Ne yapacağımı bilmiyorum, çok zor durumdayım..

Merhaba arkadaslar sizinle bir derdimi paylasmak istiyorum. Ben 18 yasinda bir kizim okumuyorum evdeyim butun gun disari hic cikmiyorum o yuzden de evde kendime ozen gostermiyorum. Hatta gosteremiyorum. Boyum 166 kilom 77 yani vucudum guzel degil. Yuzum guzel ama. Yani her fotografimda yuzumu cekiyorum cunku vucudum igrenc. Ayrica benim cok buyuk bir sorunum var vucudum da killar var gogsumde boynunda kalin ve sert killar var. Erkek gibi. Gobegim de de var. Yani ben mesela banyo yapmak bile istemiyorum cunku kendi vucudumu gormek istemiyorum. Doktora gittim killar icin daha sonuclar cikmadi. Lazer yapamam param yok o kadar zaten babamda odeyemez. Cok yalnizim arkadasim yok. Kimsem yok derdimi anlatacak hic kimse yok. bir tane cocukla tanistim sadece yuzumu gordu cok guzelsin dedi simdi de boydan fotografimi istiyo. Ama ben ona 60 kiloyum dedim ne olacak simdi. Napicami hic bilmiyorum. Okulada gitmiyorum. Evde oturuyorum aksama kadar. Eskisehirde yasiyoruz. Off cok daraldim. Beni kimse begenmiyecek. Hic evlenemeyecegim. Kim ister ki vucudu killi olan bir kizla evlenmek. Kimse istemez. Hemde cok kiloluyum. Her turlu cirkinim bir tek yuzum guzel o da bir ise yaramiyor ki. Size soruyorum ne yapabilirim ben o cocuguda kaybetmek istemiyorum yalan soyledim ona sadece 1 tane yalan soyledim o da kilomla ilgili. Dogruyu ogrenirse benimle konusmaz dimi. Ne yapicam simdi ben. Nolur yardim edin bir fikir verin.
Ne yapacağımı bilmiyorum, çok zor durumdayım..