+1 yılBazen evliliğimiz beklediğimiz gibi gitmeyebilir ve işin kötü yanı ise taraflardan biri bunun farkında olmayabilir. Sen tartışmaların, seni yıpratan şeylerin ortasında kaldığın için evliliğinde bir şeylerin yolunda gitmediğini fark eden tarafsın. Kocamı aldatmak istemiyorum diyorsan bunun için mücadele etmelisin ya da ayrılma yolunu seçmelisin. O nedenle seninle tavsiyelerimi paylaşmak istedim...
Kocamı aldatmak üzereyim!
Öncelikle bu cümleyi kurmak demek, kafanın ciddi anlamda diğer kişiden ötürü karışık olduğu anlamı taşır. Eşinden göremediğin ilgiyi diğer taraf sağlıyor ve seni geçici de olsa bir şekilde mutlu ediyor. Sen de bu ilgiyi kaybetmek istemiyorsun ancak eşini aldatmak da istemiyorsun. O zaman yapılacak şeyler belli;
1- Eşinle evliliğinizde yaşadığınız sorunlar üzerine konuşmalısın.

evlilik sorunları Eşin belki senin için sorun teşkil eden şeyleri bilmiyor ya da bir ilişkiyi nasıl yürütmesi gerektiğine dair yeterli tecrübeye sahip değil. Seni seviyor, sen de onu seviyorsun bu nedenle de ne olursa olsun birlikte kalabileceğinize inanıyor. Daha önce onu karşına alıp sorunları konuşmayı denedin mi? Bir başkasıyla ilgili karar ya da aksiyon almadan önce, hayatındaki sorunları çözme yoluna gitmeli ve eşinle bu sorunları konuşmalısın.
2- Eşinle yaşadığın tartışmalarda ölçülü olmanı engelleyen nedenleri kendi içinde çözmelisin.

evlilikte tartışma Şu an kocan hariç bir başka erkekten ilgi görmek seni mutlu ediyor olabilir. Bu nedenle de eşine karşı daha tahammülsüz davranıyor olabilirsin. Yaşanan tartışmaları körükleyen değil, dindiren olmayı ve daha fazla iletişim kurarak olayı çözmeye çalışmayı deneyebilirsin.
3- Kocamı aldatmak istiyorum ya da istemiyorum bir karar değildir, kafa karışıklığını en kısa sürede çözüp o kişiyi aklından çıkarmalısın.

kocayı aldatmak "Aldatmaya niyetlendim ama yapmadım." gibi bir bahane söz konusu olamaz. Eğer kocanı aldatmayı aklından geçiriyorsan sadece o kişinin ilgisinden değil, kendisinden de hoşlanıyor olabilirsin. Burada alman gereken karar eşimle bu yola devam etmek istiyor muyum yoksa ayrılmalı mıyım olmalı.
4- Eşinle olan sorunların çözülemeyeceğine inanıyorsan doğru yöntemi seçip ayrılmak üzerine fikirlerini paylaşabilirsin.

boşanma kararı Hiç kimse aldatılmayı hak etmez. Sana kötü şeyler yaşatıyor olabilir, mutsuz ediyor olabilir ancak evlenmek gibi boşanmak da bu hayatın gerçeği. Eğer mutsuzluğun devamlı olacağına inanıyorsan, etrafında seninle ilgilenecek kişilere karşı algıların hep açıksa belki de eşin senin için doğru insan değildir; ayrılmayı düşünebilirsin.
Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yanlış üstüne yanlış üstüne bir yanlış daha.
Birincisi gencecik yaşta evlenmişsin. Ne kadar güvendin de evlendin.
Hadi bu geçmişte kaldı düzeltemezsin, durumlar kötüyse o kadar ayrıl ondan sonra ne yapacaksan yap.
Aldatmak bir insanın en rezil durumudur. Kendine yakıştırabilecek misin?
Sadece fiziksek değildir hem aldatmak, başkasına karşı ilgi duymak, sevmek de aldatmaktır.
Yapacağın iki şey var;
Birincisi eşinle durumu düzeltmeye çalışacaksın olmazsa boşanacaksın ama aldatmayacaksın.
İkincisi eşinle ayrılsan bile o insanla hemen sevgili hatta arkadaş bile olmayacaksın. Biraz zaman tanıyacaksın kendine, hislerinden emin olacaksın ve boşanma olayını atlatmaya sonrasında mantıklı kararlar almaya çalışacaksın.
Sakın ama sakın aldatma kelimesini aklından bile geçirme. Çok mu yanlış diyorsun ya, en büyük yanlış.10 Yorumla
+1 yılİşe evliliğinizden başlayın...
En başta bilmeniz gereken şey, aldatma sebebi ne olursa olsun aldatmanın haklı ve makul gerekçesi olamaz. Aldatmak adı üstünde...
Önce evliliğinizdeki sorunlarla çatışmaya başlayın, siz sorunlardan şu an kaçmaktasınız. Ne kadar kaçarsanız o kadar uzun vadede zarardır... En azından bu çatışma olsun ki bu evliliğin sonucu da bir netliğe kavuşsun, ayrılık olur, beraberlik olur.
3. kişi daima hayatınızı karanlık hale getirir, renk katmaz, içki gibi sarhoş eder, sonra da mide bulandırır.
cut.151 Yorumla- +1 yıl
yine harika bir yorum ya of hastayım bu adama...
Eğer o ilgi gördüğün insan olmasa belkide senin hareketlerin , kocana karşı tutumun farklı olurdu.
Aranız bundan daha da iyi olabilirdi.
Alternatif olarak böyle bir arkadaş edinmen senin fikirlerini duygularını hatta hayatını bile çalabilir
Nefsine hakim ol o sana sadece selamlaşalım dese bile reddet. Şimdi bu çaresizliğinde seni sadece o anlıyor gibi görünebilir ama inan kardeşim bu hem kendi karakterine hem kocana büyük bir yanlıştır.
O her kimse arkadaşlığını reddet ve ona karşı tutumun oldukça sert olsun. Aldanma33 Yorumla
Soran+1 yılbizim aramı 2 yıldır kötü o kişi daha yeni ama.. ben düzelmesi için cok çabaladım ama olmuyo
- +1 yıl
Yav bence sen sus toroo. O zaman bizde konusmayalim. Benimkide benle ilgilenmiyor. Onun hatası. İlgisizlik kadını sevgisiz yapar. Adam olsunda adam gibi sevsin. Canım sana tavsiyem o konustugun kişi ile devam etme evli değilim belki ama nasıl duygu bilirim. İstemesende kaptırırsın çünkü ilgiye açsın. Eğer iradem yüksektir diyorsan uzak uzak dur. Kocana da ders olsun. Suslen puslen dışarı çık gez oz hava al. Noluyo l*n desin kadn elden gitmesin telasina düşsün. Ama sakin bir hata yapma başkası ile görüşme. Gerekirse yalnız cik ama başka erkek sokma.
