Kendimi çözemiyorum, hoşlantı mı yoksa takıntı mı? 🥺

Bir çocuk var. 2 defa yan yana geldik. Bir şok kez buluşmak istesede hep red ettim. Onun son kez görüceğimi bilmeden onunla buluşmak istedim. Çünkü bir şey beni ona çekmeye başladığını fark ettim içim içimi yemeye başladı aklımda hep o vardı. En son dayandım bir bahane ile yazdım. O gün 2 niz baş başa takıldık gayet eğlendim. Beraber kaldık ama aramızda herhangi bir şey yaşanmadı. O gün uyurken saçlarını okşadım omuzlarından öptüm. Uyurken bile insan nasıl bebek gibi davranabilir. Sarılması bile o kadar hoştu ki. Aklımda hep o. Hakkında atıp tuttuğum arkadaş dahi olmam dediğim çocuğu istiyorum. Ama o gün orada son günüm olduğunu öğrendim. Onu son görüşüm olduğunu sabah oldu o gitti bende o şehri terk ettim. Ve sonra hiç bir şekilde ne o bana yazdı aradı ne ben ona yazdım aradım. Deli gibi herşekilde düşünüyorum.. Ben bu çocuğa nasıl kapıldım bilmiyorum. Bu çocuk çok rahat biri her kızla takılan tiplerden.. Bi yandan diyorum egosunu yükseltti ve ben bu kızla takıldım demek için takıldı. Diyer türlü nesne yazıp arayıp sormasın🥺🥲

Kendimi çözemiyorum, hoşlantı mı yoksa takıntı mı? 🥺