• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

20 yaşında ve evliyim, kocamı aldatmak üzereyim kendime engel olamıyorum. Ne yapacağım? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
08
Yapay Zekaya Sor
20 yaşında ve evliyim, kocamı aldatmak üzereyim kendime engel olamıyorum. Ne yapacağım?
Aldatma Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

91

Cevap

257

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Seventy5
    Seventy5 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

Yanlış 👎 eğer kocanı sevmiyorsan bitir bitirdikten sonra görüş 2. ihtimal eğer seviyorsan sen de kocanın ilgisini çekmek için birşeyler yap bazen fazla seviyorsan bıktırır fazla ilgi gösterme evlilik aşkı öldürür genelde

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kocanla konuşucaksın kardesim durumu dile getiriceksin olmuyo aile büyüklerini devreye sokucaksın oda olmuyosa boşanıcaksın başka alternatifin yok dünya cehenneminde yanıyosun en tatlısından bari ahiretini karartma cahillik yapma kötü kadın rölünüde hiç oynama

0
    0 Yorumla
  • öylesinebirisi06
    öylesinebirisi06 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

insan hayatta yaşattığını yaşamadan ölmez derler ben bu söze inanıyorum. hiçbir zaman eşinizi aldatmayın hele hele aynı yastığa baş koyduğunuz kişiyi asla. eşinizle konuşun size neden ilgisiz davrandığını öğrenin neden soğumuş öğrenin.

0
    0 Yorumla
  • builder
    builder Takip Et
    Master Yaş: 58 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

sakin ol. sabret. evli iken bunu yapma. baktın yapamıyorsun eşinden boşan ondan sonra özgürsün. yeni insanlara kapını açabilirsin. ama şu an günaha batarsın. yazık etme

1
    0 Yorumla
  • BigFish1
    BigFish1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Bu yasta herseyi oyuncak sanip evlenirsen boyle olmasi cok normal sen de belli ki niyeti bozmussun kocana suc yuklemen ne kadar hakli olsan ya da olmasan da niyetine bir semsiye cover tuttmaktan ote birsey degil. Madem mutlu degilsin ayril. Sonu kotu bitmesin. Insanlat bh sebeplerden birbirlerinin canina kiyiyor.

1
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.

Erkekler için kolay lokmasın. Aklını başına topla. Sonra başka bir sorula gelme karşımıza.;
    Kocamı bir erkek için aldattım. Ama o beni kullanıp bıraktı @GizliKullanıcı

1
    0 Yorumla
  • Ceydates05
    Ceydates05 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Şimdi sana evliliğini boz diyemem. Kocana git ''Yeter artık be, daha fazla senin bana gelmeni bekleyemem. Bu gün birlikte olacağız!'' de. Bence içinde ne kadar kızgınlık varsa hepsini söyle. Zaten o senin kocan ve bu söylediklerine sinirlenmek yerine anlayış göstermesi lazım.

0
    0 Yorumla
  • PASSENGER88
    PASSENGER88 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Kocana sahip çık kızım sen ona ilgi göster belli ki odun yontman lazım adamı ve sen ne verdin ne istiyorsun supriz yaptın mı kocana mesela bir gece aşk oyunları sergilerin mi kendine bağlayacak ne yaptın adamı son olarak bir defaya mahsuz git çiçek al ona birazcık duygusu varsa bunu kendinin yapması gerektiğini anlar ve ertesi gün sana çiçek alabilir ve kocana sevdiğini söyleyerek sarıl sımsıkı

0
    0 Yorumla
  • bypisLickene
    bypisLickene Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Şüphesizki ALLAH herşeyi bilir.
    Senin ne yaptığınıda, Sen , Sen ol kocana yakınlaş.
    Kocan sana adım atmazsa sen 2 adım at. Yani diğer kişiyle görüşeyim deme sakın. Erkek erkeği bilir. Konuştuğun kişinin amacı başkadır.1. gün konuşur sohbet edersiniz.2. gün çay içerisiniz.3. gün seni evine çağırır. Tecavüze uğrarsın daha sonrasını sen düşün.

