Kocamı aldatıyorum tabi bu aldatmaksa kararsızım ve ne yapacağımı bilmiyorum?

Herkese merhaba,30 yaşındayim evliyim , organizasyon müdürü olarak calisiyordum iyide bir isim vardi ama şu an calismiyorum. Eşimle 6 ay önce tanıştım en basinda hic bir sey hissetmedim hatta gorusmedim bile ama varlıklı olması ve konumu dolayısı ile yakinlarim baskı yaptı görüs v. s diye bende cevremden etkilendim gorustum.. Cok kısa sure icinde de evlendim ve işten ayrildim zaten eşimin sirketinin sosyal etkinliklerini calistigim firma yapıyordu o sayede tanismistik..

Ama Şu an asiri zorlaniyorum mutsuzum. Eşimin arkadaşı olan bi adamdan hoslanıyorum yani cok samimi degiller ama takiplesiyorlar v. s sosyal medyada, ben adama takip istegi attim sonra o da bana mesaj attı su an havadan sudan konusuyoruz. Bu arada o'da evli sanirim bilmiyorum ama cok yakisikli ve karizmatik bi adam gülüşü her seyi cok guzel , komikte biri, yanlis yapiyorum ama güdülerime engel olamiyorum.. Hayatimda her dönem bir seyim eksik oluyor. Bu hep boyle oldu ya parasızlık, ya hastalık ya ruhen çöküntü. Psikoloğa danıştım kendini ne ile mutlu hissediyorsan onu yap, başkaları icin yaşama annen baban öz ailen için çok sorumluluk almışsın bu zamana dek artık seni ne mutlu ediyorsa onu yap kendin için yaşa bu seni mutlu edecekse bu sekilde devam et, dedi ve benim aklim daha da karisti. Bazen kocama karsi asiri hirslaniyorum onun hic suçu yokken bile bazen bilerek tartisma cikariyorum. Mesela evdeyken adamla surekli konusuyorum , ediyorum ama disari ciktigim zaman ya denk gelirsek diye korkuyorum. Telefonuma ondan mesaj geliyor kocamin yaninda asla sormaz bile kim o v. s diye boyle de guveniyor bana bilmiyorum cok huzursuz ve karma karisiğım.

Kocamı aldatıyorum tabi bu aldatmaksa kararsızım ve ne yapacağımı bilmiyorum?