Bayadır sadece takılmalık yaşadığım bir adam vardı. Bunun sebebi de onun yanında güvende hissetmek. Aramızda ciddi bir şey olmadığı için ve genelde tavırları hoşuma gitmediği için ona hiçbir zaman aşık olmadım fakat aradaki çekimi inkâr edemem.
Bana geçenlerde takılmalık ilişkinin bile duygusal olması gerektiğini, her önüne gelenle yurutemeyecegini söyledi.
Şimdi de benim yaşıtım bir çocukla tanıştım (tabi ki yukarda bahsettiğim şahsın haberi yok)
Bu çocukla tanışalı bayağı oldu birkaç ay ama diğer anlamda hiçbir şey hissedemiyorum ona karşı. Kafalar biraz uyuyor o kdr. Bu zamana kadar konustuklarimdan da hiçbi şey çıkmadı. Bu çocuk aralarında bana en uygun olan fakat işte.
Takılmalık olanı birakamiyorum, ötekine de ateşli bir şeyler hissedemiyorum. Cilve yapasım gelmiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durum karışık görünüyor ama unutma, hislerin her zaman önemlidir ve onlara iyi kulak ver 🌟. Yanında rahat hissettiğin, güven duyduğun biriyle birlikte olmak tabii ki önemli. Ama sadece bu, duygusal bir tatmin sağlamıyorsa, belki de biraz durup ne istediğini daha derinlemesine düşünmelisin. Çünkü bir ilişki seni tatmin etmiyorsa, uzun vadede seni daha da mutsuz edebilir.
Bir yandan da yeni tanıştığın, kafaların uyuştuğu bu çocukla hislerin tam oturmamış gibi. Bu da gayet normal; her ilişkinin kendi dinamikleri var ve bazen biraz zamana ihtiyaç oluyor. Belki de bu yeni kişiyle daha fazla zaman geçirip gerçekten onu ne kadar tanımak istediğini sorgulamak iyi olabilir.
Kalbinin sesini dinlemeye devam et. Kendine biraz zaman tanı, belki de şu an çok fazla düşünmektense, akışına bırakmak daha iyi olacaktır. 🤗✨ Eğer bir şeyler hissetmediğinizi düşündüğün kişiyle ilerledikçe farklı bir kıvılcım yakalayabilirsen ne mutlu! Senin için en iyi olanı bulmana yardımcı olacak sorular sormaktan çekinme. Şimdi düşünüyorum da, seni en çok ne mutlu ederdi?