0
    0 Yorumla
  • mrt581
    mrt581 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

bence onurun ve gururun var baska biriyle konusmak onursuzluık ewliykenn o erkek bir erkek olarak söylüyorumm sana biir sekilde kendine bagliyip yürümek kullanip birakmak istiyor bence boşan kendini sevebilecek birini bull bunuda ispatlatir ben sevdigim kadin 3 cocukluydu dul du benden 5 yas büyüktü güzelde degildi ama ben onu sözü dürüst sevgisii için sevdim ispat etti

0
    0 Yorumla
  • _doğan_
    _doğan_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

sen kocanı kendine baglayacaksın ne yapacak tanışcaz bahanesiyle seninle olacak sanki bilinmedik konu sen kendini daha tanımamışsın yani senden bir b*k olmaz aldat kendine gelirsin mutlu olursun belkii rahatlatır seni mantıksız insanlar buraya kocamı aldatacagım diye yazmaz bize ne soruyorsun ki sen başlangıcını yapmışsın zaten ne halin varsa gör :)))) sadece gülerim ...

0
    0 Yorumla
  • Tingir
    Tingir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Ikitane buyuk kaya bul senden agir olsun kalin saglam iplerden al 5 metre sonra bogaz koprusune cik ucunda dur ayagina ipi bagala sonra kaya bagla ve kayayi at kopruden 4 saniyen kaliyor son duani et simdi denizin icindesin 1 dk icinde bogulursun cigerlerine su toplanir boynuna acilar girecek sen boynunu tutacaksin 7 dakika icinde beynin olumu gerceklesecek...

0
    0 Yorumla
  • Sapientiaestpotentia
    Sapientiaestpotentia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.

Ne dememizi bekliyorsun! Evet ilgisiz diye kocanında kendininde şerefinle oyna. İlgisizmiş hakediyor yap mı diyelim.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 yıldır ilgisini çekmek için yapmadığım sey kalmadı ya.. ben masumum demiyorum ama biraz da o suçlu değil mi yani bunu söyle bana

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

İlgisizlik suç ama oturup hiç konuştun mu? Evliliğin gerekliliklerinden birisi de benimihtiyaçlarımı karşılaman erkeklik vazifelerini yerine getirmen olduğunu unuttun mu diye söyle. Erken evlenmişsin ne yazık ki erken evliliğin en büyük sorunu bekarlık psikolojisini kolay kolay atamama ve sorumluluk altına girmeye korkmaktır. Eskiden bu durum gayet kolay aşılıyordu çocuk evlendirildiği anda yalnız bırakılıyor ve hayatın değerini anlayabiliyordu ama günümüzde yanlış ve erken bir evliliğin sonucu böyle oldu. Zaman ver kocana ve kendine daha işin başındasınız. aldattın diyelim ne geçecek eline derin bir vicdan azabından başka. anlık ihtiyaçlarını karşıladı ve sana ilgi gösterdi bu geçici ve sahte ilgi sence sana yetecek mi ya da istediklerini gerçekten karşılayacak mı? O arkadaş istediğini aldıktan sonra birgün gidecek elbet başkabirisnden mi bekleyeceksin ilgini.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama ben cok kötüyüm ya cok mutsuzum.. o bana karsı böyle olmasına rağmen ben onu hergün pencerede bekliyorum.. ablasına sarılıp hosbulduk derken bana uzaktan da olsa hosbulduk bile demez.. senden sıkıldım diyo düşünebiliyor musun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kendine hakim ol ve sakın görüşme. bak boyle seylerin sonu cok kotu keske dersin ama is usten geçmiş olur kardeşim kendi kendini sakın yakma sakın diyorum sakın. bir kere bile gorussen sonrasinda tehdit edecek mecbur kalacaksın duydugum bazi insanlar oldu böyle ben seni tanımıyorum ama sakın boyle bir hataya düşme

0
    0 Yorumla
  • koray3458
    koray3458 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

illaki cinsellik ister sende vermezsin cekip gider verincede cekip gider sende aldatmaya alisirsin o gidince badka biri gelir haz zevk uyusturucu gibidir cocuk yoksa bosan gitsin yasinda genc sevmiyosa bosan bnce

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben o kişiye cinsel anlamda bir şey olmayacağını söyledim bastan

Yorumla
    • koray3458
      koray3458
      +1 yıl

erkek basta ole der sonradan ister neden evki kadinla konusuyo ozmn bende konusuyodum evli kadinla vermedi vermedi gittim bir kizla yattim sonrada aradim böle böle konusmayi kestik sen her he diyene inaniyosan isin zor vallahi he yadamak istiyosan yine yasa kimsenin bisey demeye hakki yok ben duygularin incinmesin diye yazdim bunlari sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim

Yorumla
    • koray3458
      koray3458
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
  • Yalnızerkek72
    Yalnızerkek72 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.

Bende çok mutsuzum bu tür durumlarda konuşmak en iyi çözümdür biriyle konuşup dertleşmek isterseniz sizi dinleyebilirim bende sizinle ayni durumdayim inanin ...

0
    0 Yorumla
  • ParnasistKadin
    ParnasistKadin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Aldat bacim aldat. Yarin bana cok ilgi gosteriyo cinsel iliski olsa nolur ki diye soru sorarsin. Icine girip abazaligini atana kadar seni kullanie atar :*

3
    1 Yorumla
    • cemcem1919
      cemcem1919
      +1 yıl

Helalsana en gzl tavsiye

Yorumla
  • nestroyers
    nestroyers Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Belanın kralı bende böyle insanları gördükçe midem kaldırmıyor nasıl bir insnsınızya ulan evlenmıssınız ya modernlık adı altında orospulugun alemi yok !

0
    0 Yorumla
  • xxxkelebekkk
    xxxkelebekkk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

O ZAMAN AYRILIRSIN.. ne diye evliliği uzatıyosun... madem ilgi görüyosun ayrıl o kişiyle evlen. Allah var ya

1
    0 Yorumla
  • BAY-Z-
    BAY-Z- Takip Et
    +1 yıl

Yap dostum yap artık varya bir evlilik kaldı Boku çıkmayan o da oldu günümüzde herkes yapıyor sende yap tam olsun. Eşinle otur konuş kızım sen iyimisin bak birde hayla onu seviyorum diyosun

0
    0 Yorumla
  • huseyinn35
    huseyinn35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Çok erken evlenmissin bilmiyorum bu yaşlarda daha cok hata yapacağın gözüküyor kocanla meselerinizi konuşun bu yasta bile tartismalara basladiysaniz bir ömür nasıl geçecek ve sen bu yaslarda aldatmaya baslarsan ilerde alışkanlık olur söyliyim

0
    0 Yorumla
  • Wackers
    Wackers Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Boşanmaktan başka bir yolun yok. Ömür boyu aldatacak değilsin. Yaşın çok genç kesinlikle boşan ondan sonra başka biriyle hayatına devam et.. Salak gibi ağzın süt kokarken evlenme büyü biraz. :)

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sanırım haklısın.. ama bosanamam

Yorumla
    • Wackers
      Wackers
      +1 yıl

neden?

Yorumla
  • papyjo
    papyjo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

Adam da seni sevmiyor sende onu sevmiyorsun eee ne diye hala evlisiniz? Boşanın.

2
    0 Yorumla
  • birucanbirdekacan
    birucanbirdekacan Takip Et
    Master Yaş: 52
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Evet yanlış, önce duygusal olarak sonra cinsel olarak aldatacaksın. Senin durumundan yararlanmaya çalışanda bunu biliyor. Bu kişi sana nasıl ulaştı.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Şiddete karşıyım ama bazen haberlerde duyuyoruz yok karısını bıçakladı yok kesti :s senin bu yazılarından sonra bir nebzede onlara hak vermedim değil :@ dikkatli ol buradan boşan diye yorum yazanlar olmuş en ufak bir artçı sarsıntıda yıkma yuvanı biraz daha süslen kocan o zaman sana daha çok ilgi gösterecektir. bizmi diyelim yap değişiklikler atraksiyonlar.

0
    0 Yorumla
  • Beyazzenci35
    Beyazzenci35 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Insanları bilip bilmeden yargılayıp hakaretler etmek kolay. Sizden fikir istiyor siz bela okuyorsunuz. Soruyu soran arkadasım. Mümkünse esinden ayrıl biliyorum ayrılmak evlenmek kadar kolay değil ama ayrılmıyorsanda çok dikkatli olarak hayatinı yasa

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben sana gerçekten teşekkür ediyorum.. neler yasadığımı ben biliyorum.. dısardaki herkesin size gözü düşerken kocanızın ilgisini çekememek ne kadar zor biliyo musunuz.. 2 yıldır çabalıyorum yalvararak bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyo bıktım artık ilgi istiyorum sadece.. beni anladığın için minnettarım

Yorumla
  • ladybird006
    ladybird006 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 59%
    +1 yıl

erken evlenmenin zararları önce insan hayatını yaşayıp doymalı sonra evliliği düşünmeli olgunlaştıktan sonra

0
    0 Yorumla
  • olgunadam8
    olgunadam8 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

Xper 1 gizli paylaşım yapabilir. Ayrıca yapma sevmiyo olsan anlarım da seviyormuşsun derdini kocana güzelce anlat eğer olmuyorsa boşan

0
    0 Yorumla
  • KafkafKsK35
    KafkafKsK35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Bu ülkedeki hele yeni nesildeki kızlardan hayır gelmez arkadaş ne diyeyim senin gibilerin allah bin türlü belasını versin

0
    0 Yorumla
  • azrail_affetmez
    azrail_affetmez Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl

Kocan ilgisiz ise ayrıl yol yakınken koca bir hayat böyle bitmez. Ondan sonra ne halt yaparsan yap ama yapacağın en aptalca şey aldatmak olur.

0
    0 Yorumla
  • neskit
    neskit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 56%
    +1 yıl

40 yıllık peynir tüccarıyım dünya çapında çalışıyorum ne Avrupa ne Asya ne Amerika hiç bir yerde bu kadar kaliteli kaşar görmedim

0
    0 Yorumla
  • çekikgözlükıvırcık
    çekikgözlükıvırcık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Beyninen bitmiş zaten olay sende sana ilgi gostermeyn seni sevmeyen birinin yaninda napiyorsnki hala seni tutan ney? Eğer o seni sveen kişi ciddi ise hic durma derim ama obur insani tamamen tanimadanda elindekini kaybetme dikkatli ol

0
    3 Yorumla
    • AhandaGeldim
      AhandaGeldim
      +1 yıl

acayip çakalsınız varya.

Yorumla
    • çekikgözlükıvırcık
      çekikgözlükıvırcık
      +1 yıl

Ne alaka

Yorumla
    • 1onur1
      1onur1
      +1 yıl

Kızlar bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmazlar buna bir kez daha şahit oldum

Yorumla
  • Dragovic
    Dragovic Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

evli bir kadına yavşayacak bir erkeğe ne kadar güvenebilirsin ki? sen onun için bir hevessin, örümcek ağına takılmış bir böceksin sadece. seni kullanıp vazgeçecek senden, evliliğin mukaddesatını bozma, yürütemiyorsan da boşan.

0
    0 Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Buluşur görüşürsen, cinsellik de gelir asla buluşma.

4
    0 Yorumla
  • yarenbirsen
    yarenbirsen Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

kocana ilgili davran.. eşek değil ya elbet.. anlayacak.. yapma öyle bişey ya.. dua et elbet düzelir.. o kisiden de uzak dur..

2
    0 Yorumla
  • akılküpükendisi
    akılküpükendisi Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 34%
    +1 yıl

Çok yanlış. Önce bozan, sonra bak bakalım aşıkların napıyo

1
    1 Yorumla
    • akılküpükendisi
      akılküpükendisi
      +1 yıl

Boşan olacak o

Yorumla
  • beyaxmelek
    beyaxmelek Takip Et
    +1 yıl

Yanlış görüşmen falan kocana bir söz verdin iyi ya da kòtü ÒLÜM SİZİ AYIRINCAYA DEK hemen ilgi yok biride bunu fırdat bilmiş gitcrn mi hemen kendine bunu yakıştırabiliyorsan git ne deyim

0
    0 Yorumla
  • Emreilhan
    Emreilhan Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

Kalbinin sesini dinle nasıl mutlu oluyorsan onu yaşa
    Tek bir hayatın var ve tamamen sana ait , kim ne düşünür takma , istediğin gibi yaşa

