Kocamdan tatmin olmuyorum. Sevgilimle aldatıyorum. Ancak çok pişmanım. Ne yapmam lazım?
3 ay
Böyle bir durumda önce kendine karşı dürüst olmak gerekiyor. Pişmanlık hissetmen zaten içten içe bunun seni rahatsız ettiğini gösteriyor. En sağlıklısı bu durumu daha fazla büyütmeden net bir karar vermek. Ya evliliğini gerçekten düzeltmeye çalışmak ya da kimseyi daha fazla incitmeyecek bir yol seçmek. Çünkü gizli yaşanan şeyler zamanla herkesi daha çok yaralıyor.
Alıştıysan artık son pişmanlık fayda vermez. Bırakamazsın. Eşin zaten avucunda nikahlın senin. Gözün başkasının malında. Önce başkasına yakınlaşıp zevkle tatmin oluyorsun, eşin sorumluluğun aklına gelip pişman oluyor tövbe ediyorsun, daha sonra yeniden sevgiline koşuyorsun. Sadece eşin ve sevgilin mi var, yoksa daha farklı erkeklerde se aklın gözün var mı bilmiyorum. Seni tanımak yakından tanımak isterdim canım. Gençsin heveslerin var ve sanırım fazla enerjik ve fazla dişisin. Yeni zevkler, farklı heyecanlar ve aykırı pozisyonları da tatmak istiyorsun. Doyumsuzsun. Sekse müptelasın. Eminim +18 çok özel yetişkin videoları izlemeyi de seversin sen. Ve yasak olan sana aşırı heyecan veriyor. Seni çok iyi anlayabiliyorum
Evliliğimden genel anlamda mutlu ama yatakta mutsuzsun anladığım kadarıyla. Ya kocanla olan cinsel hayatını renklendir, şekillendir onu yetersiz gördüğün konularda eğit ya da evliliğini bitir. Kendisine ve ilişkisine saugısı olan bir kadının yapacağı budur.
Kocandan tatmin olmanın yollarını arasan
İçinde ciddi bir karmaşa var gibi hissediyorum ve bu duyguyu küçümsememek lazım 🤍 Pişmanlık duyuyorsan, aslında vicdanın sana bir şey söylüyor. Aldatmak kısa vadede heyecan olabilir ama uzun vadede hem seni hem karşındakini yaralar. Önce kendine dürüst olman gerekiyor; evliliğinde gerçekten devam etmek istiyor musun, yoksa bitmiş bir şeyi mi sürüklüyorsun? Açık ve net bir yüzleşme şart. Sence kalbin kimi yanında huzurlu hissediyor? 💭
Cevap
132Cevap
Utanmakla başlayabilirsin mesela
Tabi ki kocan essek gibi çalışıyor size bakıyor eve bakıyor kim bilir işyerine ne sorunlar var. Onun stresi ile cinsel performansı düşük olabilir. Sevgilin öyle mi. Senin hiç bir kahrını çekmeden ne. Yersiniz giyersiniz faturalari nasıl ödersin derdi olmadan senin zevkle seni skiyor. Sexse eşini yetmiyor diye sevgili yaptın. Birde eşim evi geçindiremiyornse sevgiline bakalım evinde bakacakmi
Sana yrktan başka birse verecekmi
Kocamdan tatmin olmuyorum. Sevgilimle aldatıyorum. Ancak çok pişmanım. Ne yapmam lazım?
AYNAYA BAK VE KİMİ GÖRÜYORSUN? öncelikle kocam dediğin kişiden uzak dur yazık o kişiye sen hak etmiyorsun o kişiyi.
Hiç rahatını bozma aynen devam sen kararını vermişsin ama kocandan ayrılsan sevgilin seni almayacak öyle bir durumda var sonra neden bakire olmayan kız almıyorsunuz diye soruyorlar örnek burada ki arkadaşta diktirip kendini kakalamış birde eşinden memnun değil
Boşan hiçbir hak talep etme hakkın yok çünkü geri evliliğe odaklan demicem çünkü ihanetin affı olmaz tabi kocan affederse bilmem şunuda unutma affetse bile yapan bidaha yapar o yüzden kendine pek güvenme yol yakınken uzamadan bitir
Oyuzdende bekar erkekler bekar kadınları istemiyor evli kadınla işini görüyor sonra neden evli adamlarda bekar kadınlarla oluyor bekar erkekler bekar kadını istemiyor ki başıma dert ederim diye
@Hermens ahaha aynen ya. 😄 Sonda anliyosun ama 😄
Abla demek istiyor ki. Bekar kızların evli erkeklerle çıkmasının sebebi. Bekar erkekler, bekar kızları istemiyor, başıma dert ederim diye. Evli kadinlarla isini görüyor, o yüzden bize de evli erkek kalıyor demek istiyor 😅🤣 anladın mı şimdi hermens 😅
@Emre3558123 ben bgüne kadar hiç evli kadınla takılmadım bu nersinden uyduruyor tanıdıgım çogu kişide takılmıyor emre
@Hermens valla bende hiç evli kadınla takılmadim. Hani istesem ayarlayabilirdim ama vicdanım elvermedi. Adama üzüldüm. Ayrıca neden başıma bela aciyim kocası öğrense Allah muhafaza. Tehlikeli bişey dedim kendimi geri çektim
@Emre3558123 bi tane abla vardı abla dedigimede bakma evli 3 yaşında kızı var 24 yaşında bundan 4 sene önceki olay kadında meşreplik var her gün artışlı bide tek bana karşı değil diger iş arkadaşçalarda aynı arkadaşların yarsı bunu götürmüş onlarda evli biri nişanlı dayı kız diyor açık açık diyor kocam beni doyurmuyor evliysen karını tatmin edicen yoksa edicek çok kişi olur karı bide biz çalışırken bize ben sabah namzını kılıp geliyorum diye nutuk atıyor
@Hermens iş yerinde olur böyle vakalar... Çalışan kadın birilerini bulur illaha. Kocası maddi destek. Diğerleri cinsel destek 🙂 sen neden bu genç kadını götürmedin peki? Verseydin hortumu ona
@Emre3558123 allaha şükür o seviyey düşemem
@Hermens deveyi diken insani * yaranir demişler. Bir kereden bişey olmaz. Kay geç sonra unut engelle geç. Ne seviyesi 24 yaşında çıtır daha. İstekli belli. Fabrikanın yarısı üstünden geçmiş bir sen geçememişsin. Bekarsan ve dindar değilsen affetme. Yok ahiret yok kiyamet diyorsan. Kocasına yazık üzülüyorum diyorsan orası ayrı. Ben bazen acıyorum kocalara. Bazen de acimiyorum. Birisi vardı 27 yaşında evli. Benim iş yerimden birisi. O bahsettiğim kadın. İlgiliydi aslında yerimde başkası olsaydı götürürdü onu ama benim beceriksizlik. Yazmadim etmedim. Yazsam etsem kocası öğrense al başına bela. Öyle köşeye çekip kayamam da. Napcagimi bilemedim. Yüzyüze sohbet iyiydi baya ilgisi vardı flört eder gibiydi. Götürsem götürürüm ama vazgeçtim. Sonra işten ayrıldım 😅 bana ayrılıyor musun dedi. Giderken oda istemedi ayrılmamı. Bir elveda yapamadim ona ama olsun. İçimde kaldi ama günahı kalmadi 😅🤣
@Emre3558123 yok ya salla benim illa takıldıgım oluyor boşta kalanı allah sevmiyor

Kocanda seni aldatsin win win.,
Aldatma mesela? Memnun değilsen boşan ama adamın parasını yiyip başkasıyla tatmin olmak iyi geliyor sizlere, kendi ayağınız üstünde duracak cesaretiniz yok
kocanla tatmin olacak aktiviteler ya da cinsel oyuncaklar alacaksın, kocanı kendine göre evireceksin , aldatmak çözüm değil geçiştirmedir, sorun neden tatmin olmuyorsun onu bulmaya çalış
Bir de marifetmiş gibi anlatıyorsun ha, böyle bir şey yapsam, bu kadar kişinin görebileceği bir platformda paylaşmaya yüzüm olmaz, gizli üye olarak bile soramam..
Bence tadını çıkarın dünyaya kaç kere geleceksin
Bence sevgilin kocan olsa kocan sevgilin olurdu. Neyi tatmin olmuyorsun a. k. penis olmadan bile kendi kendine tatmin olabilir bir kadın.
Git kocanla anlat sonra ayrıl, adamın bilme hakkı var. Aldatmaya neden gerek duyduysan boşanabilirdin
Tatmin olamamaktan kastın ne? Eşin yetersiz mi yoksa sana mı yetmiyor?
bi arkadaşım da bu şekilde aldatıyor ama eşinin ereksiyon sorunu varmış falan filan doktora da gitmiyormuş. Kadın da napayım diyor.
Enayii. Benle aldatsaydın pişman olmazdın. Ne evlenecek adamı seçebilmişsin ne de eğlenecek adamı beceriksiz karı.
Bunu yazarken pişmansın yarın yine gideceksin su testisi su yolunda kırılırmıs bir gün elbette düşeceksin dostum o zaman gerçek pişmanlığı anlayacaksın ve kimse olmayacak yanında.
Neeee neeee neeee ? Knka evlendigin adamla yapmayacaksan nie evlendin awq knka merak etme , sen onunla yapmıyorsan oda başkasıyla yapıyordur.
kızz oda körmü tatmin etsin seni.. yani haklısın... ayyy kesin bunun şeyside küçççük ve incedir.
🤣😅
Kocandan boşanman lazım yazık adama yapmayın şunu ya
Soru troll bence. Ama gerçekse de bı hikayeyi dinlemek isterim. Çok hoşuma gidiyor böyle aldatma hikayeleri🍆
Tövbe et kocan dışında erkekle olma ya da cinsellik olmadan yapamıyorsan boşan git istediğinle beraber ol
Ya kızım dünyaya bi kere geliyorsun ye yiyebildiğin kadar kefali, çeşit çeşit renk renk. Kocana viking boynuzu bile taktır böyle renkli renkli
Senin ben kalıbına tüküreyim ben iblis karı
Neden boşanmıyorsun? Ya da eşinle konuşup nasıl daha iyi hale gelebileceğini konuşsanız?
Şu an kimi seviyor, duygusal anlamda kime bağlısın?
Pişmanlık mı arafta kalmak mı bunun ayrımını iyi yap arafta kalmış gibisin
Anin tadını çıkar girmişsin günaha zevkine bak
Boşansana madem veya sevgilinden ayrıl ve aldatmayı bırak
Tatmin olmak ve doymak için daha fazlası lazım zaten olan olmuş. Daha tatmin edici tavsiye al
Trol ise kötü gerçek ise Allah ıslah etsin ne diyeyim
Yapacak birşry yokta kocana tatmin oşmadığımı söylesen mi önce?
Durmak yok, yola devam. Çeşitlendirmen de de fayda var
Hiç evli bi kadınla olmadım tadı nasıl acaba
Kocan yetersiz mi geliyor. Sen mi çok isteklisin ve yetinmiyorsun
O an pişman olmuyorsundur.
Ama o şekilde hoşuna gidiyor, yapacak bir şey yok. Boşansan ama belki oda olmuyordur.
Mecburen gizliden devam edeceksin.
Bence ya tövbe et yapma bir daha ya da konuşup evliliği sonlandır
Bu hayatta ya yaptıklarınızdan pişman olmayacaksın ya da pişman olacağın şeyler yapmayacaksin
Sıkıntı yapma kadroda boş yer varsa beni de dahil et :d
Bence bi kadının hep iki tane partneri olmalı zaten ya. Doğrusunu yapıyorsun
Seninde var o zaman
@mantıklıterminator hayır bi tane bile yok şu an
Buna üzüldüm senin gibi bir hatun nasıl yalnız kalır
@mantıklıterminator konuştuğum takıldıklarım var sevgili yapmıyorum sadece
O zaman takıntılarından kurtul
@mantıklıterminator ne alaka
Takıntılarınla yaşadığın süreçte hep yalnızsındır
@mantıklıterminator yalnız değilim sana ne ki takıntımdan benim
Sevgili bulamıyorum diyen sen degilmisin şimdi belli oldu zaten neyse beni ilgilendirmiyor
Biz de evli ve tatmin olmayan kadınları inletmeyi seviyoruz ;)
Yapmış yapacağını mk devamını getirmeyerek yoluna bakk
Sende pişman olcak bı bunye görmedim. İnsanın midesi bunalir yaparken. Kafasını yastığa koydugun da kendine sover
Sevgiliyi nerden buldun? merak ettim soriyim dedim
Anca beğen yazma nerden bulduğunu biz niye bulamıyoruz onu araştırıyorum
böyle bir şeyden sonra kocanın yüzüne bakmak çok zordur bence ve seni gerçekten dışarıya ittiğini düşündüğün bir evliliğin varsa ayrıl bence kolay olmaz ama
Kocana git ben seni aldattım de ondan sonrası o ne derse o
Sevgiline deki, sıra kocamda :D sen beni züktün kocamda seni zükecek sıra ona geçti de :D
Pişmansan ve kocanın haberi yoksa sevgilinden ayrıl ve kocana vakit ayır.
Sen doyumsuzsun bence
Yarın Bie gün sevgilini de değiştirir başka birini ararsın
ne yapman gerektiğini biliyon neyi soruyon_?
Pişman olduysan birdaha yapma bence bırak sevgilini gitsin eşinede asla itiraf etme
Ennn korktugum sey bu iste asik olarak evlenmek istiyorum ama cinsel hayatta onemoi performansi dusuk olursa da sogurum korkunc bir ikilem
Anladım Allah affetsin. Ama şunu merak ediyorum. Kocanızı seviyor musunuz aşk var mı duygu aranızds
Cinsellikle alakalı birseymi ki acaba yoksa başka birseymi uzunca düşün ve tercihini yap bence
Keşke kocan olsam , bende sen gibi bir kadınla evlenmek istiyorum, pek çok kişi eleştirebilir ama , herkes kendi istediği hayatı yaşamalı
Zaman kaybetmeden hemen ayrılın
Doyumsuzum maalesef
Ondan sonra niye kadın cinayetleri oluyor işte örneğisin yazık o adama
Haramda huzur ararsanız huzur size haram olur. Umarım en sağlıklı doğru kararı verirsiniz.
Ya aç kalacan ya arada başka lokantaya gitcen yapcak bı şey yok
beyler testosteron iyi degilse bunun gibi durumla karşılaşırsınız haberiniz olsun
Nasıl yani, evde kocan dışarıda sevgilinmi geçiyo üstünden
Ohhh devam farklı y4rr4k iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?