Nasıl bir çıkma teklifi yaptınız/aldınız?

Merhabalar...
Genelde okul zamanlarında karşılaştığımız bir hadise. Bunu direkt söyleyende vardı değişik yöntemlerle yapanda.
Nasıl bir çıkma teklifi yaptınız / aldınız?
#MustiEmre
Bana edilen çıkma tekliflerinin hiçbirini kelime olarak hatırlayamıyorum. Ama ben 12 yaşındayken birine aşık olmuştum wjwjwwjjj tabii ne kadar aşk dersen bir de benden büyük skwkwk
Gittim dedim ki ben seni seviyorum adam suratıma baktı güldü haklı jwjjwjwi
bir Daha da karşısına çıkmadım.😂😂
Vermedi 2 gün sonra da unuttum zaten wwjwjwjj
Teşekkür ederim 🥳
İtiraf etmiştim sevgimi o da hazır olmadığını belirterek red etmişti. 4 defa Red etti sayamadım. Nasıl olduysa bir gün sevdiğini fark etmiş ben kırılıp konuşmayınca. Hala sevgiliyiz.
Çok teşekkür ederim evet. Aslında karşılıkmış ancak fark edemiyor bazen insan şu tecrübeyi edindim. şu an diyorum iyi ki söylemişim. 😊
*Karşılıklı //
@Mimizzz yeni yeni tanışıyorduk biz arkadaştık normal şekilde söyledim işte hoşlanıyorum diye hatta o inanmadı başta. Ama ben baştan beri ayarladım yani o konulara çok uzak birisiydi. Arkadaşlıktan o noktaya nasıl getirdiğimi anlatayım isterseniz size ; karşılaşabileceğim her türlü tepkiye açıktım. Olumlu olumsuz cesaretle yaklaştım o zamanla sevdi.
@Mimizzz Siz eğer böyle bir şey düşünüyorsanız eğer arkadaşlığınız ilerlemişse olumsuz olma ihtimali var. Çünkü erkekler, o gözle baktıkları kadına duygusal olarak yaklaşmıyor. Ama yeni yeni tanıyorsanız araya aylar yıllar girmediyse şansınız var. Ben ilk tanıdığımda öyleydi.
4 senedir tanışıyoruz ama bu sene 7 ay önce arkadas olduk ve aldığım enerji ondan birbirimize karşı duygularımızın olduğu... Yani o yüzden merak ettim arkadaşlık seviyenizi ve açılma hikayenizi... ona karşı çok yoğun duygular besliyorum ve onu hayatımda kalici olarak istiyorum ☺
@Mimizzz sevdiğini söylediyse o da neden olmasın. Söylemediyse eğer söylemesini bekleyin net bir tavrı olsun.
@MustiEmre çok teşekkür ederim eig için. 🌠
@Bihteeerrr rica ederim ne demek ✨⭐
@Mimizzz eğer söylemediyse kesinlikle adım atmamalısın. Çünkü bu zamana kadar seviyorsa açılması lazımdı. Hayatında başkası bile olabilir. O yüzden çok temkinli olmalısın bu konuda. Hissi olan mutlaka söyler bunu unutma.
@Mimizzz benim yapım öyle. Bir adama istersem evlilik teklifi bile edebilirim. Her tepkiye açık bir insanım. Ben de ya siyahtır ya beyaz gri şeyler olmaz. Yok sevmiş söylemiyor mesela o kişi samimi gelmez bana. Seven adam da kadın da 7 ay beklemez. Çok seviyorsa adım atar. Ben 7 ay bir adamı beklemem adım atmasını. Hiç abartmıyorum 2 haftada kararımı verdim belki 1 hafta sonra ifade ettim. Red etti ama ben çok sevdiğim için defalarca aynı şeyi söyledim. Bir nokta var ya tam vazgeçersin olur. Öyle bir noktadaydım sevmiyor diye düşündüm. İletişimi kestim. O anda o sevdiğini fark etmiş özlediğini. Kısmet bazı şeyler. Ama söylemesi lazımdı. Niye adım atmıyor umarım ben yanılıyorumdur başkası yoktur.