+1 yılGüncellemeyi okudum...
Eger bir erkeğe biseyler hissediyorsan ve görüştünüzde birsey olmuyucak vaadlerinde bulunuyorsa bu tamamen yalan..
Sen bulusucaksin ve yaticaksiniz..
Sonra vicdanın sizliyicak cok uzuluceksin..
Pişman olucaksin kendinden utanicaksin artık masum kadın olmuyucaksin..
Kocan cevren bilse onların nazarında ahlaksız kadın diye anılacaksin...
Evet erkek ilgi gösterir sevgisini veriri vaktini ayırır ama karşılığında senden biseyler bekler.. Verdigin ilgi alaka yetmez onlara...
Sonra sadece görmek istiyorum der ama ateşle barut yan yana durmaz..
O tadı alınca sıkılacaksın eski hevesin kalmiyicak ona karsi en fazla iki uç kez bilemedin dört sonra baska erkekler yeni tadlar farklı heycanlar istiyiceksin...
Canım benim tavsiyem kendine saygın varsa yapmamalısın..
Bu yazdıklarımın hepsini yasadım..
Inat uğruna...
Masum ve temiz kalmak isterdim...
Keske o zaman benide durduran birileri olsaydı ama kız arkadsim kendi goturdu erkek arkadaşımın yanına beni..
Kocanla aranda ki iliskiyi bilemem..
Eger cekemiyorum dersen bosa.. Cocuk olmadan...51 Yorumla- +1 yıl
çok iyi yazmıssın arkadasım
arkadasim bak seytana uyma, cok hassas bir dönemdesiniz, her evlilkte var öyle bir dönem hata ilk 3 sene bir evligilde en risklli dönemler, en cok bosanan o dönemmlerde oliyor neden diye sorarsan insan birbirini iiyce alismak icin cok zaman aliyor, birbirini huyunu suyunu anlamak, ondan eyer mutlu bir evlilik istiyorsan savas direnme, ne demisler emek vermeden zorluk cekmeden caba göstermeden kolayi elden edemesin.. Ilskin icin caba göstericeksin, erkekler kadinlar gibi degil ondan esini altan alicaksin... Gerekirse kavga etme tartisma huyuna git, o ilgilenmiyorsaa sen ilgilen, o yapmiyorsa sen yap.. Sonra, istersen adamin sirtinda utur yine sesini cikartmaz, önemli olan onlari kendini iyice alistiricaksin... Ablam da öyle yapti gercekten enistem de ablamaa karsi cok ilgisisz di hep kavga ediyordu ablam napti ne eti yoluna kodu onu... Turk kiziyiz biz kolay kolay pes etmeyiz :D Ise gidince kapida gecir, kahvaltisini yap, vs vs
20 Yorumla
Eşinin yaptığı yanlış, seni başka bir yanlışa sürüklüyor ama sen yanlış yapacağının farkındasın.
Bu hatayı yapıp yapmamak kendi elinde.
Duygusal yakınlık kurduğun insanla illa cinsellik yaşadın ve aldattin denmez ki, sen eşinin dışında biriyle görüşüyorsan bu da ihanet be canım.
Aklını başına topla ve kendini yanlışa itme.
Madem seviyorsun eşinin ilgisini kazanmaya çalış.
Beklenti içine girme, karşılık beklemeden sevgini belli et.
Umarım hatayı yapmadan ders alırsın.
Bu dünya da, başkasının sana ilgisi ve ya ilgisizligi sana onursuzca şeyler yasatmasin.21 Yorumla
+1 yıleğer görüşmeye devam edeceksen ki edeceksin kendini ne kadar uzak tutmaya çalışsanda cinsellik işin içine girer kaçamazsın sonra alışırsın güzel sözlere falan bağlanırsın işin içinden çıkamazsın. ayrıca kıza da yüklenmeyin, kız sevgiye ilgiye güzel sözlere aç kalmış, madem kocası bunları neden kızdan esirgiyor? kocalık sadece çalışıp eve para getirmekle olmuyor. hiç düşündünüz mü belki kocasının hayatında başka biri var o yüzden kıza soğuk davranıyor? Eğer başkası ile birlikte olcaksan evli iken sakın yapma seni yadırgamıyorum ama kendine saygın varsa yapma boşan öyle yap.
00 Yorumla
+1 yılKadınların üstüne gitmek gibi olacak ama bu doğru.
Kocana iyi davran. Geldiğinde gülümse, sarılmaya çalış, süprizler yap. Değiş ki sıkıldığı kişinin sen olmadığını anlasın, sana göre şekil alsın. Eğer hala sana kötü davranıyorsa boşa. Ama sakın aldatma. O adamla da görüşme. Evli birinin aklına giren erkekten adam olmaz. Üstelik o erkekle görüşmeye devam edersen iş mutlaka bir yerden sonra cinselliğe gelecektir.40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
253Cevap
Öncelıkle evlılık ıcın altyapı olusmamıs 20 yaş oldukca ufak keza kocanda o cıvarlardadır. Kadınların en buyuk sıkıntısı erken yasta koca derdıne duşmesı ama ruhen hazır degıller zıra evlılık sorumluluk demektır bazı seylerden vazgecmek demektır. Eger mutlu degılsen bosanackasın sonra ne ısterse yap ama boşanmadan bu iş elınde sonunda patlar ve cevren ve aılen tarafından dıslanırsın.2Guzel laf söyleyenın senı sevdıgını nerden bılıyorsun. Kocanda ılk zamanlar kulanmadımı böyle guzel laflar her guzel laf soyleyene kalbını acarsan senın cok ısın var bu dunyada. Senın yapacagın o sacma ılskını bıtıreceksın ve evlılşgıne odaklanacaksın hee oldu yapamadın kocana boşanacak kadar durust olacaksın ve boşanackasın ama senın bu hayatta cok sıkıntılar cekecegını dusunuyorum hemde cok cunkı ne ıstedıgını bılmıyorsun ve erkekten hıc anladıgını dusnmuyorum bu yuzden senın gıbı kızlar cok acılar ve darbeler yer.
10 Yorumla
+1 yılPardon da 20 yaşındasın, evlisin, kocan seninle ilgilenmiyor vs vs.
Öncelikle amacın neydi de 20 yaşında evlisin bu 1.
Bu devirde millet (erkekler) çıtır (17-22 yaş arası) kız için afedersin bir yerlerini yırtıyor seninki neden seni beğenmiyor bu 2.
Üçüncü ise daha öncesinden bir durum oldu da zorunlu bir evlilik mi yaşadın? Ya da bir şeyler yaşayıp kendini masum bir erkeğe kakaladın. Onun hakkını mı yedin? Eğer bunları yaptıysan sen evli kalma. Boşu boşuna o evlendiğin kişiyide hayattan soğutma, adamın yüzünü kızartma. Hepsini geçtim sen, o senden hoşlanan erkekten hoşlanıyorsan afedersin de bu da senin içindeki.. neyse. terbiyemi bozamayacam. Allah senin gibileri ne aileme , ne dostlarıma versin.00 YorumlaPuahhahah herkes namuslu birtek soruyu soran or*pu olmuş valla helaliniz var sizden birinize mesaj atsa numara verse altiniza almak icin hicbirinizde namus kavrami kalmaz asagilik yaratiklar bide kalkmis namus bekciligi yapiyorsunuz mk soru fake yade degil adam akilli cevaabiniz varsa verin dogru yolu gosterin yanlisini anlatin yoksa s*ktirolup gidin @soran arkadaşım bazi hadiseler yuzunden kensi hayatini karartacak kararlar alma dikkatli ol daha uzun cevap yazardim da sinir katsayimi arttirdilar susuyorum simdilik
10 Yorumla
+1 yılgeçeceksin bu işleri. sadece ben senle arkadaş olmak istiyorum sözünden bile adamın niyetinin ne olduğunu anladım. bu kadar saf olmayın. ha dersen ki o adamın ilgisi hoşuma gidiyor gerçeği bilsem de salağa yatması güzel oluyor sevdiğim insanı hiçbir şekilde umursamıyorum ne düşündüğü umrumda bile değil eyvallah der çekilirim. ama şunu unutma evli olup o adamla konuşuyor olman hiç hoş değil. adamın senin evli olduğunu bile bile hala daha seninle konuşmak için ısrarcı olmasına da ben bir anlam veremedim doğrusu. biliyorum ilgisizlik seni farklı şeyler yapmaya yönlendiriyor sen de hoşnut değilsin bu durumdan ama o zaman eşinden ayrılıp yeni aşklar araman daha doğru olacaktır. böyle yaparak hem adamı hem de kendine olan saygını yitirmiş olursun.
07 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama şu an istediğim tek sey güzel cümleler.. mutluluk
- +1 yıl
güzel cümleler kurmak zor bir şey değil ki ama bunu senin adamdan beklemen anlattıklarına bakılırsa imkansız gibi. halbuki böyle şeyler sipariş üstüne değil de içten gelerek yapılmalı. bir insan sevdiğine onu sevdiğini her fırsatta belli etmeli. yoksa yanında sanki emanetmiş bir gün ardına bile bakmadan çekip gidecekmiş gibi durur bu da güvensizliği beraberinde getirir.
Soran+1 yılbak ben bekarken cok fazla ilgi görüyodum güzelliğime güvenim tamdı.. şimdi de tek basıma dışarı çıktığımda dikkat çekiyorum.. ama ne yaparsam yapıyım kocamın ilgisini çekemiyorum.. hakaretleri zoruma gidiyo.. artık güzel seyler duymak istiyorum
- +1 yıl
seni çok iyi anlıyorum şu an zamanımda kısıtlı yarın daha geniş bir vakitte buralarda olursan yazmaya yardımcı olmaya çalışırım. kendimce birkaç tavsiyelerde bulunabilirim. aynı sorunu sadece sen yaşamıyorsun artık bu tavsiyeleri vere vere ezberledik bir bakıma yüzünden gülücükler eksilmesin güzelliğin bitmiş değil sadece seninki bir şeylerden sıkılmış gibi ama çözümü var merak etme sen. düzelmesi için uğraşırız düzelmezse de yapıcak bir şey yok elimden bir şey gelmez
Soran+1 yıltamam teşekkür ediyorum beni anladığın için
- +1 yıl
rica ederim anlaşılmayacak biri değilsin yarın müsait olduğun bir zaman buraya yazarsın geldiğini anlarım bende iyi sabahlar.
- +1 yıl
buralarda mısın? geldim ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoyle anlatayim sana benimde basimdan boyle bir olay gecti esim cok ilgisizdi bnde ilgiyi sevgiyi baska yerlerde aradim ve eski sevgilimle once konusmaya basladik ve beni gormk istedigini hicbisey olmycagini sadece kahve icecegmizi soyledi onu o kadr ozlemistim ki bunu kabul ettim ve bulustuk ilk bulusmamzda dsarda biyerde oturup sohbet ettik ama sonra dudaklarima yapisti ona. karsi koyamadim cunku asik oldugum tek adamdi o snraki bulusmalarmizda daha rahattik artik sevismeye basladik bu. oyle ilerledi ve sonunda iliskiye girmis olduk iki sene oldu bu fonem icinde on defa gorustuk hepsindede birlikte olduk pisman olmadim ama kendime zarar verdim sadece cok yiprandim hic gitmemem gerekirdi ondan bide hamile kaldim fakat aldrmak zorundaydim şu an iliski diyee bsey kalmadi o hala arar beni ama onceki gibi degil hicbisey bunu anlattim cunku sende yapma ayni hatayi cok zor bir donemdi benim icin henuz kndime gelmis degilim kendini kullandirtma derim benden bukadar...
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpampaniza selami mi soyleyin buarada uzum uzume baka baka karismis bide arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyim : )
43 Yaşındayım evliliğimizin 3. yılından sonra eşim inanılmaz ilgisiz biri ve cinsellik olarak ta yine sıfır denilebilecek derecede isteksiz ve arzusuz biri. Ancak bu gün olmuş aldatmadım. Kaderim dedim çektim sineye, inan benim yerimde olsaydın milyonlarca defa aldatmıştınız. Zamanla sizin bu durumunuz düzelir. Sakın aldatma. Arkadaş olarak kalacakmış mış mış... bunlar yalan hikaye, bu yalanlar sizi yatağa kadar götürür inanın. Ben eşimi sevmediğim halde aldatmadım. Sen seviyorsun madem ne diye aldatıyorsun. Şeytana uyma ve o kişi ile hiç görüşme. Eğer aldatırsan o evlilik sona erer bunu unutma... eğer evliliğin sona ererse hayatın zehir olur. Bu işlerin sonu hüsrandır. Benden demesi.
10 YorumlaKaç yıllık evlisiniz ikiskiyi ne çabuk öldürdünüz
Kendine gel kendine hersey kadinda biter ha suda var erkegin doyurmasi lazim guzel tatli bir dille anlat ona simdi kocani aladatmayi dusunuyon sadece arkadasca diyo numaranda vardir o sennin bir kacgun huyuna suyuna gider sonra sen kendini kaptirirsin iliskiyede girersin veya seni msjlarinla aramalarinla tehtid eder sonra mecbur yaparsin veya istiyerek sen sorarken bile suphelisin sence dogrumu bu ne ark bahsediyon sen karsinidaki insanin niyeti seni s.. Sende iyi biiliyon bunu sonra kadin cinayeti diye habere cikarsin bir guzel sonra kadina siddet akilli ol00 Yorumlaamaci sadece senle ilşki kurmak senin zayif yonunu söylemşsin ilgi oda sana ilgi ve alakali simdi işi bitince hic bir anlamin kalmaycak sadece seni ihtiyac olarak gorcek ve sen hata yapmiş olcaksn şu an hatali esinken sen hata yapcak ve bu hatada oyle basit deyil evli biriyken baskasiyla olmak olcak ve bunlar kaldiramiyacaksn hata ustune hata vs o adamda sana sahip olunca tehtide baslaycak ve sen mal gibi kalcaksn gene buraya yazcaksn ben yapcagim burdaki abazalarin bos laflariniyla medet bekleyceksn düşün gerisini... Not tavsiye beklemesini bilen hersey ayagina gelir sende beklemesini bil oda anlaycak hatasini
00 Yorumla
+1 yıl1) Ne kadar istesen de boşlukta da olsan bu tip senden faydalanmak isteyen insanlardan uzak dur. Kırmızı çizgini çek. Diyaloğu kes. Onlar oldukça problemi çözemezsin. Problemlerini de erkeklere falan anlatma.
2) Eşinle herşeyi açık açık konuş sana ilgi göstermediğini söyle. Sonuçta evlilik ciddi bir iş. Sorumluluklarınız var birbirinze karşı.
3) Cinsel anlamda eşini sen tetikle.
4) Eşin senle ilgisizse demekki akşam başka birşeyle ilgileniyor internet ya da başka arkadaşları mı artık ne ise o alışkanlığı silmeye çalış. Daha fazla yalnız kalmanız lazım. Havadan sudan konuşun yinede internetin, televizyonun aranıza girmesine izin vermeyin.11 Yorumla- +1 yıl
Aynen katiliyorum
+1 yıleğer bu soru gerçekse allah bin belanı versin.
eğer sana yavşayan adamda evli olduğunu biliyorsa allah onun da bin türlü belasını versin.
başka bir şey demiyorum4121 Yorumla- +1 yıl
Bir bela da benden olsun bu kullanıcıya.
Soran+1 yılanlıyorum
- +1 yıl
soru sahte olabilir ama doğruysa çok daha fazlasını hakediyor. inan bir kere bile kavga etmedim ama şunları sandalyeye bağlayıp günler haftalar aylarca işkence edebilirim bayım @SinirliBiber bu tip insanlar ve tecavüz eden insanlar özellikle çocuklara. öldürmem asla beter ederim ama nerdeee..
- +1 yıl
Soru istediği kadar sahte olsun. Bu sahte diyelim ama böyle karaktersizler çok çevremizde. Düşünsene aldatıyor, garibim kocası herşeyden bi'haber..
- +1 yıl
namusu 5 para etmez insanlar eksilese ne yazar biz bildiğimiz gibi yaşamaya devam edelim de @J-Batu
Soran+1 yılinşallah yasadığım seyi siz de yasarsınız o zaman başka bir şey de demiyorum
- +1 yıl
ulan inşallah deme bari namussuz ne yüzsüz pislik şeysin l*n sen ne namus kalmış ne utanma ne gurur lanet insanlar. senin ne haddine inşallah demek namussuz. konuşup sinir etme adamı töbe ya lanet olası insanlar bizde evlenicez senin gibi sürtükler yüzünden karşımızdaki namuslu kızlara da güvenemiyoruz ulan biz. herkese önyargılı yaklaşıyoruz senin gibi pisikler yüzünden.
Soran+1 yılnamus terbiyecisi =)
Soran+1 yılsanırım ben soruyu yanlış sordum.. ben gidip biriyle yatmaktan bahsetmiyorum.. kocam bana karsı cok ilgisiz ve bana asık olan başka bir erkek var.. ben ona kocamı cok sevdiğimi söyledim zaten o da ben istersem arkadaş olabileceğimizi söyledi.. ben şimdi kocamdan gizli onunla arkadaşça buluşmak istiyorum ama cinsel bir şey yok anlatabiliyor muyum
- +1 yıl
cevap verme şu namus yoksunu yaratığa konuşmasın @J-Batu hala kocamı seviyorum diyor pislik
- +1 yıl
@pinkshhh ciddi bir mesele bu ve bir daha espri yapma
- +1 yıl
Helal olsun ;)
öyl kocanın BELASıNI.. ama kardeşim benden büyüksün abla diyim bak yapma ileride yüzün kalmaz geriye dön bak çocuğun olunca yüzüne bakamazsın annenin babanın bu vicdan kötü. onu günden güne demle ona mutluluğu aşıla damla damla sonra o alışacaktır emin ol en odun insana bile öğretirsin mutlu etmeyi ama önce onun için çabaladığını görsün her seferinde "sen mutlu ol diye yaptım ama " de bir kızmaca felan olunca ilk başta yap mı dedik sanki vs. der ama rüyasında olsun yastığa basını koydugunda veya geçimsiz kadın gördüğünde değerini anlayacak %100
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Bir bayan olarak seni kınamıyorum. Aslında gerçekten çağdaş düşüncelere sahibim ama arkadaşım, dikkat et. Tehlikeli sular. Attığın her adımda yakalandığından sonraki ihtimalleri düşün ki birgün ele vereceksin. Bir anlık sinirle öldürülme, dövülme veya sakat kalma ihtimalini düşün bunlar olmasa bile ahlaksız bir kadın olarak bir erkeğin zihninde ahirete kadar gideceğini düşün. Bu kadar söylüyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
gerçekçi bir bakış açısı @Pureswan
Canim bende 19 yasinda evliyim ama sen tartismalari takacaksan cok isin var senin onlar herkezde olan birsey bazen oluyor biz 1hafta boyunca surekli tartisiyoruz fakat gerek ben gerek esim birimiz mutlaka altan aliyoruz konu neolursa olsun ben hakli o hakli hic farketmez kavga felan evlilin tadi tuzu ufak birseyleri sorun etme. Ilgisiz davraniyor diyorsun onla konusmayi denedinmi mutlaka birsey vardir ve sen seviyorum diyorsun ama seven bir insan asla aldatmayi gecirmez aklindan.
