Eşimle çok kötü tartıştık?

Eşimle çok kötü tartıştık ve çok kötü oldu

Epilepsi hastasıyım ve sinirlerim tavan olunca çok kötü bir hal alıyorum kendime zarar verecek güçteyim maalesef

Eşim cezayirli ben türküm her neyse hamileyim çocuğun ismini seçtim sonuçta babasının soyismini taşıycak her neyse Elif koymak istedim hayır olmaz dedi Ahsen dedim olmaz dedi Rumeysa dedim onada olmaz dedi ama bir isime olur dedi Hayat ismi arapca da Türkçede geçiyor tamam peki hayat olsun İsmi fazla içime sinmedi bu isim arada bir evde Türkçe konuşuyorum Türkçe konuşma dedi nasıl Türkçe konuşamam dedim neyin var senin dedim sinirler tavan oldu haliyle ona giriştim ayağı kalktı sesini yükseltti bağır dedim her zaman ki gibi bağır işin bu komşular duysun dedim devam et bu şekil otur yerine sus dedi köpeğin değilim bağırmaya başladım onun gibi bende sus dedi komşular duyuyor ama sende öylesin dedim bak giderim dedi aha kapı aha da sapı ikile gitmezsen erkek değilsin yeter dedim o ismi koyma bu dili konuşma ben yaşadığım müddetçe Türkçeyi konuşacam rahatsız oluyorsan aha kapı orada birdaha da dönme dedim neyse baktım hala konuşmaya devam ediyor iki bardak aldım duvara patlattım yetmedi beni tuttu onu bile ısırdım anneni ariycam dedi ara dedim korkak kölen değilim dedim tmmi ! Yeter dedim ona yasak bu olmaz bıktım dedim şiştim patladım zararım yok oturduğum yerde köfte yapıyordum Türkçe konuştuğum için küfür sandı camlar üzerinde yürümüşüm haberim yok ayaklarım kan içinde cam girmiş buraları sen temizliyceksin dedi ve elinde süpürge vardı başlamıştı temizlemeye bırak o zaman süpürgeyi dedim bırak temizleme defol git erkek ol git dedim ve gitmedi aksine cam parçalarını topladı sus dedi insanlar camdan bakıyor ne var dedim sende böyle bağırıyorsun iste bak bana cektirdiklerin bunlar beni de rezil ettin onu bunu yapma konuşma dedin kölen değilim ben bir kadınım ve Türkçeyi ister kabul et ister etme paşa paşa konuşcam dedim bak gör sesi çıkmadı

Eşimle çok kötü tartıştık?