bu işi yaparsın" diye sırıtan pişkin bakışlarını da unutamam. İçeride başbaşaydık bir de sürekli oynattıkları belgeseli editlettirmiştim ve belli dakikadan sonra kendi hazırladığım slaytı koyup kubbesel tavana uyacak şekilde boyutunu değiştirmiştim. 252. saniye hiç unutmam. Her saniyesi ölüm gibiydi. Belgeselde adam bir şeyler diyor duymuyorum. Tek hissettiğim kalbimin çarpıntısı, karşımdakinin gözleri ve saydığım saniyelerdi. Geldi o 252. saniye ve başladı müzik ve slayt o ilk 5 saniye kızın suratındaki değişimi ve kızarmayı hiç unutmuyorum. Ağladı, sarıldı ve yerinde duramadı. Ha tabi şimdi 2 yıl oldu ayrılalı. Hey gidi günler hey.
24 Yorumla- +1 yıl
Evlenirsen nasil bir evlenme teklifi yapacagini ck merak ediyorum :Dd
- +1 yıl
aynen bende ne romantıkkk
Soran+1 yılÇok güzelmiş bu aşkın sonu evlilik olmalıydı :)
+1 yılYurt disinda kaliyorum sevdigim kiz icin türkiyeye gittim bur daire kiraladim ve önceden ona sana yemek yapacagim sözü ile aksam onu cağirdim eve cok güzel bir yemek yaptim evin icine papatyalar dagittim en sevdigi cicek oldugun icin ve bir sürü mum yakip güzel bir masa hazirladim ve geldi cok sasirdi yemek yedik yemekte ise güzel bir parca acip ayaga kalkip dansa kaldirdim dans ettikten parca bittikten sonra ellerini tutup derince gözlerine bakaip icimdekileri anlatarak teklif ettim kendisine :)
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş :D
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılEn yakın arkadaşımı onun en yakın arkadaşına göndermiştim. Benim şerefsiz en yakın arkadaşım gitmiş kızın en yakın arkadaşına aşık olmuş işi pişirmişler sevgili olmuşlar sürekli soruyorum naptın bizim işi hallediyorum kanka diyo adi pislik 6 ay çıktı kızla Bende bekliyorum tanıştırcaklar bizi diye şaka bir Yana :)
Arkadaşımızı gönderiyoduk orta okulda birbirimizin suratına bakarken utanıyoduk öyle öpüşme sevişme falan zaten yoktu edep vardı ne günlerdi be :)22 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldi masumduk :))
- +1 yıl
O zaman masumiyet vardı bedevilik değil şimdi de edepsizlik var medeniyet değil.
+1 yıllise 1 e giderken lise 4 de hayalimdeki kızı görmüştüm 3 yaş büyüktü benden bizim sınıfa geldiğinde kalemi olan var mı sınava gircem demişte bende kalemi verdim hemen ertesi gün öğle arası okula erken geldim kimse yoktu onun sınıfına çıktım nerde oturduğunu bilmiyordum baktım masada benim kalem var heralde burada oturuyo dedim sonra orda bir kağıt gördüm bir şeyler yazsam mı acaba derken baya bir açıldım masasının altına bıraktım 2 gün sonra görmüş arkadaşlarıda görmüş benle dalga geçmişlerdi haklılarda :) ama kızın helali varmış o zamanlar msn vardı msnden bulup eklemiştim ordada konuşurken numarasını verdi arkadaş olarak dedi ve sadece arkadaş kaldık 2 sene sonra da evlilik haberini duydum The End :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş :))
+1 yılLisede, Yağmur diye bir kız vardı. Benden hoşlanıyordu ve ben bunu onun ilgisi bittikten sonra anladım. Bu sefer ben ilgilenmeye başladım onunla. okul çıkışı biraz daha okulda kaldım hatta sınıfa girdim. Içimden tahtaya yazmak geldi :) ve yazdım.
[Y]azdım adının baş harfini,
[A]nlamazsın sana ne duyduğumu..
Tabi ertesi güne kadar silinmemis bu yazı. Tahmin edemedim silinir sandım. Sınıfa bir geldim, herkes bana bakıyordu, anlamışlar benim yaptığımı. böylece ilan-ı aşk yaptım :) ne sevgiydi be, saf duyguların sevgisiydi..23 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş :)
- +1 yıl
O zaman eic :)
Soran+1 yılDaha değil :D
+1 yılkız kitapları çok seviyordu. bendende biraz hoşlanıyordu açıkcası ordan aldım cesareti.
aramız iyiydi sana bir kitap hediye aldım çıkışta vereyim dedim. çıkışta buluştuk okul çıkışı. bir aişk romanı almıştım.
romanı elime aldım dedim ki bak bu kitapta birbirine sıkı skıkı sarılan iki kişinin hikayessi anlatılıyor dedim. oğlan kızı sırılsıklam seviyor ve birlikte çook mutlu olıyorlar dedim. iyi günleri ve kötü günlerinde sımsıkı sarılıyorlar dedim. ikiside dünyanın en mutlu insanı oluyor dedim kitabı vermeden önce. kitabın adıda aşk.
sonra kitabı biraz uzatarak
- şimdi bu kitabı alarak tüm anlattıklarımı okumak mı istersin dedim yoksa..
arkama sakladığım gülü çıkardım ve..
bu gülü alıp kitabı benle yaşamak mı istersin dedim :) gülü aldı tabiki. Ankara :)13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir teklif olmuş :)
- +1 yıl
Guzel hikaye :)
- +1 yıl
mağlesef gardaşlar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOrtaokulda gofretin paketini hafif acip icine rulo halinde bir kagit koymustu biseyler cizmisti (cizimi cok iyiydi, ressam olma yolunda emin adimlarla ilerliyomus diye duydum) sonra sana gofret aldim diye onu bana verip yanagimdan opup kacmisti. Teklifini kabul ettigimi soylemek icin 3 gun cocugu aradim okulda ya :D
42 Yorumla
Soran+1 yıl:D haha teklif ettikten sonra pişmanmı oldu acaba
- +1 yıl
Utanmis, oyle demisti :D
+1 yıl4. sınıfta bir çocuk vardı hep saçımı çeker dururdu sonra bir gün birden babanesinin hacdan getirdiği yüzükle evlenme teklifi etti bana bende çocuk aklımla kabul etmiştim sonra tabi yaş ilerleyince olayın saçmalığı anlaşıldı ama hala arkadaşız :D
11 Yorumla
Soran+1 yılhaha o hacı yüzüğünü bana da vermişlerdi :DD
+1 yılbasketbol oynarken okulun önünden 2 kız sürekli geçiyordu, sonra saat var mı dediler söyledik, sen bir gelir misin dediler uzaktan biz 3 kişiydik , ben de arkadaşa sana diyor dedim kıza baktık beni gösterdi, gittim yanına baya da utanmıştım, kız çok güzeldi tam hayal ettiğim gibiydi, sevgilin var mı dedi yok dedim , arkadaşımla çıkar mısın dedi senden çok hoşlanmış dedi ama arkadaşı tipim değildi. Ben senden beklerdim dedim kız bir düğmeleri açık olan gömleğin önünü açtı noluyo l*n demeye kalmadı emrekalpzeynep yazısını gördüm tişörtte, arkadaşını da al git dedim, ben hep seni seveceğim zeynep dedim. DSGFH
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D. ew
- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılIlk sevgilimle nasil sevgili oldugumuzu anlamadim bir baltik sevgiliyiz liseydi sonra uniye gidince siniftan bir kizdan cok hoslanmisyim muhabbetimizde iyiydi surekli msjlasioduk en son dayanamadim mesaj attim cevap vermedi sonra okulda atarli bir konusma yaptim ne dedim sanki konusmuosun benle anana bacinami sovdum seviorum l*n dedim cektim o sinirle memlekete dondum oda ben donunce yazdi sonra normal arkadasken bir gece siniftan ortak biarkadadimiz otogara birakmamiz gerekiodu gece hava iyi yutuyelimmo dedi 20 km yurumusum yolun yarisini el ele geldik ama hikaye biraz daha uzundu sikildim hepsini yazamqdim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAma güzelmiş yine :)
- +1 yıl
Mukemmeldi
Orta okulun ilk seneleriydi yeni bir mahalle yeni bir okuldu benim icin sinifta cok hos cok tatli bir kiz vardi hediye aldim ama resmi makama evrak verir gibi vermistim cok cekingendim arkadasca kabul etti sinifimi degistrdiler gene teklif ettim hediye aldim yuzume vurdu okulun ortasinda 5 sene hic bir kizla goz goze bile gelmedim sonra baska bir kiz bulfu agzima etti bahtim acildi manita ustune manita tabi maymun gozunu acti 8 sene sonra bu yuzume hediye vurani baska bir memlekette buldum bir sure sevgili olarak uzaktan uzaktan takildik dualarim kabul olmus bu sefer hediye bile alamadan kari kayboldu
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DD resmi makama evrak verir gibi güzelmişş :D
+1 yılilk okulda aşık olmuştum ama asker kızıydı cesaetimi toplayamadım mektup yazdım çantasına koydum tenefüste, sonra babası gelmişti okula rütbesi binbaşıydı ortalık biraz karıştı sınıfa geldiler müdürle birlikte bu seferlik olayı kapatacağız ama kim yaptıysa tekrarlarsa okuldan atıcaz dedi müdür. babasından korktum daha da yaklaşmadım :)
lisede tekrar aşık oldum antreman yapıyordum arkadaşıma karşı nasıl konuşacağımı meğer onuda almışlar getirmişler sınıfa beni dinliyormuş nasıl rezil oldum ya.. :)01 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D bazen cesaret bizi rezil edebilir :D
Doğruluk cesaret oynuyoduk lisede işte cesaret ddm sınıfta şu kıza teklif etmen lazm felan dediler kızla gittim konuştum işte bn sana bişy demk istyiyorum ama nasıl dicem bilmiyorum bn senden hoşlanıyorum bnmle çıkarmısn ddm. Kızda hemen kabul etti meğerse biz oyunu oynamadn once teklf ettiğim kızın planıymıs bu :) Daha sonra sevgli olduk ve çok mutluyz
52 Yorumla
Soran+1 yılhahaa çok iyiymiş :)
Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. 4. sınıfta koli bandıyla iyice sarılmış (eroin paketi gibi duruodu ) icinde bilgisayarda paintten yapılms bir kalp bir yanına benim ismim dier yanı okla gösterilmiş ve boş üzerinde ise "seni seviyorum srn kimi seviyosun? " yazılmıştı :D romantik şeyy ♡
12 Yorumla
Soran+1 yılhaha güzel :D
+1 yılIlk cikma teklifini cep telefonumdan aldim. Gece 12 de aradi prensesim olur musun dedi evet dedim sabah okula gittigimde sinifta balonlar vardi siramda yanimda bir zarf bahceye in yaziyordu bahceye inddigimde birisi elime bir suru balon verip kantine gitmemi istedi kantime gittigimde herkesin icinde bagira bagira sevgilim olsana demisti :))
14 Yorumla- +1 yıl
Yok kanka gercek :dd
Soran+1 yılGüzel hayal kank :D
- +1 yıl
Gercek olsuguna niye kimse inanmiyor :D
+1 yılOrta okul 6. Sınıfta bir kızdan hoşlanmıştım bir türlü ona sevdiğimi söyleyemiyordum. Çok çekiniyordum. En son 8. Sınıfta cesaretimi topladım kıza telefon aracılığı ile teklif ettim onda da red cevabı aldım :))
İlk teklif almam ise şu şekilde oldu. Lise 2 ye geçmiştim. Arkadaşımın çok sevdiği bir kız vardı. Onlar çıkmaya başladı. O kız, arkadaşımı aldatınca ayrılmak zorunda kaldı. Arkadaşımı Ortada bıraktı ve çok canı yandı. Tabi o zamanlar msn popiydi :)) Msn'de konuşurken benden hoşlandığını söyledi o anda kaldım öyle.. Baya çift kaşar biriydi. Bir erkek ''Naber'' dese ''benimle çıkar mısın'' der o cinsten biri.01 Yorumla
Soran+1 yılhaha harbi kaşarmış :D
annesi babası çalışan karşı komşu kızı okuldan dönerken gidip anahtar deliğine not yapıştırıp tüm duygularımı söylemiştim tlefon numaramı yazmıştım. ee telefon numarası olmayınca işler kağıt kaleme kalıyo ve işin ilginç yanı 3 ay cevap bile vermedi ama 3 ay sonra teklifimi kabul ettiğini söyleyrn bir mesaj geldi :D ne günlerdi bee :))
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay onu mu bekledin :D
Soran+1 yılgüzel :)
Ortaokulda kantin sırasındayken okuldaki en popüler kızlardan birisi ki benden bir üst sınıftı o gelip çıkma teklif etmişti, mal gibi bakmıştım, hayır demiştim sonra. Kendimdeki potansiyeli bilmiyordum o zamanlar.
