- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabaİlgisiz olduğu için eşini aldatmayı istiyorsun aslında ona kızdığın için yapıyorsun bunuO kişi aldığını alıp ilgiyi kestiğinde ne yapmayı düşünüyorsun başka biri mi olur? Eşini seviyorsan evliliğini düzene koymak herşeyi kavgaya dönüştürmemek için uğraşNe olarak görüşürsen görüş sonu belliBu şekilde söylemesi gerekiyor zatenKocani seviyorsan ve kendine güvenmiyorsan ne arkadaş ne dost uzak dur o kişiden Daha çok gençsin kendini kötü hissedeceğin hatalar yapma sonra yine sen mutsuz olursun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaşınız evlilik için çok küçük. İnsan bu yaşta daha duygularını tartamaz. Eşinle sorun yaşamanız anormal bir durum değil. Çok çift bunu yaşıyor. Bu durumdayken sana ilgi gösteren birisine ilgi duyman da normal. Ancak sen evli bir kadınsın. Birisi ile evliyken bir başka ilişki yaşamak olmaz. Bu durumu çözmelisin. Sana ilgi gösteren kişiyle cinsellik yaşamadığını söylüyorsun. Ama o da olacak. Fazla sürmez. Bu durumda, ya kocanla konuşacak, gerekirse bir aile terapistine gidecek ve bu durumu çözecek, diğer erkekle olan ilişkine son vereceksin. Ya da evliliğine son verecek ve diğer erkekle evleneceksin. Hem evli olup, hem de bir başkasıyla duygusal ilişki yaşamak doğru değil. Eşin er ya da geç bu ilişkiyi öğrenecektir. Bu durumda ne yapacaksın. Yol yakınken bir karar verip harekete geçmelisin. Yoksa daha kötü durumlar yaşarsın.
Şunu da merak ediyorum. Acaba diğer erkeğe "boşanayım. Seninle evleneyim." desen, o erkek bunu kabul eder mi? Gerçekten seni sevdiği için mi sana yaklaşıyor? Yoksa senin bu durumundan faydalanmak mı istiyor? Cinsel anlamda bir ilişki yaşamadan bunu bir sor bakalım. "Eğer bunu kabul edersen, boşanıp seninle evleneyim. O zaman ne istersek yaparız." dediğinde, eğer dürüstse, kabul edecektir. Aksi taktirde kıvırıp yan çizecektir. Bu da, aslında seni gerçekten sevmediği, faydalanmaya çalıştığı anlamına gelir.10 Yorumla
+1 yılGörüştüğün kişi seni cinsel amaçları için kullanmak istiyor. O kişiyle en fazla 5-6 kez cibsdl birliktelik yaşarsın, adam hevesini aldıktan sonra birşeyler bahane eder seni bırakıp gider. Kocanı da aldatmış duruma düşüp onun yüzüne bakamazsın. O yüzden görüştüğün kişiyle tüm iletişimini kes kocana yoğunlaş. Kocanla yapamıyorsan da ayrıl, kiminle ne yaşayacaksan yaşa.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılElini kapatırmışsın aman kolunu da kaptırma. Yazık daha genceciksin. Bir defa bu hataya düşersen tatlı gelecek ve hayatın boyunca hem hain olacaksın hem kullanilacaksin. Bir an önce ilişkini kes. Adam olsa evli kadına aşığım demezdi zaten. Bir de seni hamile bırakma ihtimali var evlisin diye. Aman diyeyim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende senin gibiydim. Bana duygusal olarak kötü davranan ilgisiz kötü kalpli bir adamla evliydim ve bir yerden sonra dayanamadım. Gördüğüm