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

keşke biraz senin gibi olabilsem

Yorumla
    • Emreilhan
      Emreilhan
      +1 yıl

Sen üzüleceğine bırak burada ayıplayanlar olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben onları takmıyorum.. gerçekten yardımcı olmaya calısanlar var sağolsunlar.. diğerleri havlıyo

Yorumla
    • Emreilhan
      Emreilhan
      +1 yıl

Yapabileceğim buradan bu kadar , duygusal , cinsel nasıl mutlu olacaksan korkma yaşa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben arkadaşça basit buluşmalardan söz ediyorum.. sence o kişinin niyeti gerçekten kötü müdür

Yorumla
    • Emreilhan
      Emreilhan
      +1 yıl

Kötü dediğin seks ise bence kötü değil bu , ihtiyacın varsa karşılayacaksın tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benim böyle bir niyetim yok.. bana asık olan kişi böyle bir şeyin sözünü bile etmedi.. sence bir erkek olarak gerçekten tek amacı bu mudur

Yorumla
    • Emreilhan
      Emreilhan
      +1 yıl

Tanımadığım bir kişi için yorum yapamam ama aşkın içinde seks de olur olmalı da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anladım teşekkür ederim

Yorumla
  • volkançorlulu
    volkançorlulu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.

ya boşan ya da aldatma hesabını veremeyeceğin işlere kalkışma. mutsuzsan boşan gitsin devam etmenin anlamı yok saygısızlıga gerekte yok

0
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onu seviyorum ama

Yorumla
    • volkançorlulu
      volkançorlulu
      +1 yıl

Onu sevsen diğeri olmaz o zaman sen yatakta açsın diye düşünürüm ben o nasıl oluyor ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya ben güzel bir cümle duymayalı o kadar uzun zaman oldu ki.. şimdi benimle ilgilenen değer veren biri var.. ve ben buna bayılıyorum ama bir yandan da vicdan azabı cekiyorum

Yorumla
    • volkançorlulu
      volkançorlulu
      +1 yıl

Seninle ilgilenen birisi evli olduğunuzu biliyorsa eğer o adam adam değildir amacı bellidir. tamam kocanız biraz vurdum duymaz olabilir ama başkalarından medet ummayın kocanzın neden öyle oldugunu anlayın ve çözün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilmiyorum yaa.. bak yemin ediyorum saat 7de eve geliyor 8 buçukta uyuyo.. dikkatini çekecek seyler olsa da uyuyo.. ben evde hep yalnızım.. ilgisini çekmek için seksi olmaya çalışıyorum bu kez de ilişkiye giriyoruz ondan sonra yine aynı

Yorumla
    • volkançorlulu
      volkançorlulu
      +1 yıl

Çok erken yatıyomuş tamam haklısınızda başkasına o kelimeleri söyletmeyin. çözüm yolu bulun dışarı çıkarmaya çalışın çıkın gezin öyle öyle alıştırırsınız belki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yazın bile zor cıkıyo dışarıya kaldı ki şimdi.. bazen kaçıp gitmek istiyorum cok sıkılıyorum

Yorumla
    • volkançorlulu
      volkançorlulu
      +1 yıl

Bilmiyorumda böyle yürümz zaman zaman hafif tartışmalarla başlıycak zaman geçtikçe şiddetlenicek gözünüz dışarıya kayıcak herşeye hasret kalıcagınız için normal şeyler. bir yolunu mutlaka bulmalısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya ben gidip başka bir erkekle yatmam.. sevgili de olmam.. o bana asık olduğunu ama istersem arkadaş olabileceğimizi yanımda olabileceğini birlikte vakit geçirebileceğimizi söyledi ben de kabul etmek istiyorum.. çünkü benimle ilgilenicek

Yorumla
    • volkançorlulu
      volkançorlulu
      +1 yıl

tamamda bakın yapmam demeyin illa bir gün canınıza tak dicek ve bir boşlukta mutlaka birşeyler olucak neyse nasıl biliyorsanız öyle yapın size kalmş birşey hayırlı geceler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yardımın için teşekkürler..

