AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
İlkokul 1. Sınıfta ilk gun bir çocuk surekli öpücük gönderip, mesaleli resmin altında buluşalım diyordu, hic gitmedim :D ilerleyen senelerde de çocuk kanlim oldu valla :D
iyimiş :D
Neden kızlarda etmiş olamaz mı biri gelmezse siz hiç sevmiycekmisiniz.. ben ilk sevgilimden teklif aldım mesela ilk optugum kızda oydu ve emin ol ben opmedim o optu beni lise 1. sınıfa gidiyordum...
olabilir tabiki :D
Cafede otururken bir anda sarki soylemeye basladi ayaga kalkti hayatini benimle paylasirmisin diyerek elimi tuttu herkesin alkislamasi evet de baskilari ile birlikte kabul etmistim ama şu an onunla birlikte degilim :)
güzelmiş :)
hiç etmedim onu söyleyeyim... nasıl teklif aldım... özel ders verdiğim kız arkadaşı aracılığıyla teklif etti. daha sonra netten baya teklif geldi. öyle..
hmm :)
hm.. öyle.. ama olmasın ya. çünkü böyle kabul etmeyince insanın içine oturuyor
öyle tabiki :)
ama kabul etsem de daha kötü olur ya. sonuçta sevmediğin biriyle çıkarsan ona haksızlık yani
konuşuyorduk zaten arkadaş olarak sonunda bir sahil kenarında gözgöze geldik öpüştük ikimiznde ilki böyledi orta 2 falandı bir 8 sene önce falan işte :D
Ve artik cikma teklifi dye brsey kaldiginida dusunmuyorum
İlk çıkma teklifimi fransız bir çocuktan almıştım 12 yaşındaydım çocuk benim için müslüman olurum falan demişti :D:D::D:DD:D
Yapsydın kız müslümna.. :)
Küçüğüz daha nerden bilsin nasıl müslüman olucağını :D 2 sene sonra çıktık 2 yıl boyunca sevgiliydik ayrldık sonra mal mal takılıyoruz şimdi ikimizde :D:D:DD:
Kurtarsaydın keske çocuğu :D
senin konuyu bırak bu konuda yoğunlaşalım, eee sonra noldu :D
Ahahahah imana getiremedim tabi onların inançlara göre ilişkiler başkaymış falan bende koydum tekmeyi şimdi arada konuşuyoruz clubten clube geziyor salak :D
İlk kez lise 2de oldu. Zaten konuşuyoduk. Bana "hayatım olur musun" dedi. Kabul etmedim. Arkadaşlarımın ısrarlarıyla gaza geldim ve tamam dedim. Beş ay çıktık. Tam bir odundu.
:D:
Lisedeyken kiza sevgili olalim mi demistim. Hayir olmaz dedi. Lutfen dedim tamam dedi. 3 gun sonra ayrildik. :)
:DD
2 sene açılabilmek için bekledim 2 sene sonra o evimi aradı annemle konuştu tabi ben şaşkınlıktan pert oldum 14 yaşların da bir şeydim dik, çok masumduk çok utangaçtık o hep arkadaşıyla konuştururdu beni ve hiç buluşamadan ayrıldık.
arkadaşıyla çıkaydın bari :D
Ben masumluk diyorum senin dediğine bak, birde o yaşta o zaman ki en büyük şeklim okul çantasını bırakıp klasör taşımaktı :)
Güzelmiş :)
`Ben diyorumki yani boş vaktin varsa eğer bir kere daha seni görebilme imkanım varmı? Yani yanlış anlama bir kerecik daha görsem, sen nasıl istersen. Yanlış anlamadın dimi? Yani ben seni birdaha görmek istiyorum.` Demişti.
Bende kabul etmiştim.
:D:D
Asık oldugum kızı bayadır uzaktan kesiyodum ama ne yanına yaklaşabiliyodum ne söyleyebiliyodum bir gün okulda pat diye karsıma cıktı salaklaştım gözlerine bakıp ne dicegimidd bilemedim heycanlandım seni seviyorum * dedim😃
Cevap? :)
Sustu bişi demedi gitti sonra pelin diye kankisi vardı 😃 onun basının etini yiye yiye bana bu kızı yap diye 3 ay üstün cabalama ve sabır taktiğini kullanarak sevgili olduk 😃😃
Bu tipe kim teklif eder. Sevdiğim kızları hep platonik sevdim. Ve gerçek kimseye teklif etmedimsadece buluştum
tipinde hiçbirsey yok kardeşim özgüvenli davran ne erkekler gördüm tipinde meymenet yk yanında kızlarla gezen sadece özgüven..
Çene sağlam elhamdülillah :) özgüven değil ya başka şeyler :)
En güzelini yapmıssın :)
ilk okul 2. sınıf kızın biri mektup yazmış öğle arası bana geldiler okula koştum baktım kızlar tuvaletinde çıkardım bir güzel patakladım. :))) benimki tanışmak içindi kıza gittim zor da olsa Allah tan duamsın dedim düşünmüyorum dedi :))))))))))))))))))
o değilde şimdi bir düşündüm kise bana " benimle çıkarmısın"diye sormamış hep doğaçlama gelişmiş ilişkilerm.. vay bee..
En iyisi bu sanırım diğeri çok itici :)
seninim sana aitim dedi. Bende benim sevgilim olur musun o zaman dedim. Ben teklif ettim bir nevi yani.
çıkma teklifi yoktu :)) biz bir anda bilmeden sevgili olduk 3 sene sürdü :D :D :D sonra bitti liseye geçerken ikimizde birbirimizin ilkiydik :))
heyecandan halı saha teklif ettim kıza. her hafta sağ açık oynuyor kendinide geliştirdi iyi oldu sanki
bana ilk çıkma teklifi geldi ulan çıkma nedir bilmiyordum. ediş o ediş beni de bozdular l*n gelen giden kıza ediyom. :D
:D ciddiyim he D:
21 yaşındayım bikere bile bir kıza açılmadım ilk teklifimi 6. sınıfta 7. sınıflardan bir kızdan almıştım abisinden tırstıgım için kabul etmedim :)
Çok küçüktüm ilk çıkma teklifimi aldığımda bir arkadaş vasıtası ile idi işte okuldan :D ama hiç çıkma teklif etmedim kimseye
Etme de zaten :D
Kızlar bu konuda çok safa yatıyor ya :D
e : benimle çıkar mısın?
k : şey biz arkadaşız..
Arkadaş olmadan gelip pat die nasıl benimle çıkarsın gibi bir çıkma teklifinde bulunsun çocuk anlamıyorum, :)
İstemiyodur bahanesi arkadşızdır :D
Karşındakini kırmadan söylenecek birçok cümle kurulabilir, "biz arkadaşız" sadece bana mı saçma geliyor bilemedim :)
Ne diyebilir mesela :)
-Şuan böyle birşey düşünmüyorum,
-İlişki kurmaya pek hazır değilim teşekkür ederim,
-Teşekkür ederim..
Biraz küçültürsek yaşı:
-Sınavlarım var düşünmüyorum
vs. vs :D:D
Benim düşündüğüm en sağlıklı cvp:
-Teşekkür ederim saolun.. ;)
Ben kücükken cok utangactım o yuzden sevgılım olmadı ancak orta okuldayken msnde kızın bırıyle tanısmıstım ve demıstım kı teklıfımı kabul edıyorsan gülücük yolla kabul etmıyorsan tıtret ahaha
kız gulucuk yollamıstı
haha :D ah bu msn
Spor salonundan çıkarken iki tane kız önümü kesmişti biri diğerine ben gidiyim rahatca konuşun dedi gitti, kız bana seni çok beğeniyorum tanışalımmı dedi, yürü git la dedim ama giden ben oldum :) kız güzeldi ama çıkma teklifi almayı sevmiyorum :D
Umarım pişman olmamıssındr :D
pişman olmadım çünkü sevgilim tarafından görevlendirilmiş olduklarını sonradan öğrendim ve öğrenir öğrenmez sevgilim olacak o kezbanı derhal boşadım :D
1 kişi evlenme teklif etmişti. Yüzüme gelipte benimle cikar misin diyen pek olmadı hep başkaları aracılığıyla söylediler çekindiklerinden sertim biraz erkeklere karşı kimse kolay kolay gelip yuzume konusamaz ondan herhalde.
Galiba :)
Birbirimizi hiç sevmezdik kavga eder tartışırdık bu bir hastalandı okula gelmedi bende bise eksik ama ne dedim sonra anladım ben bu kıza abayı yaktım. Yine bir kavga sırasında dedim işte "galiba ben senden hoşlanıyom" diye öyle işte
Nefretle başalayan aşk :)
Birazöyle oldu
bir kalp diktirdim terziye üzerine benim kalbim yazdırdım içine adını yazdığım kağıtlarla doldurdum ve gül yapraklarıyla bir makasla kesmesini istedim. ama oda beni erken vefad eden kuzenimin cenaze günü terketti
O kızdan hayır gelmez! Başın sağolsun
bayaa oldu zaten ya adını bile unuttum
Lise 1de 10 kasimda yürüyüşte beni görmüş beğenmiş konuşmaya basladik bir cikmaya basladik üniversiteye gidene kadar bir kizla lise hayatimi geçirdim simdi o hemssire ben muhendisim evlendi allah mutlu etsin
Aynı kaderi paylaşıyoruz galiba bizde 4 sene çıkmıştık ama sonu hüsran :)
Ben bu kizlari anlamiyorum eşimin iyi maasi olsun adam gibi adam olsun diyolar biz adam gibi davrandikca yamuk yapiyolar :)
Sana bir sır veriyim o zaman. Biz kızlar aslında ne istediğimizi bilmiyoruz :D şşş aramızda ;))
Ser veririm sir vermem aramizda merak etme ama ben bundan sonra ne istediğimi biliyorum ;) aramizda
Tamam :)))
İlk 5. sınıfta aldım teklif eden çocuğa olmaz ben başkasını seviyorum dedim o da gidip sevdiğim çocuğu dövdü
Benim hatun sandım sen misin yazacaktım ismini gördüm tüm hayallerim yok oldu :(
hahaha
Arkadaslarimiza oyun yapalimmi? Cikalimmi?
-Oluuur :)
ya da dur oyun degilde gerçeğini yapalimmi? Benle ciksana?
:D:D
:))
2. sınıfta bana kurabiye verdi diye bana aşık sanıp gidip ben teklıf etmıstım sonra bır tenefüse çıkmıştık ayrılmıştık hahaha :D
Güzelmiş :D
Oyyy :D ne guzelmis o oyle :))
haha kesınlıkle :D @istanbulkiziiii
Cocukluk aski :D
ne manyakmısım ama :D
Lise 1 deydik tanışma partisinde. Yanıma geldi oyle konuşmaya başladık. Okulda falan sürekli goruşuyorduk ama arkdştık. Brşey hissediyordum ama hoşlanma sanıyordum çnku çok yakışıklı birisiydi. Sonra 1 hafta kdr çıktık. Ayrıldm sonra 😋
Ozaman ufaktım biraz malca ama cafede otururken elime aşkım olurmusun yazdım ikisinide uzattım kız boş olan eli seçti mal gibi kaldım sonra gosterdim ama :D
:)) güzelmiş
İlk okul 1. Sınıftaydım. Hayal meyal hatırlıyorum. Kızın adı Elçin'di. Kıza "-seni seviyim" dedim. "-seni döverim" dedi.
Bir anda üstüme atladı. Güreştik... Dövdü beni. :((
hahah güzelmiş :D
:)) öyleydi galiba :))
Hiç etmedim hep doğal yollardan gelişti. Sohbet gezme tozma bir süre sonra bakıyorsun ki sevgili olmuşsun. Teklif saçma geliyor bana olacağı varsa zaten oluyor, sormaya gerek yok. :)
Sormadanda insan ne olduğunu bilemiyor ama :)
Ya bir bakmışsın el elesin hep berabersin planları iki kişil yapıyorsun her şey ortak bir tek isim koymak kalıyor o da artık canım cicim bebeğim derken olmuş oluyor zaten
6. sinifta aile dostumuzun oglundan sinif arkadasim cocukluk arkadasimdan bisiklet surerken ilk almistim :)) seni seviyorum deyince uzaklasmistim:)))))
lise birdeyken aynı apartmanda oturduğu kıza söylemişti kızla biz aynı sınıftaydık. kız gelip bana söylemişti söylemez olaydı.4 sene mi yedi kör olmayasıca sonra da evlendi gitti zaten.
Aynı kaderi paylaşıyoruz
sevgilim (şu an da ki nişanlım) bana zorla çıkma teklifi etmişti konuşurken google den bir söz bularak. o konuşmanın gidişatından teklif etmeden sevgili olabileceğimizi zannetti de biraz..
İlk aldigim degildi ama ilk kabul ettigim ve en guzeliydi. "Gel el ver tüm mevsimler ilkbahar olsun bozkırlar ciceklensin sıgdırayım bir ömüre o güzel gözlerini"
Şair olcak çocukmuş maşallah :D
Çok özensiz yazılmış :)
Öyle mi dersiniz. Benim için en güzeliydi ama :)
Erkeklere neden ettin diye soruyorsun alamaz mi : ) ben ilk çıktığım kızdan teklif almistim bir kere de teklif ettim └(^o^)┘ benimle yaslanirmisin dedim 6 yil kadar yaslandi sonrada heralde:beni de yaşlı buldu ve aldatti :)
Pardon ben orda yazarken düşünemedim tabiki alabilir :) Yaşlı buldu aldattı güzelmiş :D Seni hakeetmemiş o zaman
Iyi olan cennete gitsin onun cani cehenneme └(^o^)┘ bende senin dedigin:gibi avuttum:kendimi nabim :)
karşı apartmana yeni taşınan bir çocuk vardı onunla ikizim çıkmıştı ikizime ''saatin kaç olduğunu'' sorarak giriş yapmıştı.. onun yakın arkadaşıyla ben çıkmıştım tamamen ayarlama işiydi ne şaçma günlerdi 13 yasındaydım
3 tane abisi vardı okulda aylarca uzaktan bakıştık sonra yaz tatili girdi araya telefonum da yok. ulaşamıyorum bir türlü. en sonunda tak etti evlerine doğru yola çıktım mahallede rastladım ve teklif ettim hemen kabul etti
Umarım abileri duymamıştır :)
Yıllar geçti üzerinden
Lisedeyim kızın biri arkadaşını yolladı yanıma benimle çıkmak istediğini benden hoşlandığını ama kendisinin söyleyemediğini söyledi :)) Hiç cesur değil baştan bitti dedim bende :)) Ayrıca derslerim daha önemliydi o zamanlar.
Kızı şimdilerde görme bence kesinlikle evrim geçirmiştir pişman olursun :D
Sanmıyorum :)) Bende evrim geçirdim çünkü
8. sınıftayken bir kız vardı dershanede inek diye tabir edilirdi. bir gün sınav öncesi soru sorar gibi geldim kızda ciddiye alıp deftere yazıyodu birden şaşırdı 5 dk sonra kendine geldi evet demişti :)
kız çok şaşırmıştı mat sorusu sorcam sandı ama :)
Derslerinde yardımcıda olmuştur ;))
hiç olmadı yaw :(
Şimdi burada mükemmel bir teklif anlatsam kıskanmaktan başka elinden ne gelir ki?
Seni üzmicem hadi anlatmıyorum ;))
Peki anlatma kıskanmıyım bari :DD
Teklif etmedim de almadım da.
Hep kendiliğinden gelişti bir gün baktım elele tutuşuyoruz..
Oda güzel :)
6 yaşındayken anasınıfındaki erkek arkadaşım oyuncağını hediye edip yanağımdan öpmüştü.. Bu çıkma teklifiydi sanırım.
Kesinlikle :D
cevabım çok uzunmuş da paylaşamazlarmış :P çok sinirlendim gerçekten...
:DDD güzeldii
Anaokulundaydım :) herşey çok hızlı gelişti :) hep beraber oynardık :) öyle sevgili olmuştuk bir teklif falan yapmamıştım :)
Hoş :)
Güzel günlerdi :) kıymetini bilemedik :)
Birinci sınıfa gidiyodum. Adını hiç unutmam kel Abdulsamet diye bir çocuk vardı. Bana okuma yazmayı öğrenince bir not yazmış, notta şöyle yazıyordu 'Ben senle evlencem' İlk aldığım teklif buydu sanırım.
Evlendiniz mi :D
yok be ne evlencem :D
ilk ve tek teklifimde berbattım :D kızın peşinden bir süre yürüdüm sonra benimle çıkar mısın dedim olmaz dedi :D taş gibi hatundu adı nuray :)
aldığım ilk teklifi pek hatırlamıyorum ama kız benden hoşlandığını söyledi önce kabul etmedim sonra dayanamadım :D
okula yenı gelen cocuga hoca ıstedıgı ıcın sınıfını ısmını sordum yanlıs anladı sevıyorum sandı sonra bana asık olmus cıkma teklıfı ettı cıkmadım tabı :D
hahahaha bu guzelmis
:) :)
facede eklediğim gün seni seviyorum sevgili olalım mı dedim olduk. Sonra buluştuk.2. buluşmada söz keselim mi dedim ayrıldı hiç bir kıza yüz yüze teklif etmedim gerek yok :D
Kız ciddiyet istemiyomuş demekki :D
Cevabıma karşılık verdiğinize göre benden hoşlandınız. Selam soran gizli kullanıcı hağnım.
Herkese cevap veriyorum ayrıca fotoğrafınız yok sizden nasıl hoşanablirm ki :))
Yok yok kesin hoşlandınız gülümsemede var tamamdır bu iş
hahah peki :D
haha :D bana mesaj at bir şey sorucam hoşuna gidecek
Sağol almıyım :D
Rica ederim hoşuna gideceğini söylemiştim :D
6. Siniftayken olmuştu yanima gelip konusmaya calismisti ama sert göründüğüm icin cesaret edip konuya giremiyodu :D soğuk soğuk terler atmisti :D bak aklima geldi güldüm yine :D adfshshd
Aynı şey benim başımada gelmişti :D
lise 2 deydi arkadaşını göndermişti sonra 1 hafta konuştuk yol verdim :D
Salıncakta sallanırken herkesin içinde (tanıdık) beni sevdiiğini söylemişti. Çok utanmıştım. Bende seni seviyorum diyememiştim ki :))
Mutluluğa herkes vardır mutsuzluğa da var mısın? şeklinde :) Ve 5 dilde ayrı ayrı ^_^
Güzelmiş
Teşekkür ederim bence de çok güzeldi :)
ilk okul 5 te iken abimin peşinde koşan bir kıza seni kaçırıyımmı dedim güldü abim bana evde kızın kendinden hoşlandığını beni onunla konuşmak için kullandığını söyleyince içime bir kapandım 18 yaş hala yok :D
Dershanede aldım, kliseydi özel birsey konuşmak istediğini söylemişti
*klişe olacaktı bu arada, gerçi anlamışsındır :D
Sınıfta kağıda yazmıştı yanına oturabilir miyim bidahaki ders diye. Oda çıkma sayılırdı herhalde :)
Çocuk aklı için evett :)
3 evlenme teklifi ettim. Ondan sonra da kimseye teklif etmedim :))
3 evlenme teklifi ettim değil aldım olcak :)))
Vayy iyimiş senin iş ya :)