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa sen olsun anla beni.. biz konuşamıyoruz çünkü o asla konuşmayı istemez.. kocan sana karsı nasıl
Safmısın sen ya kandırılmaya ne kadar yatkınsın sen kocana ne yaptın ne ilgi gostrdn bıde onu sorgula bakalıç ha bide ac bir kuranı kerimi oku bakalım bu yaptıhının affı olacak mı saf olma bu yasat bole bı hata yaparsann ooo oooooo sonunu dusunemıyorm
32 Yorumla
+1 yılevlenmek icin cok gencsiniz resmen asiri sevgiden degil asiri hevesten evlenmissiniz ve sonrada tum buyusu kalkmis kocani seviyosun ama yolunda gitmiyosa bosan bence bosandiktan sonra istediginle gorus sevgi her seye cozum degil ama ben onun duzelicegine inaniyorum tekrar bana karsi eski ilgisini kazanir diyosan aldatma cunku kocan sana karsi eskisi gibi olursa cok buyuk pismanlik duyarsin, kocan duzelmiycek gibiysede dedigim gibi bosan
10 YorumlaSakin görüsme , seni yargilamak istemiyorum ama yanlis bisey yapacaksin ve ileride pisman olacaksin birak gitme sonra dahada kotu olur , rahat biraksin seni sil numarasini konusma onunla artik , kocanida aksam yemege cikin ve ona herseyi anlat yani uzuldugunu falan filan..
33 Yorumla
Soran+1 yılya ben cinsellik istemiyorum zaten yapmam öyle bişey.. sadece ilgi göreceğimi bilmek beni cok mutlu ediyo napıcamı bilmiyorum
- +1 yıl
ilgiyi görürsün gidince
+1 yılBazen yapacak bişeyin olmadığı an ve o güne gelirsin. Önünde iki yol vardır. Doğru olan bozuk ve mıcırlı yoldur yanlış olan süt gibi kaymak gibi olan yoldur. Sen mutlu olmak için yanlışı seçersin ve bir sonun başlangıcı başlamış olur. Doğru ve yanlışı ayırt edecbilecek mantıkta bir kadınsın kardeşim. Sence doğru olan hangisi? Düşün ve doğru olanı hemen yap.
00 Yorumlaİnanın sizin gibi insanlar yüzünden millet evlenmeye korkar oldu.. paranoyak oldum sizin gibi tipler yüzünden.. ev geçindirmek kolay mı belki bir derdi var o yüzden böyle, ona destek olacağına köstek oluyorsun.. ilgisiz kaldığınız zaman hemen başka erkeklere kayıyorsunuz yazıklar olsun size !!!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılSEN KOCANA söylesene neden bana ilgisizsin niye böylesin diye.. eğer böyle devam ederse boşanalım olsun bitsin diye konuş
kartlarını açıkça oyna. dürüstçe söyle..
herkes seni suçlamış gerçi suçlu da sayılırsın ama kocan daha bir suçlu.. ne demek senden sıkıldım o zaman niye evlendi!!00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. neden yanlış olsunki çok iyi bir iş yapıyorsun. tam uçurumun kenerına gelmişsin atlamak üzeresin. kurtuluş aşagıdaki yem yeşil vadide. çayır çimen çiçekler , ne güzel. dur dur sakın atlama. kurtulman zor olur sonra. kocanda terk eder kalırsın meydanda. senin dediğin türdeki arkadaşlıkların sonu genellikle biter acı ve hüsranla. istersen biraz sabırlı ol. elbette kocanda yanlışını anlayacaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben bunu anlamiyorum iste kocan var evde gozun disarda olmasi niye? Bir hata icerisindesin ayni seyi kocan yapsa sana ne durumda olursun? Etme bulma dunyasi, zerre kadar iyilikte yapsan karsiligini gorursun zerre kadar kotulukte yapsan karsiligini bulursun. O serefsize ne demeli evli biri ile gorusme vs. Yanlis icindesin biran once iletisimi kes o kisi ile evliligini kurtarmak icin cabala senin elinden bsy gelmiyorsa aile buyuklerini araya sok
00 Yorumla
+1 yılYanlış derken? Mutlu değilsen ayrıl kızım alalala... Ben erkek olduğum halde aldatmıorum!.. Sana ne oluor.. Kendine gel... Ya yuvana sahip çık al kocanı oturt karşına çek adam gibi anlat derdini ya da ayrıl git naparsan yap... İnan bu söylediğin çok ama çok fazla ters birşey. Sakın derim. Kocanı katil edersin benden söylemesi. Sonra yok efendim kadına şiddet... Ayık olun biraz ;)
00 YorumlaKadinini tatmin etmek bir erkeğin görevidir yapmiyorsa bu onun ayibi ki bence boşanma sebebi bile olabilir ama imzalari attiktan sonra aldatmakta çok sikinti bence bir konuş bana biraz ilgi göster de acikca gerekirse beni tatmin etmen gerektiğini hatirlatmam mi gerek diye yüzüne soyle kendine gelsin
011 Yorumla
Soran+1 yılsöylüyorum ama sadece konuyu kapatıyor ya da evlilik böyle olur her zaman senle mi ilgilencm diyo.. ya ben cok yalnızım ve sıkılıyorum.. 2 yıldır tek güzel bir cümle duymadım.. ama şimdi benmle ilgilenen biri var napıcam
Soran+1 yılasla yalvarmaz.. acayip inattır
- +1 yıl
Bekara koca boşamak kolaydir diye dusunebilirsin ama ben eşinin zorla seni istediği bir iliskiyi devam ettirmenin şu an katlansan bile ilerde katlanamayacagini ve tatmin olmanın seninde hakkin oldugunu düşünüyorum çocuk olmadan iliskini bitirmelisin bence köprü öncesi son cikisin ve erkeklerde penisin kudretini küçümseme kontrolü ele aldimi herşeyi yapabiliriz ilaci dene bence
Soran+1 yılya bilmiyorum.. sürekli suratı asık askım hadi bir şey yapalım desem sonu kavgaya gidiyo.. cinsellik konusunda bir sorun yok ama ilgi sıfır..