Yorumla
    • volkançorlulu
      volkançorlulu
      +1 yıl

Rica ederim de anlamıyorsunuz yanlş yolda ilerliyeceksiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yanlış olduğunu biliyorum.. ama ilgi istiyorum.. cok güzelim.. ve bunu bekarlığımda olduğu gibi duymak istiyorum.. bekarken olduğu gibi ilgi ve güzel cümleler istiyorum cok mu

Yorumla
    • volkançorlulu
      volkançorlulu
      +1 yıl

Sadece kocandan duyucaksan duycaksanda basklarından değil baskaları ne derse desin istediği kadr iyi görünsünler mutlaka ucunda bir cinsellik vardır bunu unutmayın bende erkeğim zamanla istiyecek o zaman anlıycaksınız size kalmış birşey dediğim gibi bence hiç görüşmeyin bir boşluk mutlaka oluşacak şu an temeli zaten sizi kandırmanın en kolay zamanı kafanızı kullanın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cok iyisiniz teşekkür ederim gercekten

Yorumla
    • volkançorlulu
      volkançorlulu
      +1 yıl

sağolda dediklerimi unutma bak bende tipimi cümlelerimi kullanır elde etmeye çalışırım zor birşey değil ama anlayın artık bunları evinizle ilgilenin gerekirse zorla birşeyler yaptırın ama sakın ama sakın dışarı yönelmeyin ne konuşmak için ne başka şey için

Yorumla
  • öylesine1nick
    öylesine1nick Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Madem oyle bosan ozaman hanim abla.. sonra ne yaparsan yap

1
    0 Yorumla
  • TuSutey
    TuSutey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

sana tek bişey söyleyim evlilik kutsal bişedir evlenirken nikah memuru ne dior hastalıkta ve sağlıkta ölünceye kadar demiyormu bence hem eşinin hemde evinin değerini bil bir evde kavga olmazsa o evin tadı tuzu olmaz kızım ona göre..

0
    0 Yorumla
  • frat48
    frat48 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

2 gorusmede odanin birinde bulma kendinide gerci kacinci olirsa olsun illla baskasinin yataginda olacaksin sen belli bu gidisle kusura bakma acik sozluyum şu an ki ruh haline hitaben yazdim yalnis anlama

0
    0 Yorumla
  • crazyblue
    crazyblue Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Sevmek kelimesine ihanet etme bari aldatmakla ayni cumle icinde kullanip.. Allah korusun

2
    0 Yorumla
  • Aktolga
    Aktolga Takip Et
    Xper 3 Yaş: 54
    +1 yıl

sen istemesen de bu görüşmelerin sonu cinselliğe gider. bu kadar dertliysen boşan kocandan, sonra bak keyfine. içinde rahat olsun vicdanın da.

0
    0 Yorumla
  • nutellacan
    nutellacan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl

Bulusursan arkadas olmayı bekleme. Kendine bu saygısızlıgı yapma bence

0
    0 Yorumla
  • irrigate1993
    irrigate1993 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

20 yaşında bazı kişilerin evlililk yapması olmaz 20 yaş delidolu bir yaş bence boşanın istemiyorsan

0
    0 Yorumla
  • DudakPayı
    DudakPayı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 54%
    +1 yıl

aldatmıcaksın kocanı. ilgisini çek. madem bu kadar az şey hssedyordun ne dye evlendn kızım

0
    0 Yorumla
  • tuğbatgb
    tuğbatgb Takip Et
    +1 yıl

aldatmakta neymiş aldatacağına boşan ve sende diğer tarafa karşılık ver buda doğru bişey değil ama evliyken başka birine karşılık vermek çok yanlış. Allah yardımcın olsun

0
    0 Yorumla
  • dumencihaydar
    dumencihaydar Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Bu işin arkadaşı olmaz. Gitgide bağlanacaksın dha beter bir hal alıcak cinsel birleşme neymiş koca bile diyecek seviyeye gwlirsin. Ya eşinden boşan hasa bundan uzl dur..

0
    0 Yorumla
  • NeYazsamKii
    NeYazsamKii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bu durumu atlatmaya çalış. Eğer baktın olmuyor. Kocandan ayrıl. Kimseyi aldatma çok ağır bişey. Kendine zaman tanımalısın emin olana kadar bekle derim.

2
    0 Yorumla
  • cenktheist34
    cenktheist34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Yapma. Eşine ilgilen bir şekilde düzene girer evlilihinizi kurtarin ve onurlu yaşayın. Konuş esine ya da ailenle bu sorunu çözmeye çalışın birlikte. Aklını başına al her güzel söze ilgiye kanma sakin.

0
    0 Yorumla
  • kenan_47
    kenan_47 Takip Et
    +1 yıl

her kadınını ilgi görmeye sevilmeye hakkı vardır o yüzden sana hak veriyorum ama yine de yanlış yoldasın eşin oturun konuşun bu konuları en iyisi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o asla konuşmaz.. sadece konuyu kapatır uzatırsam da döver

Yorumla
  • yamac76
    yamac76 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Tüm kadinlar ilgi ister ilgi gosteren kim olursa olsun buda kadini etkiler kocan bunu anlamsi lazim umarim düzelir

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya ben o kişiyle konusunca cok mutlu oluyorum.. anlatamam sana ya bir güzel cümle yalan olduğunu bilsem de beni benden alıyo

Yorumla
    • yamac76
      yamac76
      +1 yıl

Anliyorum seni

Yorumla
  • pesimist23
    pesimist23 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Zaten baskasindan hoslanmaya basladinizmi sucu karsi tarafa yıkın hemen akli sira kendini hakli cikarmak icin kendinize yalan soyleyip kendinizide kandirin.

1
    0 Yorumla
  • jackass
    jackass Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

O yasta bu kadar cok sey yasarsan normaldir. Acelen neydi anlamiyorum ki.

0
    0 Yorumla
  • Aspar20
    Aspar20 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

bunları görünce iyice evlenme isteğim kaçıyor, güzel bir örnek göremiyoruz ki hııımına !

1
    0 Yorumla
  • çakırınçıtırı
    çakırınçıtırı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

bence hıc durma boşan kötü sonuclara yol acabılır bu ihanet

0
    0 Yorumla
  • sabit53turan
    sabit53turan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

ikinci bir kisiyle tekrardan yeni bir hayata aciksin fakat esinden bosanacaksin neden ne olursa olsun budurum sana esini aldatma hakkini vemez

0
    0 Yorumla
  • tolgatuğ
    tolgatuğ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

içindeki ırıspıyı bastırmalısın her bayanda mevcut bastırılmalı mutlaka.. erkekler için de geçerli elbette

0
    0 Yorumla
  • slr1234
    slr1234 Takip Et
    +1 yıl

arkadaş kalalım! bir insan ilgi duyduğunu söylediği biriyle nasıl arkadaş kalır, evli birinden böyle bişey istemekse ayrı bir karaktersizlik ve bir karaktersiz için yanlış yapma

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (228)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 yaşında ve evliyim, kocamı aldatmak üzereyim kendime engel olamıyorum. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

20 yaşında ve evliyim, kocamı aldatmak üzereyim kendime engel olamıyorum. Ne yapacağım? 170 cevap verildi
Kocamı yiğeniyle aldatıyorum. Pişmanım ama kendime gelemiyorum. Ne yapacağım ben? 60 cevap verildi
Kocamı aldatıyorum. nasıl sıyrılırım? 32 cevap verildi
Kocamı aldatıyorum of çok değisik içim nasıl kurtulucam? 47 cevap verildi
Evliyim ve kocamı aldatıyorum ne yapmalıyım? 186 cevap verildi
Kocamı aldatıyorum tabi bu aldatmaksa kararsızım ve ne yapacağımı bilmiyorum? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Büyük konuşur musun?
  • Besiktas7834 ile neye ihtiyacınız var söyleyebilir miyiz?
  • Ya " kader" dedikleri şey sandığımız gibi değilse, bir çok şey için bahanemizde yok olurdu, insanlık nekadar tembel değil mi?
  • Sana hangi yemeği ısmarlardım söyliyim mi?
  • Manipülatif biri misiniz?
  • Aşk oyun mudur?
  • Kolera oldunuz mu?
  • Hiç churro yediniz mi?
  • Pancar salatası sever misiniz, siz nasıl tüketmeyi daha çok seviyorsunuz?
  • İnsan bazen kendinden bile yorulur mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