ilgilerden birine cevap verdim ve onu yıllar yılı aynı adamla aldattım. Adam benim yüzümden evlenmedi bekar kaldı. Ben boş ruhumu o adamla doldurdum. Ama biliyorum ki hep kendimi kandırdım. Belki boşanıp kendime yeni hayat yeni insan bulsam daha iyiydi ama çocuğum babasız kalmasın istedim. Gençliğim güzelliğim elimden gitmeden cinselliği sevilmeyi kadınlığımın hissettirilmesi duygusunu tatmak istedim ve tattımda. Çok istenildim. Onun dışında birkaç kişiyle de oldum çünkü isteğe heyecana dayanamadım. Pişman olmalımıyım bilmiyorum. Yıllarımı benimle ön sevişme bile yapmadan beni yatırıp şeyini direkt sokmaya çalışan bir köpeğe sadık kalarakmı geçirmeliydim bilmiyorum. ya da beni sürekli ezen bozan ( ezik biri olmamama rağmen, kendisinden güzel olduğum için aşağılık kompleksinden dolayı) bir kocanın çirkin suratına tahammül mü etmeliydim bilmiyorum. İnsanların suratı gibiymiş kalbide. Suratı çirkin olanın kalbide çirkin oluyormuş. Ben yıllarca çirkin ve huysuz kocamın kişilik bozukluğunu bu yaptığım şeylerle tolere ettim. Yapıp yapmamak senin tercihin ama sana mahvettiğim bir hayattan sesleniyorum. Hiç göstere göstere sevdiğim insanla dolaşamadım. Hiçbir yemeğimde dışarda rahat yemek yiyemedim herşeyim gizlenmek saklanmakla olmalıydı. Çocuğun da yokmuş madem tart düşün.. ve olmayacağına emin olduğun bir evlilikteysen olabilecek olanı seç. Benim gibi mahvetme kendini ki ben çocuğum için boşanmadım ona da değdi. Çocuğum şimdi büyüdü emin ol o da beni takdir etmeyecek ama ben onu babasız görmeye tahammül edemedim. Şimdi iyice düşün.
02 Yorumla- +1 yıl
Hala evlimisiniz
- +1 yıl
Bence sadece bahane bunlar kadınlar tek eşli kalamıyor bulduğu ilk fırsatta aldatıyor ilgi yok cinsellik yok bunlar hep bahane kocası cinsel ve duygusal olarak çok iyi olan kadınlar 'ın aldattığını bile gördüm
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi insan sevdiğini aldatmaz. İkincisi zaten aldatıyorsun. Üçüncüsü de boşan sonra ne yapıyor isen yap. Kocanın da ahını alıyorsun farkında mısın? Kendinize aldatmayı nasıl yakıştırıyorsunuz ya? Bari seviyorum diye yazmayın şuraya. Bir bahaneye sığınmayın. İlgi sadece aldatınca mı görülüyor? Boşanma işini konuş bence, o adama yazık günah ya. Ya da sana aşık olan kişiyi sefer başından. Evine, yuvana da sahip çık. Kötü de olsa bir yuvan var. Konuşarak her şey çözülebilir diye düşünüyorum. Aklın var ise bunları yap. Kocan öğrense neler olur? Biraz düşünün, sonra hareket edin.
20 Yorumla
+1 yılHer insan hata yapabilirde siz resmen hataya koşuyorsunuz neden böyle eşinizi seviyorsanız ve eşiniz size karşı ilgisizse bunu düzeltmek için çalışın eşinizi aldatmak için değil ayrıca diğer beyfendini sizi gerçekten sevseydi evli olduğunuz halde size böyle davranmazdi aşık olmak sevmek karşıdaki kişiyi düşünüp onu mutsuz etmemeyi gerektirir bencil olmayi değil Mehmet Rauf un Eylül romanındaki necip gibi...
