2 yıllık evliyim. 3 hafta öncesine kadar kocamla güven ve sevgi dolu bir evlilik yaşıyoduk. Fakat her şey değişmeye başladı. Kocam kalp cerrahı meşgul oluyor bazen ama benim için hep vakti vardı. Bana önceden çok ilgi gösterirdi, sabahları öperek uyandırırdı, kahvaltıya yardım ederdi, beraber kombin hazırlar baya eğlenirdik. Ama son zamanlarda bunların hiçbirini yapmamaya başladı. Belki işte birşey olmuştur dedim fazla irdelenmedim. O da bana bişey anlatmadı önceden olduğu gibi. 2 hafta önce ben yatak odasında yatarken salondan hafif birinin kıkırdayışıyını duydum. İlk başta hırsız diye ürktüm yatakta kocamı aradım ama yerinde yoktu. Ben de elime makyaj amsasının üzernde duran maşamı aldım ve yavaş yavsş salona doğru gittim. Hırsız değil kocammış. Bir battaniye almış koltukta biriyle sırıtarak mesajlaşıyordu. Neden burdasın dedim fakat bana bir Amerikan futbolu maçı olduğunu ve arkadaşlara onu izlediğini söyledi. Kocam spora fazla ilgilidir. Bu yüzden kafama takmadım ve gidip uyudum. Ertesi gün sabah kalktığımda yine salondaydı ve normal tatil günlerinde olduğundan baya erken kalkmıştı. Uyku tutmamıştır dedim ve kahvaltı hazırladım. Onu çağırdığımda bana kahvaltı ettiğini söyledi. Bu garipti çünkü normalde hiç tek başına kahvaltı etmez, yemek yemezdi. Ben bunları düşünürken o yine telefona bakıp sırıtıyordu. Nete güldüğünü sorduğumda aşkım Serkan bişey göndermiş ona gülüyordum dedi. Serhat en yakın arkadaşı oluyor. Olabilir dedim ve bunu da kafama takmadım. Bu çoğu tatil günü devam etti. İş gübleri de normaldrn baya farklıydı artık. Normalde 24 saat olan mesaisi 2 güne uzamıştı ve evde sadece 5 6 saat kalıyordu. Normalde beni arar sorardı fakat artık mesajlarıma bile geç cevap veriyor. Meşguldür dedim her seferinde. Bir gün artık canıma tak etti ve asistanını aradım. Hemen açtı. Kocamın iş yoğunluğunu sorduğumda bana kocamın izinli olduğunu söyledi. Arkadaşları neler olduğunu bilmiyormuş. Aldatıyor olabilir mi bilmiyorum. Hiçbir şey eskisi gibi değil. Ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılOncelikle merhaba belki bunu söylemek en kolayı olsa gerek ama doğrular bazen acıdır. Evet eşiniz yeni bir heyecana yelken açmış artık sizle yaptıklarını bir başkasıyla yapıyor bu heyacanı onla yaşıyor. Bu çok net belli oluyor. Ve sizden bir hamle bekliyor. Bu hamle tartışma hamlesi çünkü bu en kolayı onda kalabilmek için. Bunu nerden biliyorsun dersen erkeğim anlarım ama doğrudur demiyorum kesinlikle yanlış anlamayın. Hayır başka sorunu olsa. hic keyfi olmaz gülmez geçenin bir yarısı kahkaha yerine düşünceli ve üzgün görürsünüz. Malesef sizde bir şeyleri bitirdi ya da bitirmek istiyor ama senden bir gelecek kavgayı bahane bekliyor. yani gelip konuşma cesareti yok
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum. Ve maalesef haklısınız.
- +1 yıl
Hic kimse vazgeçilmez değildir, bu hayatta. Unutmayın bir sen daha yoksun. ne zaman konuşmak isterseniz sizi dinlerim günün getirdiği bütün güzellikler sizle olsun uzulmeyin
En İyi Cevaplar
Mesleğim gereği maalesef birçok ayrılan çift gördüm.
Evliliklerde eşler arası şeffaflık olmalı diye düşünüyorum.
Eşiniz eve gelmeden önce güzel bir akşam yemeği hazırlayacağınızı belirtip, ona göre evde olmasını isteyebilirsiniz. Ardından eşinizin sevdiği yemekleri hazırlayıp güzel bir akşam yemeği yedikten sonra, kahvenizi yudumlarken burada yazdığınız herşeyi eşinize daha yumuşak bir dille anlatmanız. Kendisi size cevabını verecektir. Eğer eşinizi seviyor ve onunla olmaya devam etmek istiyorsanız suizanda bulunmayın. Kendisine açıkça sorun. Ama soru sorarken aldattığını ima etmeyin. Bu tür imalarda bulunup farklı bir açıklama yaparsa eşinizde sizde çok üzülürsünüz.00 Yorumla
Aklıma sadakatsiz dizisinde ki volkan geldi aklımaa.:) bende doktor asistanı olarak çok çalıştım. çoğu da karısını aldatıyor hatta hastaneyi basan eşler bile oluyordu. bizimle bile gezmek istediklerini söyleyen oluyordu evli oldukları halde düşünün tabi bi yüz vermezdik asla işimizden olurduk. genç ve yajkışıklı doktorlar gerçekten gözü dışarda oluyor. izinli ve sizin de haberiniz yoksa o işin içiinde baska seyler vardır yine de günahını almıyım ama ben çok gördüm böyle hocalarımdan biliyorum :) kolay gelsin...
00 Yorumla
+1 yılSerhat serkan🙄 her neyse ilk zamanlar sezdiğinde ya da sonrasına boşvermeseydin dicem ama yapanı kimse durdurmaz bildiğin boynuzlanıyorsun. Ya devam et ya da ayrıl çünkü sorsan kabul etmez ya da yaptım bir hata der devamı gelir seni kandırır. Düşün taşın ona göre hareket et
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. %99 aldatılıyorsun..
timsah gibi pusuya yatıp dikizle. açığını kolla, ensele ve kanıtlarla birlikte dava açıp donuna kadar al..
kuşkulandığını da ona hissettirme ki temkinli davranmasın.20 Yorumla
+1 yılRabbimin rızası için seni seviyor olsaydı bunu sana hissettirmezdi demekki Allah sana bunu hissettiriyor seni Allah'a yaklastirmiyorsa yanlış yapıyorsa eğer Allah sana bunu hissettiriyor eğer gerçekten Allah için sevseydi o kişi bilki günde her müsait olduğunda seni arayıp seni Allah için seviyorum derdi Allah'a yaklaştırmasi için birini sevmeli insan...
52 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun kardeşim Rabbimizi her zaman severim..
+1 yılEğer bunların hepsi doğruysa benim kafama tek birşey takıldı.
Herşeyi anlarim ama evli adam izine çıkmış ve bundan eşinin haberi bile yok.
Hepsine bir kılıf uydurulur tamam ama bunun açıklaması olamaz.
Sen konuşmak için geç kalma karşına al konuş.
"İzine çıkmışsın bana da çok işim var diyorsun, ne demek oluyor bu?"
Kesin aldatıyor diyemem ama anormal birşeyler olduğu gayet açık ortada..20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbla mesleğini belirttiğine göre statü için evlenmişsin. Senin de her hangi statün yoksa (a. mından başka özelliğin) aldatılman çok normal. Zamanla sana karşı arzusu bitmiş ve tek özelliği güzelliği olmayan bir abla bulmuş kendisine. Boşanma yakındır.
10 Yorumla
+1 yılSana otur konuş diyenler olmuş ama hiç bir adam karısını aldattığını itiraf etmez. Maalesef araştırmaktan başka çaren kalmıyor. Zor ama sakın onu uyandıracak hareket yapma. Belkide gerçekten aldatmıyodur ki inşallah öyledir.
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım...
1 hafta boyunca ters psikolojiyle davran. Üstüne gitme. Hiçbir şey yapma. Bakalım onun sana ilgisi nasıl olacak?
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle aldatıyor bi insan niye aldatır onu da anlamıyorum yazık gerçekten
35 Yorumla- +1 yıl
çok haklisiniz
- +1 yıl
İnsanoğlu böyle işte yapacak bişey yok
- +1 yıl
Sen çalışıyor musun
Soran+1 yılEvet, öğretmenim.
- +1 yıl
Yakalarsan açığını uğraşma boşan
+1 yılArastirmalisin dicem fakat insan ne yapiyorsa sadece kendine yapiyor. Bir sey bulamasan bile her an bir yanlisini bulacakmis gibi oluyorsun. Kocanla haric diger gunler kendine vakit ayirip mutlu olabiliyorsan hic takma kafana o senin rahat tavirlarindan rahatsiz olsun. Onsuz da mutlu oldugunu gorsun. Yoksa aksi halde sinir hastasi olursun. Yapacak insan her turlu yapar de. Ya da en basiti bosanmak seni mutlu edecekse onu yap. Evlilik gercekten erkeklere köle olmakmis...
00 Yorumla
+1 yılİzinliyse ve bunu sana demediyse sıkıntı var dedektif tut kanıt topla boşanirsan bile tazminat al zina davasi aç
10 YorumlaYa arkadaş böyleleri yüzünden evlilikten soğudum ben be !
Bir âh ile bu âlemi vîrân iderim men...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadin kadina bunu yapiyo malesef
Sırfinti cok oldukça evliler azitmaya ddevam ediyo boyle
Pis orsplarr20 Yorumla Howwww işler çok sarpa sarmış üzüldüm valla ama hiç bir erkek gecenin bi yarısı başka bir erkekle gülüşmek için uyanmaz
00 YorumlaKocana sor, izindeymişsin hayırdır de.
buarada senin mesleğin nedir?02 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenlik yapıyorum ben
+1 yılGüven bittiyse soğukluk girdiyse bıkkınlık geldiyse karekter zayıfsa evet aldatır malesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzgünüm ama aldatılıyorsunuz takip programı varmış wp için onlara bakın numarasıyla konuştuğu kişilerin kaydını çıkartın
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşey anlattigin gibiyse kesin aldatıliyorsun. Kendimden biliyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılSiz de mi aldatıldınız?
Cevap sahibi+1 yılHayır, ben aldatmadim ama çok aldattım. Ordan biliyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla alakasız olcak ama sormadan edemicem yazarlık mı yapıyosun?
23 Yorumla
Soran+1 yılKeşke yazarlık yapsam da bunların hepsi kurgu olsa
Cevap sahibi+1 yılHayır kurgu diye demedim yanlış anladınız o kadar akıcı yazmışsınız ki kendimi kitap okuyor gibi hissettim🌸 eşiniz sanırım evinize de getiriyor eve gizli kamera yerleştirin bence eğer gerçekten aldatıyorsa yanına kâr kalmasın
Soran+1 yılHaklısınız, bu öneriyi uygulayacağım.
+1 yılEvet aldatılıyorsun ve doktorlrın %90 ı böyle arkadaş ya :(
Al karşına konuş yapcak bir şey yok00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir banada öyle geldi şu an izinli demisevde yok garip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam kapının önüne koymuştum böyle şeyler babamdan geliyor hiç bir erkeğe güvenmiyorum ve tahammülüm kalmadı bu şerefsizliklerine daha fazla katlanamam dışarda ne bok varsa yiyebilir artık
00 YorumlaAl karşına konuş. Kaybedecegini hissetsin. Boyle bir durumda bir daha senı goremeyecegını söyle
00 Yorumlagecmıs olsun olasılık yuksek malesef baska sorularımda olucak eklersen
00 Yorumla
+1 yılNe kadar üzücü. Açık açık başkası varsa boşalım ben gurursuz değişim de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO sana ilgiliylen ilgi gösteriyo muydun sende kalbini felan kırdın mı yoksa ve cinsel hayatında azalma oldu mu
02 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz de birbirimize karşı hep dürüsttük. Ne zaman birimiz birşey isterse anında söylerdik. Kalbini kırsam o bana söylerdi, hep söyler. Ben de davranışlarımı ona göre ayarlarım. Ayrıca cinsellik konusu onun çok ilgilendiği birşey değil. İstediğinde bana söyler ya da hareketleriyle belli eder.
Cevap sahibi+1 yılAzalma varsa son dönemde aldatıyo olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bilemez ki bunu gözlemlemeye devam et ya da bir kişi tut takip ettir en basiti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenn mesleğin ne. Evlilikte meslek uyumu çok önemli.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenim.
Cevap sahibi+1 yılCerraha karşı öğretmen. Pek uyumlu gelmedi bana. O seni el altında görmüş
Büyük ihtimal görüştüğü kişi de ona göre değil ama işte erkek milleti cerrahı da aynı işsizi de. Bu şekilfe tanıdığım vardı adam beyin cerrahı kadın araştırma görevlisi. Sonuç = kadın sadece parası için dayanıyordu. Adamda çocukları için. Umarım ilişkinix düzelir. Geçici bir heves gibi geliyoe kocanın yaptığı ama bu hep devam eder gibi sana sadık kalacağını sanmıyoru m
Dediğiö gibi el altında nasıl olsa hep yanımda var gibi görüyor bence
Cevap sahibi+1 yılSende onun yaptığını yap bir zaman odanda birileriyle konuşuyor gibi ol kahkaha at o yanına gelince kapat telefonu. Ayşe aramıştı de komik biş dedi de. Ne diye sorarsa kadınsal boşwer de. Yani sana yaşattığını bi yaşat ne yapıyor bak
Cevap sahibi+1 yılBu dediğim şekilde değerini anlayadabilir de hep de soğadabilir. Böyle ikilemde kalmaktan ve direk sorarak yalan konuşmasını dinlemektense sende onu şüpheye düşün. Güzelce giyin dışarı çık hiç bişe yapmasan bile 2 saat gelme. Çok yenisiniz daha aldatmasını çok ilginç geliyor. Ama yazdıklarının baika da açıklamaıs yok malesef. Naaıl evlendiniz neden evlendiniz
Aşk var mı kaç yıl konuştunuz gibi sorular benim haddime değil ama kilit nokta buralar. Neyse umarım düzelir yine de aranız. Bir yuva yıkmak kolay değil
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılohhh eniştem birinin kalbini çıkarmış kendine :) yarasın senin gibi gudubet karıyı mı s*kecek ömür boyu :)
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarım en yakın zamanda beyin hücrelerin çalışmaya başlar.
Saygılar.- +1 yıl
Terbiyesizsiniz! Belli ki beyniniz bir yere sıkışmış!
- +1 yıl
@MarisaRosa24 merci madam
- +1 yıl
Ne kadar pislik bir adamsin sen böyle
- +1 yıl
@ℬOrdoℛujjummm çok naziksin tatlım
- +1 yıl
Tatlım deme bana ok*z
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık ya böyle şeyler duyunca erkeklere olan güvencim azalıyor. Allah yardım etsin sana, umarım her şey yolunda gider senin için
00 Yorumla
+1 yılBunları okuyunca aldattığı aşikar görünüyor ama yinede emin olmadan hiçbirşey yapmamalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen kötü şeyler düşünme. Bu yazdıklarını bir de ona söyle. Şüphe insanı yer bitirir. Onunla konuş bunu bence🖤
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılABLA ALDATILIYORSUN KABULLEN ARTIK. ADAM KADINI SENLE TANIŞTIRINCA MI ALDATILDIĞINI KABUL EDİCEKSİN. ALLAH RIZASI İÇİN AÇ ŞU GÖZLERİNİ. ÇIKAR ŞU AT GÖZLÜĞÜNÜ. OKURKEN BANA SİNİR KRİZİ GELDİ BE.
00 YorumlaBence şöyle 1-2 hafta kadar takip et eğer işiniz yoksa bir işle meşgulseniz dedektif tutun annem aldatıldığını takip ederek öğrenmişti önceden işe yarıyor yani
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcikca sorman daha dogru olmaz mi? Izinliyken neden senden gizliyor? Ne yapıyor? Tek tek hesap versin
01 Yorumla- +1 yıl
Binbir yalan uydurur gene doğruyu demez. Uyandırmadan halletmesi lazım
izinli oldugu halde yalan soyluyorsa... sadakatsizdeki gibi davraniyo
31 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 😂
Tabii bu kadar yazdıklarınla kesin aldatıyor demek zor ama telefon olayı garip geldi bana bir de işten izinli ise akşam eve gelip isteydim mi diycek... ne yazıkki aldatılma ihtimalin yuksek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten bir yerde yalan varsa gerisi gelir merak etme
10 Yorumla
+1 yılCicim, malesef aldattığı çok belli. Bahaneler çok salakça ve basit. Kesinlikle bu işin ucunu bırakma. Açık açık geç karşısına beni aldattığını biliyordum de bir nabız yokla bence. Olmaz böyle yoksa.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılyazık olmuş bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılParanoyaklaşmak yerine karşına al ve sor.
Böylece hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz16 Yorumla
Soran+1 yılHer şey eskisi gibi olur mu bilmiyorum ama.
- +1 yıl
Bizim asıl sorunumuz ne biliyor musun? içimizde bir korku var. konuşursam daha kötü olur mu. susarsam kendiliğinden geçer mi. içimizdeki bu çekinceler yüzünden sabahlara kadar uykusuz kalırız. zaten bir halt yemişse sende bunu sorup net cavabını alırsan kendini kuş gibi hafiflemiş hissediceksin inan bana ve boşanacak olursanda hiç üzülme. gururun ve onurun hayla seninle beraber. hiçbir şey senden önemli değil bunu unutma. o sorularla kendini boğmak yerine açık ol ve konuş. sen sonuçta hür ve cesur bir kadınsın. eşin ne alaka böyle bir şey yok derse de eğer. o zaman bana bu hissleri yaşatacak davranışlarından uzaklaş de.
- +1 yıl
Hassas bir konu olduğu için daha fazla bir şey demek doğru olmaz. hayatınız için doğru ne ise yapacağınızdan eminim.
- +1 yıl
çok doğru...
+1 yılBurda çoluk çocuk var ne öğreneceksin bunlardan bosanmakvmi istiyorsun sen
00 YorumlaEğer 2 yıllık değil de 8 yıllık deseydin seni karım sanacaktim
00 Yorumla
+1 yılSizin olay bitmiş. Eşin senden daha iyi birini bulmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHes uygulamalarını gizlice birleştir gündüz nerede olduğunu takip edersin ya da telefonun kendi özelliği ile
10 YorumlaYüz yüze konuş bu durumu olmaz böyle
17 Yorumla
Soran+1 yılNe diyebilirim bilmiyorum. Bu tarz konuşmalarda hiç iyi değilim.
- +1 yıl
Son zamanlarda aramızda bir kopukluk hissediyorum ve bu konu hakkında çok fazla düşünüyorum lütfen bu konuyu konuşalım ve sorunlarımız varsa çözelim yoksa da lütfen beni dinle çünkü çok huzursuzum diyip konuya gir ve aranızın açıldığını hissettiğin için sürpriz yapmak istedin ama onun programını öğrenmediğinde izinli olduğunu duyduğunu söyle ve bir sorun olup olmadığını sor.
Soran+1 yılDüşününce cidden iyi bir fikir gibi geliyor. Teşekkür ederim.
Bende böyle benzerini yaşadım aldatılmışım
12 Yorumla- +1 yıl
gecmis olsun
Soran+1 yılÜzüldüm senin için...
Serhat mi serkan mi karar ver
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef aldatıyor o zaman anlattığın duruma göre
20 Yorumla
+1 yılFazla "Sadakatsiz" izliyorsun; etme🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılDizi izlemiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKopyala yapıştırı iyi yapamamişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan bana bu tarz şeylerin şakaya geleceğini düşünen biri değilim. Hiçbir zaman insanların duygularıyla şaka yapılmasını hoş bulmadım. Ve inan şu an en çok isteyeceğim şey kopyala-yapıştır yapmış olmak.
- +1 yıl
O halde geçmiş olsun sitede bu tarz paylasimlar cok. oldugu icin biz neye inanip neye inanmayacagimizi sasirir olduk. Gozlemleyin gerekirse acik acik. konusun bunu baska turlu asamazsinjz
+1 yılSen onu istemeden kırmış olabilir misin?
03 Yorumla- +1 yıl
kirdiği için mi aldatiyor yani🤦♀️
Soran+1 yılOna karşı hareketlerim hep aynıydı. Zaten onu inciten bir şey olduğunda bana bundan rahatsız olduğunu hep söylerdi. Ben de ona göre hareket ederdim. Bana hiçbir şey söylemedi...
- +1 yıl
@PamukŞekerKız şuradan şu yorumları çıkarıyorsunuz ya, bazı durumlarda insan konuşmaya da korkuyor. Aldattığından emin değilmiş, soğuk davranıyormuş eşi. Bende kırdığın için soğuk davranıyor olabilir mi sordum. Biraz vizyonunuzu geniş tutun, bir şeyi demeden önce 2 saniye düşünün.
+1 yılGerçekten aldatan aslında daha çok ilgi gösterir.
10 YorumlaAllah yardımcın olsun gerçekten zor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı. Sanırım macera peşinde
10 Yorumla
+1 yılBen bile şüphelendim yani 🤦♂️
20 Yorumlatelefona bakıp sırıtıyorsa o iş bitti boşa gitsin
00 Yorumlageçmiş olsun işin zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ölçüm yap eve geldiğinde açığa çıkar..
00 YorumlaÜzerine bir cizgi çek gitsin
00 Yorumla
+1 yılAdamın başının etini yeme,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Aldatması da yakında aldatır
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem