AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
257Cevap
görüştüğünüzde ev ortamında olursanız sevişirsiniz :D raad ol ya evlenerek en büyük hayatı yapmışsın evvelakin bence boşan sonra seviş :D illa aldatıcam diyosan fantezine F<3 R :D
Beş dakikalık zevk uğruna aşık olduğunu söyleyip insanların duygularını kendine oyuncak eden bir sürü yavşak var sana takılanda onlardan biri... haaa sende az yavşak değilsin ha..!
aldatma erkek ilgisiz diye nedenlerini araştır senden kaynaklı bir durum var mı diye yoksa ayrıl gitsin henüz daha gençsiniz evlilik kolay bişey değil ama içinde aldatma olmamalı diye düşünüyorum
Boşan o zaman boşan neden karaktersizlik yapacaksın bosan seninle her ilgilenene ver adamın onuruyla şerefiyle namusuyla oynama... o noktaları anladın sen
Evliyken görüşmen yanlış tabi. Eğer mutsuzsan ki eşinin "senden sıkıldım" lafı yeterli ve ayrılman +1 neden. Eşinden ayrılınca o kişiyle ya da başka biriyle görüşmen daha meşru uygun olur.
aşık oldugu hikaye buldu 20 yasında bakire olmayan kızı bide kocası ilgisizse adamın tam aradıgı biri
ne yani sadece benimle yatmak mı amacı
yüzde 90 diyelim ben inanmıyorum acıkcası dediğim gibi bakire değilsin sıkıntı yok kocan ilgisizmiş bide 20 yasındasın bu adam ilerde eve cagırmalara başlarsa şaşırmam
benim öyle biri olmadığımı biliyo.. kocam bana inanılmaz derecede güveniyo biliyo musun.. ama ben ilgi istiyorum.. ilgi
ilgi gösteren erkek pusuda bekler öyle biri olmadıgını bilsede bir umut diye bekler kocan sana güveniyo ama boşa demekki
bencede adam vurucu tim takılıyor. ben dahıl erkeklerın %90 ı patlak kıza aşık olmaz.. sadece vurur geçer. açı ama gerçek bu.. sen kocanı kafaya almaya bak boşver yolllu olacan bu gidişle..
@Furkanyzc söylediği gibi sana aşık olur belki ama cinsellikte ister
Evli bir kadınla görüşen adam direk çakar bırakır çakabildiği kadar, yakalanırsanız 3. syf haberleride kapak olursunuz, sana tavsiyem uçkura gem vur diğer herifi defet, eşine son bir fırsat ver olmadı boşan, sonra daha doğru bir evlilik yap 3. Kişiyle
yani genç yaştasın ocuk yok
başka ne olabilir seni yeterince kullanıp sahibine bir defolu mal gibi bırakacak seninle evleneceğinimi sanıyon.
çok normal bir davranış yani 20 yaş bence evlilik için oldukça küçük bir yaş insan oğluda çiğ süt emmiş varlık her şey beklenilir yani..
yapma lütfen ayrıl kocandan madem sonra ne istiyorsan onu yap böyle olmaz günaha girme
Bajarsin ondan cok baska biri de ilgi gosteriir her gun biyle olur sun ohh
20 yaşında evlenirsen olcagı bu. Ergenlıkten yeni çıktınız l*n daha
Onun ilgisini senden kesen şeyin veya durumun Peşine dus.. yoksa sen baska bir Erkeğin koynunda.. esin de baska kadının koynunda uyumaya baslar teselli bulursunuz !!!
başka bir erkeğin koynuna falan girmek istemiyorum.. sadece benle ilgilenen birinin olması beni heyecanlandırıyor o kadar
Esinin dışında Senle ilgilenen bir Erkeğin olması, esine ihanet degil mı?
O kadar mi senin kadınsal onurun? Hakaret degil bu dikkat et !
çok erken evlenmişsin be tatlım.
çok hoşuna gidiyorsa aldat.
aynı olmaz ama kocanla, onu bil.
Altaticaksan git intihar et daha onurlu en azindan. Kocanla konus olmuyorsa ayril ondan sonra ne yapiyorsan yap
Kocandan hemen boşan. Arkadaşça ayrıl. Kimseyi aldatmadan.
O başkasını da boş ver. Önce kendi hayatını kurtar.
burada bu soruyu sorduguna göre yanlış oldugunu düşünüyorsun ama bir taraftadan sana hak verilsin böylece görüş ve vicdan azabı çekme istiyorsun :)
ayrıca aldatmak sayılır mı bilemiyorum. benzer durumları yaşayan cok insan var. sadece görüşerek kalacagını düşünmüyorum. öyle baslıyor sonra fazlası ile devam ediyor. tecrübe ile sabittir :D
O zaman bosan öyle boku ye o sana seni yatağa atmak için gösteriyor yataktan sonra b*k gösterir senle evlenceginimi saniyon
Kocanin her halini cekemiycen ne evleniyon yaa bazen hic üzülmuyorum dayaj yiyenlere kocasi buna ne yapsa yeri.
Aynen ya oldurende degıl hata olende de bilen yok
Anliorum sni ama neden evlendin ozmn boyle? Gizlicede gorusme cunku sn baskasina ne yaparsan aynisini bulursun. O cocuk biliomu evli oldugunu? Biliosa cocuk snin hakinda iyi dusundunu sanmiom
Bak bence kocanın parasını yiyip başklarıyla fingirdeme o adamı dahada deli eder cinayete kadar gider bence kocandan ayrıl ha yok ayrılmam diyorsa da o. luk yapma
Seven insanin gozu baskasinda olmaz dunyadaki tek erkek odur baba ve cocuklarindan sonra sen hallenmisin baskasina o iliski yurumez onunda onunu kapama ikinizde mutsuz olursunuz
Ya bu kadar saf olma ya evli bir kadın sin sen ya sana gizlice buluşuruz diyo olmaz yuva ni yıkama oraya gittikten sonra biri gördüyseniz hayatım mahfolur
Boşver bunları gül biraz, bak ne yaptım
https://www.youtube.com/watch?v=AYCZTmmDzWcEvliliklerin icine ettiniz resmen cocuk oyuncagi oldu. Evlilikten korkar oldum insanlara guvenmiyorum. Erkendende evlilige karsiyim
Daha neyin ne olduğunu bilmeden cahilken daha bu yaşta evlenirsen olacağı buydu cehennemde yanmaktan korkmuyorsan istediğini yapabilirsin
hayatta her seyin tercihini kendimiz yapamıyoruz canım.. yargısız infaz etme hemen
Hadi yaa
Esinle konus baktin olmuyor ayril aldatma isine girme bence sonra cook pisman olursun
Sadece görüşelim dedi ve sen de yedin. Sonun yatak bebeğim, gerisi laf.
egonu tatmın edıyosun sadece pişman olabilirsin çünkü birgün onun da ilgisi biticek
kocanın yerinde olsam seni recm ederdim dim allah dan damı korkmuyosun
20 yaşiİında derdin neydi de evlendin madem kaldıramayacaksın. Aldatmak nedir ya boşan sevmiyorsan.
Kocanla mutlu değilsen boşan gitsin aldatıp orospuluk yapmanın aldım yok
Evet çok yanlış yapıyorsun ama kendine gel neden güzelce yuz yuze kocanla düzenlemek için konuşmuyorsunuz
Hanım kızım gençsin güzelsin. Yatakta kocana karşı nasılsın. Memnun edemiyorsan ilgisiz olması gayet normal :)
salaklık yapııp görüşme.. kocanla ne sorunun varsa oturup konuşun.. ama eğer diğer adama gidersen hata yaparsın
bence görüşme yanlış olur kocan neden ilgisiz sana sorun ne konuşun halledin bence ailenizi dağıtmayın be hacı :D
Evet çok yanlış eğer yanlış anlamazsan özele gel ordan sana birşey anlatacam Yaşanmış senin durumla aynı bir iki olay
kocanı karşına alıp konuşabilirsin derdini anlatabilirsin ama aldatmak niye? kendinizi kullandırmak niye?
kocan ne kadar ilgisiz olsada bu sana onu aldatman şansını vermez kardeşim git boşan ondan sonra ne yapıyorsan yap...
