Sizce takıntımı olmuş yoksa aşkmı?

Ben lisede bir çocukla tanışmıştım ve çok sevdim başta gizliyordum arkadaştık ama ona söylemek istediğim için 1 sene sonra açıldım oda ne red etti nede kabul etti biz 3 sene kadar konuşmaya devam ettik ben asla arkadaş gözüyle bakmadım onunda bazı hareketleri sevdiğini kanıtlıyodu ya da ben öyle sanıyordum yani sevgililer gününde bana hediye aldı kaç kere yanlışmı düşünmeliyim bu konu hakkında? Neyse yollarımız okul değiştirmem sebebiyle ayrıldı ondan baya zaman sonra çocuğu instagramda görüp ekledim konuşmaya başladık ordan ve hala çok seviyorum ama o hiç sevdiğini söylemedi dediğim gibi hareketleri öyleydi numarasını istedim verdi ve görüşmek istedi bi kaç kere görüştük ne arkadaş gibiydik nede sevgili emin değildim beni sevdiğinden ben çok belli ediyodum sevdiğimi neyse işte 2 hafta önce çok üzüldüğüm bi konu oldu artık sevgilisi olduğunu söyledi bunca zaman ne kız arkadaşı edindi nede sevgili benle konuşuyordu ben en yakın arkadaşlarına sevgiliyiz diyordum kendisi bile duyuyordu bir şey demiyordu çok üzüldüm ben anlamadım sevip sevmediğini sizce seviyormuydu? Ben daha peşindeyim kendimi yıpratıyorum üzülüyorum sizce peşini bırakmalımıyım? Takıntımı olmuş bendeki? Çok değer verdim halbuki... ne yapmalıyım?
Sizce takıntımı olmuş yoksa aşkmı?