Selam. Okuyup yardımcı olursanız sevinirim.
Bir kızdan 3 yıldır hoşlanıyorum. Kız beni tanımadığını söyledi ve reddetti. Hiç konuşmadık. Ortak arkadaşımız yok. Kız merak ediyor, süzüp duruyor. Fakat mesaj atınca cevap vermiyor. Ona karşı takıntılı mıyım bilmiyorum. O kız benim için olmazsa olmaz değil ama başka birisi için tekrar çabalamak istemiyorum. O kıza karşı da ilgili falan sayılmam. Gerçi bu durumda ilgili de olunmaz ama mesela o bana baksa bile ben ona kafamı çevirip bakmıyorum. Birisi tarafından sevilmek istiyorum ama azıcık sevgi görsem rahatsız oluyorum. Ne hissettiğimden emin değilim. Bazen hoşlanıyorum bazen de ondan nefret ediyorum. Öyle ki sokakta baygın görsem yürür geçer giderim. Bir sıcak bir soğuk yaptığı için böyle oluyor.
Bir kızdan 3 yıldır hoşlanıyorum. Kız beni tanımadığını söyledi ve reddetti. Hiç konuşmadık. Ortak arkadaşımız yok. Kız merak ediyor, süzüp duruyor. Fakat mesaj atınca cevap vermiyor. Ona karşı takıntılı mıyım bilmiyorum. O kız benim için olmazsa olmaz değil ama başka birisi için tekrar çabalamak istemiyorum. O kıza karşı da ilgili falan sayılmam. Gerçi bu durumda ilgili de olunmaz ama mesela o bana baksa bile ben ona kafamı çevirip bakmıyorum. Birisi tarafından sevilmek istiyorum ama azıcık sevgi görsem rahatsız oluyorum. Ne hissettiğimden emin değilim. Bazen hoşlanıyorum bazen de ondan nefret ediyorum. Öyle ki sokakta baygın görsem yürür geçer giderim. Bir sıcak bir soğuk yaptığı için böyle oluyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Reddettiği için olabilir. Direkt çıkma teklifi etmen yanlış bence önce tanışma olmalı
Reddettiği için ne olabilir?
Ne hissettiğimi bilmiyorum yazmışsın onun için dedim
Takıntı yapıyorsun
Arkadaşım detaylı bahsedebilirsen memnun olacağım