Eşinin Bunu Yaptığını Hayal Etmeni İstiyorum Senden.
deli olurdum sanırım.. çünkü ben ona karsı yeterince ilgiliyim.. ilgisiz kalan hergün yalnızlıktan ağlayan ben.. yasadığım sehirde ailemden bir kişi bile yok ama onun ailesi yanında ben cok yalnızım cok
İşte Sende Sinirlendin Düşün Taşın Kararını Ver O İlgi Gösteren Erkek İse Seninle Evlenmez Bekar Olsan Dahi Amacı Belli Yani Benden Söylemesi.
Sana ilgi gösteren kişi %90 açık kapı olduğun için ilgi gösteriyordur bu bir, ikincisi boşan düzeltemiyorsan eşini, aldatmak niye?
sakın bacım sakın seytana uyma sakın ola ogunahı tasımaya deymez ıkı dakıkalık nefıs zevk sakın seytana uyupta guldurme annenı babanı dusun onların bıle adı cıkar duyulursa
İlgisiz Kaldin Diye 20 Yaşinda Kocani Aldatmayi Düşünürsen O Hayatin Sonu Gelmez Bilmiş Ol Her Evlilik El Bebek Gül Bebek Geçmiyor Bu Yüzden Cok İnsan Canindan Oluyor Dikkat Et...
yaşla alakası yok eşini sakın aldatma romantik cilveli davran oda sana öyle davranır
o çocuk ne der arkadaşlarına biliyormusun? bir kız var 20 yaşında kocasını hiç sevmiyor bende paso çakıyorum kıza der eğer bunları dermesini istiyorsan buyur takıl
devir değişti anasını satayım bu devirde kime güvenip evleneceksinn
Zaten zihin olarak olay bitmiş fiilen uygulamaya geç... Bu mudur?
@marsmeloww marşöö neden filozof olmdın?
Marşöö deyince ezikliğin bir nebze olsun hafifliyorsa mutlu olurum bak...
@marsmeloww vallahi kardeşim inanki sadece kısaltma anlamında yazdım aklıma kötü bişey gelmedi.
Evlisin sen farkina varamamisin bunun sorun su esinde varamamis su sozlerini duysa?
Yanlış anlama arkadaşım ama diğer kişinin niyeti bence samimi değil tamamen cinsel amaçlı
bu tarz sorunları yaşayan çiftler hep 19-23 yaş arası erken evlilik kötü gerçkten
Sakın görüşme ! Onunla görüş bir konuş. Severek evlenmediniz mi?
zihinsel olgunluk yakalanmadan evlenmemeli insan o kadar
Bu durumda olan bir sürü kadın var maalesef, ne olursa olsun aldatmamalısın ama
Mutlu değilsen boşan, daha sonra ne yapacaksan rahat rahat yaşa;)
Hersey yazilabilir bir beyaz kagida.. ama yaziktir incitme atani.
Onemli olan tek sey aynisini kocan yapsa nasil hissederdin. Aldatmak cozum degil ayrilmak varken
O zaman boşan güzelim ne demek kendime engel olamıyorum.. Evlilik bu değil!
Ayrıl canım bu senin kişiliğini zedeler unutma ne yaparsan kendine yaparsin
bence git bırıne ver rahatla içini boşalt. ama evlı olsun verdiğin adamda :/
20 yaş erken bir yaş, dışarıya bakman daha kolay olur bu yaşlarda.
Kadın zaten çokeşli yaratılmış. Tabiki görüşebilir cinsellik yaşayabilirsin.
hemde çok bence sen evliliği bir tart nerde yanlış yapıyonuz önce bunu bul sonra yap. yapacagını. bugün konuşun yarın birlikte olun