Çıkmak ne bu arada ya? Nereye çıkıyorsunuz? Sevgili olmak desenize şuna.01 Yorumla
Soran+1 yılÇocukken çıkmaktı :D
+1 yılBen daha 1. sınıftaydım. Bizim yan apartmanımızda oturan çocuk ben bakkala giderken peşimden gelmişti. Bana istersen ver poşetini taşıyım demişti.:dd Ben tabi reddettim. Sonra yine bir gün karşılaştık. Benimle sevgili gibi olsanaa demişti. Ben o zamanlar bunun ayıp bir şey olduğunu düşündüğüm için tekrardan reddetmiştim.:DddD:d::Dfddd
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DDDD
+1 yılBiz kapiciydik kizda arka binada kapicinin kiziydi benden hoslaniyormus beni her gördüğünde utanip kaciyordu birgün msnden ekleyip konusmustuk öyle olmustu ama 2 haftada ayrildik :) sonrakine de faceden ilani ask etmiştim bizim okuldaydi beni hic tanimamis görmemiş fake saniyordu kendimin gerçek olduğunu ispatlamam 1 hafta surmustu sonrada 1 hyil beraber olduk kiskancligimdan ayrildik simdi ne yasadigini biliyorum nede öldüğünü :/
01 Yorumla
Soran+1 yılHangimiz biliyoruz ki :/
bana henüz kimse benimle çıkar mısın diye bşy söylemedi genellikle evlenme teklifi aldım hep lise de bile çünkü çıkma teklifini kabul etmeyecek biri olduğumu bilylrdı ama lisedeyken yolda durdurup çıkma teklifi edenlerde olmuştu ama şimdiye kadar hiç birine evet demedim
02 Yorumla
Hic teklif etmedim ki hep kendi kendine basladi orada bir eksiklik hissediyorum aslinda ne war yani bir teklif etsem ederken elime yuzume bulastirsam once sicsam sonra sivasam siddetli bir tokat yesem ne guzel olurdu degil mi ama iste hic teklif etmedim kendiliginden basladi ve bitti. bari bitirme teklifi etseydim dimi
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DD haha güzeldi
16 yaşında komşu kızı teklif etmişti anlama söylemişti utanmistim hayır demiştim : 17 yasinda. Sarisin bir kızla 1:2 hafta bakistik sonra kumral bir kız geldi ben buda kim derken arkadais adına gelmiş teklif etti kabul ettim okey çikolatayı KAptım dedi :)) söylerim bana çikolata alirisn demiş ben sinirlenmistim :) yanlış anlayıp
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D aldınmı
+1 yılergen lise dönemlerınden ozmnlar o başka okulydaydı aynı yolu paylaşıyorduk ben yollarına çıcek serdım 1 2 3 derken deli gibi heycan sardı derken 3 yıl çıktık baktık büyümüşüz artık eskı numaralarıda yutmuyor çok molotonlaştı ben başka üniversite o başka okul derken ayrıldık tatsızlık olmadı hiç çok güzel bir insandı sonra konuştuk iyiymış felan ve insanları tanıdıkça seni daha çok özluyom felan derken bağlantı koptu askerlikti cart curt işleri felan iş hayatı aşkı öldürdü ve burdayız...:/)
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı olsun :)
İlk bir kız vardı benden hoşlandığını söyledi teklif etti kabul etmedim orta 2ye gidiyodum
Ben şu ana kadar zaten iki kişiye teklif ettim birisi sevgilisini bekliyormuş biriside sözlüymüş :)
İlk olan çok beğendim dayanamadım gittim söyledim sizi cok beğendim dedim dedi biraz bekle erkek arkadasım gelsin onunla konusursun dedi :)02 Yorumla
Soran+1 yılTalihsiz kank :D
mahallemizde bitane kız vardı çok hoşlanıyodum çok güzeldi sürekli bakısırdık ne kadar güzel ama çok havalı bana bakmaz diye hayıflanıyordum birgün kuzeni beni çağırdı senden çok hoşlanıyormuş gelsene bize dedi kamera şakası sanmıstım eve girene kadar :)
01 Yorumla
-Selam
-Selam
-Naber
-İyi sen
-İyi
-Sen hangi subedesin
-E
-Ben seni hic gormedim
-Hımm
-Profil begenir misin kanka
-Tabi
-Saol
-ö. d
-Benimle çıkar mısın
-Hayır
-Tamam
-:)
-Yeni profili begensene
Orta 2 de ilk cikma teklifim:))22 Yorumla
Soran+1 yıl:DDD
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana hiç çıkma teklif eden olmadı ama ben birisine ettim. Lise 1. sınıftaydık. Ona mektup yazmıştım. :D Ve mektubum tüm sınıfın ellinde gezmişti bana gülmüşlerdi sevdiğim kişi gülmemişti ama bana ''öyle bir şey olmayacak'' demişti. Çok üzülmüştüm. :( Acısını çok çektim onun aşkının.
01 Yorumla
Soran+1 yılAdına üzüldüm :(
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yıl:DASd heyt yavrum falan diyodu bana lisedeki ilk aşkım :D::Adfsd tokat atmıstım o zmn lısedeyken ondan sonra çıktıklarımı hiç anlatmım
sonra bende buna bişeyler hissetmeye basladım oda ben gibi biraz atarlı flndı teklıf ettmıstı okulun bahçesinde çıktık falan sonra... :DAsdd01 Yorumla
Soran+1 yıl:DDD
İlk çıkma teklifimi benden 2 yaş küçük bir kıza etmiştim ve kız 16 saat düşündükten sonra reddetmişti üstelik bendende hoşlanıyordu ve galiba daha fazla sevdiği biri vardı :D ergenlik işte sonradan iyiki reddetti diye sevindim çünkü pişman olmuştum çıkma teklifi ettiğim içinde kendime kızdım sürekli
01 Yorumla
8. siniftayken cok yakisikli bir cocuk vardi dudaklari angelinaninkileri sker atar sonra gittim dedimki dudaklara bak oys xd oda dediki tafina bakmak istermisin bende malim anlamadim tabi yok ben tokum dedim cocukta sen cok safsin evlenilcek kizsin bende tamam evlenelim dedim ama daha kucuguz ya :( ondan sonra bu dediki ben eglenicem az evlenirken sana haber verirrim bende ok dedim
15 Yorumla
Soran+1 yılahaha koptum ya :D
+1 yıllisede sürekli bakisiyoduk oda baskislarima karsilik vererek tebessüm ediyodu onunda gözleri beni arıyodu ama birtürlü karsisina cikip konusmaya cesaret edememistim en sonunda bir kağida yazip defterinin arasina koymustum ertesigün beni idareye sikkayet etti 10 gün uzaklastirma cezasi almistim cok büyük bir kırık kalp bıraktı bende onu hic affetmiycem
12 Yorumla
Soran+1 yılAffetme zaten aşktan anlamayandan hayır gelmez :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6. sınıfta bir kızdan hoşlandım. Tabi o zamanlar direk gidip kıza söyleyemedim, en yakın arkadaşımı gönderdim gidip söylemiş.. Kız düşünmem lazım demiş.. Tabi ben içine kapanık utangac birisiyim... Kız sonra beni reddetti işte sen benden daha iyilerine layıksın felan. Liseye geçinceye kadar o kızı hep sevdm unutamıyordum... E malum o baska okula ben başka okula... Zor oldu unuttum... şu an 19 yaşındaym ve başka kimseye çıkma teklifi etmedm... İçimde bir korku var hep reddedecekler diye...
