Çok zor durumdayım ne yaparım bilmiyorum?

Herkese merhabalar

Ben 29 yaşında biri 2.5 yaşında biri de henüz karnımda olan 2 kız annesi ve 6 yıllık evli bir kadınım. Eşimle 7 yıllık sevgililik 1 yıllık Nişanlılık geçirdikten sonra evlendik. Sevgililik dönemlerimizde eşim madde kullanıyordu sonradan öğrendim ama yine de inandım bıraktığına ve evlendim. 4 gün öncesine kadarda hep iyi ki evlenmişim diyordum kahveye bile gitmeyen 2 işte birden çalışıp benim ve kızımın gözünün içine bakan tüm hayatı biz olan birisiydi kızını yıkama süpürüp silme çamaşır yıkama işleri ondaydı yanlış anlamayın o kendisi biraz titizlik takıntısı olan biri olduğu için çok çok severek yapardı 33 haftalık hamileyim heyecanla bebeğinizi beklerken 4 gün önce eşimi kıpkırmızı gözlerle esrar içtiğini yakaladım gece vakti çok ağladım baygınlık geçirdim birdaha olmaz ben eski halime dönmem bi kerelik bişeydi dedi ertesi gün annesi geldi kızımı öğle uykusuna yatırdığım saatte kendimde uzandım onlarda annesiyle içerdeydiler şeytan dürttü bi kalkıp baktım ki yine içmiş gündğz gözüne annesinin ve benim anlayacağımı bile bile korkusuzca o gece gidecektim kayınvalidem tuttu bekle bakalım görelim izleyelim eğer yine devam ederse seni de torunlarımı da alır çeker gideriz bu şehirden dedi güvendim sağolsun 4 gündür kolum kalkmazken evladıma bana evime bakıyor öz annemi geçen sene kaybettim ama bana gerçek bir anne oldu dediğini yapıp ertesi günü bekledim. bunca yıl sonra 4 gündür dünyam başıma yıkıldı ne yemek yiyebiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum dün gece o gün sondu aldım bitirdim ve birdaha yok dedi ve dün içmedi ama bugün o işyerinde aldığı adamla konuştuğunu gördüm çıldırdım bana dediğine göre güya adam sormuş buna buda istemiyorum demiş ama asla öyle olduğunu düşünmüyorum bu gece görücez ama son şansı o gün verdim ona eğer ki gece tekrar yakalarsam ertesi gün babam ve erkek kardeşime durumu anlatıp çekip gitmeyi düşünüyorum öz annem yaşasaydı hiç korkmazdım o bakar ben çalışırdım ama babam ancak maddi yönden destek olabilir 2 çocukla yeni bir hayat kurmaktan düzeni bozmaktan çok korkuyorum ama asla öyle bir adamla yaşayıp çocuklarımı bu ortamda da büyütemem bana bi akıl verin Allah rızası için çok bitkinim

Çok zor durumdayım ne yaparım bilmiyorum?