Esimle üniversite sonda tanistik. 6 yil sevgiliydik.
7 yildir da evliyiz. Her zaman çok saglkli bir iliskimiz oldu ancak cocugumuz yok. lletişim olsun cinsel sekilde olsun. Sorunlarimizi dile getirmeye çekinmezdik veya her zor animizda birbirimize yardimci olurduk. Universiteden sonra ailemle aramda belirli sikintilar vardi, yani aram iyi degildi onlarla özellikle kiz kardesimle büyük kavgalar ettik. O zamanlarda psikolojim çok bozuktu hatta intihar etmeye bile kalkistim.
Sagolsun hep yanimda kocam vardi. Eşim olmasaydi belki Şu an bunlari yazamiyor olurdum, ona çok minnettarim. Normalde higbir özel günümüzü kaçirmaz, her dogum günümde, sevgililer gününde, evlilik yildönümümüzde beni hediyelere bogardi. Ayni sekilde ben de öyleydim.
Ama son 1 senedir sanki beni artik sevmiyor gibi hissediyorum. Bana bir garip bakiyor sanki igreniyor gibi. Cok üzülüyorum. Kavga falan da etmedik. Belki bir yanlisim olmustur diye hep gönlünü almaya çalisiyorum. Sevdigi yemekleri tathlan yaptim, hediyeler aldim. Ama fayda etmedi. 2 gün önce çarsaflari degistirirken yatagin üzerinde sari ve kivircik bir saç buldum. Benim saclarim yaklasik 15 yildir siyah ve dogustan düz.
Ancak kiz kardesimin saçlari sari ve kivircik.
Bilmiyorum çok paranoyak davraniyor olabilirim.
Fakat ben kardeşimle kavga etmeden önce de kocamla kardesimin aralari cok iyiydi. Son zamanlarda aile bulusmalarinda da kocamin ve kardesimin birbirlerine bakismalarini görüyorum.
Sanırım beni gerçekten aldatiyor. Ben esim olmadan ne yaparim bilmiyorum. Cok yalnizim ve çaresiz hissediyorum. Ne yapmaliyim? :((
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer