Hayır, çok sevmek değil. insan sevdiğine zarar veremez onun istemediği şeyleri yapmaz veya onu kırmaz takıntı çok başka bir şey gözü dönse her şeyi yapabilecek potansiyele sahiptir sevdiğini söyler fakat sürekli zarar verir istemeden bile olsa
Takıntı sadece bana ait olsun gerisi önemli değil hissi Aşk ise mutlu olsun da ben olmasam da olur ama olsam da kim bilir ne kadar mutlu oluruz hissi. İkinci his daha benlik. Ve zaten gerçek sevmek odur. Takıntı bencilliktir.
Çok sevmek mi bilmiyorum ama bana göre ruhsal bir problem olduğu kesin. Birinin aşkından gebersem bile kesinlikle onu kendime takıntı haline getirmem. Hayat uzun ve karşına birçok fırsat çıkaracaktır.
Değildir , kesinlikle yaşayan biri olarak söylüyorum unutmayı hiç denememis kafası sabit bir noktaya odaklanmistir ne olduğunu bilmiyorum ama sevgi olmadığına eminim , bir kere uzaklassa at gözlüğünü çıkarsa yeterli
Takinti - bence cok sevmek degildir. Kendini sevmeyen, cocuk ego durumunda yasayan, yetiskin olmak nedir bilmeyen, kendini tanimayan ve bundan dolayi hep baskasiyla birlesmek isteyen birisi takintili "sever". Boyle birisi ile iliski cok yorucu olur. Sagalikli ve mutlu iliski takintili seven birisiyle mumkun degildir.
Oyle birisi kendine dis gozle bakabilirse, kendini gelistirip mutlu iliski kurabilir.
Kişi, sevmemiş olduğu birini kafaya takmaz diye düşünüyorum ama bu durum karşı tarafa rahatsızlık verecek hale gelmişse psikolojik rahatsızlık bana göre. Tedavi görmesi lazım.
Bilmiyorum ama an itibariyle birini her yerden engelledim, zira onu stalklamaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum, bakalım umarım dayanabilirim bir süre ve vazgeçebilirim bu illetten 😕😕
Hayır değildir. Çünkü takıntıli olduğun insanı objelestirmissindir. Oyuncağı elinden alınan çocuk gibi düşün oyuncağı ver geri eline oynar oynar sonrada kırar..
Hayır bence o sevgiye girmiyo artık o kişiyi merkezine koymuşsun ondan başka kimse olmaz illaki o diyosun bence kötü bişy biri bana karşı böyle olsa ben korkarım şahsen