Eşim iyi biri. 3 senedir evliyiz. Şiddet aldatma yok aramızda. Aslında beni seviyor genelde mutluyuz. Ama bazı durumlar beni çok etkiliyor. Her evlilik mi böyle ben mi hassasım bilmiyorum
Eşim beni bazı konularda dinlemiyor. Bunun için çaba harcamıyor. Ben ilgimi çekmeyen hiçbir konuyu dinlemem sana özel değil diyor. bu konuda bağırdım çağırdım konuştum sustum yine de aynı. Her insan dinlemeli. Kendi anne babasını benden üstte tutuyor. Bunu farketmeden hissettiriyor ya da gaflarıyla ağzından kaçırıyor. Buda bana ters. Ya da ben böyle ailesiyle ilgili bi yorum yapacaksam yükseliyor hemen kavgaya dönüşüyor. Aslında kötü bi şey söylemek değil amacım. Bazı beğenmediğim şeyleri ifade edince %80 ben böyleyim değişmem sen beklentini düşür diyor 😅 ağlıyorum çok ağladım diye ağlamamı umursamıyor
Bu küçük konular beni çok mutsuz ediyor. Bazen boşanmayı çok düşünüyorum sonra kaygılanıyorum. Bu arada çalışıyorum güzel bi işte kendi paramı da kazanıyorum. Ailem aldatma şiddet dışında boşanmamı istemiyor. siz olsanız ne yapardınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer