Çok hassas bir dönem benim için ne yapacağım inan bilmiyorum?

Biraz hassas bir konu benim için. 4 yıllık evliyim 1 tane de kızım var. Eşimin benden önceki eski sevgilisiyle tekrar benden gizli görüştüğünü öğrendim evde bana soğuk davranıyor uzak duruyordu umursamıyordu telefonuna baktım ve öğrendim söyledim kendisine de. 2 ay eve gelmedi o kadınla yedi içti gezdi tozdu aklına bile gelmedik. Sonra o kadın tekmeyi koydu ona kapıma geldi bir hata ettim affet beni dedi ailelerimizin haberi yok henüz söylemedim 😢 çocuğum da var anne baba evine dönemem. Gururumu çocuğum için ayaklar altına alıp affettim o günden beri bana ve çocuğuma çok iyi davranıyor evine bağlı aile babası gibi oldu. Ama benim güvenimi kırdı bir kere güvenemiyorum kolay kolay. Geçen çocuğumu okula almaya gittim eve geldiğimde evde yoktu aklıma hemen o kadının yanına mı gitti diye bir şüphe geldi. Berbere gitmiş traş olmaya görüntülü aradım gerçekten de beraberdeymiş. Bana doğru söylese bile inanamıyorum halı saha maçına gidiyor o kadınla mı görüşüyor diye içim içimi yiyor 😢 nasıl yapıcam bilmiyorum benim sevgim var ona karşı seviyorum da kocamı ama unutamıyorum yapılanı. Mesela o bana adım atınca tamamen ona adım atmak geliyor içimden ama duruyorum yaşadıklarım geliyor aklıma…

Çok hassas bir dönem benim için ne yapacağım inan bilmiyorum?