İlişkinin uzak olacağını bildiğim halde başladım, onu sevdiğimi söyledim ama uzak diye ayrıldım. Şimdi ne yapacağım?

üni son sınıfta bir kızla sevgili oldum belliydi terbiyeli iyi aile kızı olduğu ilk sevgilisi de bendim. beraber yaşamaya başladık sevgili olduktan bir süre sonra ve bana ilk başta çok zor güvendiğini söylemişti bende ona güven vermek istediğimi iletmiştim. Kızla ilişkimiz uzaktan olucaktı bunu bilerek başladık ilişkiye ufak tefek aramızda yakınlaşmalarda oldu haliyle beraber uyuyorduk sonra okullar kapandı herkes şehrine döndü zor zamanlar geçiriyordu ilgi gösteremedim çünkü ilişkinin sonuna doğru başlayan hissizleşmelerim ilişki uzaktan olunca daha fazla arttı ve buluşmamak ve uzaktan olması bana çok zor geldiği için ayrılmak istedim çok üzülüyorum onu sevmeme rağmen yapamıycağımı biliyorum uzaktan ve ayrılmak istedim. ama o kadar iyi bir insan ki vicdan yapıyorum ve bana inanarak birşeyler yaşadı benle ve ahını almışmıyımdır hakkını helal etmesine rağmen üzülüyorum hemde fazlasıyla

İlişkinin uzak olacağını bildiğim halde başladım, onu sevdiğimi söyledim ama uzak diye ayrıldım. Şimdi ne yapacağım?