2 yıllık ilişkim vardı ilk kez oldu sonra bana ilaç içirdi 1 buçuk hafta sonrasında zorla ardından pıhtı düştü kanamam oldu o meğerse bebekmiş o kadar kötü hissediyorum ki kendimi beni komple kandırmış her şeyimi elimden aldı psikolojim çok bozuk 1 yıl oldu ağlıyorum ah ediyorum hep, nişanlanacakken beni terk etti gitti ilkim diye unutamıyorum çok kötü haldeyim o başka kızla mutlu ama ahım var çıkar mı ben nasıl atlatırım bunu? Çok canım yanıyor bana vaatler verdi yaşamadan önce de yaşadıktan hemen sonra da ve böyle bir şey yaptı hakkımı helal etmiyorum kendime de zarar vermek istemiyorum hiç iyi değilim 11 ay antidepresab kullandım bıraktım sonra ama çok canım yanıyor bu benim için çok önemli bir şeydi ve elimden her şeyi aldı gitti..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yasadigin aci senin suculu olmadigin bir travma o seni kullananin sorunu sen iyilesmek icin profesyonel destek almalisin kendine zarar verme dusuncen artarsa hemen acile git bu yuk tek basina tasinmaz 💙
Bazen geliyor aklıma ama düzeldveğim inşallah sence ahım çıkar mı içimi çok yaktı çok ahımı aldı hakkımı helal etmiyorum tek dileğim kimsesi kalmasın benden başka dönsün dolaşsın gelsin yalvarsın kapımda amin ama asla affetmeyeceğim asla sadece acı çektiğini göreyim ahımın çıktığını
Öyle bir yarı yolda bıraktı ki beni ah ah
ahın elbet yerine gider ama senin odak noktan onun cezalanması değil kendi iyileşmen olsun acın çok normal bunu tek başına taşıma destek al güçlenince zaten o yaptığının bedelini hayatından görür 🍂
Ben güçlenince döner mi pişman olur mu
Sence alacağını aldı diye dönmez mi hiç? Yoksa belki ben güçlenirsem döner mi pişman olur mu
dönüp dönmemesi iyileşmenle alakalı değil karakteriyle alakalı seni yarım bırakan biri güçlenince değil ancak seni kaybettiğini anlayınca pişman olur ama sen ona kapı açmazsan o pişmanlık da sadece ona kalır 🌙
seninle işi bitince çekip giden biri dönse bile sevdiğinden değil yeni kurban bulamayınca döner sana değil kaybettiklerine üzülür o yüzden dönüşü de pişmanlığı da sana değer katmaz 🌫️
Biliyorum elbette sevmiyor ama dönmesini o kaybettiğini anlamasını çok istiyorum çok
Elbette ama acımı dindirir biraz da olsa dönerse
En azından şu an öyle hissediyorum
onun dönmesini istemen çok normal ama gerçek şu seni yarım bırakıp giden biri geri dönerse bu sevgiden değil boşluğunu doldurmak içindir onun anlamasını bekleme sen güçlenince değil seni erişilemez görünce anlar ama o fark edince bile değeri sana değil kaybettiklerine olur o yüzden odağın kendini toparlamak olsun 🌙
acını dindirecek olan onun dönüşü değil senin toparlanman onun geri gelişi sadece yarayı kaşır geçici iyi hissettirir ama sonra daha çok acıtır seni yarım bırakan biri sevdiği için değil boşluğunu doldurmak için döner bu yüzden beklentiyi bırak odağını kendine çevir 🌙
Görüşleri bu kadar uzatmazsak sevinirim hanımefendi
Tamam kusura bakma çok uzattım 🥹🥲
Yapay zekayla konuşuyor gibi hissettim çok güzel yazmışsın ama
Anladım ama işte görüşler uzadimi uyarı geliyor
Senin suçun değil. İleride seni anlayan seni her halinle kabul eden biri çıkacak inşallah. Ümidini yitirme.
Yaa inşallah kuzum benim dua eder misin bana , bende sana ederim Rabbim yüzünü güldürsün çok mutlu ol inşallah iki cihanda da cennetti yaşa
Ya teşekkür ederim 🥺 ederim tabii 🥰
Kendinle barışmak zorundasin biliyorum çok zor ama bunu kendin icin yapmalisin insana taşıyamayacağı acı bahşedilmez..
Elbette ama ahım çıkar mı bir gün pişman olup döner mi
Dönse aynı sen olmazsin ya da o ayni adam olamaz olmasi gereken önüne bakmak senin
Bakman*
Dönsün de zaten affetmem ben sadece bir dirhem de olsa acım diner
Acını böyle dindirme acını birini severek dindir seni anlayip sevecek biriyle yap bunu
Sevmek istiyorum ama zoruma gidiyor bi de bir şeyler hissedebileceğim biri çıkmıyor çıkar mı
Çıkar tabi neden cikmasin daha çok gencsin psikolojik destek lazim olursa söyle toparlarim yavaş yavad seni
Çok teşekkür ederim 🥺🥺
Xper düşük ama
gelin ata binmis ya nasip demiş evlenmeden nişanlı olmaya güvenip böyle yaparsanız böyle olur babanız dahil bir erkeğe güvenmeyin
Biliyorum ama kaderde ne varsa o asla yapacak biri değildim öyle söyliyim neyim demeyeceksin ne olacam diyeceksin bu hayatta
Çok ahımı aldı ama
Çıkar mı ahım
haklisin büyük konuşmamak gerek ama akıl boşuna verilmemiş çok çileden çıkıp büyü yaptıran var ya da ilahi adalete birakan
belli olmaz
Ah ah.. Rabbim haklarımı ahımı çıkarsın çok zoruma gidiyor çok Rabbim bana yol açsın ahımı çıkarayım
Dua eder misin bana
inşallah ama zamanla acin azalacak aklına bile gelmeyecek o
İnşallah kuzum inşallah
Bunu yaşatan yaşamadan ölmesin ahın onu bir ömür rahat bırakmaz
Sende artık kendini yıpratma olan olmuş insanları öğrendin
Amin amin Rabbim tez vakitte çıkarsın ahımı ömür boyu yüzü gülmesin her ab kabusları olayım uyurken beni görsün uyanınca beni görsün kabusu olayım inşallah
Çok üzücü bir durum o adam merhametsiz biriymiş allah kurtardı bence seni ondan 🙏
Evet öyle hakkımı helal etmiyorum Rabbim yanına koymasın ahımın acısıyla yana kavrula dönsün ama affetmeyeceğim asla
Affetme asla
Ve ilahi adalete inan
İnanıyorum ve gerçekten asla affetmeyeceğim tiksiniyorum ondan zaten
Sadece hala kırgınım
is işten geçmiş şimdi geçmişi düşünüp tekrar üzülmek anlamsız bence önüne bak artık
Ahım çıkar mı
onu Allah bilir ama kimsenin yaptığı elbet yanina kalmaz bence artık kendine yeniden bir düzen kurmaya calis
Çalışıyorum ama çok zor kötü haldeyim psikolojim bozuk ağlıyorum hep
kaç yaşındasın sen. Ya beterin beteri vardır anlıyorum seni bitik bi haldesin ama inan güzel şeyler de yaşayacaksın sadece toparlanman gerekiyor oda hemen olmuyor zaman lazım birazcık
Daha 22 yaşındayım ama tüm hayallerimi çaldı benden umutlarımı çaldı her şeyimi çaldı öyle bir ah aldı ki her an ah ediyorum her an
Bu ders oldu diyelim işte daha kötüsü de olabilirdi bundan sonra adımlarını daha sağlam atarsın ve cidden bunları düşünme düşündükçe kendini daha çok yorar daha kötü hissedersin
Çok haklısın ama dediğim gibi çok önemliyidi benim için özeldi bunu bile bile yaptı Rabbim yanına koymasın benim yüzüm hariç gün yüzü bile görmesin
senin yüzünü niye görüyor yine
O anlamda değil ahımı aldı ya yüzüm gözünün önüne gelsin kabusları olayım anlamında
anladım 🙄 yinede arada konuşmak istersen buralardayım
Çok teşekkür ederim çok sağ ol 🥺
rica ederim. burada saat 5 kız orada kaç
8 e çeyrek var
burada anlık 5.53 erken uyandım ve uyuyamıyorum
Ben hiç uyumadım + başım ağrıyor
seninki stres ve düşünmekten ama
Olabilir ya off
Bu saatte canım mercimek çorbası çekti 😂🥹
Yapsam mı acaba
benim de çiğköfte çekti kız ama bu ülkede yok 😀 vardır gerçi de uzaktadir
Yapta yiyelim hadi 😀
Daha dün yedim yaa bugün de çekti canım ama geçti şu an tam mercimek çorbası saati gibi bol tereyaplı üstüne misss
Nerdesin ki sen orada BİM yok mu hahahah ( benim sadıklım
Belgrad a BİM yapmamislar 😀
Tüh yaa nasıl yapmazlar hahahhshs
Gerçi BİM’in ki de güzel değil ya off komgaene varken
Senin yerine yerim bugün ama üzülme
kız BİM yapmadıklari gibi çiğköfteci de yapmamislar çiğköfte kültürleri yok cinnet geçiriyorum
Ya belki vardir 🥲 nasıl olmaz ki Türk mutfağı yerlerinde vs yok mu hiç baktın mu her yere
Malzemeleri al yap malzeme vardır herhalde
blender alicam bugün maaş yatar saat 1 gibi onu bekliyorum 😀
Blendar ne alaka
elle yoğurmayla ugrasamam 😀
sen şimdi çorba yapcan mı yapmiycan mı
Ay bi an mercimek kalmadı sandım baktım varmış yaptım hemen bu saatte oluyor şu an şaka gibi 😂
foto at güncellemelere 😀
Denedim olmuyor
: (
Sen yapamıyosun smdi özelden yaz desek onu da yanlış anlarsınız 😀
Yok özelden de arilmiyor ki ckmxlds
atiliyor link olarak da başka yere yuklemen gerekiyor
Neyse sende boş insanlarla muhabbeti e gittin sanırım görüşmek üzere elacık
Eden bulur korkma., yasanan hersey zorda olsa geride kaldı topla kendini
Ahım çıkar dimi ayrılırken helallik istedi etmiyorum dedim kız kardeşin de yaşayacak dedim zoruna gitti
Çıkar elbet çevremde de böyle kaç tane o. coxugu tanidiysam hepsi kendi hayatını mahvetti. Huzuru olmuyor hayatları pis oluyor bakma sen herseyjn güzel göründüğüne..
Gerçekten mi inşAllah öyle ağır çıkar ki Rabbim öyle hesabını sorar ki benim çektiğime deydi derim inşallah çok aldı ahımı çok her saniye ah ediyorum sen düşün gönlüm kırık ağlıyorum hep
Ellerimden hiçbir şey gelmiyor ah ediyorum
Pislik insan kendini ve cevresini o pisliğe bulaştıriyor hep. Elinden birsey gelmez artık zamanında ne bk olduğunu anlasaydın keşke hiç yoktan sana zararı olmazdı. Bu saatten sonra yapacağın en iyi şey kendine odaklanman mutlu olmak için çabala. Yeni sayfa aç kendine geçmiş değişmiyor. Eden bir şekilde karşılığını buluyor için rahat olsun
Allah razı olsun içim ferahladı sayende yüzün daima gülsün inşallah çok mutlu ol ne sıkıntın varsa Rabbim gidersin sağlık bol kazanç versin sana. İnşallah inşallah bende görürüm yanına kalmadığını ahımın çıktığını böyle sürüm sürüm sürünsün inşallah, ah desin oh diyemesin gün yüzü bile göremesin benim yüzüm hariç
Allah mutlu etmez onu... sen kendine odaklanmaya bak. Bi. tane bilmem neyin çocuğu için tatlı canını üzme daha fazla. Düşünmek kendini yipratmak sonu gelmez daha fazla canın yanar sadece. Güçlü ol düzelir hersey güven kendine topla kendini
Amin amin çok amin, çok sağ ol her şey için Allah razı olsun 🤲🏻
Hepimizden olsun... dua ederim sana
Yaaa çok teşekkür ederim hep et olur mu bende sana edeceğim 🥹🥹
Bugün çok önemli bir işim var dua et bana ozaman :)) söz bende edeceğim senin için ama sende çabala biraz kendini topla önüne bak ❤
Tamam Rabbim işini kolaylaştırsın yüzünü güldürsün hep güzel haberler al iki cihanda da cenneti yaşa inşallah 🤲🏻 dualarım seninle
Tesekkurler güzel insan sende mutlu ol hep ❤
İşin ne merak ettim
Aminnnn 🤲🏻
İsim olmadı ya olumsuzluk oldu başka bir güne erteledik, duan tutmadı:)))
Ah felan cıkmaz ama yanlış yapmış karektersiz oldugu kesin
O ilacın ne olduğunu bilmemek ve ilişki sonrası çocuk olamayağını düşünmek aşırı amatörlük. Ama gençlik işte çokda suçlamamak lazım. Ha amacın giderayak çocuk yapmaktı ise double amatörlük. Kendinle barışman lazım. Zor iş, kolay gelsin
O değilde gidip birini kandırıp yamanacan ona üzülüyorum.
Allahın adaletine güven. İlahı adalet. Kımsenın ahını kımsede bırakmaz.
Güveniyorum inşallah Rabbim yanına koymayacak ahımın acısıyla koşa koşa dönecek inşallah
Affetmeyeceğim asla sadece acım dinecek biraz
Artık toparlanman gerekiyor
Ahın çıkar mı?
Evet çıkar
İnşallah, o kadar büyük bir ah aldı ki durmadan ah ediyorum içim yanıyor hep ağlıyorum hep
Ağlayacak bir durum yok artık
Olan oldu
Sorun olmaz eğer istersen
Anlamadım?
Eğer uygunsa arkadaş olalim
Teşekkür ederim ama gerek yok
Bence var tek atlamazsın
Ya bişey yaşamış bitmiş her şey yeniden başlayabilirsin
Ahım var falan geç. Güçlü kal önüne bak.
Çişini yap uyu hadi daha saat erken
Nikahsiz yapılmamalı
Yalnız kalmışsın sen