Diğer beyfendini ile mutlu olacağınızı düşünüyorsanız eşinizi aldatmak yerine ondan bosanin kimse aldatilmayi hak etmiyor.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. eyer evli oldugunu biliyorsa k bakma bu sana aşık degil sadece kafanı karıştırıp bedenine sahip olmak istiyor ki zaten elde ettikten sonra bak nasıl degişiyor belki yol bile verir sana kocan sana karşı ilgi göstermiyorsa açık ve net al karşına konuş anlat o da mal degil anlar ve kendine çeki düzen verir unutma bir kere aldatırsan artık hiç düzene girmez ilişkiniz bir zerre çaba gösterme hevesin varsa eyer o bile kaçar artık kensini başkalarıyla tatmin ve mutlu edersin bu bi başladımı bitmez taki artık sıkılana kadar sonra boğulur ne yapacagını bilmez hale gelirsin hayat senin hayatın bide düşün kocan yapsa nasıl bir duygu içinde olursun iyi akşamlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zaman soylerim. Erkegi biraz cinsellik yatakta iyi muamele tutuyorsa kadini da ilgi tutuyor. Erkekte cinsellik yoksa arayisa giriyor, kadinda da ilgi yoksa arayışa giriyor. Kadindan ilgi eksilmeyecek. Cicek almak, seni seviyorum demek, guzel hitaplarda bulunmak,1 saat sohbet etmek, beraber film izlemek vs zor degil. Ekstra efor da gerektirmiyor bunlar. Ama yapmayan erkek cok fazla. Gozleirnin icine bakip seni seviyorum demek ne kadar zor olabilir? Sevmeden evlendiyse belki zor olabilir ama o zaman neden evlendi? Gervi bizim erkeklerin cogu seks, hizmet, yemek icin evleniyor. Sevgi beklemek ve gormek hayalde kaliyor cogu evli kadin icin.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuş, ilgi göstermezsen soğuyorum senden de bakalım. İlgisizliğinin sebeplerini de göz önünde bulundur. İş, çevre vsç her neyse onları halletmeniz lazım. Eğer keyfi bi ilgisizlikse yine düzeltmesini iste. Aksi takdirde gerçekten soğuma sebebi ilgisizliktir. Sen de sıkılmışsın zaten. Kocandan görmediğin ilgiyi başkasından görünce aklın kayıyor.
Suratsız suratsız gez bakalım evde, bunu fark etmezse kusura bakmasın da gitsin ilgi göstermeyeceği bir taşla evlensin.30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılVay Arkadaş Yarın başkası ilği alaka gösterde onada vereceksin. En çok merak ettiğim nekadar Cirkin ooduğun.
Boşanmadan Aldatıyorsun vay anasını satayım.
Bana soruyorlar neden nicin Evlenmiyorsun
Alsınlar Seni örnek olarak görsünler bu zamanda Erkek olmak zor. Kime güveneceğiz kimle evleneceğiz
Ya Para peşinde ya da Çıkar menfaat peşinde.
Yatak için Erkek Kadın heryerde
Sırtımızı sayayacağımız Sağlam Karakterli Kadın lazım23 Yorumla- +1 yıl
Güven problemi büyük Kadınlara
İnsanlara Güvenmem Zor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte böyle ilgisizlikler olur ve senin yerinde kocan aldatsaydı seni sen napardın başka erkek seni kullanmak için ilgisini gösterir sanmaki beni seviyo diye umut veriyorlar ama eşinden vazgeçme derim eşini seviyosan adamda senin için 20 yasındasın bide kaç senelik evlisin
03 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasimda evlendim 2 yıllık
- +1 yıl
18 yasında evlenecek kadar cahilmiydin eşinle severek mi görücü usulü mü evlendin 2 yıllık olduğuna göre
- +1 yıl
arkadaşlar ben derdimi anlatamadım ki ya.. kocam benimle hiç ilgilenmiyor bir güzel cümle kurmuyor benden sıkıldığını söylüyor.. ve şu an bana asık olduğunu söyleyen başka biri var ama ben ona kocamı sevdiğimi onunla olamıycamı söyledim.. o da ben seninle sadece arkadaş da olurum istersen yeter ki görüşelim dedi.. şimdi ben bu kişiyle görüşmek istiyorum ama cinsel anlamda bir şey yok.. sizce bu cok mu yanlıs bu yazdığında çok düşün taşın derim ama başka adamla olmaz benim diyeceğim eşin ilgilenmiyosa umursamıyosa üzülme canını sıkma derdin var konuşalım istersen
+1 yılKiyamam ya kocan neden bu kadar ilgisiz. La biride bu kadininda cani var ilgi alaka istiyor dememis. Seni ancak ben anladim canim. Ilgiye sefkate bir cift guzel soze hasret kalmissin. Kocan olucak hiiyaaar sana karsi cok alakasiz. Peki severekmi evlenmiatin?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşka kanıyorsan aldanan sen olursun. Evli bir kadın erkekler tarafından daha kolay ve sorunsuz ilişki olarak görünüyor. Özgürce seks de yaşanabiliyor evli kadinla ve askıntı da olmuyorlar erkeğe. Bir de aşığım diye kılıf uydurulup cinsel tatmin aracı bir partner olarak güzel bir aday oluyorlar.
