Eşimle çok kötü kavga ettik?

Arkadaşlar ben yeni evliyim. Eşim şu anda özel sektörde çalışıyor fakat devlete atandı. Bizde şehir tercihi veriyorduk. Kendisi İzmir'i çok sevdiği için ve ailesi İzmirde olduğu için ben dedim ilk sıralara İzmir'i yaz. Kendi aileme yakın bir şehir bile yazdırabilirdim ama onun düzenini bozmak istemedim. İzmir'in ilçelerini yazarken kendi ailesinin oturduğu ilçeyi yazmak istedi. Bende buna karşı çıktım, o kadar yakın olmayalım diğer ilçeler yeter dedim. Eşim de kızdı, niye ne olacak bizi rahatsız etmezler karışmazlar ki falan dedi. Bende bana bunun sözünü veriyorsan yaz o zaman dedim ve çıldırdı. Yok işte sen ne yapmaya çalışıyorsun, dedem eşlerinizi iyi seçin kardeşler arasına girmeyen biri olsun demişti bende senin öyle biri olmadığını söylemiştim ama şu yaptığına bak falan demeye başladı. Bende çok sinirlendim iyi o zaman yaz ne halin varsa gör dedim. Bana yaptığı itham çok canımı sıktı. Ağlamaya başladım ben öyle biri değilim kendi ailem bile olsa arada biraz mesafe olsun isterim dedim. Ki eşimin ailesi özellikle de annesi bize hala müdahale ediyor bazı konularda. Ben bundan hoşlanmıyorum, kimse hoşlanmaz bence. Baya ağladım oda bu ağlamalarıma sinirlendi. Ağlayacak ne var, niye hem kendini hem beni yıpratıyorsun, yok işte bırak da güzel bir evliliğimiz olsun falan demeye başladı. Gerçekten sinirlerim allak bullak. Bu evden biraz uzaklaşmak istiyorum. Zaten bu şehire hala alışamadım çok yabancı geliyor. Ne yapsam sizce?
Eşimle çok kötü kavga ettik?