Çok Çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum?

Kuzenim amcamın oğlu 21 yaşında ben 25 , o zayıf ben şişmanım , o sosyal bir insan , ben 9 yıldır evden çıkmıyorum , onun gözü , kulağı sağlam , Benim bir gözüm şaşı yüzde 20 görüyor bir kulağım işitme engelli , Onun boyu 2 metre , benim 1.68 onun vücut çatlakları yok , benim var.. o kıbrısta üniversite okuyor , ben en son 2012 yılında lise 1 terk etmiştim ilkokul mezunuyum , onun bir sevgilisi var , benim yok hiç kimseyle ilişkim olmadı , o herşeyi yapabilen , her aklına eseni gerçekletirebilen biri , bende 9 yıldır bir odada esir hayat yaşıyorum hiç kendime göre bir şey yapamıyorum zayıf bile olamıyorum.. onun sesi kalın , benim çocuk gibi , o şiir seslendiriyor ünlü olma derdinde derneklere , vakıflara katılıyor , ben ise okumuyor çalışmıyorum 9 yıldır 96 kilonun altına inemedim aksine fazlasını alıyorum.. kısaca o hayata 4x4 lük yaşasın bende tam tersi ölü gibi.. zaman zaten kısıtlı onu da böyle kötü yaşamamak lazım ama işte ben varlığımı ortaya koyamıyorum hayata çok yabancı ve geriyim psikologa bile gidemedim özgürlüğümü almışlar kısıtlamışlar gibi hiç gezmedim 9 sene boyunca eğlence , parti , ortam nedir bilmem böyle ölü gibi yaşıyorum.. bugün ilk iş kilodan kurtulmak istedim ama diyeti bozdum 1 saat yürüyüş yaptım ayak parmaklarım 3 ü birden su topladı basılmıyor üstüne.. ne yapıcam ben çok çaresizim
Güncellemeler
+1 yıl
...
Çok Çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum?