Hala seviyor muyum? Yoksa bu bir takıntı mı?

5 ay önce bir sevgilim vardı. Onunla çıkmayı çok istiyordum ve çıktık.

O tam benim istediğim gibi biriydi..Tam 3 hafta çıktık. Ama çok kırıcı bir şekilde ayrıldık. Çok üzdü beni. Çok ağlattı. Bir sürü küfür hakaret..

Ondan nefret ediyordum. Ben devam etmek istemediğim için ayrıldık. O da hemen hazırmış gibi hakaretler savurdu..Yapı olarak ağır başlıydı, ben sevgimi belli edemem içimde taşırım diyordu.

Aradan beş ay geçmesine rağmen aralıklı aralıklı hep düşündüm. Ayrıldığıma çok pişman oldum. Ama onu düşünmeyi hiç bir zaman gururuma yediremedim. Hala da öyle. Duygularımı bastırmaya çalışıyorum ama başaramıyorum.

Şu an onun bir sevgilisi var. Mutlu görünüyorlar. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. O kadar beni kıran inciten bir insanı hala düşünmek beni çok daha yıpratıyor.

Hala aklım onda mı? Yoksa takıntı mıdır anlayamadım. Sizce hala seviyor muyum ve ne yapmalıyım?
Hala seviyor muyum? Yoksa bu bir takıntı mı?
Cevapla