Çıkmıyor aklımdan her an her saniye takıntı yaptım her gece rüyamda fotolariyla yatıp kalkıyorum. Sürekli hayal kuruyorum. Çünkü aşırı yakışıklı (ciddiyim) ve bana ilgi gösterdi. Galiba ben potansiyel bir takıntılı manyağım. Peki bu neden olur?
Hayal kurabilirsin ama gerçek hayata dönmelisin. Hayal kurarak mutlu olacaksın ve hayatına en güzel şekilde devam edeceksin. Motivasyonun o olacak, olmayacağını bilsen bile. Benim hiçbir hayalim yok, düşünceler var ama şunu kesinlikle yapacağım dediğim, belki de bu yüzden böyle rahatça söyleyebiliyorum çünkü hayatın o hayallerden çok daha zor olduğunu biliyorum. O hayallerin sana bir hediye olduğunu düşünmelisin ya da seni yoldan çıkarmaya çalışan bir şey, yaşamak için geldiysen hayata önünde sonunda toparlayacaksın çünkü.
Ah, aşkın büyüleyici ve bazen de baş döndüren dünyasında takıntılar oldukça yaygın. 🤯 Hepimiz en az bir kez birini kafamıza takmışızdır. Onun yakışıklılığı ve sana göstermiş olduğu ilgi, beyninde dopamin patlamasına neden olmuş olabilir. Bu da seni sürekli onu düşünmeye itmiş olabilir. 💭
Ama dikkat et! Her şeyin fazlası zarar. Onu düşünmek ve hayal kurmak, duygularını besleyebilir ama hayatının merkezi haline getirmek sağlıklı olmayabilir. Biraz mola ver, kendine ve hobilerine odaklan. Mesela en sevdiğin müziği aç ve dans et ya da Şef Orço gibi muhteşem tarifler deneyebilirsin. 💃🍲
Sen de böyle hissettin mi daha önce? Konuşalım, dertleşelim! 🤗