Kocamın beni aldattığından şüpheleniyorum. Ne yapmalıyım?

2 yıllık evliyim. 3 hafta öncesine kadar kocamla güven ve sevgi dolu bir evlilik yaşıyoduk. Fakat her şey değişmeye başladı. Kocam kalp cerrahı meşgul oluyor bazen ama benim için hep vakti vardı. Bana önceden çok ilgi gösterirdi, sabahları öperek uyandırırdı, kahvaltıya yardım ederdi, beraber kombin hazırlar baya eğlenirdik. Ama son zamanlarda bunların hiçbirini yapmamaya başladı. Belki işte birşey olmuştur dedim fazla irdelenmedim. O da bana bişey anlatmadı önceden olduğu gibi. 2 hafta önce ben yatak odasında yatarken salondan hafif birinin kıkırdayışıyını duydum. İlk başta hırsız diye ürktüm yatakta kocamı aradım ama yerinde yoktu. Ben de elime makyaj amsasının üzernde duran maşamı aldım ve yavaş yavsş salona doğru gittim. Hırsız değil kocammış. Bir battaniye almış koltukta biriyle sırıtarak mesajlaşıyordu. Neden burdasın dedim fakat bana bir Amerikan futbolu maçı olduğunu ve arkadaşlara onu izlediğini söyledi. Kocam spora fazla ilgilidir. Bu yüzden kafama takmadım ve gidip uyudum. Ertesi gün sabah kalktığımda yine salondaydı ve normal tatil günlerinde olduğundan baya erken kalkmıştı. Uyku tutmamıştır dedim ve kahvaltı hazırladım. Onu çağırdığımda bana kahvaltı ettiğini söyledi. Bu garipti çünkü normalde hiç tek başına kahvaltı etmez, yemek yemezdi. Ben bunları düşünürken o yine telefona bakıp sırıtıyordu. Nete güldüğünü sorduğumda aşkım Serkan bişey göndermiş ona gülüyordum dedi. Serhat en yakın arkadaşı oluyor. Olabilir dedim ve bunu da kafama takmadım. Bu çoğu tatil günü devam etti. İş gübleri de normaldrn baya farklıydı artık. Normalde 24 saat olan mesaisi 2 güne uzamıştı ve evde sadece 5 6 saat kalıyordu. Normalde beni arar sorardı fakat artık mesajlarıma bile geç cevap veriyor. Meşguldür dedim her seferinde. Bir gün artık canıma tak etti ve asistanını aradım. Hemen açtı. Kocamın iş yoğunluğunu sorduğumda bana kocamın izinli olduğunu söyledi. Arkadaşları neler olduğunu bilmiyormuş. Aldatıyor olabilir mi bilmiyorum. Hiçbir şey eskisi gibi değil. Ne yapmalıyım
Kocamın beni aldattığından şüpheleniyorum. Ne yapmalıyım?