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kişiyi ve doğru zamanı bulmalısın o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılHayırlısıyla buluruz...
+1 yılDedemlere giderdim her yaz.. 3 kız da o binada oturuyordu.. Benim hoşlandığım arkadaşımın kardeşiydi.. sonra binanın önünde oynarken falan bir gün üçü beni evden çağırdılar indim binanın arkasına gittik ve bana dedikleri şey şu, üçümüz sana teklif etsek hangimizinkini kabul edersin? Ben de mal gibi ne teklif etseniz dedm ama gerçekten bilmiyordum.. Sonra zorlaya zorlaya söyledim seninle çıkardım dedim.. Öyle ilk aşkım olmuştu o hatun.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D d
Deniz kiyisindaydik iciyorduk. Kayalara oturmustuk sonra bana döndü ve gozleri parkayarak sordu omzuna yaslanabilirmiyim diye... bende tabiki sorman hata dedim sonra ucsuz bucaksiz denize bakarak 'su an zamani durdurmak istiyorum ' dedim elini tuttum ve hic birakmadim o gün hayatimin en guzel günüydü. . .
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldınız mı :)
+1 yılİlki 8. Siniftaydi kiz sapigin tekiydi kabul etmedim. Sonra 9a gecince baska bir kiz etti onuda kabul etmedim zaten saka yapmistim diye gecistirdi. Sonra 9daykene bir kiz acildi ama irkindan oturu tersledim. Sonra baska bir kiz cikma teklif etti 3 kere etti 3 kere redettim. Nese bu uzarda gider daha hic cikma teklifi etmek nasip olmadi
02 Yorumla
Soran+1 yılNasip :D
- +1 yıl
Kismet :d
İlk okulsa dersaneye yazildim kapida 3 kiz cevirdi birisi cikti geldi aradan sana asik oldum dedi (kevase 1 sn oldu daha goreli) 1 2 gun iyiydi sonra dersaneye bir gvt geldi ben derten ciktim kantine baktim bir kalabalik ortada oooo sesleri yankilaniyor araya bir daldim benim kiz bebeyi vakumluyo yuzunu somuruyo bebeyi bicakliyodum az kalsin dersaneden ciktim eve gidiyom yumruk attim duraga elimde iz kaldi onun hatirasini tasiyan
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılılkokul beşte okul degiştiricem dört tane erkek beraber dört ayrı aşk mektubu yazmışlar bir tanesi geldi verdi :) bnde okumadan direk atmiştim ama okusaydım keşke merak ediyorum hep ne yazmışlardı :)) işin ılginç yanı 5senedir o okulda okuyorum ve tam gitcem söylüyolar anlayamadım
01 Yorumla
Aynı dönem lise 3 ün sonlarına doğru bir kızdan hoşlanıyordum arkadaş aracılığıyla durumu ona ilettim sonra zaman içerisinde tanışmalar felan derken açık açık söyledim artık teklifi, sonrada çıkmaya başladık 1 sene sonra ben istanbula o memlekette kaldı ve ilişki kendi içinde bitti
02 Yorumla
Soran+1 yılGenellikle böyle olur zaten :)
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. ilk teklifimi ortaokulda aldım.. epey yakışıklıydım ya.. :D
teklif eden kızdan hoşlanıyordum ama sessiz sakin biri olduğum için cevap veremedim..
yakışıklı olduğum kadar saftiriktim aynı zamanda.. :)01 Yorumla
Soran+1 yılhmm :))
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İsmi songül dü. "Son gül'üm olur musun?" demiştim. İlk ilişkimde bile sonu düşünüyordum yani. Tabi o gülün dikenleri baya bir güzel battı her yerime.
*iç ses* Hayatı boyunca öyle teklif duyamaz iddialıyım.01 Yorumla
Soran+1 yıl:DD güzelmiş
dershaneden çıkmıştık otobüse binicektik birlikte bir anda bana dedi senden çok hoşlanıyorum eğer sende benden hoşlanıyorsan sevgili olmak ister misin dedi. kabul ettim dürüstlük ve içtenliği çok tatlıydı. 5 sene önceydi bu tabii
01 Yorumla
ıyıde ılla nıye çeşitli şeyler peşindesınız kı farklı olsun sevıyorum dese yetmez mı lafım meclısten dısarı 1 kere yapttın mıydı hep daha fazlasını beklıyorlar zaten bu bakıs açım degıstı artık sevgılı olaylarına bır kızdan dolayı
03 Yorumla
Soran+1 yılTercih meselesi.)
- +1 yıl
ıyıde bu duruma getıren sızsınız kı bak benı arkadasım bır kızla tanıstırdı 4 ay önce 3-4 saat oturduk sonra bız evlere dagıldık arkadas beyendın mı falan dedı bende evet dedım sonra kız ıstemıyormus dedı bız kafeden kalkerken bırını gordu yanına gıttı geldı bu bızı tanıstıranların nısanında sonra benımle dans eder mı demıs bana ve benı nıye ıstememıs bu kalkıp gıttı çocuk onunla sevgılı olucak dıye yanı bu duruma getıren bıraz da sızın dusuncelerınız yanı tabı sızı bılmem ama böyle olayda yaşadım yalan yok yanı kolay kolay da unutulmucak olay
Soran+1 yılGenelleme yapmayalım istersne ayıp etmiş ben aynısını yapmazdım :) İnsanların duyguları benim için önemli :)
calistigim hastanedeki en güzel kizdi uzmanlar bile yavsiyordu 1 sene boyunca platonik takildim cesaretimi toplayip konusamadm sonra birgun bana isi düştü sadece hasta hakkinda muhabbet ettik cikma teklifi etti :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefesim olur musun dedim - Allah öyle oksijenin belasını versin dedi
Dünyam olur musun dedim - Öyle dünyanın yer çekimine sokayım dedi
Sen ağrıyan sol yanımsın, damarımda kanımsın dedim - Öyle kalbin pompaladığı kanı f*ikeyim dedi
Şimdi böyle olunca insan düşünüyor nerde hata yaptım diye de. Bir sonuca varamıyorsun. İşin içinden çıkamıyorsun.31 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar abartma o zaman bir seni seviyorum yetebilridi :)
ne yalan söyleyim 2 kızla çıktım ikisinde de teklif falan olmadı
ikisinde de önce selamlaştık sonra tanıştık daha sonrada bir baktım çıkıyoruz hangi ara çıkmaya başladık ben bile anlamadım
(ama şimdi hiç bir kızla kolay kolay konuşamıyorum)01 Yorumla
Soran+1 yılhmm :D
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Telefonda etmiştim :) oda kabul etmişti orta sonda daha sonra o çıkma teklifi ettiğim kişi ile 4.5 yıl çıkmıştık güzel günlerdi ayrıldıktan sonra kimse ile çıkmadım, karakterimi taşıyabilecek bir kız çıkmadı henüz karşıma.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım çıkar :)
+1 yılAdini anmak bile istemiyorum ama
okul dneminden beni taniyomus
Hoslaniyo ama soyleyemiyomus
Benimde o sira gonlum vardi yine
arkla beraber geldi
utaniyo
dedim 1 korkak insan hayatimda yok
2. kararsiz insan hayatimda yok
3. kendine guveni olmayan yok
soyle artik bee
soyledi utana utana da
benmi ettim omu etti cozemedim:)00 Yorumla4e gidiyodum galiba. bir biskrem versem benimle çıkar mısın demişti bende kanul etmiştim. Çünkü; açlık bunu gerektiriir.
32 Yorumla
+1 yılÖncesini boşver. Sonuncusuna benim için çok değerlisin. Hep seni düşünüyorum dedim. Öyle bir depiklendimki, yani bu gece yatalım desem daha fazla bir tepki görmezdim herhalde. Göbek adı kezbandı herhalde.
