Eşimle ciddi bir tartışma yaşadık?

su an sinirden aglıyorum , 7 yasinda ki oglum olmasa inanin bir dk durmam bu evde , sizden baska anlatacak kimsem yok , kocam denecek kani bozuk kardeslerimi bile doldurmus artık onlar bile beni çekilmez uykusuz aksi lanet bir kadın saniyorlar...

olayı özet geçeyim size ;

isimde gucumde bir kadinim , oyle kuaforum makyajim falan yoktur. tek eglencem aksamlari internette dizi izlemek. aksam dizi izlerken en heyecanli yerinde bilgisayar kapandi birden... bir döndüm sağıma kocam fişi çekmiş.

bagirdim ben buna ne yapiyorsun sen ya falan diye... bagirmaya basladi '' yeter artik biktim bir gun de su bilgisayarin basindan kalk ,cocugunla ilgilen '' diye...

ben zaten o isteyken cocukla ilgileniyorum sofrasini hazirliyorum cocugu uyutup en son bilgisayara oturuyorum

sigara iciyordum önümdeki küllgü aldim carptim... parcalari ayrildi dort bir yana... sinirli sinirli yatak odasina gidiyordu.

ayagina batmis cam parcasi , her yer kan... dayanamadim kalk dedim acil servise gidelim pansuman falan yapsinlar. yatmis arkasini donmus gelmiyor... huzur birakmadi yemin ediyorum. benim de canım sıkılıyor sabahlari zaten bir sürü ev işi yapıyorum çocuğun önlüğüydü yemeğiydi yaramazlığıydı derken akşam oluyor. kahvemi alıp sigarami icip dizimi izlemek benim de hakkim degil mi? ne yapmaliyim? bunaldim artik bu evden
Güncellemeler
+1 yıl
dizimi herkes uyuduktan sonra izliyorum cocugunla ilgilen demesnin sebebi caninin sıkılması ve is stresini benden cikartmasi. onunla ilgilenmeme de izin vermiyor isten geliyor sofrasi hazir oluyor tabi yemegini yiyip yatiyor hemen. ben dizi izlerken anca uyanirsa gelip benimle ugrasiyor
Eşimle ciddi bir tartışma yaşadık?