10 Yorumla Yaptığın şey içerisinde cinsellik olmasada aldatmaktır. Bu şartlarda derhal eşinden boşanmalısın. Ona haksızlık, kendine karşı ise en büyük ahlaksızlık yapmış oluyorsun. Birşeyler bitmiş ve hissizlesmiş olabilirsiniz. Bu durumda nişanın ki kimse aldatılmayı haketmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce o şahısı heryerden engelle ve görüşmeyi konuşmayı kes eğer öyle bi hata yaparsan bunun vicdanıyla her günün haram olur daha gençsin evli olmak sevgili olmaya benzemiyor mutsuzssan al kocani karşına konuş oda senden memnun degilse anlaşmalı ayrilirsinız yapma bunu kendine vicdan azabı ile yaşamak mı istersin yoksa huzurlu kafan rahat olan bi hayat mı kendin seç
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Yolun açık olduğunu biliyor tek amacı seninle yatmak sonra ilgisiz davranacağından adım gibi eminim. Eşinle boşan sonra ne yapıyorsan yap ama boşanıncada dul damgasıyiyeceksin seninle evlenmeyi aklının ucundan bile geçirmeyecek aklını başına al eşinin karşısına geçip herşeyi konuşun anlaşın. r. spluğa gerek yok...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZina yapmayacaksın zinaya sebebiyet verecek her şeyden uzak duracaksın hem nikahın varken ona buna yazıyorsun hem ne yapacağım diyorsun yazma engelle hat değiştir sanki zorla tutup başkasının koynuna atacak zorla mesaj yazdıracakta ne yapacağım diyor yapacağın basit evliyim seninle yazışmam hataydı bu hataya devam edemem deyip görüşmeyeceksin sevgiye ilgiye açlığın varsa da 20 yaşındayken kocanı boşayıp o söz de sana aşığım diyen dingille evlen tabi boşanınca seni kabul ederse 😏
25 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum bu bence de soran inşallah okur da aklını başına alır
Cevap sahibi+1 yıl@GoogleAmcanız şeytana uyar anca kim ne yapsın yorumumu
- +1 yıl
Öyle deme akıl ve mantıklı yorumlar kişiyi doğru olana sevk eder belli olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@GoogleAmcanız inşaAllah
- +1 yıl
Ne kadar da kötü işler içinde olsakda içimizde Allah sevgisi olduğu sürece iki satır cümle aklımızı başımıza gelmesine ön ayak olabilir
Cok yanlis bir davranis icerisindesin tatlim. Karsi tarafin ama gezip tozup yatip kalkip işi bitince de qitmek kendini bos hayallerle avutma heyecan pesinde qezme eşine sahip cik kendini deqistir evliligine renk kat bak hayatin ne kadar qüzel olucak. Eşin aynısını yapsa naparsin? Etme bula dünyası bos hayallere kapilma...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi erkek her zaman kendisi gibi olana aşık olur ama senin evli olduğunu biliyo tek amacı kusura bakma da seni yapmak.. aşık olan bi erkek şöyle düşünür (bu kıza aşık oldum ama o evlenmiş başka bi adamla cinsel hayatı dahi var onu sevemem) ama bu seninle görüşmek istiyor kocanı bile umursamıyor o da seni aldatır
00 YorumlaKendime engel olamıyorum diye bir şey yok. Olacaksın. Olamıyorsan eşinden boşanacaksın. Eşini bu duruma düşürmeye hakkın yok. Aşık olduğun adama git çok istiyorsan ama eşinden ayrıl öyle git.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Asik degil sana, amaci sadece seni becermek. Evli bi kadin oldugun icin daha da cazip gelihosun ona. Aldatacaksan bunu bilerek yap. Beni seviyo deme cocuk gibi kanma
20 Yorumla
+1 yıl20 yaşında bir kadın kocasının ilgisizliğinden bahsediyorsa büyük ihtimalle hatayı kendisinde aramalı. Daha istekli daha güzel daha çekici ve daha candan ol olay düzelir. Birde şunu düşün sen aldattın anne baban bunu duyarsa ne olur?
00 YorumlaYirmi yaşında hangi akılla evlendin.. kendini tanımadan, başkasıyla hayat kurmak saçmalık.
Bu şekilde birçok kişiyle birlikte olursun sen.30 Yorumla
+1 yılgörüştüğün kişiyede eşinle arandaki sorunu anlattıysan o senin duygusal zaafından faydalanıyor. sadece amacı seks bunu bilerek hareket et. sonra üzülürsün
10 Yorumla
+1 yılSana kim dedi 20 yaşında evlen? Ergen ergen hareketler.
40 Yorumla
+1 yılAldatacağınıza boşanın ya!
71 Yorumla- +1 yıl
Güncellemene cevap: EVET ÇOK YANLIŞ! Sen evli bir kadın olarak böyle bir görüşmenin doğruluğunu başkalarına soracak kadar iffet ve zekâdan kıt mısın?
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olup da aldatmayan yok gibi artık. O yüzden tepki vermiyorum ve ciddiye de almıyorum ne evliliği ne de evlenmeden önceki yemini. İnsanlar fazla iğrenç olmus
04 Yorumla- +1 yıl
Bütün çocuklara dna testi yapılsa çoğu kocadan çıkmaz
- +1 yıl
Neden sadece kadınlara atıfta bulundunuz ki. O koca da başkasıyla birlikte olabiliyor ya hani. Ben genel konuştum cinsiyet belirtmeksizin
- +1 yıl
Kadınlar daha çok aldatıyor bu sitede bile her gün 10 larca kadın kocamı aldattım yazıyor
- +1 yıl
Peki
Kocan varken başka biriyle konuşman baştan hataydı zaten. Bunu düşünmek için sence de geç değil mi? Neden sorunları halletmeye çalışmak yerine başka birinden.. Çok manasız 😒
01 Yorumla- +1 yıl
Bir kişi nasıl sen ona karşı yakın davranmadan sana aşığım diyebilir? Ben buna inanmıyorum. Birinin bir kadına yanaşmadı için çoğu zaman kadının yeşil ışık vermesi gerekiyor. Bir adam neden kendisiyle ilgilenmeyen evli bir kadına sana aşığım desin?
Ayrıca senden hoşlandığını bile bile onunla konuşmak istemen sana nasıl kararsız kalıncak bir durum gibi geliyor. Evlilik bu olmamalı..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://voca.ro/1okhJ7hil0LV
ben herkesin aksine
Evliliğini toparla derim00 Yorumla
+1 yılkocanın hatası var evet fakat onu nasıl tatmin edebileceğine bak ilk önce ve kocanın ilgisizliği aldatıldığının bir işareti olabilir biraz araştır başka kadınlarla yakınlaşıyor olabilir bu durumda ayrılırsın bilmiyorum seni tutan ne var ama sağlıklı bir evlilik değil şu an etik olmaz aldatman ama bu durumda isteklerin karşılanmadığında başkasında ararsın sana kalmış orası...
01 Yorumla- +1 yıl
yeni açıklama eklemişsin öyle bir adama her şey müstahak derim fakat boşansan daha güzel olur.
+1 yılSakın şeytana uyma bi aile danışmanına gidin kocanla
30 Yorumla
+1 yılÇok erken evlenmişsin, keşke önce kendini tanışan, karşındaki insanı tanısaydın :( Aldatmaktansa boşanmak daha iyi bir çözüm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan ozman adamın duygularıyla oynama hakkın yok istemiyorsan Boşan Allah Allah Rabim bizi böyle insanlardan korusun
10 Yorumla
+1 yıl20 yasinda mal gibi evlenirsen olacagi bu tabi. Ne saniyordun evliliği
20 YorumlaNe kadar arkadaş olarak görüşsende bu işin sonu cinsellikle biter buda evliyken çok kötü bir şey olur 👍
00 Yorumla
+1 yılEvlilik için çok acele karar veriyorsunuz. Kocani al karşına konuş. Cozemezseniz aldatmak yerine ayril ve ne halt yiyosan ye.
00 Yorumla
+1 yılNe ar evlendin ne ar doydun eşinden de aldatma fikri girdi aklına hiç bir insan aldatılmayı hak etmiyor aklını başına al
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendine engel olamayacaksın, belli ki bu yaşanacak ama dikkat et sadece yaşamak için aşığım diyen, seksten sonra birden çark etmesin.
00 Yorumla
+1 yılİlgi görmüyorsan soğuduysan bosan niye aldatıyorsun
10 Yorumla
+1 yılO ırz düşmanından uzak dur. Pişman olursun. 2 tatlı söze kendini kaptırma
11 Yorumla- +1 yıl
Yine de yanlış
+1 yıldirekt boşan kocan seni sevse ilgilenirdi sende boşu boşuna zaman kaybetme tek kişilik sevgi olmaz
10 Yorumlave ademle havva cennetten atılır sonrası malum alsfadsmfasd
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim aldatma yoluna gitme hiçbir zaman , her ne olursa olsun haklı olduğun konular bile aldatman yüzünden haksız duruma geçer , saçmalama , istersen bu konuda uzun uzun konuşabiliriz?
00 YorumlaÖyle bir niyetin varsa boşan o aşkta biter :) inan kalıcı olmaz
01 YorumlaYani daha çok küçük müşsün keşke 26 yaşında evlenseydin hata yapmışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Biraz terapi almak istersen ulasabilirsin bana. İyi geceler
00 Yorumla
+1 yılYanlış kardeşim boşan o zaman bu kadar basit. Yav millet neder vs onu bırak vicdanına sor yeter.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kendine karşı yeterince dürüst olduğuna inanıyor musun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Eşin ilgisiz olmaktan dolayı baştan kaybediyor zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence tutman gerek kendini dilersen yardımcı olabilirim 👍🙄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Her erkek işi bitene kadar ilği gösterir işi bitince ilgiyi unutur bunu sakın unutma. elindekine sahip çık.
00 Yorumla
+1 yılBoşan o zmn memnun değilsen ne yardan ne serden sizin olayda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin yaptığı hoş bi durum değil değer görmemek kadar kötü bir şey yok evlilikte. Ama konuştuğun kişide iyi ayak değil niyeti farklı. Mutsuzsan boşanmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa
Ayrıl, digeri ile evlen.
Yasak olan işe girme bence
Usul neyse onu yap00 Yorumla Kocan ilgisiz ama onu seviyorsun ve aldatmak üzeresin nE?
00 Yorumla
+1 yılEşine bağlı kal ve o kişiden uzak dur uzaklaştır kendinden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHangi konuda seni mutlu edemiyor ve sevgilisiyle hangi konuda mutlu etmesini bekliyorsun
00 Yorumla
+1 yılaldat ya amaaan nolcak sonra ağlarsın nasıl olsa haklı falan da çıkarsın
00 Yorumla
+1 yılişin zor, hele ki bir de çocuk varsa, ama yakın çevreden kişiyle yapma..
00 Yorumla
+1 yılBaşka birinden asla sana çare gelmez sen elindekinin kıymetini bil düzelt eşin yapmiyorsa sen yap ondan bekleme olmuyor diye pes etme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKundaktan çıkar çıkmaz koca kucağına atlarsan böyle olur
20 Yorumla2. kişiye fazla güvenme ve aldanma onun durumu geçici. Kocanla konuşmaya çalış bence, eğer onu bırakıp diğerine gidersen sonrasında çok pişman olacaksın.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok yanlış.
O erkekle arkadaşlık niyetiyle çık, sonu yatakta biter...
Onunla birlikte olmak istiyorsan, kocandan boşaaann00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar