Normalde aramız çok iyi ama kavga ettiğimizde eşim umursamaz birine dönüşüp beni çıldırtmaya başlıyor. Birbirimize demediğimiz kalmadı. En son boşanıcaz vs. Demeye baslayınca ailesini çağırdım. Rezil olduk. Herşeyimiz ortaya döküldü. Uzadı da uzadı. Eşim 2 gün sonra artık hatası için özür dilemeyi akıl edebildi. Biz düzeldik ama ailesine vs. anlattığımız için berbat hissediyorum. Sizce durum vahim mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Düzelir her şey unutulur. önemli olan ikiniz aranızdaki problemin çözülmesi
Ailesine karşı kötü hissediyorum kendimi
Emin ol aranız düzeldi diye onlar seviniyordur. unuturlar. onlara anlattığınız aranızdaki uç nokta probleminiz yoksa unutulmayacak şey değildir
Hayır ama eşim benim ona çok hakaret ettiğimi fslsn söyledi.
Olur tartışma sırasında. her kavgada neler söyleniyor. bence öyle büyütecek bişey yok. siz tamamen düzeldiniz mi
Evet düzeldik. Eşim nasıl özür dilemesi gerektiğini bana nasıl yaklaşmaso gerektiğini çok iyi bilmesine rağmen benimle her seferinde inatlaşıyor. İnanın nefesim kesiliyo. Ölücem zannediyorum. Yine de bana bunları yaşatıyo. Günlerim zehir olduktan sonra gelip özür diliyor. Çıldırdığımı görüyo, evi barkı başına yıkıyorum, küfür hakaret her sey ağzımdan çıkıyo kendimi kaybediyorum yine de benimle konuşmuyor duvar gibi. Bıktım artık.
Biraz daha sakin olmaya çalış. karşıdaki insanı çıldırtmalı en iyi yolu umursamaz olmak. baktın seni kızdırıyor sen umursamaz davran. o yokmuş gibi davranırsan asıl o çıldırır o zaman sen kıymetli olursun
Yapamiyorum. Ben cıldırıyorum
Kendini durdurmak için çaba göster ama
Her zaman mı agrasifsin
Mk ailesini niye çağırıyorsun acaba? Çocuk musunuz nesiniz? Ben olsam seni boşarım
Evet vahim. Sizin dertleşecek arkadaşlarınız sırdaşınız vs yok. bu halde boşanırsınız siz.
Aranızda halletmek bu kadar zor olmamalı, aileye demek nedir ya..
Sürekli bosanıcaz demeye basladı. Ailene de o zaman dedim. O kadar umursamıyor ki arıyorum dur bile demiyor yani
Ne kadar doğru bilemem ama, gözden çıkarmış ilişkiyi, sizi bile durdurmamış.
İnat ediyor yani tınlamıyor. Ararsan ara gidersen git modunda
O gerginliğin arasında neden dur desin? Zaten çocuğun annesini babasını arıyor, buna bir çok kişi dur demez. Gözden çıkarmak farklı bir şey
@rabiaktp4 rabia mesaj atabilir miyim sana..
Tamam kadın sussun otursun o zaman. Eşi sürekli boşanma konularını açmış, ne yapsın? Biraz ağırlığınızı koyun, bunlar normal şeyler değil.
İpin ucu kaçmıştı inatlar uğruna
Hiç de vahim değil. Böyle durumlar her ailede oluyor. Benim annemgil 22 yıldır evli. 5 gün önce birbirlerine girdiler, dayım geldi sakinleştirmeye
Ailesine karsı kötü hissediyorum biraz. Oğullarını sikayet ettim gibi oldu. Garip bi durum çok üzülüyorum
Senin kaynanan, kayınbaba'ni kaç kere şikayet etti bununbiliyormusun? İllaki şikayet etti, evlilikeri şimdiye kadar geldi... Her evliliğin başlarında, alışma süreçlerin de sancılı durumlar olabiliyor... Durum yeni olduğu için, etkisinden de çıkamamışsın. Benim annem her kavgada babama" bu evden gideceksin" der. Hâlâ evde mevcut😂
Evet, mesaj atabilirsin
Atamadım sanırım seninde bemi takip etmen lazımm :)
Attım istek
Bu konuyu cok iyi biliyorum bi kaç soru sorabilir miyim
Sor
Sebepsiz sürekli tartışma çıkarıyor mu
Hayır ben çıkarıyorum genelde o tartışmaz
Anladım o zaman aile dışı olmayınız yok
Sana karşı ilgi durumu nasıl peki?
Niye ailesini cagirdin
O kadar kötüydük ki anlasamıyoduk ailesine dedim bunu napicam yani gelin bi konusun
Bence bidaha tekrarlama cunku siz barissaniz bile iki gun sonra laf sokar bisey der senin zoruna gider
1 hafta küs kalirsinjx gecer sonra bence
Şiddetli geçimsizlik
bazen sakin olmak gerek yoksa dönülmez hal alıyor
Kaç yıldır evlisiniz
2
Cocuk var mi
Flört ederek mi başladı Sizin. Yoksa görücü usulumu