Eşimle tartıştım?

ben ve eşim uzak mesafe ilişkısı yapıyoruz ve bugün çok kavga ettik aşırı sinirliyim. Arkadaşlar biz yeni evlendik dört ay olacak okul için yurtdışına Gelmem gerekti o da Gelecek bir gün. Bugün bana dedi ki kardeşini çok seviyorum dedi çok ısındım ailene dedi. Ben de dedim ki aynısını söyleyemeyeceğim ablan için dedim. Arkadaşlar ablası 32 yaşında ve çocuğu var dört senedir evli. Benle Tam on yaş var arasında. Ablası hep eşimi arıyor çocuğunun videosunu atıyor kardeşine ama bana hiçbir şey. hiç arayıpta sormuyor Bir Ablalık yapıp bir yazsın veya arasın. Ben yazıyorum ve yazdığım şeye bazen görüldü atıyor ve ben bunu çok saygısızca buluyorum Bunu eşime söyleyince saçma sapan şeylere takılıyorsun Ergence dedi. Eşim ve ben görüntülü konuşuyorduk Ve ablamı arayalım dedi ben de tamam dedim 5 dakika olmadan annesi aradı kızını ve aaa annem arıyor diyip kapattı Ve çok gücüme gitmişti. Ve eşime bunu anlattım ve en son sen haksızsın dedi. O onun karakteri öyle dedi. Ve dedim sen beni haksız mı buluyorsun normal mi bunun yapması onun karakteri öylece düşünüyorsun çok takıyorsun kafana ben takmıyorum bu kadar dedi. Arkadaşlar çok gücüme gitti siz ne düşünüyorsun

Eşimle tartıştım?