Soran+1 yılnapıcam ben yaaa..
Nefsine hâkim ol. Er için değil Ar için yaşamayı ögren.
192 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. soru güncellemene göre adam seninle irtibatta olup zaman zaman seni kullanmak istediğini belirtmiş. sen ise ona bu durumunuzu açıklamak açık açık konuşmak yerine arkasından sinsi sinsi işler çevirebilmek için burdan kendini kandırabilmen için milletten nabz yokluyorsun.
daha sonra bişiyler yaparsın senınde adın şu sevilmeyen hitaplar ile anılmaya başlanırç bilmem anlatabildim mi.00 Yorumla
+1 yılalkislarlayasiyorum.com/.../aldatan-kiz-arkadasini-yakalayan-apaci
Hasan Kütük ***** dikkat et kocan anlarsa mahveder00 Yorumlaarkadaşlar 4 yıllık ks üyesiyim
sorunun feys olup olmadığını ilk bakışta anlıyorum
Soru :
feyk to fake113 Yorumla
Soran+1 yılsana face hesabımı falan vermek vardı ya neyse
- +1 yıl
hadi l*n ordan bir sikimden anladığın yok laga luga yapıyorsun. bende 1 yıllık tecrübeme dayanarak yazan kişinin çaresizliğini bir çırpıda anladım.
O adamla görüşmeyi kesip evliliğini kurtarmaya çalışırsın. Aksi taktirde illaki kafanı karıştıracaktır. Olmadı evlilik danışmanlarına başvurusunda. Şöyle bir seçenekte var adamı boşar sana ilgi gösterine gidersin. Gerçekten kimi sevdiğine göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılaslında yapman gereken şey şu kocanın sana karşı neden ilgisiz olduğunu anlaman gerek. ona neyi eksik yapıo olabilirsin 20 yaşındasın ve bakire olmadığın için diğer erkekler tarafından eğer ki aldatmaya da meğilliysen direkt avsın. sen cinsellik olmicak falan desen de 3-5 haftaya öpüşme sarılma derken iş orda biter. sana güvenen insanların güvenini boşa çıkarma derim
02 Yorumla
Soran+1 yılben öyle bir şey yapmam.. sadece arkadaşça bir şey olucak bu ama kocamdan gizli tabi
- +1 yıl
bir söz vardır bilmem bilir misin kalkmışın dini imanı olmaz diye sen kafaya koymuşsun ama yanlış yoldasın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocana aşık bir kadinin kocanla arkadas olmasina ve gorusmesine izin verir miydin? Ustelik kocan seninle mutlu degilse.
ayrica o arkadas ayagida yalan, senden biraz yuz buldu ve arkadaslik bahanesiyle gorusup yavas yavas ilerliycek sonra is yine yatakta bitiyo. ondan sonra yavas yavas degerin kalmiycak ask mevzusuda yalan oluyo haliyle.
bunun yerine uygun bir dille kocanla konus ne biliyim heyecan kat biraz. o kadarinida kalkip anlatmayalim.10 Yorumla
+1 yıl1-2 ay sonra aksam haber bültenlerinde haberiniz cikar. Öfkeli koca kendisini aldatan karısını ve onun sevgilisini sokak ortasında öldürdü. Bu arada isminin ve soyisminin baş harfini ver ki haberlere konu olan kişi sen misin degilmisin bilelim. Eğer sen isen arkandan Fatiha okuruz :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. diyecek hakaret edecek kelime bulamıyorum allah ıslah etsin seni bir de siz bayanlar ne kadar salaksınız la adam sadece arkadaş olalım demişmiş adam sana afedersinde tövbe tövbe cinsel arzu beslemese neden seninle konuşsun belli işte fırsatını buldun mu iman tahtana basacak :) her neyse kocana direk suç atma bence senin içinde de bir orospuluk mevcut gibi geliyor bana
10 Yorumla
+1 yılseni yargılayan çok fazla olacaktır ama hiçkimse bunun sebeblerine bakmak istemez ki bizim toplumda iyide birşey yapsanız kötüde birşey yapsanız mutlaka yargılamak için kötü söz söylemek için fırsat kollarlar. belliki eşiniz sizi çok ihmal ediyor, benimde bu durum başımdan geçti ve bende aldattım seni çok iyi anlıyorum, mutsuz olunca bu tür şeyler yapılıyor ve belliki uzun zamandır eşin seni ihmal ediyor, ne zamandır diger kişiden ilgi görüyorsun?
00 Yorumlasen karakterinde var aldatmak kusura bakma kocan sana ne yaparsa yapsın senin içinde var
başka birini bulucaksın senden yararlanan kişi senle eğlenecek ve bu senin bir süre hoşuna gidecek daha sonra başkaları çıkacak
umarım tv de izlemeyiz kocası 20 yaşındaki karısını evde başkasıyla bastı vurdu kırdı kafasını kesti
sonun bu senin eyer bu kafayla gidersen
kocan ilgilenmiyorsa kadınlığını kullan
yine olmuyosa boşan00 Yorumla
+1 yılBuluşma. Aldatmak sadece cinsellikle olmaz. San karşı bu duyguları beslediğini bile bile gidip buluşursan yine aldatmış olursun. Kocana neden böyle davrandığını sor, beraber psikoloğa gidebilirsiniz. Ve kocana onu sevdiğini söyle. Yine düzelmesse ayrılık yek çözüm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Daha 20 yaşındasın. Tanıştınız da ne kadar nişanlı kaldınız veya birbirinizi tanımak için ne kadar süre verdiniz de o süre bitti de evlendiniz de kocan senden sıkıldı? Yangından mal kaçırır gibi evlenirseniz böyle olur işte kusura bakma da ikiniz de kafasızsınız. Madem böyle bir sıkıntın var boşan gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı şey sizin başınıza gelseydi. Buna nasıl cevap verirdiniz?
