sevgilimi cok seviyorum ama bana sadece takıntılı oldunu düsünüyorum 6 ay önce şu olayı yasadık 5 gündür bana soguk davranıyodu ve soguksun dediğimde hep inkar ediodı köşeye sıkıştırınca itiraf etti neden oldunuda bilmedini söyledi sonra bir anda beni seviyor musun dedim durdu seviyorum dedi ama sevgilim hep ona olan sevgime bayılıuordu ve şu soruyu sordum beni mi yoksa sevgimi mi seviyosun bilmiyorum dedi şaştım kaldım abi cocuga resmen tapıyorum ben arkadası sordugunda da seviyorum demis ama aklında hep soru işareti varmıs birlikteykende ileriye dönük düsünemiyordu nolur senve ileride dediğimde hep susuyodu cevap veremiodu hal bçyle olunca ayrıldım ama cocuk yıkıldı normalde asla aglamayan cocuk şarıl şarıl aglamaya basladı beni bırakma falan önceden de diyody beni bırakırsan ben toparlayamam diye yine aynısını dedi beni bırakırsan ben toparlamam yani ben kendi üzüntümü bıraktım onunla ilgileniyorum şaka gibi ama sevgii bu değil mi ya işte 2 hafta bçyle geçti ayrıydık ama beni arıodu sürekli yaxfıodu işte içip içip arıodu beni sevdini anladını söylüyordu falan yani bilmiyorum ben inandım
[12/04 19:41] <3: seni düşünmeden duramıyorum beste
[12/04 19:43] <3: zarar veriyorum sana
[12/04 19:44] <3: heryerde sen varsın
[12/04 19:44] <3: mutfağa giriyorum beraber yaptığımız sos geliyo aklıma yatağa giriyorum kokun burnumda sesin kulaklarımda
inandım ben yani barıstık biz ama ilişkimiz iyi gidiyo yani benimle ilgili gelecdk planları falan var artık kafasındaki tüm soru işaretlwri kalkmıs yani cok iyiyiz Şu an eskisinden cok daha iyiyiz hatta ama bana takıntılı mı oldu yoksa sevdini mi anladı ailesi beni bilio tüm sülalesi hatta cok değer veriyo bana benden baskasıyla olamayacagını sadece onun oldumu düsünüo bana kendini açtı ama durum şu ki cok kıskanç herşeyimee karısıo 1 kere daha ayrılma olayı oldu yani ben ayrılmaua kalksamda o benden gitmio bırakmıo beni asla yani düsünüyorum bu gercek sevgi mi yoksa takıntı mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer