AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
257Cevap
Evli olmana rağmen, sana aşk itirafında bulunan birini, ne sıfatla olursa olsu hayatına almış oluyorsun.
Komşu? iş arkadaşı? Akraba?
hangisi
ilgisizse boşan aldatıyorsun şu an resmen adamı. o sana aynısı yapsa iyi mi olurdu
20 yaşında derdin neydi de koca koca diye geberdin yedin bitirdin kendini?
toplum içinde sana orspu diyolar bunuda biliyon demi
mutlu olmamakmı orspu olmakmı...
Ama çok erken degil mi evlilik için 20 yaş? Bence er ya da geç olacakti bu boşan kocandan
Sonuc olarak aldatmaya giriyor bnunda mazereti yok ayrilir istedigini yaparsin
Nefsine sahip cık diyorum baska birsey demiyorum reis
Yanlis tabiki kocanla ve ailesi ile güzelce konuş çok asiri gecimsizlik varsa asiri diyorum bosan
Get buradan zirt pirt int girersin koccanla ilgilen bida gormeyeyim int de seni
yandan halimem yandan boşanda gel kocandan net oldu mu cevap
Bunlar oldu ve hep olacak. Seninle beraber cehenneme kocan da gelmeyecek bunu bilesin !
aynı durum ben de de tam tersi olarak var ben de karıma karşı aynı düşünceler içindeyim ama o bana çok ilgisiz
Kızım boşanma kocan cinsel olarak tatmin etmiyorsa takma *** al ya da patlıcan hıyar al sok duygusal olarakta geç karşısına konuş
Senin dwleceyin pek parlak değil yapma desek yine yapan çünkü kafaya koymusun senin gibi evli olup ta kocasinin aldatan cok
Ya bir erkek bunu kabul ediyorsa zaten bir sorun vardır canım bence hiç bulaşma bu tarz islere
sence öyle bir şey hissedene kadar görüşsem onunla ve eğer yanlış bir şey yaparsa kessem görüşmeyi nasıl olur
Kendi kişiliğine ruh sağlığına zarar verirsin böyle bir şey yaparak. Aldatmak sadece ona değil kendine de ceza vermek demektir
Neden evlendin bu soruyu once cevaplasan iyi olacak
sevdiğim için.. zaten akrabaydı öyle yani
Bence en doğrusu neyse onu yap derim lakin eşinin ilgisizliğinden bahsetmişin konuyu biraz açabilirmisin.
https://hizliresim.com/q2O0WR fırsattan istifade ben
madem beceremiyonuz niye evleniyonuz anlamıyorum ki :(
aldatmak kull hakkına gırmektır affolmayan bır ceza senı beklıcektır. her suc affolur ama o olmaz.
Sen yolan cikmaya baslamissin allah senin şeytNina firsat vermesin
20 yasinda bunu düşünüyorsan yardim gelmez ne yazikki yargilamak icin yazmadim
Bn senin yerinde olsam yuvama sahip cikardim ya da bosanirdim ya da kasar olup cikardim ne istiyosan onu yap
Otur oturduğun yerde flash tv de eğlencenin dibine vururken cinayet haberi giriyo araya 2kuruş keyif yapamıyoz sizin yüzünüzden
Kocam benimle ilgilenmiyor... tipik kadin aldatma bahanesi! Bosan da kocani kurtar senden!
Evlenmişsin otur oturduğun yerde oran buran ayrı oynamasın
Hahaha
abooo way basımıza gelenlere :D bunlarıda mı görcekdik :D
o seni sevse böyle söylemez. kocana ihanet etme akıllı ol
Tren raydan çıkmış artık, bu dakikadan sonra kazayı en hafif şiddetle atlatmayı düşünmelisin
Reis arkadaş ayağı g*t ayağı, :d ilk fırsatta hedef yatak:d
kocasını aldatan bir kadınla beraber olmuş birisi olarak diyorumki sadece sekse dayalı bir ilişkiniz olur ve kesinlikle mutlu olmamazsın akıllı ol ya bosan kocandan ya da aldatma
Cinsel anlamda simdilik yok ve eninde sonunda seni isteyecek. Bosan madem sonra istedigini yap
Kocana baglan ilerde cokk uzulursun aldatinca pisman olurssun
gorustukmu arkasi gelir aldatmak istemiyosan hic gorusme
dostum sakın aldatma ilgisizce ilgisini çeecek bişeyler yap vicdnen altndan klkamazsın aldatırsan
gec kalma derim kocandan bulmadin seyi o sana verir bundan kuskun olmsin
20 yasında bu boku yıyosunuz sonra baskıasına asık oldum. Ne hallere dustuk ya
l*n iliglenmiyo diye aldatman mı lazım mk kaşarı? ayrıl o zaman s. git açmayın söyle konular şurada ayar oluyorum hepinize ne iğrenç yratıklarsınız
Evlenme kardeşim ozaman böyle tipler yüzünden güvenemiyoruz kimseye.
siz evinizdeki kadını her yönden tatmin etmeyi becerirseniz hiç sorun çıkmaz emin olun
konu cinselikmi sadece
Ben ediyorum da insanın içinde varsa etsende gider boşan ozaman. erkekler sonra niye kadına şiddet uyguluyor öldürüyor
atlatabildiniz mi o durumu? ilgisi başladı mı kocanızın
Bu kadınlar nekadar aptal ya :D bide kendinizi akıllı sanırsınız :D
Bence senden hoşlanan kişinin kesinlikle cinsel beklentisi olacaktır ;)
Seni cok anliyorum bazi seyler hakkinda dikkatli olmalisin onemli olan senin mutlulugun uzuldum:(
Görüşünce zaten cinsellik olacak
ve sonuç
direkt eşinden ayrılman daha alternatif
ayrıl ne yaparsan yap ama su asamada degıl...
dalga mı geçiyon, soruyon mu ciddi ciddi?
boşan sonra ne yapıyorsan yap
boşanamam.. onu seviyorum aldatmk istemiyorum ama napıcam bilmiyorum engel olamıyorum kendime
sevmediğin biriyle neden evlendin?
Kullanmak icin
yatakda bile ilgisiz mi sana?
Evlenmeseydin, aldatma sakin. Etme bulma dunyasi.
Goren de bu kisiyi kinayanlari muezzin sanar :p
sorma.. bir de cinsel anlamda bir şey olmayacağını söylediğim halde böyleler
Klavyeden ilim yayma cemiyetleri cogaldi salla gitsin Allah yardimcin olsun tez vakitte saglikli fikirler vermeni dilerim
ayrılacaksın ya da ilgisini çekiceksin eşinin
nasıl
senin güzelliğinin kadınlığının farkına varmasını sağlıyarak.. bir erkek başka erkeklerin ilgi gösterdiği eşini her zaman farkeder
ben yeterince kadınım ama.. birlikte dışarıya çıkıyoruz bana bakıyolar o umursamıyor bile.. sence benden sıkıldı mı
baktıklarını farkında değildir ya da güven duyuyordur.. emindir senden nasılsa benim bir yere gitmez güveni..
evet cepteyim ben onun için.. faceden eski sevgililerinin fotolarına bakmalar seks sohbeti yapan kızları eklemeler falan falan
aynen
Bence bir psikoloğa gorun
Aldat haketmiş kıymet bilir belki
dusuncesi bile yanlış sakın yapma
Kocanla boşanmadan başkasıyla yakınlaşma
kewaaşeeeeeeeeeeeeeeeeee nihihihih
Beynen aldatmışsın sen.. Bence boşanmalısın..
Evlisin bir kere öbür adamla konuşmaman lazım