@Mimizzz aynen öyle her insan mutluluğu hakkediyor ben, anlamıyorum neden zamane erkekleri kadın bazıları. Ben de kendini ifade eden adam olmasa negatif düşünüyorum. Umarım çok mutlu olursun 💓💓💓
Görüş
12Görüş
Sevgilimle aramızda teklif olmadı gibi bir şey 😅Okul döneminde, Arkadaş gönderirlerdi genelde. Yüzüme çıkma teklifi eden yoktu okul döneminde mektuplar falan vardı. Bir de lisede çöpçatan arkadaşlar 😅
Almadım almıyorum yapmıyorum
Yes bu ben :D evet evet ben, nerde görsem tanırım djdk
Etmedim ki hiç 😂
Mandalina ile yaptım
Ortaokul da ben çok fazla bir şeyler yerdim, o dönem aktif, popüler de bir öğrenciydim aslında ve bir gün teneffüste bahçede oturuyorken benim yan sınıfımdaki bir kız elinde abur cuburlar ile gelip ben yediğim, içtiğim, hissettiğim her türlü şeyi seninle paylaşmak istiyorum, her şeyi birlikte yapsak nasıl olur tarzında tuhaf ama güzel edebi sözlerle gelmişti yanıma yani o yaştaki birisinden bu olgunlukta sözler beklemiyor tabi insan ama söyledikleri biraz etkilemişti beni. Tabi her şey iyiydi ama kızın zamanlaması kötüydü, futbol turnuvamız vardı o dönem ben de okul zili çalınca söylediğine cevap dahi vermeden koşturarak yukarı çıkıp formamı giymiştim 😄
Çocukluk işte...
Okul zamanlarında bindiğim servisteki arkadaş herkesin içinde benimle çıkar mısın demişti kibarca Reddetmiştim
Servis şoförü Sabahattin abi kızı gibi gördüğü için beni kızım senin onun gibi hayta kişilerle işin olmasın dediğinden dolayı.
Fazlasıyla öyle biriydi.
Senin gibi güzeli her gördüğümde kumbarama bir kuruş atsaydım yine bir kuruşum olurdu. Bir kuruşum olmaya devam et benimle çıkar mısın
Karşımdaki insanla vakit gecirdikce kendiliğinden gelişiyor her şey zaten çıkma teklifine gerek kalmıyor. Bazen bir an gelir yanındakinin elini tutar gözlerine bakıp gülümsersin aynı ışık ondada varsa zaten sırıta sırıta gezmeye başlarsın ortada.
Çıkma teklifi değilde aşkımı ilan ettim kendisine bunın gibi ama daha az dramatik olanı
Hiç uğrasamam çıkma teklifi yapmaya ama evlenme teklifi yapacagm ben
İçimden geldi
Niye kadınlar evlenme teklifi yapamaz mı ki 😂
Evet yapar bunun erkegi kadını filan yok
Bir demet çiçek içinde harika bir not ile çıkma teklifi aldım. Sonrası hüsran tık aldatıldım 😄
Tık doğdu güneşim demiştim.
Güneş tutulması ile, sona erdi 😄
Almadım ben çıkma teklifi etmiştim kavganın ortasında patlama noktasına gelmiştim🧚♀️
Yok ya başka birilerinin kavgasında etmiştim aşırı saçma, sus iecpöhisğcgö
Daha çok alevlendi🧚♀️
Aşırı saçma. d
benim teklifimde o kadar romantik o kadar şâirâne bi sohbet dönüyor ki öyle çıkar mısın eder misin falan fistan hiç öyle şeyler yapamam kendi tarzım var :p
Müstakbel eşim aynı zamanda kuzenim olur, bana açılırken "ben seni artık kuzenim olarak görmüyorum, o gözle bakmıyorum" demişti. Çok heyecan vericiydi.🧚🫀
valla uzun zamandır sevgilim var o yüzden çıkma teklifine gerek yok 🤣🤣🤣🤣sevdiğim kadına bı çıkma teklif ettim uzun zamandır birlikteyim
Ben çıkma teklifi ettim😂 mesajlasirken sevgili olamadık bi türlü falan dedi gel sevgilim ol nikah basiyim sana dedim😂😂
Bugüne kadar hep bana çıkma teklif edildi. Nasıl olduğuna gelirsek hiç çekinmeden direkt teklif ettiler
Arkadaşlarıma arada dışarı çıkalım mı diyorum öyle yani shhshsbs
Ben galiba senden hoşlanıyorum...
Böyle demiştim
Çıkma telifi aldım sanırım öyle hatırlıyorum. Ben de etmedim , uğraşmam direkt olarak söylerim
En İyi Görüşler