02 Yorumla
Soran+1 yılhahah iyiymiş :D
- +1 yıl
Bir daha önce yatalım mı diyeceğim? Bende bu şans varken kezbanlardan kurtulamam. İyisimi yediğimiz depiğe deysin.
yoldan geçiyodum 3 tane güzel bayan (benim yaşlarımda) ''Çok yakışıklısııın'' dedi bir mal oldum 2 sn sona 1 Nisan dediler. O tramva dan sonra 2 hafta geçti atlattm D: lisedeym ozmnlar nöbetçiym o gün kızı çağrdım dersten genel müdür çağırıyor diye kapıda çıkma teklifini ettim aldm positif yanıtı gönderdm derse.
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel :D
Kızın birine bakıyordum kızlar hep grup olarak geziyordu ama kıza gidip bişey demedim kız haber yolladı çıkışta konuşalım diye çıkışta o baktığım kızı gördüm yanına gittim meğerse başka bir kız üstüne alınmış ona bakıyorum zannetmiş geldi teklif etti yok dedim :D lise anısı işte :))
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D ah bu yanlış anlamalar yok mu
Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı. 3 sevgilim oldu 3 unede ne teklif ettim ne de aldim. Başbaşa iken kivamina getirdim gozlerine baktim öpücüğü yapistirdm (:
Öbürünü cinemaya davet ettim tam zamani gelince elini tuttum basladi.
Gerek yok yani teklife :))))01 Yorumla
Soran+1 yılKolay yoldan :D
+1 yılAkmerke'de arkadaş ortamında oturuyorduk. 8 kız 2 erkektik. 2 erkekte sap sap dolaşıyorduk. Ortamdan birisini benim arkadaşıma yaptılar. Sonra bana sıra geldi :D Kızın ismi tuğçeydi. Tuğçeyle çıkarmısın dediler :D Bende yok falan dedim. Kıza sordular neden olmasın dedi. Sonra bende bir gülümseme felan. Sonra hadi bize gidiyoruz dedik :D İlk çıktığım kız ilk öpüştüğüm kız olaya bakarmısın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel anı :D
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk çıkma teklifimi benim adıma yakın arkadaşım bir kıza yapmış. Ertesi gün okula bir gittim ne göreyim? Bir kızla çıkıyorum. Bozuntuya vermedim. Uzun sürdü hatta :) Çok şey yaşadım. Güzel lise anılarıydı.
02 Yorumla
- +1 yıl
Öyleydi. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıltekliflerim hep reddedildi, sonra vazgeçtim lanet gitsin dedim; bana teklifler geldi hem de 3-4 yaş büyük kızlardan. kabul ettim, gayet güzeldi :) hem de alakasız ortamlarda aldım teklifleri, hastanede sıra beklerken ne bileyim kırtasiyeden bişey satın alırken. zaten hayatta hep ummadığın şeyler olur
01 Yorumla
Senin le arşı sefayi zevk eyleyelimmi demistim oda yesssss diye cevaplamisti
11 Yorumla
Soran+1 yılhaha çok farklıymışsınız demek :D
Orta okul 1 de okuyordum , okul nöbetçisi olmuştum ilk defa ve o zaman sınıfa yeni gelen kızda benimle nöbetçiydi çok konuşmuyor sadece gülüyorduk bir ara yaklaştı ve bana sevgilim olup olmadığını sordu bende hayır dedim ve ardından :) çok komik çokta güzel bir hatıra olarak kaldı
01 Yorumla
+1 yılÇıkma mı dersin ne dersin adına da 7. sınıfta küçük kağıtlara güzel şeyler yazıp sırasına bırakmıştım.
Ha sonra ne mi oldu?
Her sınıfta bir ayaklı gazete olur ya aldı hepsini sınıfa okudu insafsız!11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. orta sondaydım.. biri bana sataşıyordu buda bu kız benım sevgılım bulaşan beni bulur karşısında diye korudu beni.. sonra sevgilicilik oynadık. bir baktık sahiden sevgili olmuşuz :D
01 Yorumla
- Devamını Gör (298)
Devamını Gör(343)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk çıkma teklifinizi nasıl aldınız veya nasıl teklif ettiniz? :)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler