Sevgilim ondan önce başkasıyla birlikte olduğumu düşündü ayrıldı benden ne yapmalıyım?

Sevgilimle 5 yıllık bir ilişkimiz vardı neredeyse 1. seneden bu yanada cinsel beraberliğimiz de vardı iki gün üst üste beraber olduk ilk güne kendimi çok kastığım için kan vesaire gelmedi 2. Gün geldi benim için bu önemli bişey değil daha önce biriyle beraber olmadığımı biliyorum vicdanım rahat o da biliyordu zaten yaşımız da küçüktü sonrasında da devam etti ilişkimiz 5 yıl boyunca da sürdü şimdi 5 yıl önce instagramdan konuştuğum mesaj olarak sadece ne görüntülü konuşma ne sesli konuşma görme bile hiçbişey yok sen benden önce onunla beraber oldun diyor inkar ediyorum yeminler ediyorum kanıtlayayım diyorum Nuh diyor peygamber demiyor daha sonrasında artık bu tartışmaya döndü ailesine anlatmış benden önce bi beraberliği oldu bitik ihtimalle de adet gününe denk getirdi diyor böyle iğrenç aşağılanma görmedim resmen ortada bırakıldım ve hamile olma olasılığım çok yüksek nasıl bir yol çizmem gerekiyor akıl lütfen
Sevgilim ondan önce başkasıyla birlikte olduğumu düşündü ayrıldı benden ne yapmalıyım?