Aldatmak çözüm değil, Olmuyorsa eğer neden olmadığı düşünmek gerekir. Eşinin ilgisiz olduğunu söylemiştin. Eşini alıp konuşmayı denedin mi? Ben şu konularda senden şu şekilde bir karşılık bekliyorum dedin mi ? Bu tür düşünceler eğer yapmamış olsan dahi Niyetler Amellere göredir. Rıskı azaltır. İnsanı huzursuz eder bana soracaksan. Bol bol Nas-Felak-İnşirah suresi oku. Vesveseden allaha cc sığın.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsun, 20 yasinda ve evlisin? Ve aldatmak uzeresin, allah seni bildi gibi yapsin ozaman :/ ya ayril ya da adam gibi evlilini surdur ama bukadar irench olamaz gurusuz olamaz biri kendine ve kocana saygin olsun erken evlenmicekdik boyle cocuksu seylere kapilcaksan
00 YorumlaNiye aşağılayorsunuz kızı yahu? kız köle mi? kocası ilgilenmiyor, ne yapsın? adam sıkıldım diyor direk...
Sen burada ki ayak takımını kafana takma, biribirinizden sıkılmış olabilirsiniz, aile terapistine gidin bence, o sizi doğru yönlendirir.01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ya.. ben bunu teklif ettim kac kez ama ben gidip başka birine sıkıntımı anlatmam ayrıca sıkıntı da yok diyo.. ne olsa tuzu kuru
bacım akıllı ol sen evlisin seninle görüşmek nereye kadar gidecek sanıyorsn kocanı evli iken aldattın farz et ya ahirette bunun hesabını verecen mi seni yoldan çıkarmaya çalışan apaçık bir şeytan o kocanı zamana bırak bırak ki o yine gelecek senin yanına ama inanma o şeytana seni yoldan çıkarıp cinsel anlamda ihityaç olarak kullancaak güvenme tanımadıgın birine kocan var mutlu olmanın yollarını ara
00 Yorumla
+1 yılbence cinsel anlamda birşey yok şimdilik ama ileride kesin olur. çünkü önün açık bunu gizli saklı yapsanda kocan fark etmiyecektir. bu arada bu gece kocana bir süpriz yap ve seksi bir iç çamaşırıyla karşısına çık onu etkile cinsel isteğini uyandır fantezi yap kendine tekrardan aşık etmeye çalış... monotonluk sizi bu hale getirmiş olabilir...
00 Yorumla
+1 yılIyi geceler arkadaşım aynı sıkıntı bendede vardı biliyor musun ama ben atlattım. Senin bu olayın yeni mi?
318 Yorumla
Soran+1 yılevet.. ciddisin demi
- +1 yıl
Ciddisin derken yalan söylememin bence hiç bir karı yok diyorum. Açıktan yazdım sana mesaj at da dertleşelim arkadaşım
Soran+1 yılatamıyorum çünkü xper seviyem 1
Soran+1 yılcinsel anlamda bir şey yok ama ya sadece arkadaşça görüşmek istiyorum ama gizlice işte
Soran+1 yılanlatıck mısın noldu
- +1 yıl
Sen kendini iki dk gizli sorudan çıkar sonra tekrar gizle ben atarım olmazsa?
Soran+1 yılneskit misin ne haltsın yalancı sensin.. . ptala bak ya.. konuşmak istemezsem yazmam ne yalan söyliycem
Soran+1 yılteşekkür ederim özgecim de o anlamıyo ya bosver anlatma
Soran+1 yılsen bulaştın napabilirim.. ben kimseyle böyle konuşmayı sevmem ama sen beni aşağıladın neskit
- +1 yıl
kızım ya peki napıcaktım? şerefsizliğine şiirmi yazmalıydım ben meraklı değilim hakaret etmeye sevmiyorumda senin kocanda sevgilinde değilim fakat bizede yazık ya bu yüzden kaç kızında sırf sevgili olma teklifini geri çevirdim çünkü korkar hale geldik eş aldatmayı burada övsemiydim
bunu burada sorucak kadar sıkıntı etmiyosan içinden geleni yap gitsinnn... zaten 20 yasında evlenerek en büyük hatalardan birini yapmıssın daha gözün acılmamıs neyin ne olduğunu bilmiosun evleniosun sonra da ilk ilgi gösterende böle oluyooo... koyver gitsin kızım ben arkandayımmm bişeyin olucağı varsa olur ok?
00 YorumlaOlmayacaksa boşan ama seviyorum da diyorsun karsina al sorunlariniI çözün ama olmuyorsa aşk bir yere kadar dayanır. Öteki adam seni ciddi olarak mı düşünüyor yoksa tek gecelik diye mi sonra ortada kalma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. evlisin tamam yapmışsın bir hata evlenmmişsin ama bu dünyanın sonu değil ya.. insanlar mutluluk için yaşarlar bu dünyada.. mutlu değilsen boşan gitsin.. ondan sonra da nerede mutlu olacaksan onu yap ve yaşa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu yasta evlenirsen bu tip seyler yasaman normal kendini kandirma canim kocani bir kez degil defalarca aldatacagin gunler yakinda ve zamanla bundan zevk alir hale gelceksin. Ne demisker yemeyenin malimi yerler
18 Yorumla
Soran+1 yılben cinsel anlamda bir şey yapmam
Soran+1 yılöyle bir şey olmuycak.. neden öyle diyosun
- +1 yıl
Biliyorum cunku olacak hersey boyle baslar! İnan bana olmasida normal zaten... sunu bil evli oldugunu bile bile sana ilgi gosteren yaklasan 10 erkekten 9u seninle yatmak icin ilgi gosteriyor olacak bunu unutma sakin sana asik olacak deger verecek adam her anlamda sana sahip olmak ister eh sen evlisin zaten boyle biseyin olmicagini bile bile seninle vakit kaybetmez niyeti ciddi ve ask olan erkek icin uygun durumda degilsin sen şu an o yuzden yasayacagin sey sahte iliskiler ve seks olacak
Soran+1 yılbiraz gözümü açmam gerek sanıyorum
- +1 yıl
Ciddi arayista olan bir erkek icin uygun aday degilsin bunun farkina varman gerekiyor seni yataga atmak icin her seyi soyleyecek yapacak adamlarla dolacak etrafin ve iclerinden birine ya da bir kacina karsi koyamayacaksin ne kadar dirensende kocana kizdigin bir vakit kendini baskasinin koynunda bulacaksin bol sans
Soran+1 yılof yaa
- +1 yıl
Bence sen isi sağlama almak icin yedek anahtar yapmışsın 😀
küçücük yaşta evleniyorsunuz sonra böyle oluyor. gençliğinizi yaşayamadan evlenmişsiniz belli ki, genelde hep olan bir şey bu. ya adamdan uzak dur, ya da sevmiyorsan ayrıl kocandan sonra kiminle istersen takıl. adama boynuz takma.
10 Yorumladaha 20 yaşındasın tüm sorunları eşinle paylaş birbirinize şeffaf olun eğer eşin hatasının farkına varırsa devam edersiniz ama bu ilişkiyi birtek sen düşünüp ileri taşımaya çalışıcaksan nereye kadar taşıyabilirsinki evlilik iki kişinin saygısıyla, sevgisiyle devam eder bu anlayış onda yoksa ayrıl diğeriyle görüş
00 YorumlaCanım sabret biraz o senin hayat arkadaşın o sana soğuksa sen ona sıcak ol süprizler yap şaşırt oda bunları görürse aranız düzelmeye başlar emek vermeden olmaz şu an ki olay içinde bulunduğun durumun basit olan çözümü sen zor alan tarafta ol benim sana tavsiyem 3. kişilerde medet umma zaten senin evli olduğunu bildiği halde sana yaklaşıyor arkadaş olmak istiyorsa ondan sana hayır gelmez sen eşine odanlan 3. kişileri sokma hayatına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsaçma sapan işler yapmayın Allah aşkına aldatacak tın niye evlendin kocam benle ilgilenmiyor diyorsun neden acaba hep hatayı kocanda buluyor olabilir misin neden oturup konuşmayı denemiyor sun da elin herifi ile konuşuyorsun aldatmaya meyilleniyorsun derdiniz sıkıntınız nedir madem seninle ilgilenmeyecekti neden evlediniz bide diyorsun ki kocamı seviyorum bumu sevgi yani şimdi?
12 Yorumla- +1 yıl
bende evliyim 2.5 senedir 14 aylık çocugumuz var birbirimize girip 15 gün tek kelime etmeden aynı ewin içinde oturduğumuz zamanlar oldu 2.5 senenın 1.5 senesi kavgalı gecmıstır belkide böyle ama aklımızdan başkalarına ilgi duymak ya da aldatmak aklımızın ucundan bile geçmedi sevgi sahip cıkmaktır herseyı konusarak halledebilirsiniz.
evli olduğun halde başka biri ile konuşuyorsun peki doğrumu yapıyorsun peki ne kadar tartışsanız bile sen başkası ile ilşki kurmamalısın takıldığın kişi emin ol sana aşık falan değil peki nerden seni görmüş ve nerden snaa aşık olmuş kaç yıldır seni tanıyor sana aşık oldum diyen arkadaş?
00 YorumlaGörüşme başlayınca anlarsın yanlış mı doğru mu bu adam sana açıktan niyetini soylemeyecek elbette eninde sonunda çok kısa sürede yatağa gireceksiniz şimdiden uyarıyorum güzel kardeşim kocanla olmuyorsa yurumorsa ayrı ondan o dediğin kişiyle o zaman görüş o zaman seni isteyecek mi bakalım gerçekten seviyorsa sahipleri seninle evlenir ama gecicen bunları erkekleri bize anlatma sana hissettiği sadece cinsel haz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Biraz yanlis bir durum ama sen kocana biraz yakinlas. Erkekler miknatis gibidir hafif ilgi gorsunler hemen yapisirlar ^^ bir kac defa yakinlik goster rher anlamda. Ama baktin olmadi konus kocanla boylr boyle felan. Cocukta yoksa hayatinizi sefil etmeyin ama ayrilin demiyorum haa sonra sen ayril dedin felan olmasin. ;)
00 Yorumlaİnternetle baglarini kes hattini değiştir namaz kıl Kuran oku ve tobe et Allaha sığın... İnşallah koçan seni biraz olsun anlar da bu yasta yanlislara dusmezsin
42 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyo.. saat 7de eve geliyor sekiz buçukta uyuyo düşün
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. şöyleki bizim türk kadınları dışarı çıkarken 45 dakika süslenir evde çöpcü gibi otururlar kocasına değil dışarı süslenirler tavlayana kadar 40 takla attırır peşinizden süründürürseniz adamı tavladıktan sonra uğraşmaz değer vermez kapasitesini doldurmuşsundur çünkü
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşında evlilik :)
mutsuz olman çok doğal çünkü bu yaşta evlilik yapmış olman çok yanlış bir karar olmuş
sakına yanlış bişey yapma derimm başka da bişey demem20 Yorumla
+1 yılo adam sen duygusal bunalımdayken ilk fırsatta seni baştan çıkarmaya çalışacak sen de hormonların perişan olduğu için bir anlık gafletle hata yapacaksın sonra cinsel birşey yok derken kendinden iğreneceksin belki hoşuna gidecek bu işler böyle
00 Yorumla
+1 yılhayır bence yanlış değil çok erken yaşta evlenmişsin daha bişey yaşayamadan, bide kocan ilgisizmiş müstehak zaten ona olmuyosa zorlamayın yol yakınken bitirin bence çoluk çocuk olmadan çünkü ilerde daha büyük işkence haline gelir ikiniz içinde
03 Yorumla- +1 yıl
Iste senin gibilere biz kasar diyoruz :(
- +1 yıl
senin gibi yani
- +1 yıl
o zaman sorunu çözmek yerine her ilgi görmeyen kadın gitsin başka birinin kucağına olurmu öyle şey sorunun üzerine gidilmeli karşına alıp konuşulmalı açık açık söylenmeli hem bedenen hem ruhen insan ilgi bekler bunlar söylenmeli defalarca söylenmeli sabredilmeli elinden gelen herşey yapılmalı * bunları yaparkende yıllara yayılmalı demiyorum. Belki soran çok bakımsız belki birşeyleri eksik bilemeyiz. Çabalar sonuç vermiyorsa medeni şekilde ayrılmalı insanlar.
kolundan tut tokat at yataga fırlat karınım ben senin de kocanı kaybetşceksin galiba ilgisiz davranması normal değil ve o cocukla buluşmanda normal değil sen ilgili davran fiziksel anlamda ertesi sabah sana kafvaltı yapart yatakta emin ol
00 YorumlaAdamla anlasarak insan gibi ayrılın o zaman madem adam da senden sıkıldıgını söylemis demek ki bu sevgisizliginiz karsilikli. Aldatmaya gerek yok. Kendine etiket taktirma firsatini verme milletin agzina.
00 Yorumla- Devamını Gör (279)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat